Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 438K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Αν είναι αυτή που νομίζω, την λένε Μαρλέν (ή κάπως έτσι). Δηλώνει Γαλλίδα (από την Μασσαλία αν δεν κάνω λάθος). Η τιμή της υπηρεσίας της στις γιορτές (Γένάρη-Φλεβάρη) ήταν στα 100Ε (αν θυμάμαι σωστά). Δεν δοκίμασα (ούτε καν χορό), γιατί από εμφάνιση είναι κάτω του μετρίου (κατά την απόλυτα υποκειμενική μου άποψη), ειδικά σε σχέση με τις υπόλοιπες εργαζόμενες εκεί.

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Η Μαρλεν ειναι το καλυτερο παιδι, μην ακουσω τιποτα.. :cool2:
Οντως φιλε Μαρλεν ονομαζεται το τεμαχιο εξ Γαλλιας.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Ρε συνάδελφε κατάλαβα καλα? Όταν λές "κουλούρι"...εννοείς "κουλούρι", κατά την εδώ διάλεκτο ή κάτι άλλο???Το όνομα της κορασίδας ?
(Είπαμε ρε παιδιά κρίση, αλλά με πενηντάρικο και  :fuck1: και "κουλουράκι" κουρτινάτο...????)Μπράβο ακαριαία αντανακλαστικά στην τιμολογιακή επαναπροσαρμογή....! :2funny: :2funny: :2funny:

ελα ρε για την μαρλέν μιλάμε όχι για την άννα διαμαντοπούλου :2funny:

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Η Μαρλεν ειναι το καλυτερο παιδι,

Ειλικρινά, δεν έχω κανένα λόγω να αμφιβάλω γιαυτό που λες. Απλά μίλησα μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση σε σύγκριση με τις υπόλοιπες κοπέλες που δουλεύουν εκεί.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Πολύ  καλή  η κριτική του  φίλου  ματαδορ .
Ούτε  εγώ  δε  θα  την  έγραφα  καλύτερα .

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
H Τζούλια  δεν εργάζεται στο κατάστημα ?

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Ξέχασα να γράψω στην κριτική μου πως έλειπαν η Βίκυ/Έλενα και η Ένυ (δεν ξέρω αν πήραν άδεια ή μεταγραφή).

nanakas

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Κριτικές
13
Like
120
Πόντοι
10
Παρακαλούνται όσοι παθιάρηδες πήγαν πρόσφατα,να γράψουν ένα ροστεράκι,γιατί ετοιμάζομαι για επική επίσκεψη σύντομα  :pipa1: .Αν έχει διασκορπιστεί όλο το(προ διμήνου)μαγαζί μεταξύ W,βίζιτας και Julia's από ότι μαθαίνω,να τα φάω κάπου αλλού...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Παρακαλούνται όσοι παθιάρηδες πήγαν πρόσφατα,να γράψουν ένα ροστεράκι,γιατί ετοιμάζομαι για επική επίσκεψη σύντομα   :pipa1: .Αν έχει διασκορπιστεί όλο το(προ διμήνου)μαγαζί μεταξύ W,βίζιτας και Julia's από ότι μαθαίνω,να τα φάω κάπου αλλού...

μή πάς δεν αξίζει τον τελευταίο καιρό.Αν αλλάξει κάτι να σαι σιγουρος οτι θα ενημερωθείτε ολοι...

nanakas

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Κριτικές
13
Like
120
Πόντοι
10
Δε θα κάνω το λάθος μάγκες,ας πούμε απλώς οτί μιλάμε για την,μάλλον πρώην,αφρόκρεμα του μαγαζιού...

Υ.Γ:Αγαπητέ παθιάρη,που προτείνεις να πάω να τα φάω?Έχουν λυσάξει όλοι με Kinky,αλλά το στριπο-ένστικτο μου λέει όχι...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Δε θα κάνω το λάθος μάγκες,ας πούμε απλώς οτί μιλάμε για την,μάλλον πρώην,αφρόκρεμα του μαγαζιού...

Υ.Γ:Αγαπητέ παθιάρη,που προτείνεις να πάω να τα φάω?Έχουν λυσάξει όλοι με Kinky,αλλά το στριπο-ένστικτο μου λέει όχι...

δυστυχως μονο κινκυ!!!!!!

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Δεν την "φωτογράφησες" απλά. Zoomάρισες σε υπερκοντινό!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom