Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 438K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

sultanius

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Κριτικές
7
Like
21
Πόντοι
0
Συναγωνιστές για ρίξτε τα φώτα σας γιατί έχουμε φάει πολύ φόλα...

Στο συγκεκριμένο μαγαζί έχουμε πάει με μερικούς φίλους 3-4 φορές, αλλά κάθε φορά μας βγαίνει ο κούκος αηδόνι.

Καμιά συμβουλή ποιά αξίζει να πάει κουρτίνα?

Θυμάμαι ένα μικρουλίνι μελαχροινό που μου είχε κάνει τρελλά κόλπα στο χορό αλλά δεν είχα λεφτά να την πάω μέσα.
Αξίζει να το προσπαθήσω?

Αύριο έχουμε κανονίσει ξανά, οπότε ελπίζω οι συμβουλές να πιάσουν τόπο

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Κατ  αρχήν  όλα  τα  σκούρα  έχουν  καλές  αποδώσεις
Από  εκεί και πέρα  όποια  από τις 4  σου  αρέσει  περισσότερο .

Κατόπιν  από  τα  άλλα  άν έχεις  πάει  1-2  ρώτα  το σερβιτόρο

Αν  πάλι  σου  αρέσει  καμμία  , κάνε  ντηλ  προηγουμένως στο τραπέζι.
Λίντο  για  απλούς  χορούς  και ποτά  δεν  αξίζει .
Οπότε  ένα  ποτάκι , κουρτίνα  και  μετά  όπως  νομίζεις .

sultanius

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Κριτικές
7
Like
21
Πόντοι
0

Γαμώτο ρε pathe δεν σε πρόλαβα για τις Μούσες... φάγαμε τρελλή ξενέρα σήμερα.
4 φορές που είχαμε πάει τον τελευταίο χρόνο ήταν μια χαρά το Lido. Σήμερα πραγματικά είμασταν να σηκωθούμε να φύγουμε...
3-4 που αξίζανε δεν κάνανε τίποτα ή ήταν καπαρωμένες από κάτι 60άρηδες, κυκλοφορούσαν μόνο κάτι ρουμάνες ψιλομέτριες που πας μόνο να γλύψεις κανα βυζί, και αυτές με το ζόρι περνούσαν απ το τραπέζι. Καμιά 15αριά άλλες ήταν ντυμένες και απλά κάθονταν σε καναπέδες και συζητούσαν.

Σκάει στο καπάκι και έλεγχος από μπάτσους για καμιά ώρα...Τρελλή ξενέρα...

Γενικά πολύ υποτονικά πράματα... Μόνο με κάτι πολύ δεύτερες αδιάφορες μπορούσες να παίξεις.
Γενικά μαλακεία βραδυά... Νομίζω ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε κανά άλλο μαγαζί...

Μόνο μια μελαχροινή με μακρύ μαλλί και μπλέ μάτι άξιζε εμφανισιακά απ αυτές που δοκίμασα και μου κανε φοβερό χορό... Θυμάται κανείς όνομα? Κάνει συνέχεια παρέα με μια άλλη ξανθιά μαυρισμένη αδύνατη με κωλάρα.

Καλά που ήταν και ο μπάρμπας ο σουρωμένος που σηκώθηκε στην πίστα και γελάσαμε λιγάκι...

drifter72

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Επισκεψη μετα απο καιρο...Οι κορασιδες δεν μ'ενθουσιασαν ασε που μου φανηκε πως βαριοντουσαν φριχτα!(Ειδα πολλες αραχτες στους καναπεδες)
Πηρα Αμιρα μια και για εναν ανεξηγητο λογο με καυλωνει(ισως η κωλαρα της :grin:)αν και ηξερα οτι μπορει να φαω μουφα...
Ναι και ετσι εγινε. Πηγα για πριβε των 100 μιας και σκεφτηκα οτι με τοσα λεφτα δεν μπορει να μου κανει νερα...
Μουφα ,ξενερα , απαραδεκτη!!Και αφου της τα 'χωσα ενω καποιος διπλα μου περνουσε καλα,μου απαντησε οτι δεν κανει τετοια !!! :cussing: :cussing: :hammer: :argue: :uzi: :ak:
Τοτε τι μας προτεινεις το πριβε των 100 κυρα μου! :headbang: :headbang:
Τελος παντων δεν ειπα παρισσοτερα μιας και ηξερα οτι με την συγκεκριμενη θα την πατησω...
Προς γνωση και συμμορφωση συναδελφοι... :uglystupid: :uglystupid:
Μετα επισκεψη σε μουσσες...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ο ρατσισμός  είναι  κακός  σύμβουλος  στα  στριπ .

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Βρε  καλως  μου  το !
Δε  με  λες  το  φρέσκο  τον  μαύρο διετή  καθαρόαιμο την Ναόμι δεν την πήρες ?

ΥΓ
Με  λένε Pourinho  και είμαι 52  ημέρες  καθαρός
Η Ναομι φαινεται να εχει καλυτερο σωμα απο την Τρειση, αλλα για μενα χειροτερο προσωπο, οποτε δε δοκιμασα, δυστυχως θα ελεγα. Δυστυχως γιατι νομιζω οτι οι επιδοσεις της Τρειση πεφτουν. Πρεπει να δοκιμασουμε ρωσικο προιον (Ρωξανη :lheel:), αλλα θελει μεγαλη επενδυση και δεν ειμαστε για τετοια...

paolito

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
η ένυ κάνει πριβέ όπως στο γκολντ ή σταμάτησε?

tonydeus

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πήγα κι εγώ χτες μια βόλτα.Είχε μερικά πολύ ωραία κορίτσια.
Θα 'θελα να ρωτήσω γνώμες για τις εξής:Όλια,(Ρ)Οξάνα.Είναι καλές;δεν μπόρεσα χτες να τις πάρω.Είναι ψιλομινιόν,αλλά σκέτη γλύκα.Επίσης μου άρεσε η Σίσσυ την οποία επίσης δεν πήρα.Καλή ξέρετε;

Η Tracy χτες με τρέλανε πάντως,ενώ μου άρεσε πολύ και η Μικαέλα. :)
ΜΑΚΡΙΑ από ΧΡΙΣΤΙΝΑ. :headbang:
Δεν έβγαλε τη μπλούζα της να δω τους πλούσιους βύζους της,δεν άφηνε να πιάνω,μου ήρθε να σηκωθώ στη μέση του χορού και να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω,αλλά επειδή δεν ήμουν και σίγουρος αν θα τα πάρω,λέω άστο.Κι έτσι έγινα πιο επιθετικός.Της έβαζα χέρι με το έτσι θέλω όπου έβρισκα και όλο μου το χτύπαγε.Αλλά δαχτυλάκι της έβαλα της παλιο****όλας.Κι ας μην ήθελε. :rockon:

Επίσης χτες έμαθα πως η Εβελίνα μάλλον έχει φύγει εδώ και κάνα μήνα.Έχει κανείς ιδέα που μπορεί να βρίσκεται; :'(

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
απαντω σε οσους ρωτούν διάφορα....όλια και ρωξάνη θα εισπράξετε ξενέρα σε χορούς.Για αυτό αν παρατηρήσετε δεν τις παίρνουν σχεδόν ποτε για πριβέ διοτι οι περισσοτεροι ξερουν.....η ναόμι είναι από τις μουναρότερες μαύρες που έχουν δεί τα μάτια μου στην ελλάδα.Οι υπηρεσίες της μέσα είναι τυπικές πολύ,δεν κάνει ακά όπως οι περισσότερες,αλλά είναι εκπληκτικό μουνι!Όσο για την ένυ είναι με τις ώρες της.Αν την πετύχετε σε καλή φάση κάνει παπάδες και καίει μοναστήρια.Αμα δεν...χέστο καλύτερα.Πάντως εκεί δεν πάει πιο μέσα απο την κουρτίνα,τουλάχιστον όταν πήγαινα εγώ γιατί όπως σας ανέφερα δεν ξαναπατάω σε αυτά τα χαμετυπεία.Θέλω να κλείσουν άμεσα γιατί μας κοροιδεύουν και δεν μας προσφέρουν τα λεφτά που τους δίνουμε-δίναμε...Μαζευτε λεφτα για εξω εκδρομές...καλύτερα να χαλάσω στο μπάμπυλον στην αυστρία σε 2 βραδυα 3000 ευρω παρα 3000 σε 20 επισκεψεις στο λιντο ή στο κάθε λιντο.

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
απαντω σε οσους ρωτούν διάφορα....όλια και ρωξάνη θα εισπράξετε ξενέρα σε χορούς.Για αυτό αν παρατηρήσετε δεν τις παίρνουν σχεδόν ποτε για πριβέ διοτι οι περισσοτεροι ξερουν.....η ναόμι είναι από τις μουναρότερες μαύρες που έχουν δεί τα μάτια μου στην ελλάδα.Οι υπηρεσίες της μέσα είναι τυπικές πολύ,δεν κάνει ακά όπως οι περισσότερες,αλλά είναι εκπληκτικό μουνι!Όσο για την ένυ είναι με τις ώρες της.Αν την πετύχετε σε καλή φάση κάνει παπάδες και καίει μοναστήρια.Αμα δεν...χέστο καλύτερα.Πάντως εκεί δεν πάει πιο μέσα απο την κουρτίνα,τουλάχιστον όταν πήγαινα εγώ γιατί όπως σας ανέφερα δεν ξαναπατάω σε αυτά τα χαμετυπεία.Θέλω να κλείσουν άμεσα γιατί μας κοροιδεύουν και δεν μας προσφέρουν τα λεφτά που τους δίνουμε-δίναμε...Μαζευτε λεφτα για εξω εκδρομές...καλύτερα να χαλάσω στο μπάμπυλον στην αυστρία σε 2 βραδυα 3000 ευρω παρα 3000 σε 20 επισκεψεις στο λιντο ή στο κάθε λιντο.
Τεμαχιε μαζι σου  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Και προσθεσω, οτι ακομα & να εχεις "κοντινοτερη" σχεση με καποια απο τις εν λογω καρ.. κυριες,σε σερνει εκβιαστικα στο κωλομαγαζο της δηθεν για να σε δει & σε ρημαζει στα ποτα,ενω οταν εισαι εξω μαζι της το παιζει & ψιλοοικονομα.

papazoglou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
.. όπως σας ανέφερα δεν ξαναπατάω σε αυτά τα χαμετυπεία.Θέλω να κλείσουν άμεσα γιατί μας κοροιδεύουν και δεν μας προσφέρουν τα λεφτά που τους δίνουμε-δίναμε...                 

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Σωστος ο Παθιαρης..!!!!!!!!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ψινάκης Ψινάκης !

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Δε μου λες παρακαλώ, έχει σοκολατένια γραμματέα και έχεις κολάσει?

Όχι  μωρέ  αλλά  ένας  broda της  δικιάς  μου  είναι  στενός  συνεργάτης  του  και  κόλησε  η  μανέστρα .

ΥΓ 
Παρασκευή  λέω  να  εκδράμω  εις  τα  παληά  μου  στέκια 
Έτσι να  μυρίσω λίγο  πουτανίλα !

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Όχι  μωρέ  αλλά  ένας  broda της  δικιάς  μου  είναι  στενός  συνεργάτης  του  και  κόλησε  η  μανέστρα .

ΥΓ 

ωχχχχχχ!!!!!!!

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1

ΥΓ 

Τα οποία είναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom