George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.662
- Πόντοι
- 5.646
Και στις δυο επιλογές 50€ το χρεώνει το anal180 και μόνη και στο μαγαζί έξτρα 50μπαλο για πίσω πορτα
Πάντως γενικά τσιμπημένη τιμή
Και στις δυο επιλογές 50€ το χρεώνει το anal180 και μόνη και στο μαγαζί έξτρα 50μπαλο για πίσω πορτα
ναι αλλα μονη της δεν εχει δικο της χωρο οποτε πληρωνεις εσυ χοτελΚαι στις δυο επιλογές 50€ το χρεώνει το anal
Πάντως γενικά τσιμπημένη τιμή
Την πουλάει και ο Γιώργος του πάλαι ποτέ Σιν σίτυ… είναι αυτός που τις γαμάει στα βίντεο του γκόλντενκήχολ… και εκεί άλλη τιμή ζητάει/ζητούσε, έχω ακούσει και 300 σε κάποια φάση…180 μόνη της και 200 με το γκλάμουρ;
Μωρέ μάρκετινγκ η κοπέλα.
Στα 180 μάλλον όλο το ποσό πάει στη τσέπη της, ενώ στα 200 τα μισά πάνε στο γραφείο.
Μάλιστα…Κατάλαβαναι αλλα μονη της δεν εχει δικο της χωρο οποτε πληρωνεις εσυ χοτελ
Και παραπανω.ειδε ομως οτι δεν.....και πηγε σε γραφειο.Την πουλάει και ο Γιώργος του πάλαι ποτέ Σιν σίτυ… είναι αυτός που τις γαμάει στα βίντεο του γκόλντενκήχολ… και εκεί άλλη τιμή ζητάει/ζητούσε, έχω ακούσει και 300 σε κάποια φάση…
Σε παραγωγες της χρυδης κλειδαροτρυπαςπαιζει σε ταινιες η Λιλα; ποιες;
δεν με πολυβοηθαςΣε παραγωγες της χρυδης κλειδαροτρυπας
Γκόλντεν κι χολδεν με πολυβοηθας
ναι ρε μαν αλλα δεν μου βγαζει ενεργο σαιτ. απο ποτε λειτουργει η εταιρεια;Γκόλντεν κι χολ
Εχεις δικιο φιλε μου μεταγραφη για τη λιλαΣτην σιρινα παίζει τώρα πλέον
Δε ξερω φιλε μου.στο γκλαμουρεσκορτς την εχει στην ενοτητα 'ερχεται συντομα'.Παιζει και σαν ανεξαρτητη?
Καλησπέρα ναι. Δευτέρη - τετάρτη δουλεύει μονη της , πέμπτη με Κυριακή στο γραφείο. Της στέλνεις μήνυμα στο ινσταγραμ αν την θέλεις μονη της.Παιζει και σαν ανεξαρτητη?