Εκτος απ το Κροκεων εγω τελευταια φορα την πηρα μες το καλοκαιρι στο studio στην οδο Μπουζιανη ενα στενο καθετο στην Βουλιαγμενη στην Δαφνη , παραμενει πολυ καυλερη και πολυ ορεξατη στο αθλημα παρα τα δευτερα αντα της
Δεν κανει πια τα γαμησια που εκανε καποτε σε καμοια περιπτωση , τα εχει τερματισει τα γαμησια της , και πλεον εχει γινει και πολυ νευρικη , εμενα επειδη γνωριζομαστε χρονια μου εκανε ενα καλο ζουμερο γαμησι και την ωραια αργη ερωτικη της πιπα της τα εριξα και τιποτα αλλο ,ουτε κωλο εδωσε αυτη την φορα ουτε τιποτα ,παντως ορεξατη ητανε η χαρηκε που ειχε να με δει χρονια και μου εκανε καλο γαμησι , βεβαια επειδη ημουν εκει στην περιοχη και δεν ειδα κατι καλυτερο το εριξα σε αυτην το φυτιλιασμα , αλλωστε δεν ημουν ποτε φαν της Λιντας να την ακολουθω οπου παει , την βρηκα της τα εριξα κι end of story , στην αρχη της καριερας της παντως εχω ριξει καλα γαμησια με την τυπισσα .... πλεον δεν την κοιταω καν
Εκτος απ το Κροκεων εγω τελευταια φορα την πηρα μες το καλοκαιρι στο studio στην οδο Μπουζιανη ενα στενο καθετο στην Βουλιαγμενη στην Δαφνη , παραμενει πολυ καυλερη και πολυ ορεξατη στο αθλημα παρα τα δευτερα αντα της