celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.098
- Πόντοι
- 6.056
Yπαρχει το σχετικο βιδεο τυπεΕίμαστε τελικά σίγουροι γι'αυτό ή απλά έχουμε ενδείξεις και κάνουμε σενάρια;
Yπαρχει το σχετικο βιδεο τυπεΕίμαστε τελικά σίγουροι γι'αυτό ή απλά έχουμε ενδείξεις και κάνουμε σενάρια;
Κάτω από 40 δύσκολο, ήταν από τις αρχές του 2000 στο αλτερ. Οριακά πάνω από 40 ισωςσύμφωνα πάντως με έμπιστες πληροφορίες η Λίλα είναι 38-40 χρονών δεν έχει περάσει ακόμα τα σαράντα.
το σώμα της μια χαρά το συντηρεί για την ηλικία της έτσι και αλλιώς δεν πεθαίνει και στη δουλειά όλη μέρα την πλάκα της κάνει στη νοβα.
Κάτω από 40 δύσκολο, ήταν από τις αρχές του 2000 στο αλτερ. Οριακά πάνω από 40 ισως
Δες αυτόαπο μια μικρή έρευνα στο αλτερ ηταν περίπου το 2008 μαζί τότε με τσιμτσιλη χρουσαλα λοη. απο τότε που λες θα πρέπει να είναι 45 σήμερα.
αρα έχεις δίκιο φίλε μου είναι πάνω από 40 και τα κρύβει τα χρονάκια της η μπέμπα.Δες αυτό
Δεν νομίζω πολύ παραπάνω πάντως. Παίζει να πήγε πολύ μικρή στο αλτεραρα έχεις δίκιο φίλε μου είναι πάνω από 40 και τα κρύβει τα χρονάκια της η μπέμπα.
δεν με χαλάει καθόλου βεβαία το αντίθετο μπορώ να πω...
Τι μιλφαρα είναι αυτή η γυναίκα... Στάζει καυλα
Ποιος ξέρει ποιον φορτόγκα θείτσο θα 'χε παντρευτεί. Ούτε μια φωτό μαζί του δεν είχε ανεβάσει. Σαν το άλλο το τσόκαρο την Τσολάκη.Δεν έχει αφήσει event για event.
Και τα χέρια πάντα φανερά να μην κρύβεται η έλλειψη βέρας.(Όχι δεν έχω φάει κόλλημα που το επαναλαμβάνω συνεχώς)
Ποιος ξέρει ποιον φορτόγκα θείτσο θα 'χε παντρευτεί. Ούτε μια φωτό μαζί του δεν είχε ανεβάσει. Σαν το άλλο το τσόκαρο την Τσολάκη.