odysseas kanenas
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Το κινητό σου Λίζα με π.μ??
φιλε να ρωτησω κατι, επειδη και εγω εριξα μαυρο στη λιζα επειδη ηθελε nickname, αν για οποιοδηποτε λογο που δε μου αρεσε στο ραντεβου εγραφα εδω θα ηταν ολα οκ? σε οποιαδηποτε λοιπον περιπτωση προτιμω να μην εχει ιδεα ποιο ειναι το τηλεφωνο μου..apoc οι ανεξάρτητες που ξέρω ότι έκαναν ταυτοποίηση με nickname ήταν η μαριαλένα, νάγια, λίζα, αγγελική και η τζένη.
Άντζελα, αντριάννα, άννι, αντελίνα, κατερίνα και η ακατανόμαστη δεν έκαναν.
εσένα η μαριαλένα και η αγγελική που έχεις συναντήσει δεν σε ρώτησαν?
Oλα απλα ειναι σε αυτη την ζωη.Καλά έκανε και ρώτησε...
Είναι εύκολο πίσω από την ανωνυμία ενός nickname να λες ότι θέλεις..
Την πήρες, σε ρώτησε ποιος είσαι . Απλό...
Διαβασε τον από πανω παληκαρι μου. Μην γεμιζετε ασκοπα σελιδες το ΠΑΣΟΚ μου μεσα !το κινητό σου σε pm Λίζα θέλω πολύ μια συνάντηση
Όσο συνεχίζουν να γίνονται τέτοια ποσταρίσματα από τον bateman τόσο περισσότερο θα συνειδητοποιούμε ότι το παλιό σάπιο ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι βαθειά ριζωμένο μέσα μας.Διαβασε τον από πανω παληκαρι μου. Μην γεμιζετε ασκοπα σελιδες το ΠΑΣΟΚ μου μεσα !
Πρέπει να είναι μεγάλη η λίστα αναμονής απο ότι φαίνεται!!!
Οπως το ειπες δασκαλε.....Ακομα! Το ποσο ακομα ειναι το θεμαΟλοι εχουν θεση στο Ονειρο
Καλησπερα Κι απο Μενα Lisa και ας μη σε ξερω... Ακομα!
χαχα
φίλε καλό !!
διάβασε κάποιες σελίδες πίσω...
Αυτο μονο η Lisa το ξερει ...Οπως το ειπες δασκαλε.....Ακομα! Το ποσο ακομα ειναι το θεμα
ρε φιλε,την ξερεις τουτη εδω?δεν ξερω μωρε αδερφακι μου,αλλα δεν νομιζω να μπορει να εχει κριτηρια για το που θα στειλει το τηλεφωνο της.την εχω πει κανα δυο φορες να μου το δωσει και με εχει γραμενο.μπορει να εχει πολυ δουλεια,η να μην θελει αλλους,τι να πω.αυτη χανει.μπορει να ειναι και κουκουρουκου.δεν ασχολουμε αλλο.Αυτο μονο η Lisa το ξερει ...
ενα σου λεω δεν λησμονει -
Αυτο μονο η Lisa το ξερει ...
ενα σου λεω δεν λησμονει -
:-( :-( :-( :-(ρε φιλε,την ξερεις τουτη εδω?δεν ξερω μωρε αδερφακι μου,αλλα δεν νομιζω να μπορει να εχει κριτηρια για το που θα στειλει το τηλεφωνο της.την εχω πει κανα δυο φορες να μου το δωσει και με εχει γραμενο.μπορει να εχει πολυ δουλεια,η να μην θελει αλλους,τι να πω.αυτη χανει.μπορει να ειναι και κουκουρουκου.δεν ασχολουμε αλλο.
ελα πεστο ρε.θα με βριζεις που παρακαλεσα για τηλεφωνο το ξερω.αλλα μου φαινεται για δυνατο κοματι.την κολαθρα της και τι αλλο.κανω λαθος?:-( :-( :-( :-(
ρε φιλε,την ξερεις τουτη εδω?δεν ξερω μωρε αδερφακι μου,αλλα δεν νομιζω να μπορει να εχει κριτηρια για το που θα στειλει το τηλεφωνο της.την εχω πει κανα δυο φορες να μου το δωσει και με εχει γραμενο.μπορει να εχει πολυ δουλεια,η να μην θελει αλλους,τι να πω.αυτη χανει.μπορει να ειναι και κουκουρουκου.δεν ασχολουμε αλλο.