ser2000
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.206
- Πόντοι
- 376
Μήπως λέω μήπως να κουνήσουν το νήμα...?
Για να ασχοληθεί κάποιος...?
Για κανε μεταφραση ..???
Μήπως λέω μήπως να κουνήσουν το νήμα...?
Για να ασχοληθεί κάποιος...?
Πολύ απλό είναι...Για κανε μεταφραση ..???
Ετσι γιατι δεν τολεγες ?Πολύ απλό είναι...
Καινούριος λογαριασμός.1μνμ..το τηλέφωνο σου...
Και δεν ξαναγράφει πότε...
Κάποιος θα βγει να τον κράξει ενημέρωση πως είναι η διαδικασία να κλείσει ραντεβού....
Και πάει ρολόι η δουλειά...
Βρε λύσσα με την Λίζα. Άλλες κοπέλες δεν υπάρχουν ? Ετσι γουστάρει . Και ποιος μας λεει ότι υπάρχει ακόμη ? Μπορεί να μασεψε το ποσο που ηθελε και να είπε αντε για .
Είπαμε πρέπει να βγάλεις πανεπιστήμιο....Ετσι γιατι δεν τολεγες ?
δηλαδη γεια σου """
Μισό για να καταλάβω...Ναι φυσικά υπάρχουν αρκετές κοπέλες!Η Λίζα πάντως υπάρχει και εργάζεται κανονικά,όπως πρέπει!Λίγη υπομονή θέλει.
Μισό για να καταλάβω...
Τι θέλεις να πεις λίγο υπομονή...?
Να πηδήξω θέλω και όχι να κάνω χειρουργείο...
Να ξεκαθαρίσουμε...Ναι το καταλαβαίνω.Απλά αν μπαίνει στο site και βλέπει δε ξέρω και εγώ πόσα pm,καθώς έχουν στείλει αρκετοί,που να στείλει τηλ πρώτα...!
Είναι αρκετά καλή στη δουλειά της,το έχουν γράψει πολλοί και έτσι υπάρχει "αναστάτωση" στο να την γνωρίσουν...
Να ξεκαθαρίσουμε...
Δεν είπα ότι αν είναι άξια ή όχι..
Το λένε οι κριτικές της...
Αλλά αυτή η αναμονή μηνών κουράζει ...
Και όποιος μου πει πας παρακάτω ...
Εννοείται και το κάνω από μόνος μου...
Η συζήτηση είναι για την αναμονή...
Και στο φινάλε μαγαζί της είναι ότι θέλει το κάνει...
Αλλά και οι κλώνοι ρε παιδιά με μέτρο....
Φίλε αν έχω καταλάβει καλά και το τηλέφωνο να πάρεις δεν θα δεις άσπρη μέρα.Το τηλεφωνο σου σε παρακαλω!?
Σας περνάει από το μυαλό ότι η Λίζα, που είναι ίσως το κορυφαίο value for money call girl, μπορεί να έχει πάρει πάνω από 2.500 πμ και να ήθελε, ούτε να τα διαβάσει δεν προλαβαίνει.
Οπότε είναι και λίγο θέμα jack pot να σου απαντήσει
και να το δώσεις το τηλέφωνο χαμένο θα πάει και αυτός που θα το χρησιμοποιήσει θα μπει και σε black listΤο πιστεύω και γω αυτό. Της είχα στείλει pm πριν 2 ή 3 μήνες (δεν θυμάμαι ακριβώς) και μου απάντησε η κοπέλα μέσα σε λίγες μέρες.
Επίσης από την στιγμή που φαντάζομαι παίρνει πάρα πολλά pm είναι παρα πολύ λογικό να μην απαντήσει ποτέ σε αυτούς που θα γράψουν μαλακίες (πιρφορίστικες μαλακίες κυρίως), και είναι ξεκάθαρο ότι πάρα πολλοί είναι αυτοί πως δεν ξέρουν πως να μιλήσουν σε μια γκόμενα. ΟΧΙ δεν θέλει ψηστήρι φυσικά, ότι πιο απλό και ντόμπρο χρειάζεται. Αν βρωμάς απο χιλιόμετρα ότι δεν την παλεύεις ή είσαι κοσμάρα γιατί να σου απαντήσει από την στιγμή που, είναι δεδομένο, παίρνει πολλά μηνύματα.
*Δεν της έχω στείλει ακόμα, δεν έκατσε ακόμα λόγω δουλειάς/σχέσης κτλ.
*Ελπίζω να μη μου στείλει κανείς pm για να δώσω τηλέφωνο, δεν υπάρχει περίπτωση.
άργησαν σήμερα να ζητήσουν τηλέφωνο τα νέα προφίλ....
50 σελίδες γράφτηκαν γι αυτό το θέμα.....
Λιγο η ελπίδα, λιγο οι κλώνοι τι τα θες... Εδω εγω μετα απο τόσο καιρό ακομα εχω τον ευσεβή ποθο οτι κάποτε μπορεί και να50 σελίδες γράφτηκαν γι αυτό το θέμα.....
Α δημοτικού παιδάκι το εμπέδωσε....
φίλε μου...Λιγο η ελπίδα, λιγο οι κλώνοι τι τα θες... Εδω εγω μετα απο τόσο καιρό ακομα εχω τον ευσεβή ποθο οτι κάποτε μπορεί και να