pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Γιεπ και διδάχτρορας στυλιστικής περικαλώ
Γιατί εκνήθς στραβαδ ?
Η Ναομι φαινεται να εχει καλυτερο σωμα απο την Τρειση, αλλα για μενα χειροτερο προσωπο, οποτε δε δοκιμασα, δυστυχως θα ελεγα. Δυστυχως γιατι νομιζω οτι οι επιδοσεις της Τρειση πεφτουν. Πρεπει να δοκιμασουμε ρωσικο προιον (Ρωξανη ), αλλα θελει μεγαλη επενδυση και δεν ειμαστε για τετοια...Βρε καλως μου το !
Δε με λες το φρέσκο τον μαύρο διετή καθαρόαιμο την Ναόμι δεν την πήρες ?
ΥΓ
Με λένε Pourinho και είμαι 52 ημέρες καθαρός
Τεμαχιε μαζι σου Και προσθεσω, οτι ακομα & να εχεις "κοντινοτερη" σχεση με καποια απο τις εν λογω καρ.. κυριες,σε σερνει εκβιαστικα στο κωλομαγαζο της δηθεν για να σε δει & σε ρημαζει στα ποτα,ενω οταν εισαι εξω μαζι της το παιζει & ψιλοοικονομα.απαντω σε οσους ρωτούν διάφορα....όλια και ρωξάνη θα εισπράξετε ξενέρα σε χορούς.Για αυτό αν παρατηρήσετε δεν τις παίρνουν σχεδόν ποτε για πριβέ διοτι οι περισσοτεροι ξερουν.....η ναόμι είναι από τις μουναρότερες μαύρες που έχουν δεί τα μάτια μου στην ελλάδα.Οι υπηρεσίες της μέσα είναι τυπικές πολύ,δεν κάνει ακά όπως οι περισσότερες,αλλά είναι εκπληκτικό μουνι!Όσο για την ένυ είναι με τις ώρες της.Αν την πετύχετε σε καλή φάση κάνει παπάδες και καίει μοναστήρια.Αμα δεν...χέστο καλύτερα.Πάντως εκεί δεν πάει πιο μέσα απο την κουρτίνα,τουλάχιστον όταν πήγαινα εγώ γιατί όπως σας ανέφερα δεν ξαναπατάω σε αυτά τα χαμετυπεία.Θέλω να κλείσουν άμεσα γιατί μας κοροιδεύουν και δεν μας προσφέρουν τα λεφτά που τους δίνουμε-δίναμε...Μαζευτε λεφτα για εξω εκδρομές...καλύτερα να χαλάσω στο μπάμπυλον στην αυστρία σε 2 βραδυα 3000 ευρω παρα 3000 σε 20 επισκεψεις στο λιντο ή στο κάθε λιντο.
.. όπως σας ανέφερα δεν ξαναπατάω σε αυτά τα χαμετυπεία.Θέλω να κλείσουν άμεσα γιατί μας κοροιδεύουν και δεν μας προσφέρουν τα λεφτά που τους δίνουμε-δίναμε...
Ψινάκης Ψινάκης !
Δε μου λες παρακαλώ, έχει σοκολατένια γραμματέα και έχεις κολάσει?
Όχι μωρέ αλλά ένας broda της δικιάς μου είναι στενός συνεργάτης του και κόλησε η μανέστρα .
ΥΓ
Παρασκευή λέω να εκδράμω εις τα παληά μου στέκια
Έτσι να μυρίσω λίγο πουτανίλα !
Όχι μωρέ αλλά ένας broda της δικιάς μου είναι στενός συνεργάτης του και κόλησε η μανέστρα .
ΥΓ
Παρασκευή λέω να εκδράμω εις τα παληά μου στέκια
Έτσι να μυρίσω λίγο πουτανίλα !