Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Όχι μωρέ...Απειλιτικα το βλεπο...
πλάκα κάνουμε , τσώπα
Όχι μωρέ...Απειλιτικα το βλεπο...
Προτον,αν δεν ξερις,με πιους μιλας-μι λες ονοματα.Δεβτερον,για εξιγισε-πιος φα φαι κε απο πιον.Ινε πολι ινδιαφερον αβτο...Λίντα γιατί βρίζεις ? Θες να τις φας ? (όχι πως αν δεν βρίσεις δεν θα τις φας , αλλά λέμε τώρα... )
Ρε χαλάρωσε , πλάκα κάνω. Χιούμορ ! Take it easyΠροτον,αν δεν ξερις,με πιους μιλας-μι λες ονοματα.Δεβτερον,για εξιγισε-πιος φα φαι κε απο πιον.Ινε πολι ινδιαφερον αβτο...
Οχι ρε μαστορα !!!ειναι τρανσεξουαλ η Λιντα ;
Εχο ακουσι οτι ισε γει.Πιγε να πλινις πιατα,μπαναναειναι τρανσεξουαλ η Λιντα ;
Μπανάνα? Λίζαααα μπανάνα!Εχο ακουσι οτι ισε γει.Πιγε να πλινις πιατα,μπανανα
Δεν το εγραψα εγω. Το διαβασα δυο σελιδες πιο πισω. Γιατι βριζετε εμενα ;Οχι ρε μαστορα !!!
Πως σου ηλθε αυτο ???
Και γαμω τις γυναικες ειναι η Λιντα
Tελικά είναι σίγουρο ότι τό υλικό είναι τελείως μετασκευασμένο.Κρίμα.
Τόσους μήνες να γράψει κάτι κάποιος στην σελίδα της Λίντας? Περίεργο δεν είναι?
Μήπως συμβαίνει κάτι?
Μήπως οι "επιθετικοί" φίλοι της Λίντας διώχνουν τους θαυμαστές της?
Είναι το πιο πιθανό, γιατί είναι πολύ ιντερνετο-τσαμπουκάδες.. κρίμα, τέτοιο κορίτσι να το χαντακώνουν τέτοιοι τύποι.
δεν περιμενα οτι η λιντα ειναι τραβελος πραγματικα ξενερωσα
οι ενδειξεις δειχνουν οτι ειναι εχω παει αρκετες φορες και παντα αυτο το κολημα με το προσωπο βρωμαει απο μακρια οπως και ο σωματοτυπος της , τελος παντωνΠας καλά;;;; ποίος ειπε ότι η ΛΙΝΤΑ ειναι τραβελός;;;;
Πεταξε ένας προμότορας-αγαπούλης μια μακακία και τσιμπίσατε;
οι ενδειξεις δειχνουν οτι ειναι εχω παει αρκετες φορες και παντα αυτο το κολημα με το προσωπο βρωμαει απο μακρια οπως και ο σωματοτυπος της , τελος παντων
μακαρι να κανω λαθος παντως ειναι απο τα καλυτερα στουντιοκοριτσα με τις καλυτερες υπηρεσιεςΚαι γω εχω πάει και δεν καταλαβα κατι τετοιο
Ο σωματουυπος της δεν δειχνει για μεταλαγμενο, για το προσωπο της μλλον δεν το δειχνει για αλλους λόγος.
Οι ειδικοί ας πάρουν θέση
τις ξερεις απο παλια?παλι τα ιδια...
το εχουμε εξαντλησει το θεμα στο παρελθον.
Η Λιντα ΔΕΝ ειναι τραβελος.
Οπως δεν ειναι η Σονια απο το Λελας Κ 35, οπως δεν ηταν και η Αννα η Σερβα που κάτι ξεφτερια που τα ξερουν όλα (και στην ουσια δεν ξερουν την τύφλα τους) τις ειχαν βγάλει τραβέλια...
τις ξερεις απο παλια?