hollywood2
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΑΡα δεν ειναι υψηλα τα ποσοστα. Εγω νομιζα μιλουσαμε για τις μισες.
ΑΡα δεν ειναι υψηλα τα ποσοστα. Εγω νομιζα μιλουσαμε για τις μισες.
Εκτος του Lido υπαρχει αλλο με παρομοια εξτρα σερβισες?
Ρε παιδες εχω να παω τσαρκα σε strip 1-2 χρονια (δηλωνω οτι ημουν και τρελλα κολλημενος με (μια) Μαρια και γι'αυτο το κοψα !) και ειχα μεινει στους φραπεδες...υπηρχαν απο τοτε τα extra (κοψιδια, μπιφτεκια και χοληστερινες που διαβασα πριν!) η μετα αρχισαν να γινονται?...ή απλα εγω ο μαλακας δεν το χα παρει χαμπαρι (μονο μυρωδια ισως αλλα βαλτε και το παραπανω κολλημα...)? Δε με διαφωτιζει καποιος και μενα τον καψερο ενας ειδημων στο θεμα για το τι περιεχουν ολα αυτα, αν τα ζητας με καποια 'ορολογια', τι τιμες παιζουν και πως καταλαβαινεις τις κοπελες που το κανουν ή απλα στο λενε χυμα?
Αν και συμφωνω με την εξαιρετικα καυλοτικη εμπειρια που περιεγραψε ενας συναγωνιστης αρκετα πιο πισω και η οποια σχολιαστηκε σφόδρα..Θεωρω κι εγω οτι αυτη ειναι η φιλοσοφια του strip...για οτιδηποτε αλλο (και πιο 'ποιοτικο' ισως υπαρχουν τα μπουρδελα, studio, cg κ.τ.λ. ;)
Dj, σταμάτα να λες μαλακίες (ώρες - ώρες πετάς τρομερές πίπες) και κυρίως χαμήλωσε την ένταση, μας πέθανες τις προάλλες. (2 ώρες κάτσαμε, 10 ώρες αργότερα, βούιζαν ακόμη τα αυτιά μας)!
Dj, σταμάτα να λες μαλακίες (ώρες - ώρες πετάς τρομερές πίπες) και κυρίως χαμήλωσε την ένταση, μας πέθανες τις προάλλες. (2 ώρες κάτσαμε, 10 ώρες αργότερα, βούιζαν ακόμη τα αυτιά μας)!
Έφυγε ο "Pieros" ?Τελευταία φορά που είχα πάει είδα κάποιον άλλο.Είχε καλύτερες μουσικές επιλογές αλλά προφανώς είχε πάρει μαθήματα από τον προηγούμενο και μας ξενέρωνε όλους
Η Μαρία δούλευε εντός ή αλλού?
πηγα την τεταρτη μετα απο πολλα χρονια κ βρηκα 3 κοπελες η μια μαυρουλα κ οι τρις μ ειπαν 50ε μαζι με μριζολα η μια εδινε κ λοκο!!!!!Περιμένω και γω (με αγωνία) αυτές τις απαντήσεις
πηγα την τεταρτη μετα απο πολλα χρονια κ βρηκα 3 κοπελες η μια μαυρουλα κ οι τρις μ ειπαν 50ε μαζι με μριζολα η μια εδινε κ λοκο!!!!!
Μπορω να επιβεβαιωσω οτι υπαρχει τουλαχιστον μια κοπελα μεσα εκει που για 50 δινει και λοκο μαζι με τα υπολοιπα.
δηλαδή η κάψα σας ήταν να γαμήσετε έναν κώλο που απ'τα γαμήσια έγινε χειρότερος από μουνί ;
Υ.Γ. Δηλαδή λες ότι αυτή η υπηρεσία που προσφέρει, έχει τόσο μεγάλο σουξέ ώστε να φτάσει ο πισινούλης της σε αυτή την κατάσταση;
Δύο (χώρια οι μαύρες) είναι που προσφέρουν τις προαναφερθείσες (και αν πληρώνεις, η μία προσφέρει ακόμη πιο "καλές" και "περίπλοκες") υπηρεσίες έναντι 50€υρου.
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, για μένα, ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΑ. Μην γράφουμε περισσότερες λεπτομέρειες.
Η μία είναι εκεί κάπου στα δύο χρόνια...και η άλλη κοντεύει να κλείσει δεκαετία.
Φαντάζομαι πως ο κώλος τους θα έχει γίνει μουνί...λόγω εκτεταμένης χρήσης.