hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
αυτος πρεπει να τρακαρε με τον πλαστικο , για να μπει τοσο μεσα ο προφιλακτηρας , τι εκανε κρας τεστ .
Μα το βλεπεις μονοδιαστατα ρε μαγκα το θεμα.Στεκεσαι στον σκατωμενο δονητη και σε τιποτα αλλο.Ετσι δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα.Αν το δεις σφαιρικα βλεπεις κατι γαμημενα μουνοπανα να γελανε με τον πονο του αλλου ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ...Την ολη διαφορα στο μυαλο πολλων απο εσας την κανει το γεγονος οτι στο κρεβατι ειναι ενας πουστης.Αρα ολη την διαφορα την κανει ο ρατσισμος που κουβαλατε και τιποτα αλλο.
ΥΓ:Αν αυτο θεωρειται αστειο,τοτε ευχαριστω δεν θα παρω.Προτιμω να μην εχω χιουμορ...
αυτος πρεπει να τρακαρε με τον πλαστικο , για να μπει τοσο μεσα ο προφιλακτηρας , τι εκανε κρας τεστ .
δηλ αν εγω ειμαι με τη κοπελα μου η'μια οποιαδηποτε γκομενα και της βαλω τον δονητη
και κολλησει θα πρεπει να την ξευτυλισει ολο το προσωπικο και να βγει σε κοινη θεα....
οταν λεμε απορρητο,εννοουμε απορρητο και ισχυει για ολους,ανεξαρτητου φυλου,ηλικιας,χρωματος,σεξουαλικων προτιμησεων
καλα του ταπεσ γιατροσ θα ειναι μαλον!!!Ασε μας ρε φιλε να πουμε...βαλε ενα δονητη κι εσυ στο στοματακι σου και μην ξαναπεταχτεις να γραφεις μαλακιες
Μιλας χωρις να εισαι γνωστης ειναι ολοφανερο...και ολα αυτα που λες ειναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ...Ικανος δεν ειναι μονο ο γιατρος που κανει μια επεμβαση σωστα..ειναι και αυτος που ξερει να επιβαλλεται και να τον σεβονται οι γυρω του...
Εχεις γραψει ενα κατεβατο μαλακιες που απορω πως βρηκα το κουραγιο να διαβασω...ακους εκει...εβγαζε με...φροντιδα το δονητη...και γι αυτο ηταν απασχολημενος...ρε ουστ απο δω!!
Τελος,να ξερεις οτι και ο 'πουστης' εχει δικαιωματα και αξιοπρεπεια...οπως καθε ανθρωπος!!!Το να τα παραβιαζεις ειναι ακομη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥΣΤΙΑ!!!!
Ρε @ Ιορδάνη ...ρε αντρούκλα ήμαρτον ρε συ !
Την τελευταία ώρα έχεις ποστάρει του κόσμου τα μηνύματα...λέγοντας του κόσμου τις παπαρίες, και όλες μα όλες ανούσιες...
Είπαμε... υπάρχουν 1022 topics εδώ μέσα που αξίζουν τον χαβαλέ μας και καλά κάνουμε και χλευάζουμε, στο συγκεκριμένο υπήρξε και μια διάσταση άλλη, πιο πανανθρώπινη ...στην περίπτωση που σου ξέφυγε...
Τράβα λοιπόν αλλόυ για χαβαλέ ....και εγώ μαζί σου !
Και όχι ρε μεγάλε...! Δεν υπερασπίζομαι τον πούστη ντε και σώνει....!
Μουνολάτρης μεγάλος και αρωστάκιας είμαι αλλά 'οχι και απαραίτητα ηλίθιος