Κι εγώ δεν ανέχομαι προσψπικό νοσοκομείου να ασχολείται με καρκινοπαθείς από το τσιγάρο.Αν αυτο εννοείς. Και το τσιγάρο είναι επιλογή. Οπότε γιατί να απασχολείται γιατρός επειδή έπαθε καρκίνο κάποιος που κάπνιζε σαν πούστης και να μην απασχολείται με κάποιον που γαμιότανε σαν πούστης? Κακή επιλογή το ένα, κακή επιλογή και το άλλο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Live αφαίρεση δονητή ...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 243
- Εμφανίσεις 24K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
@Fido...
Πρόσεξε το εξής σημείο... Εάν ήσουν δικηγόρος του πούστη με την συγκεκριμένη βιντεοσκόπηση, απαιτούσες και εξήγειρες εισαγγελική παρέμβαση....ακολούθως ανάκριση, και μπλα μπλα μπλα...Με τα πολλά και με τα λίγα, ακόμη και κυβερνοκρατούμενα δημόσια ή ιδιωτικά ιδρύματα, θα αποκτούσαν τεράστιες δυσκολίες ....Ποιο ιατρικό απόρητο τσαμπουνάμε άραγε ?
Και επειδή δεν αντέχω άλλο και θα πάω πάσο στο εφ' εξής, καταλήγωντας να σε προκαλέσω στο συγκεκριμένο topic, να διαθέσεις 5 δευτερόλεπτα σφαιρικής και οργανωμένης σκέψης ή αντίληψης. Δεν είναι ο πούστης με τα αρχίδια μέσα του... που ουσιαστικά πρέπει να σε απασχολει...
Υπάρχει περίπτωση να γίνει κατανοητό αυτό ??
Πρόσεξε το εξής σημείο... Εάν ήσουν δικηγόρος του πούστη με την συγκεκριμένη βιντεοσκόπηση, απαιτούσες και εξήγειρες εισαγγελική παρέμβαση....ακολούθως ανάκριση, και μπλα μπλα μπλα...Με τα πολλά και με τα λίγα, ακόμη και κυβερνοκρατούμενα δημόσια ή ιδιωτικά ιδρύματα, θα αποκτούσαν τεράστιες δυσκολίες ....Ποιο ιατρικό απόρητο τσαμπουνάμε άραγε ?
Και επειδή δεν αντέχω άλλο και θα πάω πάσο στο εφ' εξής, καταλήγωντας να σε προκαλέσω στο συγκεκριμένο topic, να διαθέσεις 5 δευτερόλεπτα σφαιρικής και οργανωμένης σκέψης ή αντίληψης. Δεν είναι ο πούστης με τα αρχίδια μέσα του... που ουσιαστικά πρέπει να σε απασχολει...
Υπάρχει περίπτωση να γίνει κατανοητό αυτό ??
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
προσοχη οταν αγοραζουμε Κινεζικα ,
καλα ειναι να χρησιμοποιοουμε λιπαντικο .βοηθαει
ρε τον πουστη τι εβαλε στον κολο του .και βεβαια δεν βραζουν και πλαστικους απο κωλους καθε ημερα .
παντος εχουν βγαλει και πολλα κινητα απο διαφορες τριπες .
θανατος στους Γιατρους και μαστιγωμα στις Νοσοκομες που ειχαν κανει και εξεδρα .
καλα ειναι να χρησιμοποιοουμε λιπαντικο .βοηθαει
ρε τον πουστη τι εβαλε στον κολο του .και βεβαια δεν βραζουν και πλαστικους απο κωλους καθε ημερα .
παντος εχουν βγαλει και πολλα κινητα απο διαφορες τριπες .
θανατος στους Γιατρους και μαστιγωμα στις Νοσοκομες που ειχαν κανει και εξεδρα .
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Κι εγώ δεν ανέχομαι προσψπικό νοσοκομείου να ασχολείται με καρκινοπαθείς από το τσιγάρο.Αν αυτο εννοείς. Και το τσιγάρο είναι επιλογή. Οπότε γιατί να απασχολείται γιατρός επειδή έπαθε καρκίνο κάποιος που κάπνιζε σαν πούστης και να μην απασχολείται με κάποιον που γαμιότανε σαν πούστης? Κακή επιλογή το ένα, κακή επιλογή και το άλλο.
Ο καρκίνος προέρχεται τις πιο πολλές απ οτιδήποτε άλλο εκτός απο το τσιγάρο.
Αλλά έτσι κι αλλιώς το μέτρο σύγκρισης σου ήταν ουτοπικό και άστοχο όπως καταλαβαίνεις.
Ετσι όπως έβαλε την ψωλή στον κώλο του, έτσι να την βγάλει. Να την βάλει όμως ήξερε...
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
Καρκινο μπορει να παθεις ομως και απο τα τροφιμα που τρωμε καθε μερα,απο τη μολυνση,απο το αγχος απλα, απο κληρονομικους λογους ασχετα αν καπνιζεις ή οχι.Μπορεις να αποδειξεις οτι καποιος που επαθε καρκινο τον επαθε απο το καπνισμα και οχι απο αλλη αιτια?
Ενω με τον πουστρακο τα πραγματα ειναι απλα και δεν σηκωνουν αντιρρηση.
ΤΑ ΘΕΛΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ.
Μην το παιδευεις,τα πραγματα ειναι απλα και καλυτερα να εκδηλωσεις τις ευαισθησιες σου σε ατομα και περιπτωσεις που το αξιζουν πραγματικα.
Ενω με τον πουστρακο τα πραγματα ειναι απλα και δεν σηκωνουν αντιρρηση.
ΤΑ ΘΕΛΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ.
Μην το παιδευεις,τα πραγματα ειναι απλα και καλυτερα να εκδηλωσεις τις ευαισθησιες σου σε ατομα και περιπτωσεις που το αξιζουν πραγματικα.
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Ετσι κι αλλιως μετά πάλι τα ίδια θα κάνει ο πούστης, ή θα κολλήσει αρρώστιες. Εγκλεισμό σε ίδρυμα θα έλεγα για ψυχικά ανιάτους και κόψιμο τον πούτσο να του πέσει η τεστερόνη. Οπως κάνουν στα σκυλιά.
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Οποιος θέλει δε, μπορεί να τον βρει φαντάζομαι εύκολα να του κάνει συμπαράσταση, ξέρετε εσείς...
Μπορείτε να του λέτε
"Τους αλήτες, φαντάζομαι το σοκ που πέρασες"
"Ξέρω πως σε βιάσανε με την ψωλή, δεν το ήθελες"
"Μη σε νοιάζει, θα τους κάνουμε αγωγή"
και τις λοιπές μαλακίες.
Μπορείτε να του λέτε
"Τους αλήτες, φαντάζομαι το σοκ που πέρασες"
"Ξέρω πως σε βιάσανε με την ψωλή, δεν το ήθελες"
"Μη σε νοιάζει, θα τους κάνουμε αγωγή"
και τις λοιπές μαλακίες.
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Α, μπορείτε να τους πείτε επίσης...
"Εχετε δικαίωμα στη ζωή, την οικογένεια και τον ομοφυλόφυλο γάμο"
"Θα σου συστήσω ένα μαγαζί με ψωλές απο αφρολέξ, είναι ανακυκλώσιμες"
"Εχετε δικαίωμα στη ζωή, την οικογένεια και τον ομοφυλόφυλο γάμο"
"Θα σου συστήσω ένα μαγαζί με ψωλές απο αφρολέξ, είναι ανακυκλώσιμες"
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Τελικα πολλα ατομα με ευαισθησιες μαζευτηκαν εδω μεσα.
Σαν φορολογουμενος πολιτης δεν ανεχομαι να απασχολειται προσωπικο δημοσιου νοσοκομειου παρα μονο για ασθενεις ή τραυματιες απο ατυχηματα και οχι για ΟΠΟΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΡΑ ΒΑΖΕΙ ΔΟΝΗΤΕΣ ΣΤΗ ΒΡΩΜΟΚΩΛΑΡΑ ΤΟΥ.
Showlover,βρισε με ξανα,εχεις το ελευθερο.
Εσύ μπορεί να θέλεις ότι θέλεις αλλά οι γιατροί έχουν δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη.
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Εσύ μπορεί να θέλεις ότι θέλεις αλλά οι γιατροί έχουν δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη.
Με τέτοια βρωμοκωλάρα όταν βλέπεις και μια ΣΚΑΤΩΜΕΝΗ ΠΟΥΤΣΑ 20 ΠΟΝΤΟΥΣ και όρκο στο θεό να έχεις δώσει τον αθετείς.
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
οχι ρε φιλε , να παρεις παπουτσια κινεζικα , ρουχα κινεζικα , αλλα και πουτσα πλαστικια κινεζικια ημαρτον πια , ηταν απροσεκτος .
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
οχι ρε φιλε , να παρεις παπουτσια κινεζικα , ρουχα κινεζικα , αλλα και πουτσα πλαστικια κινεζικια ημαρτον πια , ηταν απροσεκτος .
Πλάκα πλάκα τώρα που άνοιξε και γλυκάθηκε ο κώλος του θα τον τρέχουν με κανα στύλο στης ΔΕΗ στη ροδέλα του. Ελπίζω μη το κάνει στη γειτονιά μου και δεν έχω ρεύμα μετά.
Οταν καταλαβετε οτι εκεινη την στιγμη ο πουστης δεν ειναι πουστης αλλα ενας ασθενης που χρειαζεται ιατρικη βοηθεια ξαναγραψτε...
Αλλα ειπαμε..Ο γαμημενος ρατσισμος που κουβαλατε,σας εχει κανει ετσι.
Κλεινοντας,επειδη ολοι γραφετε το ιδιο παραμυθι:''Ποιος δεν θα γελαγε?''...Εγω δεν θα γελαγα ρε μαγκες.Πειτε με ευαιαθητο,η ο,τι αλλο γουσταρετε δεν με ενδιαφερει.Ο γιατρος ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ..
ΥΓ:Εγω απο την αλλη γουσταρω που υπαρχουν τετοια πουστρακια..Οπως ειπε και καποιος σοφος..''Ενας ανταγωνιστης λιγοτερος να μου φαει την γκομενα ή να διεκδικησει καποια που γουσταρω εγω''..
Κλεινοντας,επειδη ολοι γραφετε το ιδιο παραμυθι:''Ποιος δεν θα γελαγε?''...Εγω δεν θα γελαγα ρε μαγκες.Πειτε με ευαιαθητο,η ο,τι αλλο γουσταρετε δεν με ενδιαφερει.Ο γιατρος ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ..
ΥΓ:Εγω απο την αλλη γουσταρω που υπαρχουν τετοια πουστρακια..Οπως ειπε και καποιος σοφος..''Ενας ανταγωνιστης λιγοτερος να μου φαει την γκομενα ή να διεκδικησει καποια που γουσταρω εγω''..
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
O πουστης φταιει που οι γιατροι αφησαν τη δουλεια τους για να τραβηξουν βιντεο?
Πιστευεις οτι αυτο εγινε σε βαρος της υγειας καποιου ασθενη? Προφανως για να πανε για "χαζι" δεν ειχαν κατι επειγον να κανουν.
Και επιτελους αφηστε τον Ιπποκρατη ησυχο.
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ολη η ελληνικη κοινωνια ειναι τοσο πολυ σοβαρη που το προβλημα ειναι οι γιατροι ?
στο κατω κατω ας μην εβαζε πλαστικη πουτσα , ας επερνε ενα αλοδαπο απο την πλατεια Κουμουνδουρου , να εδινε και κανενα μεροκαματο , ο λυγουρης
στο κατω κατω ας μην εβαζε πλαστικη πουτσα , ας επερνε ενα αλοδαπο απο την πλατεια Κουμουνδουρου , να εδινε και κανενα μεροκαματο , ο λυγουρης
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Οταν καταλαβετε οτι εκεινη την στιγμη ο πουστης δεν ειναι πουστης αλλα ενας ασθενης που χρειαζεται ιατρικη βοηθεια ξαναγραψτε...
Τα επιχειρήματα σου κυρίως το τελευταίο δεν στέκει!
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
ολη η ελληνικη κοινωνια ειναι τοσο πολυ σοβαρη που το προβλημα ειναι οι γιατροι ?
Μπα φτωχόπουστας ήταν, ήθελε να τη βγάλει σολο και τζάμπα.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.274
- Πόντοι
- 8.645
Αλλοι το λενε και μαλιστα ριχνουν το φταιξιμο στον πουστη..Πιστευεις οτι αυτο εγινε σε βαρος της υγειας καποιου ασθενη? Προφανως για να πανε για "χαζι" δεν ειχαν κατι επειγον να κανουν.
Και επιτελους αφηστε τον Ιπποκρατη ησυχο.