Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
Καλες εποχες, οταν δεν εκρυβε πληρως την βυζοσχισμουλα της ακομα
Πολύ σέξι το Λινάκι! Η απόλυτη καύλα!
Εχεις απίστευτα καλό γούστο!Το απολυτο femme fatale της Ελλαδος.Κλαση και επιπεδο γυναικαρας Μονικας Μπελουτσι.Προσκυνω
Ε,όχι και μελαχροινη...καστανή είναι.Οποια δεν είναι ξανθιά είναι μελαχροινη;Πολυ καλο το μελαχρινο μαναρι
Εξαιρετική....όμως είμαι σίγουρος ότι κάποιος θα την βγάλει κοντή.Εχουμε στοιχεία για το ύψος της;Λινάρα....
Ενταξει ρε παιδι μου και εσυ μην κανεις ετσι μουναρα ειναι η γυναικα το μαλλι ειναι το επιστεγασμαΕ,όχι και μελαχροινη...καστανή είναι.Οποια δεν είναι ξανθιά είναι μελαχροινη;
Αυτή αν κυκλοφορήσει γυμνή θα αφήσει χαντάκι ολόκληρο πίσω της...Ενταξει ρε παιδι μου και εσυ μην κανεις ετσι μουναρα ειναι η γυναικα το μαλλι ειναι το επιστεγασμα
Tιποτα σαν τα βουκολικά ελληνο-ορθοδοξα πορνό της δεκαετίας '70 αλλά και '80....Στείλτε πορνό Λίνα Στρούγκα
Εμένα ακόμα η αγαπημένη μου είναι..ίσα ίσα το οτι σιτεψε με ξετρελαίνει πιαΗ αγαπημενη μου παρουσιαστρια για τραβηγμα μαλακιας στην εφηβεια!!
Τωρα πια εχει γινει λιγο ελεεινιδα νταρνανοθείτσα, ντυνεται και ετσι ξενερωτα, σιτεψε και εχω λιγο ξενερωσει...
Σε όλο της το μεγαλείο...για πολύ πιτσιλισμα.
Οτι πιο καυλιστερο έχει η Ελλάδα σήμερα.. Μου έχει στεγνώσει τις μπάλες ο αυνανισμός για πάρτη της..