Νέα

Live αφαίρεση δονητή ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 243
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πρέπει να τιμωρηθούν οι γιατροί ???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 5 71,4%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 1 14,3%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 14,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    7

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
αυτος πρεπει να τρακαρε με τον πλαστικο , για να μπει τοσο μεσα ο προφιλακτηρας , τι εκανε κρας τεστ .

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Μα το βλεπεις μονοδιαστατα ρε μαγκα το θεμα.Στεκεσαι στον σκατωμενο δονητη και σε τιποτα αλλο.Ετσι δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα.Αν το δεις σφαιρικα βλεπεις κατι γαμημενα μουνοπανα να γελανε με τον πονο του αλλου ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ...Την ολη διαφορα στο μυαλο πολλων απο εσας την κανει το γεγονος οτι στο κρεβατι ειναι ενας πουστης.Αρα ολη την διαφορα την κανει ο ρατσισμος που κουβαλατε και τιποτα αλλο.
ΥΓ:Αν αυτο θεωρειται αστειο,τοτε ευχαριστω δεν θα παρω.Προτιμω να μην εχω χιουμορ...

Εχεις εν μέρει δίκιο, ξεκώλα κι εσύ όμως γιατί ο ίδιος ο ασθενής ακυρώνει οτιδήποτε σοβαρό απο ιατρικής άποψης.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
δηλ αν εγω ειμαι με τη κοπελα μου η'μια οποιαδηποτε γκομενα και της βαλω τον δονητη
και κολλησει θα πρεπει να την ξευτυλισει ολο το προσωπικο και να βγει σε κοινη θεα....
οταν λεμε απορρητο,εννοουμε απορρητο και ισχυει για ολους,ανεξαρτητου  φυλου,ηλικιας,χρωματος,σεξουαλικων προτιμησεων

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ξερουμε το ονομα του ?
που μενει να πανε για συμπαρασταση 

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
δηλ αν εγω ειμαι με τη κοπελα μου η'μια οποιαδηποτε γκομενα και της βαλω τον δονητη
και κολλησει θα πρεπει να την ξευτυλισει ολο το προσωπικο και να βγει σε κοινη θεα....
οταν λεμε απορρητο,εννοουμε απορρητο και ισχυει για ολους,ανεξαρτητου  φυλου,ηλικιας,χρωματος,σεξουαλικων προτιμησεων

Λάθος! Αλλο πούστης με παλούκι στον κώλο κι άλλο γυναίκα. Οχι απο ρατσιστικής, αλλά απο αισθητικής και μόνο άποψης δεν είναι το ίδιο.

panthiras3005

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ασε μας ρε φιλε να πουμε...βαλε ενα δονητη κι εσυ στο στοματακι σου και μην ξαναπεταχτεις να γραφεις μαλακιες :jerking: :jerking: :jerking:
   Μιλας χωρις να εισαι γνωστης ειναι ολοφανερο...και ολα αυτα που λες ειναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ...Ικανος δεν ειναι μονο ο γιατρος που κανει μια επεμβαση σωστα..ειναι και αυτος που ξερει να επιβαλλεται και να τον σεβονται οι γυρω του...

Εχεις γραψει ενα κατεβατο μαλακιες που απορω πως βρηκα το κουραγιο να διαβασω...ακους εκει...εβγαζε με...φροντιδα το δονητη...και γι αυτο ηταν απασχολημενος...ρε ουστ απο δω!! :thefinge:

Τελος,να ξερεις οτι και ο 'πουστης' εχει δικαιωματα και αξιοπρεπεια...οπως καθε ανθρωπος!!!Το να τα παραβιαζεις ειναι ακομη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥΣΤΙΑ!!!!
καλα του ταπεσ γιατροσ θα ειναι μαλον!!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ελπίζω να αναγνωριστούν τα πουστράκια με τις ρόμπες.....

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
και ενα καλο σε καποιο νησι του Α.αιγαιου σε ενα παρτυ την ωρα που παιζουνε τα κοριτσια μπουκαρη η ασφαλεια και μιας της μενει το κινιτο στο μουνι την μεταφερουν στον νοσοκομιο και ερχετε ο Γιατρος για να το βγαλη , και ανακαλιπτη οτι ηταν η συζηγος του ? πλακα ε

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Μαλλον ειχε δει αυτο ([URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/153733073/Ola_mesa.mpg.html[/url]) το βιντεακι και προσπαθησε να μιμηθει.

Εγω παντως δεν θεωρω τον εαυτο μου ρατσιστη με τους gay (...) και θα γελουσα το ιδιο αν ηταν στο βιντεο μια γυναικα. Για να ειμαι ειλικρινης τοτε ισως απο την καυλα κιολας να μην γελαγα τοσο. Αν και εδω που τα λεμε δεν γελασα και πολυ με το βιντεο , απλως πιστευω οτι θα γελαγα πολυ αν ημουν εκεινη την ωρα στο χειρουργειο.

Παντως εχω δει σε τσοντες να βαζουν και να βγαζουν μεγαλυτερους δονητες (μαζι με την βαση) στον κωλο τους (γυναικες...)

Αν δεν τον επιανε πανικος με υπομονη , χαλαρωση και πολυ λιπαντικο θα το εβγαζε μονος του! (εκτος αν ηθελε να παει στο νοσοκομειο για να προκαλεσει... :cool2: :cool2: :cool2:

cortez13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
και που ειναι το περιεργο?που γελανε η'που τον τραβαγανε φωτογραφιες και βιντεο?απορω πως κρατηθηκανε και δεν κανανε και χειροτερα.οποις ειναι νορμαλ και βλεπει τετοιο πραγμα σιγουρα θα γελασει γιατι ειναι ενα γελοιο θεαμα.αυτο ειναι ανεκδοτο.πεθανε ενας gay και πηγε στον παραδεισο.μολις τον ειδε ο αγιος πετρος τον εβαλε να χεσει 15 φορες για πρχωρησει πιο μεσα.μολις τελειωσε καταταλαιπωρημενος τον ειδε και ο χριστος και του ειπε να ξαναχεσει 35 φορες για να δει και τον θεο.μετα απο 2 μερες ξεκ....σμενος οπως ηταν ειδε τελικα τον θεο.και του ζητησε και θεος να ξαναχεσει για αλλες 50 φορες.βαζει τα κλαματα ο gay και χτυπιετε αλλα δεν μπορει να κανει αλλιως.τελικως τα καταφερνει μετα απο κοπο βασανα και πολυ αιμα.εξουθενωμενος και μισολιποθυμος ρωταει τον θεο για πιο λογο επρεπε να χεσει τοσες φορες.και θεος του απανταει ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥ..Η  ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΩ..Ο ΣΤΟΝ ΕΔΩΣΑ ΓΙΑ ΧΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΜΗΣΙ :2funny:      :rockon:   :rockon:    :rockon:    :rockon:    :rockon:     :rockon:      :rockon:    

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ελπίζω να αναγνωριστούν τα πουστράκια με τις ρόμπες.....

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Ρε @ Ιορδάνη ...ρε αντρούκλα ήμαρτον ρε συ !
  Την τελευταία ώρα έχεις ποστάρει του κόσμου τα μηνύματα...λέγοντας του κόσμου τις παπαρίες, και όλες μα όλες ανούσιες...
  Είπαμε... υπάρχουν 1022 topics εδώ μέσα που αξίζουν τον χαβαλέ μας και καλά κάνουμε και χλευάζουμε, στο συγκεκριμένο υπήρξε και μια διάσταση άλλη, πιο σφαιρική ...στην περίπτωση που σου ξέφυγε...
  Τράβα λοιπόν αλλού για χαβαλέ ....και εγώ μαζί σου !
Και όχι ρε μεγάλε...! Δεν υπερασπίζομαι τον πούστη ντε και σώνει....!
  Μουνολάτρης μεγάλος και αρωστάκιας είμαι αλλά 'οχι και απαραίτητα ηλίθιος  :headbang: :headbang: :headbang:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ρε @ Ιορδάνη ...ρε αντρούκλα ήμαρτον ρε συ !
  Την τελευταία ώρα έχεις ποστάρει του κόσμου τα μηνύματα...λέγοντας του κόσμου τις παπαρίες, και όλες μα όλες ανούσιες...
  Είπαμε... υπάρχουν 1022 topics εδώ μέσα που αξίζουν τον χαβαλέ μας και καλά κάνουμε και χλευάζουμε, στο συγκεκριμένο υπήρξε και μια διάσταση άλλη, πιο πανανθρώπινη ...στην περίπτωση που σου ξέφυγε...
  Τράβα λοιπόν αλλόυ για χαβαλέ ....και εγώ μαζί σου !
Και όχι ρε μεγάλε...! Δεν υπερασπίζομαι τον πούστη ντε και σώνει....!
  Μουνολάτρης μεγάλος και αρωστάκιας είμαι αλλά 'οχι και απαραίτητα ηλίθιος  :headbang: :headbang: :headbang:

Οι πούστηδες φίλε μου όπως ανέλυσα πιο πάνω, κατ εμέ είναι ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ. Χρειάζονται εγκλεισμό και φαρμακευτική αγωγή.

Κι εγώ είμαι μουνολάτρης αλλά όχι ηλίθιος φυσικά, όχι τόσο ηλίθιος να μην βλέπω που αρχίζει το χιούμορ και το σατυρικό, και που η βρωμοκωλάρα του πούστη είναι για γέλια και για κλάμματα.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
αυριο το πρωι που θα ξεσικωθουν ολοι οι gay στα πρωιναδικα να δουμε τι θα γινει <<<<</ θα εχει πλακα .

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Εχει γεμίσει πουσταριό η τηλεόραση, πρέπει να τους λουζόμαστε. Οκ άνθρωποι είναι κι αυτοί, να πάρουν εκπομπή και οι τρανς τότε να δέσουμε  :jerking: :jerking: :jerking:

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Μολις θυμηθηκα για ενα περιστατικο που ειχε τυχει σε φιλο μου γιατρο , οπου επρεπε να βγαλουν το τηλεφωνο του μπανιου απο τον κωλο ή το μουνι (δεν θυμαμαι) μιας γιαγιας. Το τραγικο ηταν που επρεπε να εξηγησουν στον γιο της γιατι εκανε χειρουργειο η μανα του.

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Κυριοι,η οποια χειρουργικη επεμβαση δε χωραει χωρατα. Με κραγμενους πουσταραδες ολοι μας κατα καιρους εχουμε διασκεδασει. Αλλο ομως να γελας με τον υγιη πουστη κι'αλλο να γελας με εναν πουστη off, στο χειρουργικο κρεβατι. Τα βλαχαδερα που ειχαν λυθει στα γελια ειναι τα κλασσικα νεα γιατρουδακια, που θα γινουν τα αυριανα μουνοπανα (αν δεν ειναι ηδη),βλεποντας τον καθε ασθενη μονο σαν χρημα. Καλα θα κανουν οι αρμοδιοι να τους σκισουν αυστηρα τον κωλο (αν και πολυ αμφιβαλλω). Τωρα, οσον αφορα αυτους που θεωρουν αστειο θεαμα εναν σκατωμενο δονητη μπροστα απο την ανοικτη κωλαρα ενος βρωμοπουστα,σιγουρα εχουν προβλημα με το χιουμορ τους. Ειναι οι ιδιοι που θα δουν μια ταινια με τον Εντι Μερφι και θα περιμενουν τον πρωταγωνιστη να κλασει η να μιλαει για σκατα για να ξεκαρδιστουν. Τους βρισκω στην καλυτερη υποαναπτυκτους.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ντροπή σας «γιατροί». Ευτυχώς οι μάσκες κρύβουν τα απάνθρωπα πρόσωπά σας.
«Την ώρα που νεαρός υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση… αφαίρεσης πλαστικού ομοιώματος πέους, δεκάδες νοσοκόμοι και γιατροί έχουν συγκεντρωθεί μέσα στο χειρουργείο, για να παρακολουθήσουν το… θέαμα! (Ζούγκλα 13/08/08).
Το βίντεο στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας είναι αποκαλυπτικό.
«Θα μένω μακριά από κάθε αδικία θεληματική και από κάθε βλάβη: Εκτός εών πάσης αδικίης εκουσίης και φθορίης  της τε άλλης».
Αυτά ορίζει ο όρκος του Ιπποκράτη που ορκίσθηκαν και οι ασελγήσαντες επί του νεαρού αρρώστου τους, «γιατροί».
Για ασέλγεια πρόκειται. Δηλαδή, πράξη που προσβάλει την ελευθερία, την αξιοπρέπεια ή την ηθική κάποιου σχετικά με τη σεξουαλική του ζωή.
Σε αυτόν τον άνθρωπο, άρρωστό τους, ασέλγησαν οι συγκεκριμένοι «γιατροί» και «νοσηλευτές» που ακούγονται στο βίντεο να χλευάζουν και να χαζογελάνε και να σχολιάζουν το μέγεθος του αφαιρεθέντος ξένου σώματος. Και να το βιντεοσκοπούν. 
Στην μεταμοντέρνα εποχή μας, του «όλα επιτρέπονται» και του άκρατου φιλοτομαρισμού, οι ανθρώπινες αξίες της αγάπης, της αλληλεγγύης, του σεβασμού της προσωπικότητας του άλλου, δοκιμάζονται. Ακόμη χειρότερα, τείνουν να εκλείψουν. 
Θα έλεγε κανείς ότι διασώζονται στην άσκηση της ιατρικής και στους λειτουργούς της, τους γιατρούς.
Το βίντεο της ηλεκτρονικής «Ζούγκλας» δημιουργεί ερωτηματικά ως προς το εάν ισχύει αυτό πια (θέλω να πιστεύω ότι ισχύει για τους περισσότερους συναδέλφους μου).
Εν τούτοις, η συμμετοχή αυτών των «γιατρών»  στην διαπόμπευση της ιατρικής (διότι η ιατρική διαπομπεύεται κυρίως) και του άτυχου, να πέσει στα χέρια αυτών των ανθρωποειδών, ανθρώπου, και η διαφήμιση του περιστατικού από τους ίδιους τους ασελγείς δράστες, δημιουργεί αλγεινή εντύπωση. 
Ο εκπεσμός του ανθρώπου στο επίπεδο του ανθρώπινου κτήνους (τα κτήνη, π.χ. βόδια, γελάδες, γάιδαροι, δεν λοιδορούν, δεν χαίρονται, δεν καγχάζουν, με τον πόνο ή το πάθημα του άλλου), και μάλιστα όταν αυτός συμβαίνει να είναι γιατρός, που ο Ιπποκράτης τον θεωρεί:
«Πολλών αντάξιον άλλων», προκαλεί και θλίψη και οργή και αγανάκτηση.
Ο άρρωστος, όποιος κι αν είναι: αλλοεθνής, αλλόθρησκος, ομοφυλόφιλος, πόρνη, αθίγγανος, φρικιό, ναρκομανής, ανέστιος, αλήτης, κακοποιός, για τον γιατρό είναι: Άνθρωπος (ψυχο-σωματο-νοητική οντότητα, συγκεκριμένη προσωπικότητα) πάσχων, που φοβάται και νοιώθει ανασφαλής, γιατί διακυβεύεται το πολυτιμότερο αγαθό του: η υγεία του.
Στον πάσχοντα αυτόν συνάνθρωπό του, ο γιατρός παρέχει τις ιατρικές του υπηρεσίες, κατ εξουσιοδότησίν του (του αρρώστου).
Δεν είναι «πράμα» ο άρρωστος πάνω στο οποίο ο «γιατρός», αυτός, ο που νομίζει τον εαυτό του μικρό Θεό, έχει απόλυτη εξουσία.
Αυτή η εξουσιοδότηση, αυτό το ηθικό συμβόλαιο μεταξύ γιατρού και αρρώστου, επιτρέπει στον γιατρό να βλέπει γυμνωμένο το σώμα του συνανθρώπου του.
Επιτρέπει στο γιατρό να ψηλαφά και να εξετάζει ιδιαίτερα ευαίσθητες περιοχές, που είναι φορτισμένες με το συναίσθημα της αιδούς (εξηγώ, για τους, εν λόγω, «γιατρούς», πως σημαίνει ντροπή. Προφανώς δεν γνωρίζουν την έννοια της αιδούς).
Επιτρέπει στον γιατρό να γίνεται δέκτης των μυχιοτέρων σκέψεων του αρρώστου του, λαμβάνοντας το ιστορικό του.
Αυτή η διαδικασία, η ιατρική εξέταση, απαιτεί και προϋποθέτει: ευαισθησία, κατανόηση και προπάντων ΑΝΘΡΩΠΙΑ.
Έχασαν την ανθρωπιά τους, αυτοί οι «γιατροί», μεταχειριζόμενοι έτσι τον άρρωστό τους. Χαζογελώντας με το πάθημα του συνανθρώπου μας,  διέρρηξαν την προσωπική σχέση γιατρού-αρρώστου.
Ανάξια ενήργησαν και αυστηρή θα πρέπει να είναι η τιμωρία τους.  

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΝΕΥΛΑΒΗΣ

Νομίζω ότι τα είπε όλα...

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Αγαπητοί φίλοι,

Κατ' αρχήν να δηλώσω ότι είμαι straight. Δεύτερον επί του θέματος πρέπει να πώ ότι ο φίλος που έγραψε ποιό πάνω έχει δίκιο αναφορικά με τους γιατρούς πρέπει να είναι σοβαροί και η κάθε μία περίπτωση να μεταχειρίζεται με τον ανάλογο σεβασμό. Έχω όμως να κάνω ορισμένες ερωτήσεις στον φίλο μου..

α) ο γιατρός που γελούσε γιατί έβγαλε απο τον κώλο ενός παπάρα μια πλαστική π...α ήσαμε το χέρι του φταίει που γελούσε και οι άλλοι που τον κοροιδεύαν ή αυτός που εάν μπορούσε για να ικανοποιηθεί θα έβασε και ολόκληρο χέρι μέσα του....

β) όταν του γιατρού του πεθαίνουν άνθρωποι στο τραπέζι το χειρουργικό γιατί δεν τον κατηγορούμε που στεναχωριέται?

γ) όταν σώζουν ζωές .. τις ζωές μας τότε είναι καλοί?

δ) αυτοί που τους σταυρώνουμε γιατί γελούσαν με την μαλακία της αδερφής, που βγαίνει στα κανάλια και κριτικάρι και γελάνε όλοι, και σταυρώνει τους πάντες και δεν τον πειράζει κανένας και ξευτιλίζει τους πάντες είναι κακοί..ενώ αυτός είναι καλός... καταλαβαίνετε για ποιόν λέω έτσι.... Λ.................ς. Μήπως ήταν αυτός στο χειρουργικό τραπέζι..

ε)Επιτέλους να καταλάβουμε ποιοί είναι οι φυσιολογικοί.. εμείς που ο κώλος μας είναι παρθένος ....? οι αυτοί που άν μπορούσαν θα έβαζαν και νταλίκα μέσα.. και θα έφταιγε ο γιατρός που πάει να την βγάλει .....

Α ρε ξύλο που χρειάζεται και βρεγμένη σανίδα........

Γιατί ο μάγκας μπορούσε να βάλει μικρότερο μέγεθος αλλά ήθελε γίγαντα.. φταίνε όμως βλέπεις η γιατροί.. την άλλη φορά να του το αφήσουν μέσα τότε.......

Ερώτηση αλήθεια ξέρει κανένας απο εσάς ποιός είναι γιατί εγώ δεν τον ξέρω......Εδώ δεν μας λένε τα ονόματα παιδεραστών να προφυλάσουμε τα παιδιά μας σας πείραξαν τα γέλια των γιατρών....

Μακάρι οι άνθρωποι να γελάνε με τέτοιες μαλακίες παρά να στεναχοριούνται με θανάτους στα χέρια τους φίλε μου.....

Νίκος Φκρ.

Και στα πουσταριά να προσέχουν τι βάζουν στον κώλο τους γιατί μπορεί να μέινει μέσα....χχχχχααααααχαχαχαχαχαχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom