argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.253
- Πόντοι
- 9.297
Όλες εκπομπές θα κάνουν;Τοσα χρονια στα καναλια στις ειδησεις...δεν εξελιχθηκε ???
Όλες εκπομπές θα κάνουν;Τοσα χρονια στα καναλια στις ειδησεις...δεν εξελιχθηκε ???
Απίστευτα δαχτυλακια ξεπροβάλουν απο την γόβα στην πάνω φωτογραφία....
Δεν είναι από γυμναστήριο ...παλαιάς κοπής νταρντανομωρο.Έχει πολύ δυνατά πόδια το μιλφ
Ας τη βγάλουν...κοντή! Μία παροιμία λέει: "Τα μεγάλα και ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια!Εξαιρετική....όμως είμαι σίγουρος ότι κάποιος θα την βγάλει κοντή.Εχουμε στοιχεία για το ύψος της;
Κάτω από 1,70μ δεν μπορω να φανταστώ για αυτό το αντιτορπιλικό επίγειας κυκλοφορίας....Ας τη βγάλουν...κοντή! Μία παροιμία λέει: "Τα μεγάλα και ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια!
βαρος και ηλικια ειναι απόρρηταΜα να μην μπορούμε να βρούμε το ύψος της....φαντάσου να ψάχναμε το βάρος της!!!
Ούτε καν σκέφτεται ότι υπάρχουν λάτρεις μιλφονταρντανομωρων σαν εμένα....βαρος και ηλικια ειναι απόρρητα
σωστο κι αυτόΟύτε καν σκέφτεται ότι υπάρχουν λάτρεις μιλφονταρντανομωρων σαν εμένα....
O καιρος θα είναι υγρός και ζεστός....Βλέπουμε καιρό στο open για την μιλφαρα
Πλούσια τα ελέη....θέλω να την βγάλω για φαγητό.Απαπαπαπαπαπα
Πρώτα άγριο ξέσκισμα, μετά θα έρθει και το φαγητόΠλούσια τα ελέη....θέλω να την βγάλω για φαγητό.
Στην πραγματική ζωή γίνεται ανάποδα...Πρώτα άγριο ξέσκισμα, μετά θα έρθει και το φαγητό
wow, πότε έγινε αυτή η επική εμφάνιση;Απαπαπαπαπαπα
Δεν κράτησα ημερομηνία 2019-22 σίγουραwow, πότε έγινε αυτή η επική εμφάνιση;
Προσεξε γιατί τρώει πολύ..Πλούσια τα ελέη....θέλω να την βγάλω για φαγητό.