Επισκέπτης
Για το παχος υπαρχει λυση παιδες. Περπατημα και γυμναστικη. Και μενα μου αρεσει η μασα και πινω και πολυ αλλα δεν αφηνω τον εαυτο μου. Ζυγιζομε ταχτικα και οταν βλεπω οτι χανω τον ελεγχο το ριχνω καμια 10ρια μερες στη διαιτα και επανερχομε. Ειμαι 1,80 και δεν εχω περασει ποτε τα 90 κιλα. Και ειμαι και 40 χρονων. Τα αλλα περι βαψηματος μαλιων πλαστικων κτλ κτλ τα θεωρω χαζομαρες. Τελιωνοντας θα πω το εξης. Διπλα απο τη δουλεια μου υπαρχει ενας πουστης γυρω στα 45. Βαφει συνεχεια το μαλι μαυρο και απ' οτι μου λεει η δικια μου εχει κανει πλαστικη στα χειλια και κατι στα ματια. Εγω δεν το ειχα προσεξει οι γυναικες τα προσεχουν αυτα. Οταν μου το ειπε η δικια μου αρχισα να τον παρατηρω καλυτερα και οντως η φατσα του εχει γινει καπως περιεργη εχει κατι το αφυσικο θα ελεγα. Για αυτο προσοχη με αυτες τις μαλακιες.
Μ' αυτα και μ'αυτα μου ανοιξε και η ορεξη....ας παω να χτυπησω κανα ουζακι με κανα ψαρο-μεζε και τα λεμε βραδακι.
Μ' αυτα και μ'αυτα μου ανοιξε και η ορεξη....ας παω να χτυπησω κανα ουζακι με κανα ψαρο-μεζε και τα λεμε βραδακι.