Νέα

Live αφαίρεση δονητή ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 243
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πρέπει να τιμωρηθούν οι γιατροί ???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 5 71,4%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 1 14,3%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 14,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    7

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Θα ήθελα να δω το παγωμένο χαμόγελο μερικών καλαμπουριτζίδων εδώ, αν ο γιος τους έβγαινε γκέι... :uglystupid:

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Φίλε μου εάν ο γιός μου έβγαινε gay τότε θα ήταν δικό του θέμα. Όπως είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει. Ζούμε στο 2008. Εάν όμως ήθελε να βάλει πίσω του κανένα κλωνάρι δένδρου γιατί τα μικρά δεν του κάνουν τότε δεν ήταν φταίξιμο των γιατρών σίγουρα..

πρόσεξε γελάω με την τελευταία πρότασή μου...

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Πιστεύω πάντως ότι ο φίλος gay που την έπαθε θα ήταν σίγουρα κάποιος επώνυμους απο αυτούς που κράζουν στα παράθυρα των Κυριακάτικων καναλιών ή αυτούς που κοροιεύουν και κριτικάρουν τους πάντες....για να μαζευτεί τόσος κόσμος...

Επίσης την επώμενη φορά που θα τα βάλετε με γιατρούς να μας πείτε πόσες χειρουγικές επεμβάσεις έχουν κάνει, πόσους ανθρώπους έχουν σώσει.? πόσα έντερα με καρκίνο σαπισμένα έχουν αφαιρέσει? πόσες γάγγραινες έχουν κόψει που απο βρώμα και δυσοδία δεν πλησιάζει κανείς? πόσα κομένα χέρια πόδια και άλλα μέλη έχουν συράψει και πολλά άλλα που έχουν κάνει?

Α.. και πόσες σε σύνολο ψωλές τέτοιου μεγέθους έχουν αφαιρέσει.....

και επίσης να μου πείτε πόσο πιστεύετε ότι αξίζει η ζωή μας... που την έχουν στα χέρια τους... γιατί εγώ έχω δεί χειρούργο μέσα στα αίματα όταν ο συγχωρεμένος πατέρας μου ήταν στο χειρουργείο να βγαίνει μετά απο 16 ώρες κατάκοπος με το γέλιο στα χείλη για να μας ενημερώσει και λέω μπράβο στον άνθρωπο αυτό γιατί εγώ είχα καταρεύσει..

και μην μου γράψετε για φακελάκια γιατί υπάρχουν και οι σωστοί... έστω και λίγοι...

Υ.Γ. δεν είμαι γιατρός....

Νίκος ΦΚΡ

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Φίλε μου εάν ο γιός μου έβγαινε gay τότε θα ήταν δικό του θέμα. Όπως είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει. Ζούμε στο 2008. Εάν όμως ήθελε να βάλει πίσω του κανένα κλωνάρι δένδρου γιατί τα μικρά δεν του κάνουν τότε δεν ήταν φταίξιμο των γιατρών σίγουρα..

πρόσεξε γελάω με την τελευταία πρότασή μου...
Ο γιατρός φίλε μου οφείλει να κάνει το καθήκον του!Όταν θα γυρνούσε στο σπίτι του θα μπορούσε να γελάει όσο θέλει και είναι λογικό!Αλλά το να επιτρέπει να υπάρχει κερκίδα με τόσα άτομα που γελάνε και τραβάνε υλικό από την "επέμβαση" είναι το λιγότερο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Ντροπή σας «γιατροί». Ευτυχώς οι μάσκες κρύβουν τα απάνθρωπα πρόσωπά σας.
«Την ώρα που νεαρός υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση… αφαίρεσης πλαστικού ομοιώματος πέους, δεκάδες νοσοκόμοι και γιατροί έχουν συγκεντρωθεί μέσα στο χειρουργείο, για να παρακολουθήσουν το… θέαμα! (Ζούγκλα 13/08/08).
Το βίντεο στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας είναι αποκαλυπτικό.
«Θα μένω μακριά από κάθε αδικία θεληματική και από κάθε βλάβη: Εκτός εών πάσης αδικίης εκουσίης και φθορίης  της τε άλλης».
Αυτά ορίζει ο όρκος του Ιπποκράτη που ορκίσθηκαν και οι ασελγήσαντες επί του νεαρού αρρώστου τους, «γιατροί».
Για ασέλγεια πρόκειται. Δηλαδή, πράξη που προσβάλει την ελευθερία, την αξιοπρέπεια ή την ηθική κάποιου σχετικά με τη σεξουαλική του ζωή.
Σε αυτόν τον άνθρωπο, άρρωστό τους, ασέλγησαν οι συγκεκριμένοι «γιατροί» και «νοσηλευτές» που ακούγονται στο βίντεο να χλευάζουν και να χαζογελάνε και να σχολιάζουν το μέγεθος του αφαιρεθέντος ξένου σώματος. Και να το βιντεοσκοπούν. 
Στην μεταμοντέρνα εποχή μας, του «όλα επιτρέπονται» και του άκρατου φιλοτομαρισμού, οι ανθρώπινες αξίες της αγάπης, της αλληλεγγύης, του σεβασμού της προσωπικότητας του άλλου, δοκιμάζονται. Ακόμη χειρότερα, τείνουν να εκλείψουν. 
Θα έλεγε κανείς ότι διασώζονται στην άσκηση της ιατρικής και στους λειτουργούς της, τους γιατρούς.
Το βίντεο της ηλεκτρονικής «Ζούγκλας» δημιουργεί ερωτηματικά ως προς το εάν ισχύει αυτό πια (θέλω να πιστεύω ότι ισχύει για τους περισσότερους συναδέλφους μου).
Εν τούτοις, η συμμετοχή αυτών των «γιατρών»  στην διαπόμπευση της ιατρικής (διότι η ιατρική διαπομπεύεται κυρίως) και του άτυχου, να πέσει στα χέρια αυτών των ανθρωποειδών, ανθρώπου, και η διαφήμιση του περιστατικού από τους ίδιους τους ασελγείς δράστες, δημιουργεί αλγεινή εντύπωση. 
Ο εκπεσμός του ανθρώπου στο επίπεδο του ανθρώπινου κτήνους (τα κτήνη, π.χ. βόδια, γελάδες, γάιδαροι, δεν λοιδορούν, δεν χαίρονται, δεν καγχάζουν, με τον πόνο ή το πάθημα του άλλου), και μάλιστα όταν αυτός συμβαίνει να είναι γιατρός, που ο Ιπποκράτης τον θεωρεί:
«Πολλών αντάξιον άλλων», προκαλεί και θλίψη και οργή και αγανάκτηση.
Ο άρρωστος, όποιος κι αν είναι: αλλοεθνής, αλλόθρησκος, ομοφυλόφιλος, πόρνη, αθίγγανος, φρικιό, ναρκομανής, ανέστιος, αλήτης, κακοποιός, για τον γιατρό είναι: Άνθρωπος (ψυχο-σωματο-νοητική οντότητα, συγκεκριμένη προσωπικότητα) πάσχων, που φοβάται και νοιώθει ανασφαλής, γιατί διακυβεύεται το πολυτιμότερο αγαθό του: η υγεία του.
Στον πάσχοντα αυτόν συνάνθρωπό του, ο γιατρός παρέχει τις ιατρικές του υπηρεσίες, κατ εξουσιοδότησίν του (του αρρώστου).
Δεν είναι «πράμα» ο άρρωστος πάνω στο οποίο ο «γιατρός», αυτός, ο που νομίζει τον εαυτό του μικρό Θεό, έχει απόλυτη εξουσία.
Αυτή η εξουσιοδότηση, αυτό το ηθικό συμβόλαιο μεταξύ γιατρού και αρρώστου, επιτρέπει στον γιατρό να βλέπει γυμνωμένο το σώμα του συνανθρώπου του.
Επιτρέπει στο γιατρό να ψηλαφά και να εξετάζει ιδιαίτερα ευαίσθητες περιοχές, που είναι φορτισμένες με το συναίσθημα της αιδούς (εξηγώ, για τους, εν λόγω, «γιατρούς», πως σημαίνει ντροπή. Προφανώς δεν γνωρίζουν την έννοια της αιδούς).
Επιτρέπει στον γιατρό να γίνεται δέκτης των μυχιοτέρων σκέψεων του αρρώστου του, λαμβάνοντας το ιστορικό του.
Αυτή η διαδικασία, η ιατρική εξέταση, απαιτεί και προϋποθέτει: ευαισθησία, κατανόηση και προπάντων ΑΝΘΡΩΠΙΑ.
Έχασαν την ανθρωπιά τους, αυτοί οι «γιατροί», μεταχειριζόμενοι έτσι τον άρρωστό τους. Χαζογελώντας με το πάθημα του συνανθρώπου μας,  διέρρηξαν την προσωπική σχέση γιατρού-αρρώστου.
Ανάξια ενήργησαν και αυστηρή θα πρέπει να είναι η τιμωρία τους.  

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΝΕΥΛΑΒΗΣ

Νομίζω ότι τα είπε όλα...

Μαλακίες είπε ο τρελοεπιστήμονας.....πόσο σοβαρός είναι ο άνθρωπος που άλλαξε με δικαστική απόφαση το επώνυμο του απο Σταματογιάννης σε Ανευβλαβής?

Μάλλον έχει πολλές βλάβες τελικά το άτομο  :jerking: :jerking: :jerking:

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Σε πληροφορώ φίλε μου ότι οι περισσότερες επεμβάσεις πλέον βιντεοσκοπούνται.... Απαράδεκτο συμφωνώ είναι το ότι βγήκε έξω απο εκεί αλλά σε ρωτάω πέρα απο τον Τριανταφυλόπουλο που τάχα μου πουλάει μια σοβαρή είδηση και αντί να ξεσκεπάσει κανένα έμπορο ναρκωτικών ή κανένα παιδεραστή ή κανένα σοβαρό έγκλημα έβγαλε αυτή την τρομερή είδηση.....

Δηλαδή σε δουλειά να βρισκόμαστε με ειδήσεις του κώλου......

Τα χάλια των νοσοκομείων, τα φακελάκια, την ανυπαρξία μέρυμνας, τα δίς σε φάρμακα και στο ΙΚΑ, τα καλύψαμε και πιάσαμε τώρα τον κώλο του πούστη...

Δεν ήμαστε καθόλου καλά νομίζω..

Για κοιτάξτε την ουσία...... και σταματήστε να τρώτε κουτόχορτο.......

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εντάξει ρε φίλε εδώ συζητάμε το συγκεκριμένο περιστατικό!Τι θέλεις?Να τους πούμε και ΜΠΡΑΒΟ?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
οντας 3τοετης φοιτητης ιατρικης,θεωρω αρκκετα αδικη την επιθεση που γινεται στους εν λογω ιατρους...δεν αμφιβαλλω οτι ειχαν υποχρεωση να βοηθησουν τον <<ασθενη>>,αλλα και το θεαμα που αντικρισαν δεν ειναι και οτι το πιο ευχαριστο...το περιστατικο ηταν αποτελεσμα της ανωμαλιας αυτου του τυπου και ζωντας σε μια σεξιστικη κοινωνια ηταν δυσκολο να περασει ασχολιαστο..... :rockon: :rockon: :rockon:

bujin

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
18
Πόντοι
0
Ο καρκίνος προέρχεται τις πιο πολλές απ οτιδήποτε άλλο εκτός απο το τσιγάρο.

Αλλά έτσι κι αλλιώς το μέτρο σύγκρισης σου ήταν ουτοπικό και άστοχο όπως καταλαβαίνεις.

Ετσι όπως έβαλε την ψωλή στον κώλο του, έτσι να την βγάλει. Να την βάλει όμως ήξερε...
και εγω δεν ανεχομαι να ασχολουνται οι γιατροι με τον καθε μαλακα που τον φερνουν σακατεμενο επειδη γουσταρει τα βραδυα
να βγαινει και να κανει κοντρες με μηχανη η αυτοκινητο,και ποσο μαλλον να βαζει σε κινδυνο την ζωη των αλλων που κυκλοφορουμε στο δρομο.
Επισης να μην ασχολουνται με τα χουλιγκανια των γηπεδων που πλακωνονται μαχαιρωνονται και μετα τους πανε νοσοκομειο.
Σε οποιοδηποτε γαμημενο κρατος της ευρωπης ολα αυτα τα υποκειμενα που συμετειχαν στο βιντεο θα ειχαν πληρωσει την μαλακια τους με αφαιρεση αδειας να μην πω κιολας ποσα θα πληρωναν τον ασθενη.
Αλλα ζουμε στην υπεροχη ελλαδα που ολα επιτρεπονται και κανεις δεν την πληρωνει.
Και βλεπω και απο τα ποστ μερικων εδω μεσα οτι δοξα σοι ο Θεος και απο Ρατσισμο,παμε μια χαρα
Ευγε,συνεχιστε μερικοι με αυτα τα μυαλα
Α και κατι αλλο.
Αν jules o γιος σου ηταν gay,να υποθεσω οτι εσυ ο ιδιος θα τον πηγαινες για ψυχιατρικη βοηθεια?
Διοτι πολ ευκολα μιλαμε ολοι για τους αλλους αλλα αν συμβει κατι στον οικογενειακο μας κυκλο,ως δια μαγειας αλλαζουμε μυαλα...

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Με τη λογική ορισμένων, οι γιατροί δεν πρέπει να αναλαμβάνουν τον πρεζάκια σε κώμα, η ακόμη καλύτερα:
- καπνιστές που έπαθαν καρκίνο του πνεύμονα,
- πολυτραυματισμένους σε τροχαίο που δεν φορούσαν ζώνη.
αφού τα ήθελε ο κώλος τους και πήγαιναν γυρεύοντας....
Πάτε καλά ρεεεε????

Πάντως εμένα η ανθρώπινη δυστυχία δεν μου προκαλεί γέλιο.
Μαλακίες είπε ο τρελοεπιστήμονας.....πόσο σοβαρός είναι ο άνθρωπος που άλλαξε με δικαστική απόφαση το επώνυμο του απο Σταματογιάννης σε Ανευβλαβής?

Μάλλον έχει πολλές βλάβες τελικά το άτομο  :jerking: :jerking: :jerking:
Από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια.
Το τρελοκομείο ο Ανευλαβής τα είπε όλα.
Μπράβο του διότι, αν και γιατρός, δεν συμπεριφέρθηκε με πνεύμα συντεχνιακής αλληλεγγύης και κουκουλώματος.

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οντας 3τοετης φοιτητης ιατρικης,θεωρω αρκκετα αδικη την επιθεση που γινεται στους εν λογω ιατρους...δεν αμφιβαλλω οτι ειχαν υποχρεωση να βοηθησουν τον <<ασθενη>>,αλλα και το θεαμα που αντικρισαν δεν ειναι και οτι το πιο ευχαριστο...το περιστατικο ηταν αποτελεσμα της ανωμαλιας αυτου του τυπου και ζωντας σε μια σεξιστικη κοινωνια ηταν δυσκολο να περασει ασχολιαστο..... :rockon: :rockon: :rockon:

οταν ξεκινησες να σπουδασεις ιατρικη σου ειπε κανεις οτι θα βλεπεις "ευχαριστα" περιστατικα? γιατρος θα γινεις οχι περιπτερας! απο ποτε οι γιατροι και οι νοσοκομοι εγιναν κριτες των ασθενων? ποσο για τον πουτσο μυαλα υπαρχουν σε αυτη τη χωρα δεν μπορω να φανταστω και δεν αναφερομαι προσωπικα σε σενα . διαβασα ολα τα ποστ και μιλαμε οτι οι μαλακες περισσευουν. εκανε τι εκανε ο ανθρωπος , πουστης , ξεκωλιαρης οπως θες πεστον. ΕΝΑ μουνοπανο δεν βρεθηκε στο χειρουργειο να τον σεβαστει? το εχω ξαναπει , μακαρι να ξαναγινομουν 18 και να εφευγα απο τη σκατοχωρα αυτη. 25% γαμιαδες , 25% "προεδροι" γενικα , 25% πολιτικοι και 25% φτωχολογια που αναρωτιεται που ζει....ουστ...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Eυγε αγόρι μου...αδικη επίθεση εε??? :jerking: :jerking: :jerking:
Ρε γαμήσι που θέλετε μερικοί εδώ μέσα... :knuppel:

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Σκεψου οτι οι γιατροι ειναι η αφροκρεμα της ελληνικης κοινωνίας  :headbang: :headbang:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
οντας 3τοετης φοιτητης ιατρικης,θεωρω αρκκετα αδικη την επιθεση που γινεται στους εν λογω ιατρους...δεν αμφιβαλλω οτι ειχαν υποχρεωση να βοηθησουν τον <<ασθενη>>
Απο την στιγμη που ορκιζοντε νομιζω οτι δεν πρεπη να βγαζουν στη φορα οτι γινεται στα ιατρεια και ποσο μαλον στο χειρουργεια τι εμπιστοσυνη να εχουμε μετα στον καθε γιατρο,και σε περιπτωσεις με αναισθησια που ο ασθενης δεν καταλαβενη τιποτα ζωντανος-νεκρος? :think:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
οταν ξεκινησες να σπουδασεις ιατρικη σου ειπε κανεις οτι θα βλεπεις "ευχαριστα" περιστατικα?
Ναι ρε, οι νεκροψίες και οι εγχειρήσεις καρκίνου του παχέως εντέρου είναι "ευχάριστη" διασκέδαση... :2funny: :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Με τη λογική ορισμένων, οι γιατροί δεν πρέπει να αναλαμβάνουν τον πρεζάκια σε κώμα, η ακόμη καλύτερα:
- καπνιστές που έπαθαν καρκίνο του πνεύμονα,
- πολυτραυματισμένους σε τροχαίο που δεν φορούσαν ζώνη.
αφού τα ήθελε ο κώλος τους και πήγαιναν γυρεύοντας....
Πάτε καλά ρεεεε????

Παφ, πουφ, δεν διαβάζεις παραπάνω.
Αφού αποφάνθηκαν ότι ο καρκίνος του πνεύμονα οφείλεται σε άλλες αιτίες. Κυρίως στους κακούς βιομηχάνους που μολύνουν την ατμόσφαιρα.

Παφ, πουφ, δώστους καμία αναπνευστική ανεπάρκεια.
Μπορεί να πιάσει. Αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ααααα, καπνιστής σαν και μένα...
Το ύστατο στάδιο της διαστροφής: να επιστρατεύεις τις γνώσεις σου και την ευφυία σου για να παράγεις άλλοθι για τον εαυτό σου.
Εεε, όλο και κάπου θα βρεις καμία βιβλιογραφική αναφορά που υποστηρίζει πως το κάπνισμα καταπολεμά τον καρκίνο του πνεύμονα.
Ικανό σ΄έχω. :2funny:
παφ-πουφ λαχάνιασα πάλι

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Με βαση αυτα που διαβαζω ειλικρινα χαρομαι που η πλειοψηφια των γραφοντων δεν ασχολειται (ή τουλαχιστον ελπιζω οτι δεν ασχολειται) με ανθρωπιστικα επαγγελματα....ο ορος "ανθρωπιστικο" ειναι αντιληπτος υποθετω....επομενως ατομα που ασχολουνται με αυτους τους χωρους οφειλουν να ειναι υπευθυνα, ανοιχτομυαλα και κυριως αλληλεγγυα απεναντι στο συνανθρωπο τους......ατομα τα οποια αντιμετωπιζουν τους ανθρωπους ως κρεας, ανωμαλους, κερδος, υποκαταστατα, κατακαθια της κοινωνιας ή παρασιτικους οργανισμους μπορουν καλλιστα να γινουν επιχειρηματιες, κομμωτριες, ταβερνιαρηδες, καταστηματαρχες ή ο,τι αλλο τους φωτισει ο αλλαχ.......

μου ειναι αδιανοητο να αντιμετωπισω εναν ανθρωπο ως αλλοθρησκο, σεξουαλικα "ανωμαλο" (ποιοι οριζουν ακριβως το τι ειναι ομαλο και τι ανωμαλο?), μιασμα ή οτιδηποτε αλλο....και αλοιμονο μου αν αρχισω να μιλαω ή να φερομαι ετσι στους ανθρωπους που με εμπιστευονται για καποια ζητηματα....αλοιμονο αν αρχισω να διαχωριζω τα ατομα που με εχουν αναγκη σε ατομα που γουσταρουν να βαζουν δονητες, τσιγγανους, παιδεραστες, βιαστες, θυματα κακοποιησης ή καρκινοπαθεις....θα ημουν αξια της μοιρας μου....

οι γιατροι τωρα απο την αλλη εινια μια ιδιομορφη κατηγορια γιατι εκτος απο το "ανθρωπιστικο" του επαγγελματος τους εχουν να αντιμετωπισουν και το επιστημονικο....ετσι ενω εγω θα δω καθε ανθρωπο ως μια ξεχωριστη περιπωση με την οποια θα ασχοληθω το να βγαλει ενας γιατρος εναν δονητη ή τις αμυγδαλες καποιου ειναι υποθεση ρουτινας....για μενα καθε κακοποιηση ή καθε βιασμος ειναι κατι διαφορετικο....υπ αυτην την εννοια ειναι πιο ευαλωτη στην "διασκεδαση" των εντυπωσεων....και εχοντας δουλεψει σε αρκετες κλινικες στο εξωτερικο και τωρα στην ελλαδα γνωριζω (και εχω συμμετασχει κι ολας) στο ενδονοσοκομιακο "χιουμορ" και την "κοινωνικη κριτικη" που γινεται οσον αφορα στους ασθενεις....αλλο αυτο ομως και αλλο το να παραβιαζεις την σαφεστατη γραμμη των οριων εκμηδενιζοντας εναν ανθρωπο που σε εχει αναγκη και ξεφτυλιζοντας την ανημπορια του τη δεδομενη στιγμη....

θα αφησω ασχολιαστα τα βλακωδη (κατα την αποψη μου) σχολια του τυπου "τα θελε και τα παθε", "ας σωζανε καποιον που ειχε περισστοερη αναγκη",
"ενταξει δεν εγινε και τιποτα τραγικο", "κει γω θα γελαγα" υποθετοντας οτι τα λενε ατομα εκτος χωρου...γιατι ενα τετοιο θεμα το λιγοτερο που μπορει να σου κανει ειναι να σου φανει αδιαφορο (θεμα ρουτινας) και το περισσοτερο να σου φανει θλιβερο ισως.....αστειο σιγουρα οχι...οσο αστεια και αν ειναι η φραση "ειναι αγορι" ακουγοντας την σε ενα ανεκδοτο ισως (ομολογω οτι ειναι αστειο το κονσεπτ) οταν εισαι παρων στο χωρο δεν το αντιμετωπιζεις ετσι....και εγω εχω γελασει με ασθενης και εγω εχω σχολιασει ασθενης και τις οικογενειες τους αλλα μεσα σε ορια...ποια ειναι αυτα? ο καθενας που κανει ενα τετοιο επαγγελμα ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ειναι σε θεση να τα διαχωρισει....και ναι το να το συζητησεις μετεπειτα με καποιο συναδελφο και να χασκογελασεις ειναι επιτρεπτο και φυσιολογικο releaf της πιεσης που εχουν τετοιοι κλαδοι....το να το αναγεις ομως σε freak circus εχοντας μαλιστα και οπτικοακουστικο υλικο ειναι τουλαχιστον σιχαμερο....

μου κανει εντυπωση που οι πιο πολλοι σταθηκαν στην "ιδιοτητα" του ασθενη....ευγε σας....ειστε οι συνανθρωποι που παντα θα ηθελα να εχω και ελπιζω να μη σας συναναστρεφω ποστε στη ζωη μου.....ευχομαι στον τριτοετη φοιτητη να συνεχισει με αυτην την σταση και να μην τυχει να συνεργαστουμε ποτε σε καποιο νοσοκομειο....χαιρομαι που κανεις δεν ακουσε το τελευταιο σχολιο στο βιντεο "εχουν μεινει μερικα κομματια μεσα" "δεν πειραζει μωρε....."....φρασεις οι οποιες υποδηλωνουν τον επαγγελματισμο, την ανθρωπια και την επιστημονικοτητα με την οποια αγγαλιασαν αυτον τον ασθενη οι "ειδικοι"....προφανως επειδη τον παιρνει δεν του αξιζει κατι καλυτερο....προφαωνως αν καποια απο τις κοπελες που πηδατε στα μπουρδελα παθει κατι αναλογο θα της αξιζει μια τετοια αντιμετωπιση...γιατι? γιατι ανηκει στους "αλλους"....στους εξω απο αυτην την τοσο ομορφη κοινωνια που ζειτε ολοι σας αρμονικα....με τις δουλιτσες, τις οικογενειουλες, τα αυτοκινητακια, τα μπουρδελακια και τη συνειδηση καθαρη και Politically correct....και παλι ευγε σας....ευτυχως επιλεγω να απεχω απο ολα αυτα....

δεν θα κρινω τα απαραδεκτα κατα την αποψη μου σχολια περι ομοφυλοφυλιας απο κοινωνικης αποψης....μιας και η θεματολογια του σαιτ ομως αρεσκεται στον σεξουαλικο φιλελυθερισμο (αυτα να τα βλεπει ο Παλιος....γιατι ειχαμε μια συζητησουλα προχτες) θα σταθω στους "Χαρακτηρισμους" που διεπουν οτιδηποτε "ετεροκλητο" αφορα στη σεξουαλικη ζωη του καθενος....απο ποτε δινουμε λογαριασμο για το τι κανουμε? και απο ποτε ενα ετεροφυλοφιλο ζευγαρι δινει αναφορα σε 15 μπουρδελιαρηδες για το πως γουσταρουν να πηδιουνται? υπαρχουν και ατομα τα οποια ειναι συνειδητοποιημενα με το ετερον τους ημισυ και αρεσκονται στο να μοιραζονται καποια πραγματα (προφανως με καποια ατυχηματα :P )
αυτο τους κανει τι? ανωμαλους? μιασματα? φρικια? εξωγηινους?
ενω το να πληρωνεις για 10 λεπτα χυσιματος ειναι φυσιολογικο? νορμαλ? αποδεκτο? εαν ειναι ετσι ας καθησουν ολοι κατω σαν οικογενεια να το συζητησουν με τις συντροφους τους και τα παιδια τους....ειμαι σιγουρη οτι θα βρεθει μια "σουηδικη" λυση για τετοια θεματα που εμπιπτουν στα "φυσιολογικα"....

χαιρομαι που μιλατε για ελλεηνιδες τελικα γιατι ειστε ισαξιοι τους....οσο κομπλεξ ανοργασμικοτητα και μικροψυχια κρυβουν εκεινες κατω απο τις φουστες ως τον αφαλο και τις μπλουζες ως τις αμυγδαλες αλλο τοσο κρυβουν και καποιοι αλλοι και ευτυχως τις λουζονται....ισως αυταπατονται για 10 λεπτα ή μια ωρα θεωροντας οτι μια "ξενη" ειναι αυτο που τους αξιζει αλλα το μονο που καταφερνουν ειναι να βαυκαλιζονται κρυβοντας τη μιζερια τους και το κομπλεξ τους.....μπραβο για τις σεξουαλικες σας αποψεις....με τετοια ατομα θελουμε να παει μπροστα η σεξουαλικη "απελευθερωση" της ελλαδας που τοσο σας βασανιζει ως εθνος....

συνεχιστε να ποσταρετε ξεσκισμενες κωλοτρυπες με θεα το παγκρεας μιας και ειναι φυσιολογικο....συνεχιστε να ποσταρετε πεντικιουρισμενα εκσπερματωμενα ποδια μιας και ειναι φυσιολογικο....συνεχιστε να ποσταρετε βυζια με τα οποια παιζεις μπαλα ή τρεφεις φυλη της αιθιοπιας εφοσον ειναι φυσιολογικο....συνεχιστε να αναρωτιεστε αν οι μπραβοι πηδανε στριπτιτζουδες, πως μπορειτε να πηδηξετε στριπτιτζου και πως μπορειτε να γαμισετε τζαμπα πουτανες μιας και αυτα ειναι τα ερωτηματα που θα πρεπει να βασανιζουν καθε συνειδητοποιημενο Ανθρωπο....και τελος συνεχιστε να κριτικαρετε οτιδηποτε αντιβαινει αυτα τα οποια ΕΣΕΙΣ ως ομαδα θεωρειτε φυσιολογικα και σας γκρεμιζει απο το μικρο ροζ συννεφακι στο οποιο προφανως κατοικοεδρευετε....

ειλικρινα ευχομαι ενα μεγαλο ποσοστο αυτων που διαβασα σημερα να μην χρειαστει να τους συναναστραφω στη ζωη μου ουτε καν για να αγορασω την εφημεριδα μου απο το περιπτερο τους....λυπαμαι που μενω σε μια τετοια χωρα αλλα τελικα αυτος σας αξιζει...

υ.γ. στην αγγλια οι γιατροι δεν φορανε στολη.....υπαρχει ολοκληρη φιλοσοφια πισω απο αυτο.....στην ψυχιατρικη κλινικη που δουλευα τρωγαμε στην τραπεζαρια μαζι με τους ασθενεις.....υπαρχει επισης ολκληρη φιλοσοφια πισω απο αυτο....μια φιλοσοφια την οποια δυστυχως μονο οι αρχαιοι καταλαβαν ενω οι συγχρονοι τους βλαχομπαροκ νεοελληναρες αγνοουν....

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μουνίτσα, προοδεύεις επικίνδυνα!  :2funny:

Ενώ έχεις δίκιο ρε γμτ, αυτό που δεν μου αρέσει είνα πως όταν σε διαβάζω μου δημιουργείς τέτοιες ενοχές που μου'ρχεται να πάω να ευνουχιστώ!! :2funny: :2funny:
Ευτυχώς, το συναίσθημα αυτό με καταλαμβάνει μόνο την ώρα της ανάγνωσης. Μετά έχω συνέλθει και είμαι πάλι περήφανος για το πέος μου! :2funny:

Εν προκειμένω είσαι και άδικη διότι στο όνομα του ταλιμπανισμού σου, μας τσουβαλιάζεις όλους. Δεν είδες καν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας?? :think: :think:

ΥΓ: Αυτό το "σουηδικη λυση" μου το εξηγάς, διότι εκεί σε έχασα. 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μουνίτσα, προοδεύεις επικίνδυνα!  :2funny:

Ενώ έχεις δίκιο ρε γμτ, αυτό που δεν μου αρέσει είνα πως όταν σε διαβάζω μου δημιουργείς τέτοιες ενοχές που μου'ρχεται να πάω να ευνουχιστώ!! :2funny: :2funny:
Ευτυχώς, το συναίσθημα αυτό με καταλαμβάνει μόνο την ώρα της ανάγνωσης. Μετά έχω συνέλθει και είμαι πάλι περήφανος για το πέος μου! :2funny:

Εν προκειμένω είσαι και άδικη διότι στο όνομα του ταλιμπανισμού σου, μας τσουβαλιάζεις όλους. Δεν είδες καν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας?? :think: :think:

ΥΓ: Αυτό το "σουηδικη λυση" μου το εξηγάς, διότι εκεί σε έχασα. 

δεν τσουβαλαιασα συναδελφε.........μιλησα για πολλους που διαβασα εδω στο θρεντ.......δε νομιζω οτι οι 65 που ψηφισαν γραψανε εδω μεσα :P αμφιβαλλεις οτι οι πιο πολλοι που εγραψαν συμβαδιζουν με αυτα παρεθεσα?

γιατι νιωθεις ευνουχισμενο καλο μου? εγω παντως απο φθονο του πεους δεν καταβαλλομαι και δεν εχω τετοιους σκοπους :2funny:

τα πεη ειναι φιλοι μας και τα αγαπαμε :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom