waverunner
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
οτι ηταν με τον καραμανλη η λιανα (καρα-δεξια παλιοτερα) αυτο το ξερουμε..με τους μικρους δεν καταλαβα?ηταν γκόμενα του γερο καραμανλή για τους μικρούς ..
οτι ηταν με τον καραμανλη η λιανα (καρα-δεξια παλιοτερα) αυτο το ξερουμε..με τους μικρους δεν καταλαβα?ηταν γκόμενα του γερο καραμανλή για τους μικρούς ..
και όλα αυτά τα έγραψε το Βήμα.Mα τι ειναι αυτα που λες? Η ηγεσια του ΚΚΕ ηταν καθαρα σταλινικη. Ο Ζαχαριαδης (γενικος γραμματεας και σταλινικος) πηρε την αποφαση με την κεντρικη επιτροπη του κομματος!! Που εχεις διαβασει εσυ για τη μη απαρτια?
Το οτι δεν εγιναν τα χειροτερα οφειλεται σε πατριωτες λεβεντες του ΕΛΑΣ που δεν ανηκαν στο ΚΚΕ και εσωσαν τη χωρα απο μεγαλες τραγωδιες στο μελλον.
η οποία όμως ποτέ δεν υπήρξε επίσημη ολομέλεια του ΚΚΕ και εγώ σε εποχές σαν αυτή μπορούσα ιδεολογικά να ήμουν κάπου αλλού και να το έπαιζα μέλος της ΚΕ επιτροπής του ΚΚΕ την στιγμή που η επίσημη ΚΕ βρισκόταν σε χώρες εκτός Ελλάδος.
και όλα αυτά τα έγραψε το Βήμα.
σε πληροφορώ ότι σαν Λιάνα Καννέλη την καλούν δεν είπα ότι δεν αναγράφουν την ιδιότητα της σαν βουλευτή του ΚΚΕ και την καλούν γιατί κάποια στιγμή πρέπει να καλέσουν και κάποιον από την κοινοβουλευτική ομάδα αυτού το ότι όμως έχει ενταχθεί σαν συνεργαζόμενο άτομο και εκλέγεται με το ψηφοδέλτιο του κόμματος αυτού ένα άτομο μεγαλωμένο μέσα σε καρά δεξιές αντιλήψεις και σήμερα εξακολουθεί να είναι μέσα στο κόμμα αυτό πονάει πολλούς γιατί κατάφερε μέσα από αυτή την συνεργασία να δει την ιστορική αλήθεια αλλά και την ουσιαστική προσφορά του ΚΚΕ στην Ελλάδα και όχι όπως την γράφουν αυτοί που έχουν διαφορετικά συμφέροντα από τον εργάτη.Φίλε, είσαι έξυπνο άτομο απ'ότι βλέπω. Μη υποτιμάς λοιπόν τη νοημοσύνη των υπολοίπων. Η Κανέλλη βρίσκεται σε όλα σχεδόν τα πάνελ ως εκπρόσωπος του ΚΚΕ. Δεν είναι ούτε Σεφερτζής, ούτε Λαζόπουλος, ούτε Μενεγάκη.
Όσο για τους άλλους δύο, λάκισαν ή τους λάκισαν;
Και δε νομίζω το ότι εξαφανίστηκαν να αποτελεί κριτήριο για το αν και κατά πόσο ήταν αξιόλογα στελέχη.
εσύ πήγες και τα είδες.Καλα τωρα πλακα μας κανεις? Οι αποφασεις της ολομελειας ειναι καταγεγραμμενα ιστορικα γεγονοτα. Αν πας στα αρχεια του ΚΚΕ στο Περισσο θα τα βρεις!!
εξαρτάτε αυτά που διαβάζεις εξαρτάτε και από ποιους έχουν γραφτεί.
εσύ πήγες και τα είδες.
σε πληροφορώ ότι σαν Λιάνα Καννέλη την καλούν δεν είπα ότι δεν αναγράφουν την ιδιότητα της σαν βουλευτή του ΚΚΕ και την καλούν γιατί κάποια στιγμή πρέπει να καλέσουν και κάποιον από την κοινοβουλευτική ομάδα αυτού το ότι όμως έχει ενταχθεί σαν συνεργαζόμενο άτομο και εκλέγεται με το ψηφοδέλτιο του κόμματος αυτού ένα άτομο μεγαλωμένο μέσα σε καρά δεξιές αντιλήψεις και σήμερα εξακολουθεί να είναι μέσα στο κόμμα αυτό πονάει πολλούς γιατί κατάφερε μέσα από αυτή την συνεργασία να δει την ιστορική αλήθεια αλλά και την ουσιαστική προσφορά του ΚΚΕ στην Ελλάδα και όχι όπως την γράφουν αυτοί που έχουν διαφορετικά συμφέροντα από τον εργάτη.
Όσο για τα περί μακεδονίας και θράκης, η αντίδραση των εδώ κουκουέδων μου θυμίζει εκείμη μάρτυρα του ιεχωβά όταν τον ρωτάς τί θα έκανε αν το παιδί του χρειαζόταν μετάγγιση....
το μονο καλο που εχει η λιανα (που ειναι ακροδεξιων αντιληψεων κατα την αποψη μου) ειναι οτι ειναι παναθηναικος..αλλα ρε παιδια γιατι δεν τα χωνει στον Κοκκαλη που περνει τα πετσινα πρωταθληματα στην ελλαδα? μημπως περνει και αυτη μπαξιση απο τον σωκρατη ?Και να ηταν μονο αυτα... Θα μπορουσαμε να μιλαμε για μερες για την υποθεση Μπελλογιαννη, Πλουμπιδη, τι ελεγε το ΚΚΕ για την εξεγερση του πολυτεχνειου....
Το θεμα μας ειναι οτι καποιοι υπερασπιζονται ενα κομμα τοσο φανατικα, χωρις να ξερουνε βασικα ουτε την ιστορια του...
το ΚΚΕ από όποια πλευρά και αν το ψάξει κανείς θα βρε πράγματα που δεν συνάδουν με την λογικήΚαι να ηταν μονο αυτα... Θα μπορουσαμε να μιλαμε για μερες για την υποθεση Μπελλογιαννη, Πλουμπιδη, τι ελεγε το ΚΚΕ για την εξεγερση του πολυτεχνειου....
Το θεμα μας ειναι οτι καποιοι υπερασπιζονται ενα κομμα τοσο φανατικα, χωρις να ξερουνε βασικα ουτε την ιστορια του...
αυτό για να μάθεις την ιστορική αλήθεια.Τα αυθεντικά κείμενα τώρα.
Η απόφαση του 3ου Εκτάκτου Συνεδρίου του ΚΚΕ (26 Νοεμβρίου - 3 Δεκεμβρίου 1924)
η οποία εκτός από
1)Το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ της 14ης Δεκεμβρίου 1924
αναφέρεται και
2)Στην έκδοση του ΚΚΕ
"Το ΚΚΕ από το 1918 εώς το 1926"
Αθήνα 1936
σελίδες 343-345
Σε αυτό το "κόμμα" ανήκουν πάρα πολλοί!!!Πρόχειρα μου έρχονται οι Φασούλας , Δαμανάκη , Παπαθεμελής , Μάνος , Ανδριανόπουλος...αυτοί δεν σας ενοχλούν???????Η λιανα ειναι σαν τον παγκαλο, τον χιπη, εγγονο του φασιστα δικτακτορα παππου του, που τωρα το παιζει σοσια-ληστης.
και αυτη δεξια ητανε και τωρα το παιζει Κουμουνιστρια...
Το Κομμα που πραγματικα ειναι αυτοι οι 2 ειναι το ΟΦΑ (ΟΠΟΥ ΦΥΣΑ Ο ΑΝΕΜΟΣ)
είμαι πολύ καχύποπτος για το πως θα συμπεριφερόταν η ηγεσία του ΚΚΕ εάν της ανετίθετο ποτέ η εντολή διακυβέρνησης του τόπου, σε αυτούς που θα ήταν κόντρα στην πολιτική της