Φίλτατε, αν δεν το 'χεις το 500ρικο, κατα μείζονα λόγο ΔΕΝ θα το 'χεις και για να πας να το ΠΕΤΑΞΕΙΣ στα σοβατίσματα και τα φυτέματα... Άσε που για αυτά όχι 500ρικο δε φτάνει, ούτε 5χίλιαρο δε φτάνει!
Δε μιλάμε όμως γι' αυτό. Μιλάμε για την (υποθετική) περίπτωση που και οι δυό το έχουν το 500ρικο. Ο ένας πάει και το δίνει για σοβάτισμα, και ο άλλος για να κάνει τό (όποιο) κέφι του. ΠΟΙΟΣ θα κερδίσει? Ο δεύτερος, σε διαβεβαιώνω.
Τα άλλα που λες, για περουκίνια και βαψίματα, είναι για γέλια. Φαντάσου τη σκηνή, να την καταφέρεις, να την πας σπίτι σου/σπίτι της/hotel, για να αρχίσεις το ζμπρώξιμο με το περουκίνι. Ή θα το βγάλεις? Ή θα της πεις "Μήηηη, τα μαλλιά μου
" άμα πάει να στα τραβήξει? Σοβαροί να είμαστε.
Άνθρωποι είμαστε, φίλε μου, και σαν άνθρωποι, είμαστε παιδιά, έφηβοι στη συνέχεια, 30ρηδες, 40ρηδες, 50ρηδες, 60ρηδες, κλπ, και σου εύχομαι να τα 100στήσεις.
Αν δεν ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ αυτό που είσαι κάθε φορά, δε τα πας καλά με τον εαυτό σου.
Και αν δε τα πας καλά με τον εαυτό σου, κατα μείζονα λόγο δε θα τα πηγαίνεις καλά και με τις γκόμενες. Όσα περουκίνια, μπογιές, botox, lifting, και κοιλιακούς και αν προσθέσεις. Το ζουμί δεν αλλάζει, και το ζουμί είσαι ΕΣΥ, το μέσα σου, και όχι το έξω σου.
Μην παίρνεις σαν παράδειγμα τις γκόμενες, αυτές τα κάνουν πρώτον γιατί ΚΑΜΜΙΑ δεν τα πάει καλά με τον εαυτό της (οι ελάχιστες που τα πάνε δεν κάνουν τέτοια), και δεύτερον γιατί έχουν δημιουργηθεί πρότυπα που σε μας αρέσουν, και αυτά πάνε να μιμηθούν. Θα διάβασες ίσως, εδώ, συναγωνιστή που δήλωσε "Εμένα πάντως με φτιάχνει η άβαφτη μαύρη ρίζα στο μαλλί της ξανθιάς". Δίκιο έχει (και μένα με φτιάχνει) αλλά δεν είμαστε το ίδιο με τις γκόμενες.
Και τέλος, ρίξε μια ματιά στο κανάλι της Βουλής, στη συνεδρίαση. Δες ΠΟΣΟΙ απ' τους γελοίους βάφουν τα μαλλιά τους. Δε φαίνεται αυτό ακόμα και μέσα απ την κάμερα? Πως δε θα φαίνεται το δικό σου? Εγώ τουλάχιστον όταν βλέπω άντρα με βαμμένα μαλλιά, τον καταλαβαίνω από την πρώτη ματιά. Η γκόμενα λες να μην το καταλαβαίνει?