διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Καλώς το vilmaki τί κάνεις καρδιά μου;;;
*Oπως πάντα in correct point ε;;; :-* :-* :-*
*Oπως πάντα in correct point ε;;; :-* :-* :-*
πες της να βαλει βυζια,να κανει ενα ακαουντ εδω ως ανεξαρτητη και ολα τα αλλα θα ειναι ευκολα για την ζωη της απο δω και μπρος.....Φιλεεεεε Διομηδηηη :-*
Καλα ειμαι βαζω σε ταξη τα βιβλια μου
* ειπα να κανω ενα διαλειμμα για την Dita και την Lisa :-*
Ασχετο αλλα εχω μια θεια η οποια ειναι ιδια με την Lisa ...χωρις τις βυζαρες ομως
αστα εγω εχω μια γνωστη ολοιδια ομως νεοτρη βεβαια και με λιγο μικροτερα βυζια....πρεπει λετε να την στριμωξω ????χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!Ασχετο αλλα εχω μια θεια η οποια ειναι ιδια με την Lisa ...χωρις τις βυζαρες ομως
φιλε gl ας μην ειμαστε τσιπηδες...της βαζουμε εμεις τα φραγκα για την προσθετικη με ανταλλαγμα την εφ ορου ζωης ανακουφιση!!!χαχαχαχαχα!!!πες της να βαλει βυζια,να κανει ενα ακαουντ εδω ως ανεξαρτητη και ολα τα αλλα θα ειναι ευκολα για την ζωη της απο δω και μπρος.....
πες της να βαλει βυζια,να κανει ενα ακαουντ εδω ως ανεξαρτητη και ολα τα αλλα θα ειναι ευκολα για την ζωη της απο δω και μπρος.....
ειναι μαμα με 2 παιδια και 15χρονια παντρεμενηφιλε gl ας μην ειμαστε τσιπηδες...της βαζουμε εμεις τα φραγκα για την προσθετικη με ανταλλαγμα την εφ ορου ζωης ανακουφιση!!!χαχαχαχαχα!!!
αυτα ρυθμιζονται ευκολαειναι μαμα με 2 παιδια και 15χρονια παντρεμενη
και ειναι προς Νιου Γιορκ μερια
καλα ενταξει μας επεισες...της βαζουμε και τα εισητηρια!!!ειναι μαμα με 2 παιδια και 15χρονια παντρεμενη
και ειναι προς Νιου Γιορκ μερια
Ι am in vilma!!!Φιλεεεεε Διομηδηηη :-*
Καλα ειμαι βαζω σε ταξη τα βιβλια μου
* ειπα να κανω ενα διαλειμμα για την Dita και την Lisa :-*
Ασχετο αλλα εχω μια θεια η οποια ειναι ιδια με την Lisa ...χωρις τις βυζαρες ομως
Και την παραμονη στο ελλαντα!!!!!!καλα ενταξει μας επεισες...της βαζουμε και τα εισητηρια!!!