gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
δεν ειπε οτι ποναει φιλε...ειναι προπονημενη..άστα αυτά φιλενάδα και δώσε συμβουλές για να μην πονάς...
δεν ειπε οτι ποναει φιλε...ειναι προπονημενη..άστα αυτά φιλενάδα και δώσε συμβουλές για να μην πονάς...
Ο εκάστοτε εραστής μου ηταν προπονημένος μάλλον και καλός εργάτης οπότε ναι δεν πονάω.δεν ειπε οτι ποναει φιλε...ειναι προπονημενη..
Το πρωκτικό σεξ και την λιπανση ξεχάστε τα εξ αρχής. Δεν λέτε που έκανε και τη μεγάλη παραχώρηση να μη σας παιδέψει πολύ; Ακόμη κι αν η φάση είναι μόνο για μια βραδιά πρέπει να την κάνετε να πιστέψει ότι σας πήρε το μυαλό. Το επόμενο πρωί οφείλετε να της στείλετε ένα μήνυμα που θα λέει ότι ήταν η πιο ωραία βραδιά της ζωής σας. Μόνο έτσι θα σας θυμάται και θα θελει να της ξαναλιπανουμε την κωλοτρυπα.
Επισης ενας καλός τρόπος για να πάρετε αυτό που θέλετε μια ώρα αρχύτερα, είναι ο αιφνιδιασμός.Σπρωχτε με δυναμη προς το μουνι και αφηστε το να οδευσει προς την πισω τρυπα .Μολις νιωσετε πως ειστε στο σωστο σημειο βαλ΄τε πρωτη και παμε .Προσοχη μην ανοιξετε καμμια καινουρια τρυπα.!!
αυτο εννοουσα οχι οτι εισαι καμια ξεσκισμενη....Ο εκάστοτε εραστής μου ηταν προπονημένος μάλλον και καλός εργάτης οπότε ναι δεν πονάω.
τωρα θα παρεξηγηθεις αλλα πηγαινες γυρευονταςΤο πρωκτικό σεξ και την λιπανση ξεχάστε τα εξ αρχής. Δεν λέτε που έκανε και τη μεγάλη παραχώρηση να μη σας παιδέψει πολύ; Ακόμη κι αν η φάση είναι μόνο για μια βραδιά πρέπει να την κάνετε να πιστέψει ότι σας πήρε το μυαλό. Το επόμενο πρωί οφείλετε να της στείλετε ένα μήνυμα που θα λέει ότι ήταν η πιο ωραία βραδιά της ζωής σας. Μόνο έτσι θα σας θυμάται και θα θελει να της ξαναλιπανουμε την κωλοτρυπα.
Επισης ενας καλός τρόπος για να πάρετε αυτό που θέλετε μια ώρα αρχύτερα, είναι ο αιφνιδιασμός.Σπρωχτε με δυναμη προς το μουνι και αφηστε το να οδευσει προς την πισω τρυπα .Μολις νιωσετε πως ειστε στο σωστο σημειο βαλ΄τε πρωτη και παμε .Προσοχη μην ανοιξετε καμμια καινουρια τρυπα.!!
Εαν σε εφερνε στο αμην στον παραλογισμο της καυλας επομενο ειναι να μην πονας μετα παρα μονο να τον θελης ποιο βαθειαΟ εκάστοτε εραστής μου ηταν προπονημένος μάλλον και καλός εργάτης οπότε ναι δεν πονάω.
γιωργο εκτος απο το να ποσταρεις μηπως το φχαριστιεσαι κιολας να της μιλας προστυχα;πολυ περιγραφικο σε βρισκω σημερα....Εαν σε εφερνε στο αμην στον παραλογισμο της καυλας επομενο ειναι να μην πονας μετα παρα μονο να τον θελης ποιο βαθεια
Δεν το ευχαριστιεμε μονο εγω και οι ιδιες το θελουνε πολλες φορεςγιωργο εκτος απο το να ποσταρεις μηπως το φχαριστιεσαι κιολας να της μιλας προστυχα;πολυ περιγραφικο σε βρισκω σημερα....
καλα αυτες ειναι με τον δονητη παρεα τωρα γιαυτο αργουν να ποσταρουν φιλε...τις καυλωσες με τις περιγραφες σου...Δεν το ευχαριστιεμε μονο εγω και οι ιδιες το θελουνε πολλες φορες
καλα αυτες ειναι με τον δονητη παρεα τωρα γιαυτο αργουν να ποσταρουν φιλε...τις καυλωσες με τις περιγραφες σου...
καλα κανεις γιατι μας αρεσει και η καθαριοτητα....εκτος απο την λιπανση...εγω προσωπικα σκουπιζα και τωρα θα σφουγγαρισω!
Λες να συμβενη αυτο μπα δεν νομιζω προτιμουν ζωντανο φρεσκο κρεαςκαλα αυτες ειναι με τον δονητη παρεα τωρα γιαυτο αργουν να ποσταρουν φιλε...τις καυλωσες με τις περιγραφες σου...
Εισαι και καλη νοικοκυραεγω προσωπικα σκουπιζα και τωρα θα σφουγγαρισω!
οι καλες νοικοκυρες εχουν και καλο κρεοπωλη μανΛες να συμβενη αυτο μπα δεν νομιζω προτιμουν ζωντανο φρεσκο κρεαςΕισαι και καλη νοικοκυρα
Εαν σε εφερνε στο αμην στον παραλογισμο της καυλας επομενο ειναι να μην πονας μετα παρα μονο να τον θελης ποιο βαθεια
Απο τον κρεωπολη παιρνουν το ποντικιοι καλες νοικοκυρες εχουν και καλο κρεοπωλη [size=17pt]μαν[/size]
για πες...αστειευσαι ή μιλας σοβαρα τωρα;ακους εκει να ειναι προπονημενη να τον παιρνει βαθια και να μην ποναει..
δεν υπαρχει αυτο..
μονο μια περιπτωση ξερω που ενω της το εκανα,αγαρμπα και χωρις λιπανση αυτη πονουσε λιγοτερο
απο την κολπικη διυσδυση!!!
διπλα απο του αβραμη...Απο τον κρεωπολη παιρνουν το ποντικι
που το εχεις παρκαρισμενο το μαν
πες για να πω...για πες...αστειευσαι ή μιλας σοβαρα τωρα;