Νέα

Λίστα με διευθύνσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Σεξομανης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σεξομανης

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Like
15
Πόντοι
0
Στην κατηγορία Μπουρδέλα στην δεξιά πλευρά της σελίδας υπήρχε λίστα με οδούς και αριθμό. Έτσι ήτανε εύκολο να βρεις συγκεκριμένο οίκο για κριτικές κτλ. Αυτό έχει αντικατασταθεί από διαφημιστικά. Υπάρχει άλλος τρόπος να βρεις π.χ. όλα της Διδύμου; Η Αναζήτηση δίνει μπερδεμένα αποτελέσματα.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.399
Πόντοι
2.536
Στην κατηγορία Μπουρδέλα στην δεξιά πλευρά της σελίδας υπήρχε λίστα με οδούς και αριθμό. Έτσι ήτανε εύκολο να βρεις συγκεκριμένο οίκο για κριτικές κτλ. Αυτό έχει αντικατασταθεί από διαφημιστικά. Υπάρχει άλλος τρόπος να βρεις π.χ. όλα της Διδύμου; Η Αναζήτηση δίνει μπερδεμένα αποτελέσματα.
Φίλε μου, στην Διδύμου όλοι οι αριθμοί είναι μπουρδέλα

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Υπάρχει θέμα αναφοράς προβλημάτων

Γράψε εδώ κ περίμενε.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Εν τω μεταξύ μονάχα το δικό μου μυαλό διαβάζοντας τον τίτλο (πρίν μπω στο νήμα) πήγε κατευθείαν σε ραντεβού θανάτου μεταξύ μελών του σάι;;;;; :think:

OversizeX777

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2009
Κριτικές
8
Like
296
Πόντοι
20
Μπουρδέλο έγινε το σάιτ φίλε :buck2::buck2::buck2::buck2:

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.159
Πόντοι
456
Μιας και πιάσαμε αυτό στους χάρτες έχει και κάμποσα παλιά που τώρα δεν υπάρχουν αλλά δεν έχει καινούργιες επιχειρήσεις του είδους.

Εγγρ.
27 Ιαν 2022
Like
47
Πόντοι
0
Κι εγώ στο ψάξιμο είμαι , ας μας πει κάποιος !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom