Σημαδεμενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2022
- Like
- 800
- Πόντοι
- 81
μεχρι πριν 2 χρονια εμπαινα συχνα στο προφιλ της και θυμαμαι μαλιστα σε πολλες φωτο-στορυ να υπαρχει μια βερα . Τωρα τι εγινε ? το παιζει ελευθερο πουλι μη γαμησω τιποτα
Tυπε συνεναιτικο βγηκε?Πολλα εξοδα?μεχρι πριν 2 χρονια εμπαινα συχνα στο προφιλ της και θυμαμαι μαλιστα σε πολλες φωτο-στορυ να υπαρχει μια βερα . Τωρα τι εγινε ? το παιζει ελευθερο πουλι μη γαμησω τιποτα
ισως ναι ... μνηστηρες πολλοι λογικαTυπε συνεναιτικο βγηκε?Πολλα εξοδα?
Noμιζα εισαι ο πρωην σχωρα με.Λογικα τσιμπαει και διατροφηισως ναι ... μνηστηρες πολλοι λογικα
το μονο σιγουρο ειναι πως δεν τσιμπαει μονο αυτοΛογικα τσιμπαει και διατροφη
Όπως έχει δηλώσει παλιότερα έχει δεχτεί πολλά μυνήματα από ποδοσφαιριστεςτο μονο σιγουρο ειναι πως δεν τσιμπαει μονο αυτο
ki απο εμενα αλλα εγω δεν ειμαι ποδοσφαιριστης ...ακομα στο παραδοθηκε ειμαιΌπως έχει δηλώσει παλιότερα έχει δεχτεί πολλά μυνήματα από ποδοσφαιριστες
Άμα εστελνες κάνα 19cm κάτι μπορεί να γινόταν χαχαχαki απο εμενα αλλα εγω δεν ειμαι ποδοσφαιριστης ...ακομα στο παραδοθηκε ειμαι
Γουστάρει κυριλέ καταστάσεις η Λίλα μας.Μέσα στην πόρσε επί τόπου
Εντάξει, απ' της Τσολάκη καλύτερος είναι.
Εδώ αφήνουν "παραδόθηκε" κάτι μέτριες, η Λίλα δε θα άφηνε;ki απο εμενα αλλα εγω δεν ειμαι ποδοσφαιριστης ...ακομα στο παραδοθηκε ειμαι
Μου θυμίζει τον Φώτη από τα εγκλήματα
Τον ερωτεύτηκε για το χιούμορ του και τον ισχυρό χαρακτήρα;Εντάξει, απ' της Τσολάκη καλύτερος είναι.
Κλασάτο κοντοπούτανοΜέσα στην πόρσε επί τόπου
εντωμεταξύ λίγο πιο κάτω η καμερα και θα βλέπαμε κιλοτάκι από την αντανάκλαση στο πάτωμα.Μέσα στην πόρσε επί τόπου
Μαύρο πρέπει να είναι μύστη μουεντωμεταξύ λίγο πιο κάτω η καμερα και θα βλέπαμε κιλοτάκι από την αντανάκλαση στο πάτωμα.
αν φόραγε βέβαια.
Να καβαληθεί στον κώλο, τέσπα πάλι έστησες ματςΜαύρο πρέπει να είναι μύστη μου
Πώς θα βγουν τα συμβόλαια χαχαΝα καβαληθεί στον κώλο, τέσπα πάλι έστησες ματς
ΓΑΜΙΕΣΤΕ — Postimages
postimg.cc
ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑ — Postimages
postimg.cc
ΨΨ @satov1
Μαύρο πρέπει να είναι μύστη μου