Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Σε ωραία ελληνίδα δεν προσφέρομαι αυθόρμητα να δώσω ούτε το κάτουρό μου (προκειμένου να την καλοπιάσω). Σε κακάσχημη/χοντρή/μπάζο μπορεί να κεράσω μέχρι και τσίχλα (επειδή είμαι και λαρτζ τύπος), γιατί αυτή σε αντίθεση με την "ωραία" δεν έχει μάθει (ακόμα;) να θεωρεί υποχρέωσή σου να την εξυπηρετήσεις, παρέχοντας από κέρασμα καφέ μέχρι χαμαλίκι και μαστοράντζες ("έλα να κουβαλήσουμε/να μου φτιάξεις αυτό") και σημειώσεις το παλαι ποτέ στο πανεπιστήμιο (αυτό ειδικά το τελευταίο το έχουν αναγάγει σε επιστήμη). Και όταν μάλιστα είναι σε κλίκα 2-3 γκομενάκια σαν το παράδειγμα του συμπολίτη που άνοιξε το νήμα, το τουπέ τους και η sense of entitlement, πολλαπλασιάζονται επί 100. Το έργο είναι χιλιοπαιγμένο και τρισχιλιοειδωμένο.

Κερασμένο καφεδάκι? Τα 3 μου.
Ψαράκι στην παραλία? Για κάνα σουβλάκι στου βρωμο-Ζάχου, ο καθένας τα δικά του και πολύ σας είναι.
Ποτάκι σε κλαμπάκι? Μια από τα ίδια.

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Για αλλου το προοριζα το παραπανω και αλλου το'γραψα  :jerking:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Τωραααα...θεος σχωρεστοοο  :grin:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Πρόσφατα συνειδητοποίησα ότι ακόμα και το καλύτερο καμάκι να κάνεις, ακόμα και να γουστάρει τρελά η γκόμενα...έχεις πολλές πιθανότητες να χάσεις... :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πρόσφατα συνειδητοποίησα ότι ακόμα και το καλύτερο καμάκι να κάνεις, ακόμα και να γουστάρει τρελά η γκόμενα...έχεις πολλές πιθανότητες να χάσεις... :S

Το καμακι ειναι πεθαμενο αθλημα στην Ελλαδα.  :P

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
το καμακι απαιτει ερεθισμα απο το ετερο φυλλο,και ,εμπνευση στιγμιαια
οταν εχεις απεναντι τα ξενερωματα τις ελληνιδες τι καμακι να κανεις κ τι εμπνευση ναρθει  :jerking: :jerking: :jerking:

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
κανενας καλος με προσφατες εμπειριες υπαρχει?

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ακριβώς επειδή είναι πεθαμένο έχιες περισσότερες πιαθνότητες.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Καλά...άμα σε πω πώς πήρα ένα τηλ. τις προάλλες...

Σκάω μύτη στο σταθμό...και είναι ο λαχειοπώλης...τον έχω σπασει τα @@ με τις μαλακιες που του λεγα...πάει σε μια κοπέλα και της λέω να μου διαλέξει ένα λαχνό...
Πάω μετά δίπλα της και της ζητάω το τηλ της για να της δώσω το 35% των κερδών...

Μου ζωγράφισε μια καρδούλα, ενα λουλουδάκι, ένα αγοράκι, ένα κοριτσακι, το τηλ της και το ονομα της.

Η μαλακια είναι ότι...έλειπα 10 μέρες εκτός...οπότε στο μεσοδιάστημα την έφαγε άλλος...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Σκάω μύτη στο σταθμό...και είναι ο λαχειοπώλης...τον έχω σπασει τα @@ με τις μαλακιες που του λεγα...πάει σε μια κοπέλα και της λέω να μου διαλέξει ένα λαχνό...
Πάω μετά δίπλα της και της ζητάω το τηλ της για να της δώσω το 35% των κερδών...

Μου ζωγράφισε μια καρδούλα, ενα λουλουδάκι, ένα αγοράκι, ένα κοριτσακι, το τηλ της και το ονομα της.

Η μαλακια είναι ότι...έλειπα 10 μέρες εκτός...οπότε στο μεσοδιάστημα την έφαγε άλλος...
ΑΨΟΓΟΣ !!!!!!!!!!!!

Πολυ ομορφη φαση αυτο !!!!!!!!!!!!!!

StrangeKindOfHuman

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2012
Κριτικές
111
Like
531
Πόντοι
1.211

Είχα πάει πριν τρία χρόνια με ένα φίλο για φαγητό σε μια ταβέρνα, έρχεται η τύπισσα για να πάρει παραγγελία και αφού της λέω τι θέλουμε μου λέει, θέλετε κάτι άλλο; και της απαντάω, το τηλέφωνο σου. Έτσι για χαβαλέ πιο πολύ και όχι γιατί γούσταρα. Στο τέλος όταν έκανε λογαριασμό έγραψε το τηλέφωνο της στην απόδειξη.
Από καμάκι πάντως μάγκες έχω βγάλει γκομενάκια αλλά όταν λέω καμάκι δεν εννοώ του στιλ "Μανίτσα έχεις πατάρα! Γουστάρεις να στα αδειάσω στο κωλάντερο;" Με όμορφο τρόπο πάντα.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Εσυ κανεις καμακι σε Ελλεηνιδες?

οχι μαρεσει να τις απαξιωνω κ ναα τις σνομπαρω ειδικα οσες ηταν στον κυκλο μου

βλεπεις τον εγωισμο τους να συντριβεται στο μυδιασμα του προσωπου τους οταν βλεπουν οτι τις κλανω κ ειναι ασημαντες γτ εχουν μαθει αλλιως απο τις μαναδες τσατσαδες τους κ του μουνοδουλους μουλους γαμωσπιτους ελληνες

η ηδονη που παιρνω ειναι μεγαλυτερη κ απο το να τις εχυνα στον κωλο

σαρεσε το ποστ μου?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
οχι μαρεσει να τις απαξιωνω κ ναα τις σνομπαρω ειδικα οσες ηταν στον κυκλο μου

βλεπεις τον εγωισμο τους να συντριβεται στο μυδιασμα του προσωπου τους οταν βλεπουν οτι τις κλανω κ ειναι ασημαντες γτ εχουν μαθει αλλιως απο τις μαναδες τσατσαδες τους κ του μουνοδουλους μουλους γαμωσπιτους ελληνες

η ηδονη που παιρνω ειναι μεγαλυτερη κ απο το να τις εχυνα στον κωλο

σαρεσε το ποστ μου?

Μου θυμιζει λιγο κορονακη  :think:  σιγουρα ειναι δικο σου?

ο αβραμης δεν κανει καμακι του κανουν

Αποκλειεται να ειναι ο Αβραμης.-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom