satov1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 20.812
- Πόντοι
- 5.956
Υπάρχουν σίγουρα λεφτά αισθήματα.εδω ακριβως κολλαει το "Τι γαμαει ο καριολης ?"
Υπάρχουν σίγουρα λεφτά αισθήματα.εδω ακριβως κολλαει το "Τι γαμαει ο καριολης ?"
Γυναικάρα φίλε...τραβάει κανένας αλλος μαλακία με την μιλφάρα στο δελτίο του οπεν?
μου έχει γαμήσει την στύση η λινάρα,τόσες χιλιάδες μαλακίες που έχω βαρέσει για πάρτη της παρακαλάει η πούτσα για έλεος πιαΓυναικάρα φίλε...
Λογικό.Πολύ πιο μιλφάρα από τότε που παντρεύτηκε...μου έχει γαμήσει την στύση η λινάρα,τόσες χιλιάδες μαλακίες που έχω βαρέσει για πάρτη της παρακαλάει η πούτσα για έλεος πια
Ετσι πρέπει να είναι οι βυζάρες της...λιναρα μου για παρτη σου αδειες οι αρχιδομπαλες καθε μερα..
Γενικά πολύ γυναίκα....Αυτή η γυναίκα ενώ δεν ντύνεται προκλητικά, ούτε έχει δώσει ποτέ δικαιώματα στην προσωπική της ζωή, μου δίνει την εντύπωση ότι πρέπει να είναι φωτιά στο κρεβάτι.
Προς το παρόν Λίνα Δρούγκα μόνο στο facebook.Aλλά θα ξαναφτιάξει ίνσταγραμ ,εκτός αν το έριξε και η κυρία Δρούγκα στο tik tok που είναι της μόδας.το διέγραψε το instagram;