Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.436
- Πόντοι
- 2.046
Θα καταλάβειςΠαστελιε???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παστέλιε ;Lina???
Θα καταλάβειςΠαστελιε???
Παστέλιε ;Lina???
Με μπερδεύεις χειρότερα τώρα φίλε Πάνο!!! ΧαχαχαχαΘα καταλάβεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παστέλιε ;
Εγω ; Η Λίνα !!Με μπερδεύεις χειρότερα τώρα φίλε Πάνο!!! Χαχαχαχα
Χμμμμμμ.....Εγω ; Η Λίνα !!
Άκουσα το όνομα μου; Παρούσα! Σε τι μπορώ να βοηθήσω τα αγόρια???Lina???
Σε πολλά πράγματα!!!Άκουσα το όνομα μου; Παρούσα! Σε τι μπορώ να βοηθήσω τα αγόρια???
ΞΕ καυλωσε μας.. με την καλή την έννοιαΆκουσα το όνομα μου; Παρούσα! Σε τι μπορώ να βοηθήσω τα αγόρια???
Παστελιε???
ΠΑΣΤΕΛΙΟΣ !!!!
Εεεεεεεπ....ΠΑΣΤΕΛΙΟΣ !!!!
Ορμα μωρε τι το θωρεις...Εεεεεεεπ....
Γιατί ρε συ ωραία είναι τα παστελια... Δίνουν και ενεργεια!!!Ρωτάει αν θα πάει κανείς στο ραντεβου εδώ και τόση ώρα και καθεστε και κάνετε παστέλια ο ένας στον άλλο. Συνεννόηση μπαγλαμας
...αφου ειμαι μακρυα για ραντεβου, ειπα να ριξω καμμια πενιαΡωτάει αν θα πάει κανείς στο ραντεβου εδώ και τόση ώρα και καθεστε και κάνετε παστέλια ο ένας στον άλλο. Συνεννόηση μπαγλαμας
Ορμα μωρε τι το θωρεις...
Ρωτάει αν θα πάει κανείς στο ραντεβου εδώ και τόση ώρα και καθεστε και κάνετε παστέλια ο ένας στον άλλο. Συνεννόηση μπαγλαμας
....μπαγλαμας ειναι μαγκα μου!Όπως καταλαβαίνεις @Lina Esc δεν προκειται να ερθει κάνεις. Θα σε ξανα-εκλεινα εγω αλλά δυστυχώς με βολευει μόνο η ημερομηνία που έχουμε ήδη συμφωνήσει. Από παστέλι κ μπουζούκι αμα θες,υπάρχει πάντως.
Κάτσε να βγάλω και το τριχορδο.... Και πάμε το σκύλα με έκανες να λιώνω.......αφου ειμαι μακρυα για ραντεβου, ειπα να ριξω καμμια πενια
Ασε τους μπαγλαμαδες και παίξε μας κανα ερωτικό στο σαξόφωνο. Έχω διάθεση για careless whisper.....μπαγλαμας ειναι μαγκα μου!