Nikosxxx1
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2024
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
τσατ για Λιλαρα...καυλαντιζει κανεις Discord για Ελληνιδες και Ξενες διασημες
τσατ για Λιλαρα...καυλαντιζει κανεις Discord για Ελληνιδες και Ξενες διασημες
Τώρα και χωρίς σουτιέν η μιλφάρα να μας τρελάνει θέλει δεν μας έχει αφήσει να ησυχάσουμε.
Το σημάδι ίσως είναι απο σουτιέν σιλικόνης και της βγήκε έξω απο το φόρεμαΤώρα και χωρίς σουτιέν η μιλφάρα να μας τρελάνει θέλει δεν μας έχει αφήσει να ησυχάσουμε.
από ότι φαίνεται το φόρεμα είναι λίγο κολλητό και της άφησε ένα σημάδι στην πλάτη.
Πεσανε ψαλίδια και τάκλιν στην καρωτίδα και την κλειτορίδα τότε...απο μια μικρή έρευνα στο αλτερ ηταν περίπου το 2008 μαζί τότε με τσιμτσιλη χρουσαλα λοη. απο τότε που λες θα πρέπει να είναι 45 σήμερα.
Ναι.περιμενε εσύ....ki απο εμενα αλλα εγω δεν ειμαι ποδοσφαιριστης ...ακομα στο παραδοθηκε ειμαι
στην αρχή και εγώ σουτιεν νόμιζα ότι είναι και το έβγαλε για να βγάλει φωτογραφία. το πήγα λίγο παραπέρα.Το σημάδι ίσως είναι απο σουτιέν σιλικόνης και της βγήκε έξω απο το φόρεμα
Καλό το ξώπλατο αλλά πρέπει να ξέρεις να βάζεις τα γύρω γύρω....
Αυτά τα κυριλέ φορέματα της πανε πολύ και τα υποστριζεί και αυτή καλύτερα από τα υπόλοιπα ντυσίματα της. θέλει να δείχνει κυρία των βορείων προαστίων και μετα να της σηκώνεις το φόρεμα και να της ξεσκίζεις τη μουνάρα χωρίς έλεος
Ωραίος πάτοςπαλιό υλικό που λείπε απο τη νήμα της Λίλας
παλιό υλικό που λείπε απο τη νήμα της Λίλας
Αχ να είχαμε αυτές σε μεγαλύτερη ανάλυση...παλιό υλικό που λείπε απο τη νήμα της Λίλας