Νέα

Lifting

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Noμίζω:

Μαλακίες είναι αυτά.

Το αρσενικό δεν έχει ανάγκη από "better look" για να έχει επιτυχίες στα θηλυκά.
Στη κενωνία που ζούμε, σημασία έχει να μη σε νοιάζει να ξοδέψεις το 50ρικο, το 500ρικο, το 5χίλαρο, το 50χίλιαρο ίσως (ανάλογα με την περίπτωση), και να έχεις τον αέρα του να ΦΑΙΝΕΤΑΙ αυτό.
Και δε μιλάω για "πληρωμένο έρωτα", μιλάω να μπορείς να πεις π.χ: "Πάμε το σαβατοκύριακο στο Λονδίνο?" και αν σου πει "Ναί", να το κάνεις. Χωρίς να τσιγκουνεύεσαι το ταξί μέχρι το αεροδρόμιο, την πρώτη θέση στο αεροπλάνο, το hotel των 400 ευρώ στο Λονδίνο, το πανάκριβο εστιατόριο, το κρασί των 200 ευρώ, αυτά. Σύνολο, να το τάλληρο για 2-3 μέρες.

Άμα έχεις φτάσει σε τέτοιο σημείο, ας έχεις και ρυτίδες, δεν πειράζει.

Επικεντρώστε την προσοχή σας προς αυτή την κατεύθυνση, και αφήστε το σοβάτισμα και το φύτεμα. Ότι και να κάνεις, άμα είσαι 40, τον 23ρη δεν τον συναγωνίζεσαι (σε αυτό το γήπεδο).
Συναγωνίσου τον εκεί που είσαι καλός, και εκεί θα κερδίσεις.

Αυτή είναι η γνώμη ενός που είναι ΑΝΩ των 40...

Οτι και να πω ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ! Εχεις απολυτο δικιο. RESPECT!!!  :rockon:
Ομως, δε θα πρεπει να παραγνωριζεις τις επιθυμιες του καθενα. Αν ο διακαης του ποθος ειναι αυτος, πρεπει να τον βοηθησουμε.

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Noμίζω:

Μαλακίες είναι αυτά.

Στη κενωνία που ζούμε, σημασία έχει να μη σε νοιάζει να ξοδέψεις το 50ρικο, το 500ρικο, το 5χίλαρο, το 50χίλιαρο ίσως (ανάλογα με την περίπτωση), και να έχεις τον αέρα του να ΦΑΙΝΕΤΑΙ αυτό.
Και δε μιλάω για "πληρωμένο έρωτα", μιλάω να μπορείς να πεις π.χ: "Πάμε το σαβατοκύριακο στο Λονδίνο?" και αν σου πει "Ναί", να το κάνεις. Χωρίς να τσιγκουνεύεσαι το ταξί μέχρι το αεροδρόμιο, την πρώτη θέση στο αεροπλάνο, το hotel των 400 ευρώ στο Λονδίνο, το πανάκριβο εστιατόριο, το κρασί των 200 ευρώ, αυτά. Σύνολο, να το τάλληρο για 2-3 μέρες.

Επικεντρώστε την προσοχή σας προς αυτή την κατεύθυνση, και αφήστε το σοβάτισμα και το φύτεμα. Ότι και να κάνεις, άμα είσαι 40, τον 23ρη δεν τον συναγωνίζεσαι (σε αυτό το γήπεδο).

στην Ελλαδα δυστηχως χωρις το 20αρικο δεν γαμας.αν εμενα Ελλαδα σιγα μην σκεφτομουνα να κανω Λιφτινγκ.ετσι και αλλιως πουτανες θα γαμαγα.αλλα εδω που ειμαι για να εχω πετυχω πρεπει να προσπαθισω.αν γινει καλη δουλεια ενας 47-50 ετων διχνει 32-35.και του 23αρη του ριχνει.στη Ρωσσια οι γυναικες θελουνε περηποιημενους γλυκους αντρες τους απερηποιητους τους θελουνε οχι πανω απο 10%-15%.αυτες που θελουνε αγρικους εχει πολλους Γεωργιανους,Αρμενιους,Αζερους,Αραβες.που οι πιο πολλες γκομενες τους συχαινονται.ο αντρας πρεπει να κοιταει την εμφανιση του πιο πολυ απο οτι η γυναικα αν θελει να εχει επητυχια.

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σωστος να προσθεσω επισης οτι μετραει πολυ και ο επιβλητικος χαρακτηρας που βγαζει ενας αντρας.Και απο εμφανιση να μην σκιζει αμα αποπνεει στην γυναικα ασφαλεια και επιβλητικοτητα τοτε του καθεται χαλαρα.
Για αυτο αυτοι που φαιρονται σαν νταβαδες στις γυναικες συνηθως εχουν και πιο πολλες επιτυχιες.
ο αντρας πρεπει να ειναι και γλυκος αλλα αν χροιαστει να γινεται θηριο.ειδηκα με Καυκασιες γυναικες που δυσκολα δαμαζωνται.(οι μονες που δε δαμαζονται ειναι οι Κουρδες)!η Μπε'ι'μπι σιτερ μου που ητανε πρω'ι'ν τσατσα μου ελεγε οτι οταν ητανε μικρη στην Κοκκινια τη δεκαετια του '50 ερχοτανε ενας Νταβατζης με ενα Αμερικανικο αυτοκινητο.ητανε λεει παρα πολυ περιποιημενος φοραγε παπουτσι λουστρινη που γιαλιζε σαν καθρεφτης(οπως καταλαβα της ειχε κανει μεγαλη εντυπωση)και ητανε φανταστικα ντυμενος το μαλλι του ηταν βαμμενο μαυρο και γυαλιζε.και μοιραζε καραμελλες στα παιδακια που μαζευοντανε γυρω του.οι νταβατζιδες παντα ητανε οι πιο περηποιημενοι αντρες για να ελκουν της γυναικες!!!τοτε δεδαια Λιφτινγκ δεν γινοτανε.εγω θελω οταν θα ειμαι 50 περιπου να μπορω να καμακωνω ανετα και να μην ειμαι σαν παπους.μεχρι τα 60 αντε 65.μετα αν μου σηκωνεται θα γαμαω μονο πουτανες!!!!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Οτι και να πω ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ! Εχεις απολυτο δικιο. RESPECT!!!  :rockon:
Ομως, δε θα πρεπει να παραγνωριζεις τις επιθυμιες του καθενα. Αν ο διακαης του ποθος ειναι αυτος, πρεπει να τον βοηθησουμε.
Εν τάξει, αλλά:
1) Δεν είμαι εγώ αυτός που θα βοηθήσω κάποιον στο "τεχνικό" μέρος του πως θα σοβατιστεί, ή πως θα τα φυτρώσει. Δεν ξέρω, γιατί δεν έχω ασχοληθεί.
2) Αυτό που ξέρω (εκεί που είμαι καλός δηλαδή), εκεί μπορώ να βοηθήσω. Αυτό που ξέρω, αυτό λέω. Στα άλλα, τι να πω? Μαλακίες θα πω.
3) Σεβαστές οι επιθυμίες του καθενός, και φυσικά, αυτός στο τέλος θα αποφασίσει τι θα κάνει με την πάρτη του. Αν όμως έχει πάρει (ή πάει να πάρει) λάθος δρόμο/κατεύθυνση, κακό θα του κάνει να ακούσει και μια άλλη/διαφορετική άποψη? Άποψη είναι, δεν είναι τίποτα το υποχρεωτικό.

στην Ελλαδα δυστηχως χωρις το 20αρικο δεν γαμας.αν εμενα Ελλαδα σιγα μην σκεφτομουνα να κανω Λιφτινγκ.ετσι και αλλιως πουτανες θα γαμαγα.αλλα εδω που ειμαι για να εχω πετυχω πρεπει να προσπαθισω.αν γινει καλη δουλεια ενας 47-50 ετων διχνει 32-35.και του 23αρη του ριχνει.στη Ρωσσια οι γυναικες θελουνε περηποιημενους γλυκους αντρες τους απερηποιητους τους θελουνε οχι πανω απο 10%-15%.αυτες που θελουνε αγρικους εχει πολλους Γεωργιανους,Αρμενιους,Αζερους,Αραβες.που οι πιο πολλες γκομενες τους συχαινονται.ο αντρας πρεπει να κοιταει την εμφανιση του πιο πολυ απο οτι η γυναικα αν θελει να εχει επητυχια.
Δημητράκη ίσως δεν κατάλαβες, δε μιλάω για το εικοσάρικο (στη Φυλής). Μιλάω για άλλες διαστάσεις.
2) Ο 47-50, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, 32-35 δε δείχνει. Γιατί αν τον βάλεις δίπλα με τον 32-35, η διαφορά όχι φαίνεται, ΜΠΑΜ κάνει. Άλλα προσόντα έχει ο 47-50, και σ' αυτά πρέπει να στηριχτεί για να "πουλήσει". Αν πάει να στηριχτεί στο ότι είναι... 32-35, έχει χάσει από χέρι, και (πιθανότατα) θα γίνει και γελοίος. Ο 47-50, με το ζόρι να δείχνει 43-46. Τα υπόλοιπα είναι... Φλωρινιώτικα, όπως σωστά είπε κάποιος εδώ.
3) Άλλο περιποιημένος, γλυκός και καθαρός, και άλλο "ψευτονέος". Περιποιημένος, καλόγουστος και καθαρός είναι εύκολο να είναι ο καθένας (και δε χρειάζονται γιατροί και αισθητικοί για να το πετύχει), και το γλυκός είναι θέμα ψυχολογίας.
Δε μιλάμε εδώ για αγροίκους Αρμένιους, Αζέρους Αζερμπαϊτζάνους και όλα αυτά που είπες (άσε που κι αυτοί έχουν τις επιτυχίες τους).
Μιλάμε για τη σύγκριση μεταξύ ενός ψευτο-τριαντάρη (που ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι είναι ψεύτικος), και ενός σαραντάρη που είναι αληθινός (και κονομημένος).
Σε διαβεβαιώνω ότι η επιτυχία είναι με το μέρος του γνήσιου. Όχι του ψεύτικου.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μιλάμε για τη σύγκριση μεταξύ ενός ψευτο-τριαντάρη (που ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι είναι ψεύτικος), και ενός σαραντάρη που είναι αληθινός (και κονομημένος).
Σε διαβεβαιώνω ότι η επιτυχία είναι με το μέρος του γνήσιου. Όχι του ψεύτικου.

Απόλυτα!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Noμίζω:

Μαλακίες είναι αυτά.

φιλε σταυρο μιας και ειμαστε και συνομιλικοι το 500ρικο να μην το τσιγκουνευεσε σωστα...αμα δεν τοχεις ομως ..αν δεν το εχεις ομως οπως δεν το εχει η μεγαλη πλειοψηφια τι γινετε??τους πολυ νεοτερους δεν τους συναγωνιζομαστε αλλα εμενα προσωπικα δεν με χαλαει μια 35ρα 40ρα ωριμη γυναικα και σκυλι στο κρεβατι γεματη εμπειριες....
παντως συμφωνω οτι το λιφτινγκ πεταμενα λεφτα ειναι...μια καλη περουκα το πολυ πολυ ..για να μην μαςτην παρει ο αερας και γινουμε ρομπα και ενα βαψιματακι στα μαλια το πολυ πολυ..και μην μας κοροιδευετε συναγωνιστες γι αυτα που γραφουμε πανω στο θεμα θα φθασετε και σεις τα χρονακια μας....

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
ειμαι 33 χρονων συντομα γινομαι 34.με την τριχοπτωση το προβλημα το ελυσα με 2 μεταμοσχευσεις μαλλιων.σε καμια 10αρια με 15 χρονια θα πρεπει να κανω Λιφτινγκ αν θελω να μην ειμαι σαν πορνογερος και να μπορω να καμακωνω!μηπως εχει κανεις εμπειρια?προς το παρον ποια κρεμα?ειναι καλητερη?μου ειπανε να παρω συσφηξης και ενυδατωσης.ακουσα οτι το Λιφτινγκ κοστιζει περιπου 4000-5000 ευρω και διχνεις 15 χρονια νεωτερος!μηπως ειναι καλητερα να παει κανεις στο εξωτερικο?

δηλαδη φιλε διμητρακη εμεις που ειμαστε 45ριδες ειμαστε πορνογεροι....μας προσβαλεις...οταν κατεβω ρωσσια θα σου κανω εμαιλ να συναντηθουμε και θα δουμε ποιος μετραει περισσοτερο...παντως μην αγχωνεσε απο τωρα στα 35 σου χρονια...μια χαρα εισαι και απ οτι φανταζομε περνας ονειρεμενα εκει κατω...και οι ρωσσιδες κοιτανε αλλα πραματα οχι μονο την εμφανιση ετσι δεν ειναι??? και οι 40ρες ρωσσιδες μια χαρα ειναι αν ειναι ομορφες οπως εγραψα και στον σταυρο και τα 25χρονα ομως....

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Noμίζω:

Μαλακίες είναι αυτά.

+1.000.0000    !!!!!!!!!!!1

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
φιλε σταυρο μιας και ειμαστε και συνομιλικοι το 500ρικο να μην το τσιγκουνευεσε σωστα...αμα δεν τοχεις ομως ..αν δεν το εχεις ομως οπως δεν το εχει η μεγαλη πλειοψηφια τι γινετε??τους πολυ νεοτερους δεν τους συναγωνιζομαστε αλλα εμενα προσωπικα δεν με χαλαει μια 35ρα 40ρα ωριμη γυναικα και σκυλι στο κρεβατι γεματη εμπειριες....
παντως συμφωνω οτι το λιφτινγκ πεταμενα λεφτα ειναι...μια καλη περουκα το πολυ πολυ ..για να μην μαςτην παρει ο αερας και γινουμε ρομπα και ενα βαψιματακι στα μαλια το πολυ πολυ..

Φίλτατε, αν δεν το 'χεις το 500ρικο, κατα μείζονα λόγο ΔΕΝ θα το 'χεις και για να πας να το ΠΕΤΑΞΕΙΣ στα σοβατίσματα και τα φυτέματα... Άσε που για αυτά όχι 500ρικο δε φτάνει, ούτε 5χίλιαρο δε φτάνει!

Δε μιλάμε όμως γι' αυτό. Μιλάμε για την (υποθετική) περίπτωση που και οι δυό το έχουν το 500ρικο. Ο ένας πάει και το δίνει για σοβάτισμα, και ο άλλος για να κάνει τό (όποιο) κέφι του. ΠΟΙΟΣ θα κερδίσει? Ο δεύτερος, σε διαβεβαιώνω.

Τα άλλα που λες, για περουκίνια και βαψίματα, είναι για γέλια. Φαντάσου τη σκηνή, να την καταφέρεις, να την πας σπίτι σου/σπίτι της/hotel, για να αρχίσεις το ζμπρώξιμο με το περουκίνι. Ή θα το βγάλεις? Ή θα της πεις "Μήηηη, τα μαλλιά μου :uglystupid:" άμα πάει να στα τραβήξει? Σοβαροί να είμαστε.

Άνθρωποι είμαστε, φίλε μου, και σαν άνθρωποι, είμαστε παιδιά, έφηβοι στη συνέχεια, 30ρηδες, 40ρηδες, 50ρηδες, 60ρηδες, κλπ, και σου εύχομαι να τα 100στήσεις.
Αν δεν ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ αυτό που είσαι κάθε φορά, δε τα πας καλά με τον εαυτό σου.
Και αν δε τα πας καλά με τον εαυτό σου, κατα μείζονα λόγο δε θα τα πηγαίνεις καλά και με τις γκόμενες. Όσα περουκίνια, μπογιές, botox, lifting, και κοιλιακούς και αν προσθέσεις. Το ζουμί δεν αλλάζει, και το ζουμί είσαι ΕΣΥ, το μέσα σου, και όχι το έξω σου.

Μην παίρνεις σαν παράδειγμα τις γκόμενες, αυτές τα κάνουν πρώτον γιατί ΚΑΜΜΙΑ δεν τα πάει καλά με τον εαυτό της (οι ελάχιστες που τα πάνε δεν κάνουν τέτοια), και δεύτερον γιατί έχουν δημιουργηθεί πρότυπα που σε μας αρέσουν, και αυτά πάνε να μιμηθούν. Θα διάβασες ίσως, εδώ, συναγωνιστή που δήλωσε "Εμένα πάντως με φτιάχνει η άβαφτη μαύρη ρίζα στο μαλλί της ξανθιάς". Δίκιο έχει (και μένα με φτιάχνει) αλλά δεν είμαστε το ίδιο με τις γκόμενες.

Και τέλος, ρίξε μια ματιά στο κανάλι της Βουλής, στη συνεδρίαση. Δες ΠΟΣΟΙ απ' τους γελοίους βάφουν τα μαλλιά τους. Δε φαίνεται αυτό ακόμα και μέσα απ την κάμερα? Πως δε θα φαίνεται το δικό σου? Εγώ τουλάχιστον όταν βλέπω άντρα με βαμμένα μαλλιά, τον καταλαβαίνω από την πρώτη ματιά. Η γκόμενα λες να μην το καταλαβαίνει?

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Φίλτατε, αν δεν το 'χεις το 500ρικο, κατα μείζονα λόγο ΔΕΝ θα το 'χεις και για να πας να το ΠΕΤΑΞΕΙΣ στα σοβατίσματα και τα φυτέματα... Άσε που για αυτά όχι 500ρικο δε φτάνει, ούτε 5χίλιαρο δε φτάνει!

Δε μιλάμε όμως γι' αυτό. Μιλάμε για την (υποθετική) περίπτωση που και οι δυό το έχουν το 500ρικο. Ο ένας πάει και το δίνει για σοβάτισμα, και ο άλλος για να κάνει τό (όποιο) κέφι του. ΠΟΙΟΣ θα κερδίσει? Ο δεύτερος, σε διαβεβαιώνω.

Τα άλλα που λες, για περουκίνια και βαψίματα, είναι για γέλια. Φαντάσου τη σκηνή, να την καταφέρεις, να την πας σπίτι σου/σπίτι της/hotel, για να αρχίσεις το ζμπρώξιμο με το περουκίνι. Ή θα το βγάλεις? Ή θα της πεις "Μήηηη, τα μαλλιά μου :uglystupid:" άμα πάει να στα τραβήξει? Σοβαροί να είμαστε.

Άνθρωποι είμαστε, φίλε μου, και σαν άνθρωποι, είμαστε παιδιά, έφηβοι στη συνέχεια, 30ρηδες, 40ρηδες, 50ρηδες, 60ρηδες, κλπ, και σου εύχομαι να τα 100στήσεις.
Και αν δε τα πας καλά με τον εαυτό σου, κατα μείζονα λόγο δε θα τα πηγαίνεις καλά και με τις γκόμενες. Όσα περουκίνια, μπογιές, botox, lifting, και κοιλιακούς και αν προσθέσεις. Το ζουμί δεν αλλάζει, και το ζουμί είσαι ΕΣΥ, το μέσα σου, και όχι το έξω σου.

Μην παίρνεις σαν παράδειγμα τις γκόμενες, αυτές τα κάνουν πρώτον γιατί ΚΑΜΜΙΑ δεν τα πάει καλά με τον εαυτό της (οι ελάχιστες που τα πάνε δεν κάνουν τέτοια), και δεύτερον γιατί έχουν δημιουργηθεί πρότυπα που σε μας αρέσουν, και αυτά πάνε να μιμηθούν. Θα διάβασες ίσως, εδώ, συναγωνιστή που δήλωσε "Εμένα πάντως με φτιάχνει η άβαφτη μαύρη ρίζα στο μαλλί της ξανθιάς". Δίκιο έχει (και μένα με φτιάχνει) αλλά δεν είμαστε το ίδιο με τις γκόμενες.

Και τέλος, ρίξε μια ματιά στο κανάλι της Βουλής, στη συνεδρίαση. Δες ΠΟΣΟΙ απ' τους γελοίους βάφουν τα μαλλιά τους. Δε φαίνεται αυτό ακόμα και μέσα απ την κάμερα? Πως δε θα φαίνεται το δικό σου? Εγώ τουλάχιστον όταν βλέπω άντρα με βαμμένα μαλλιά, τον καταλαβαίνω από την πρώτη ματιά. Η γκόμενα λες να μην το καταλαβαίνει?
φιλε σταυρο δεν θα διαφωνισω μαζισου...αλλα ενα βαψιματακι εστω..και μια προσθηκη φυσικων μαλιων δεν θα ελεγα οχι...αν υπαρχουν τα χρηματα..και να ξοδευουμε οσο μπορουμε φυσικα .. ποσα χρονια θα ζησουμε??χωρις περιτες σπαταλες που βλεπω εδω μεσα σιτι τουρ ,κολομπαρα,τζιπακια για καφε στην πλατεια κολωνακιου κλπ...κανενα ταξιδακι ταιλανδη,βραζιλια κλπ...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Και αν δε τα πας καλά με τον εαυτό σου, κατα μείζονα λόγο δε θα τα πηγαίνεις καλά και με τις γκόμενες.

Μην παίρνεις σαν παράδειγμα τις γκόμενες, αυτές τα κάνουν πρώτον γιατί ΚΑΜΜΙΑ δεν τα πάει καλά με τον εαυτό της (οι ελάχιστες που τα πάνε δεν κάνουν τέτοια), και δεύτερον γιατί έχουν δημιουργηθεί πρότυπα που σε μας αρέσουν, και αυτά πάνε να μιμηθούν.

Από τις πιο σοφές κουβέντες που έχω διαβάσει εδώ μέσα.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Ρε σείς τι κάθεστε και συζητάτε ?
Αυτά τα κάνουν μόνο οι αδερφάρες...
Αφήστε τα μούτρα σας να παλιώσουν σαν το καλό κρασί και μην ξεχνάτε οτι οι άντρες όσο περνάνε τα χρόνια γίνονται και πιο sexy, σε αντίθεση με τις περισσότερες γυναίκες που γίνονται πατσαβούρες...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
σωστος ο σταυρος...

ουτε βαψιματακι μαλλιου... ειναι γελοιο...

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.917
Πόντοι
606
σωστος ο σταυρος...

ουτε βαψιματακι μαλλιου... ειναι γελοιο...
αν το βαψιμο ειναι προσεγμενο και ταιριαζει στον ανθρωπο δεν ειναι γελοιο.
Οσο για το lifting,αφηστε το για τον ψινακη και τους ομοιους του...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
αν το βαψιμο ειναι προσεγμενο και ταιριαζει στον ανθρωπο δεν ειναι γελοιο.
Οσο για το lifting,αφηστε το για τον ψινακη και τους ομοιους του...

To μόνο βάψιμο που δικαιολογείται, είναι αλά David Bowie... (τότε, κάποτε)

Επισκέπτης
σταυρο πολυ ωραια τα ειπες κ εχεις απολυτο δικιο μια διευκρινηση θελω να μου κανεις καθως ειμαι πιτσιρικας εγω κ ισως θελω περισσοτερο εξηγηση απο τους αλλους εαν θελεις βεβαια...οταν λες στα πρωτα σου ποστ οτι το κριτηριο κατα καποιο τροπο για να εισαι μεσα στα κολπα με τις γκομενες ειναι να εχεις το 50ευρω το 500ευρω κλπ κλπ κ να την πηγαινεις ταξιδια οποτε της καυλωσει δηλαδη στηριζεις τις ανθρωπινες σχεσεις σε σχεσεις ανταλαγης δηλαδη σου δινω το μουνι μου μου δινεις τα ταξιδια τα κοσμηματα κλπ κ μετα αναφερεις οτι αυτοι που βαφουν το μαλλι τους δεν τα εχουν καλα με τον εαυτο τους κ επομενως κ με τις γκομενες κ οταν λες οτι οι γκομενες που τα κανουν δεν τα εχουν καλα με τον εαυτο τους κ γενικα μετα το ριχνεις στην ψυχοσυνθεση του ανθρωπου τελικα πιο απο τα δυο εχει σημασια..γιατι εαν εγω εχω τα χιλιαρικα η γκομενα θα ασχολειθει με το εαν τα εχω καλα με τον εαυτο μου?κ με το εαν γινομαι γελιος η οχι γιατι νταξει μικρος ειμαι αλλα εχω ματια κ βλεπω κ μια χαρα βλεπω τυπους να κυκλοφορουν με βαμμενα μαλακια κ μια χαρα τους βλεπω να ειναι με τις γκομενες κ μαλιστα τις καλυτερες ενω αλλους που ειναι νορμαλ τους βλεπω να ειναι μεσα στα ψυχολογικα προβληματα...τελικα τι ειναι αυτο που παιζει ρολο γιατι δεν καταλαβα....

Επισκέπτης

Πουρμπουαρ στον Σταυρο που εγραψεεε!!

Επισκέπτης
Ειμαι 40 χρονων, οι μισες τριχες μου εχουν ασπρισει, εχω 2 - 3 χαλασμενα δοντια που ολο λεω να παω να φτιαξω και ολο το αναβαλω, παρολο που γυμναζομε το σωμα μου δεν ειναι οπως πριν απο 20 χρονια, καπνιζω μαυρο και πινω μπυρες ή κρασι καθημερινα, μπορει να μεινω αξυριστος για βδομαδες. Δεν θα αλλαζα τιποτα στο σωμα για κανεναν/καμια, ισως μονο στη συμπεριφορα μου, και δεν μου εληψαν ποτε οι γυναικες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom