AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.781
- Πόντοι
- 4.546
Ασε τους μπαγλαμαδες και παίξε μας κανα ερωτικό στο σαξόφωνο. Έχω διάθεση για careless whisper.
Ασε τους μπαγλαμαδες και παίξε μας κανα ερωτικό στο σαξόφωνο. Έχω διάθεση για careless whisper.
Να βοηθήσω? Για να ακούσω την ερώτησηΔΕΝ έχω δει να έχει κάνει, την ερώτηση ΚΛΕΙΔΊ όμως και ανησυχώ...
Δε θα έρθει που αγορίνα;Όπως καταλαβαίνεις @Lina Esc δεν προκειται να ερθει κάνεις. Θα σε ξανα-εκλεινα εγω αλλά δυστυχώς με βολευει μόνο η ημερομηνία που έχουμε ήδη συμφωνήσει. Από παστέλι κ μπουζούκι αμα θες,υπάρχει πάντως.
Έχω την εντύπωσηΝα βοηθήσω? Για να ακούσω την ερώτηση
Δλδ; Τι είναι αυτό;Έχω την εντύπωση
Νομίζω δηλαδή
Θέλει να ρωτήσει αν το πρόγραμμα περιλαμβάνει Swallow
Δλδ; Τι είναι αυτό;
Ένα τραγούδι με την lady gaga
Ποιο βρε ?
Το swallow ?
Πες μου ότι δεν ξέρεις
Να βοηθήσω? Για να ακούσω την ερώτηση
Σατανά!!!!Έχω την εντύπωση
Νομίζω δηλαδή
Θέλει να ρωτήσει αν το πρόγραμμα περιλαμβάνει Swallow
Κρεμπιε?Ρε αγόρια!!!! Γιατί πρέπει να λέμε τα ίδια κι τα ίδια?
Γιατί δε κάνετε το κόπο να διαβάσετε λίγες σελίδες πιο πίσω ή στην υπογραφή μου τι προσφέρω?
Έχω πει 1000 φορές ότι δε τα καταπίνω!
Γιατί ρωτάτε τα ίδια κι τα ίδια συνέχεια??? Γιατί?
ΔΕ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΩ, ΔΕ ΚΑΝΩ ΠΡΩΚΤΙΚΟ.
Θέλετε να μάθετε κάτι άλλο;
παράδειγμα σε αυτά κοντά στο πάντειο όπου εξυπηρετεί ο σταθμός συγγρού φιξΔλδ που; Αν μπορώ πολύ ευχαρίστως κανένα πρόβλημα, εννοείται
Σου απάντησα νομίζω στοηνυμα που μου έστειλες, αλλά θα απαντήσω κι εδώ.Καλησπέρα @Lina Esc . Αν κάποιος πελάτης μένει ήδη σε κάποιο κεντρικό ξενοδοχείο κοντά σε σταθμό του μετρό, πηγαίνεις ή πρέπει να πληρώσει και 2ο ξενοδοχείο ?
Που είναι αυτό το χοτέλι τύπε ?Κρεμπιε?
Που είναι αυτο δε ξερωΠου είναι αυτό το χοτέλι τύπε ?
Αστο κοπελια, ξεχνα το ! Πες πεταμε και καμια μαλακια για να γελασουμε!Δλδ που; Αν μπορώ πολύ ευχαρίστως κανένα πρόβλημα, εννοείται