Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nanakas

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Κριτικές
13
Like
120
Πόντοι
10
οι πληροφορίες είναι δεδομένες..."πόσα δίνεις, να σου κάνω -πάρεα-" !!

καλή τύχη παίχτη !!!

Εννοούσα συγκεχυμένες πληροφορίες για το άν δουλεύει ακόμα εκεί...Στο facebook πάντως σήμερα έγραψε "Επιστροφή στο Ταλίν.Ώρα για πάρτυ"...

Επισκέπτης
α. Το ελλιπές ρόστερ (πήραν όλες τώρα άδειες/ρεπό μέχρι να περάσει η μπόρα)

1. Για ακόμη μια φορά ατυχία... Από τις τρεις που μου αρέσουν εκεί, οι δύο απουσίαζαν κι η τρίτη φορούσε αρκετά ρούχα και έτσι δεν την τίμησα...

δεν πήραν άδειες/ρεπό μέχρι να περάσει η μπόρα...

τα ρεπό έγιναν 2 υποχρεωτικά σε ορισμένα τεμάχια..σε άλλα είναι 1 ακόμη...κ σε επίλεκτα...είναι free to go... ;)

οι άδειες μετά τις γιορτές είναι τυπικό φαινόμενο...και όχι τωρινό...όποιος πάει στριπ 2-3 συναπτά έτη, το θυμάται απ'τις περασμένες χρονιές...

κρίμα που δεν μας διαφώτισες για τις 2 απουσίες...να ξέρουμε κι εμείς δλδ -αν μας αρέσουν- να μην πάμε...

Επισκέπτης
Εννοούσα συγκεχυμένες πληροφορίες για το άν δουλεύει ακόμα εκεί...Στο facebook πάντως σήμερα έγραψε "Επιστροφή στο Ταλίν.Ώρα για πάρτυ"...

ναί τώρα τρώει τα των "επισκέψεων"...μετά τις 25 πάλι...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

*συγγνώμη για το μπέρδεμα...νόμιζα οτι ενδιαφερόσουν να την γαμήσεις...κ προσπαθούσες να βρεις info..

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
κρίμα που δεν μας διαφώτισες για τις 2 απουσίες...να ξέρουμε κι εμείς δλδ -αν μας αρέσουν- να μην πάμε...

Να πάτε, γιατί μπορεί απλά να είχαν ρεπό χθες αλλά από σήμερα να είναι και πάλι στη θέση τους. Τα ονόματα δεν τα λέω για να μην πάρω κάποιον στον λαιμό μου! (σ' αυτό το μαγαζί μου άρεσαν πάντα οι λάθος γκόμενες...)

sultanius

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Κριτικές
7
Like
21
Πόντοι
0
Παιδιά ισχύει ότι το μαγαζί έκλεισε? Ή απλά ράδιο αρβύλα?

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Σε καλυψα πραπανω.."Την καθε τρυπερ του 50ρικου.."..

ΥΓ = Σορρυ νταλικερη μου..Ξρεις εσυ ποιος εισαι..αλλα τωρα που παντρευτηκες και εκανες παιδακι, εεε..οσο να'ναι θα βλεπεις αλλιως τα πραγματα και θα συμφωνεις μαζι μου..

Αν εννοείς εμένα γράψε λάθος.

Υ.Γ. Τις επόμενες ημέρες θα δούμε τη Vanessa στο Greek Idol. Μόλις ανέβασε φωτό. στο facebook

aleksgr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
prin peripou 2 mines perasa apo kei, kai mporw na sas pw oti eixa kalo show, me sex, kai kales kopeles... wraies... eixai kati maures episis polu kales... ekei eida mia apo thailandi, jennifer... thn rwtisa ti upiresies prosferei kai mou eipe oti kanei kai sex... :) ths eipa me thn mia pame... me pige kapou pisw kai arxise ena trelo gamisei... ta panta... pipa, oles oi staseis, ths to eglifa to panemorfo to mouni ths... to magazi aksizei ... me 60 eurw ...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
prin peripou 2 mines perasa apo kei, kai mporw na sas pw oti eixa kalo show, me sex, kai kales kopeles... wraies... eixai kati maures episis polu kales... ekei eida mia apo thailandi, jennifer... thn rwtisa ti upiresies prosferei kai mou eipe oti kanei kai sex... :) ths eipa me thn mia pame... me pige kapou pisw kai arxise ena trelo gamisei... ta panta... pipa, oles oi staseis, ths to eglifa to panemorfo to mouni ths... to magazi aksizei ... me 60 eurw ...
:tooth:

Οταν λες πισω, εννοεις στα πριβε? Κανατε ολες τις στασεις στο πριβε? :think:
Την κουρτινα την καταργησανε ή εισαι τοσο γατος?

aleksgr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καταβόθρα :) siga re... ksereis esu ... ti na pw, imatsan monoi mas sto prive... kai eimai kai gatos ... :)

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997

Όχι ρε φίλε...έγλυψες αυτή;... :new_shocked:

jolal

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
4
Πόντοι
1

Η παλιοπουτανα εμενα με επιασε κοτσο 100e μου πηρε μονο για πιπα. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Ταϊλανδή; Μια από τις Ρουμάνες του μαγαζιού, την αποκαλούσε "η Φιλιππίνα". Σ' ένα φίλο μου είχε πει πως είναι απ' το...Περού! Επίσης έχω ακούσει τον dj να την παρουσιάζει σαν...Γιαπωνέζα! Τελικά, μάλλον είναι...multiethnic  :cheesy:

sultanius

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Κριτικές
7
Like
21
Πόντοι
0
Φιλιππίνες μου χε πεί και μένα.

Και για μπριζόλα μου χε ζητήσει 100. Όσο για τα γλυψίματα... δεν κάνεις καμιά βουτιά σε κανα μπεταντίν καλού κακού?

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Οι γάτοι που ψάχνουν τη... Τζένιφερ, να ξέρουν ότι είναι στο Ρασπούτιν.  ;)

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Πολυ μεταγραφη παιζει τωρα τελευταια..Απο Lido σε Rasputin, απο Αlca σε Lido κ.τ.λ..... :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom