Νέα

Λιάνα Κανέλλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arkas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 353
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Mα τι ειναι αυτα που λες? Η ηγεσια του ΚΚΕ ηταν καθαρα σταλινικη. Ο Ζαχαριαδης (γενικος γραμματεας και σταλινικος) πηρε την αποφαση με την κεντρικη επιτροπη του κομματος!! Που εχεις διαβασει εσυ για τη μη απαρτια?

Το οτι δεν εγιναν τα χειροτερα οφειλεται σε πατριωτες λεβεντες του ΕΛΑΣ που δεν ανηκαν στο ΚΚΕ και εσωσαν τη χωρα απο μεγαλες τραγωδιες στο μελλον. 
και όλα αυτά τα έγραψε το Βήμα.

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
η οποία όμως ποτέ δεν υπήρξε επίσημη ολομέλεια του ΚΚΕ και εγώ σε εποχές σαν αυτή μπορούσα ιδεολογικά να ήμουν κάπου αλλού και να το έπαιζα μέλος της ΚΕ επιτροπής του ΚΚΕ την στιγμή που η επίσημη ΚΕ βρισκόταν σε χώρες εκτός Ελλάδος.

Ποιος το επαιζε ηγεσια του ΚΚΕ, ο Ζαχαριαδης? Μα αυτος ηταν ο γενικος γραμματεας!!

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
και όλα αυτά τα έγραψε το Βήμα.

Καλα τωρα πλακα μας κανεις? Οι αποφασεις της ολομελειας ειναι καταγεγραμμενα ιστορικα γεγονοτα. Αν πας στα αρχεια του ΚΚΕ στο Περισσο θα τα βρεις!!

Επισκέπτης
Τα αυθεντικά κείμενα τώρα.

Wk2.jpg

Wh5.jpg

Wlh.jpg

Η απόφαση του 3ου Εκτάκτου Συνεδρίου του ΚΚΕ (26 Νοεμβρίου - 3 Δεκεμβρίου 1924)

WgL.jpg

Wla.jpg

η οποία εκτός από
1)Το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ της 14ης Δεκεμβρίου 1924

αναφέρεται και
2)Στην έκδοση του ΚΚΕ
"Το ΚΚΕ από το 1918 εώς το 1926"
Αθήνα 1936
σελίδες 343-345

Επισκέπτης
Φίλε, είσαι έξυπνο άτομο απ'ότι βλέπω. Μη υποτιμάς λοιπόν τη νοημοσύνη των υπολοίπων. Η Κανέλλη βρίσκεται σε όλα σχεδόν τα πάνελ ως εκπρόσωπος του ΚΚΕ. Δεν είναι ούτε Σεφερτζής, ούτε Λαζόπουλος, ούτε Μενεγάκη.

Όσο για τους άλλους δύο, λάκισαν ή τους λάκισαν;
Και δε νομίζω το ότι εξαφανίστηκαν να αποτελεί κριτήριο για το αν και κατά πόσο ήταν αξιόλογα στελέχη.
σε πληροφορώ ότι σαν Λιάνα Καννέλη την καλούν δεν είπα ότι δεν αναγράφουν την ιδιότητα της σαν βουλευτή του ΚΚΕ και την καλούν γιατί κάποια στιγμή πρέπει να καλέσουν και κάποιον από την κοινοβουλευτική ομάδα αυτού το ότι όμως έχει ενταχθεί σαν συνεργαζόμενο άτομο και εκλέγεται με το ψηφοδέλτιο του κόμματος αυτού ένα άτομο μεγαλωμένο μέσα σε καρά δεξιές αντιλήψεις και σήμερα εξακολουθεί να είναι μέσα στο κόμμα αυτό πονάει πολλούς γιατί κατάφερε μέσα από αυτή την συνεργασία να δει την ιστορική αλήθεια αλλά και την ουσιαστική προσφορά του ΚΚΕ στην Ελλάδα και όχι όπως την γράφουν αυτοί που έχουν διαφορετικά συμφέροντα από τον εργάτη. 

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Μη ξεχνατε κατι οτι η Λιανα κανελλη εχει τιμηθει με βραβειο Ιπεχτσι

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
εσύ πήγες και τα είδες.

Εβαλα το λινκ του βηματος οπου γραφει ενας γνωστος ιστορικος απλως ενδεικτικα. Αυτα ειναι γνωστα σε οσους εχουν ασχοληθει εστω και λιγο με εκεινη τη περιοδο κα μπορεις να τα βρεις οπουδηποτε αν αφιερωσεις λιγο χρονο. Αλλωστε οι αποφασεις της ολομελειας δεν ηταν κρυφες.

Ολα τα αλλα ειναι περιττα...................

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
ο ζαχαριαδης ειναι αυτος που διεγραψε τον αρη βελουχιωτη, νομιζω? η κανω λαθος?
Ο αρης εκανε αντισταση στην Κατοχη και το ΚΚΕ τον διεγραψε? αυτο ειναι σιγουρο
βεβαια θα μου πειτε και τι εγινε? εδω βαλανε στην ψυρου τον κολοκοτρωνη,
τον βελουχιωτη δεν θα διαγραφανε?

Τελικα ο ζαχαριαδης ειχε το τελος που του αξιζε. ηταν προδοτης και πολυ μικρος για το ΚΚΕ που ειχε αξιολογους και μορφωμενους ανθρωπους...Ομως και ο φλωρακης ηταν λιγος για ηγετης

Το συμπερασμα ειναι οτι ολοι ειναι ΟΠΟΥ ΦΥΣΑ Ο ΑΝΕΜΟΣ και οτι μας συμφερει ,και κανεις δεν αγωνιζεται με ανιδιοτελη κινητρα

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
σε πληροφορώ ότι σαν Λιάνα Καννέλη την καλούν δεν είπα ότι δεν αναγράφουν την ιδιότητα της σαν βουλευτή του ΚΚΕ και την καλούν γιατί κάποια στιγμή πρέπει να καλέσουν και κάποιον από την κοινοβουλευτική ομάδα αυτού το ότι όμως έχει ενταχθεί σαν συνεργαζόμενο άτομο και εκλέγεται με το ψηφοδέλτιο του κόμματος αυτού ένα άτομο μεγαλωμένο μέσα σε καρά δεξιές αντιλήψεις και σήμερα εξακολουθεί να είναι μέσα στο κόμμα αυτό πονάει πολλούς γιατί κατάφερε μέσα από αυτή την συνεργασία να δει την ιστορική αλήθεια αλλά και την ουσιαστική προσφορά του ΚΚΕ στην Ελλάδα και όχι όπως την γράφουν αυτοί που έχουν διαφορετικά συμφέροντα από τον εργάτη. 

Και εγώ που νόμιζα ότι είναι μια σχέση βασισμένη στο αμοιβαίο συμφέρον , όπου η Κανέλλη αναζητά πρόσβαση στα κανάλια για να λέει ό,τι της κατέβει(κάποια εκ των οποίων σωστά αλλά δεν έχουν καμια σχέση με κομμουνισμό και αριστερά αλλά μάλλον με αντιπασοκικό μένος) και ως δημοσιογράφος μεγάλου καναλιού δεν μπορούσε (διότι ρέπει επικίνδυνα σε ακροδεξιίζουσα συνομοσιωλογία επιπέδου λιακόπουλου- βελόπουλου) και το ΚΚΕ προσπαθεί να κάνει άνοιγμα και σε άλλους χώρους διότι οι οικοδόμοι του έχουν αρχίσει να γερνάνε..

Κάνουν τέτοιες αρπαχτες κόμματα αρχών;

Όσο για τα περί μακεδονίας και θράκης, η αντίδραση των εδώ κουκουέδων μου θυμίζει εκείμη μάρτυρα του ιεχωβά όταν τον ρωτάς τί θα έκανε αν το παιδί του χρειαζόταν μετάγγιση....

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Όσο για τα περί μακεδονίας και θράκης, η αντίδραση των εδώ κουκουέδων μου θυμίζει εκείμη μάρτυρα του ιεχωβά όταν τον ρωτάς τί θα έκανε αν το παιδί του χρειαζόταν μετάγγιση....

Και να ηταν μονο αυτα... Θα μπορουσαμε να μιλαμε για μερες για την υποθεση Μπελλογιαννη, Πλουμπιδη, τι ελεγε το ΚΚΕ για την εξεγερση του πολυτεχνειου....

Το θεμα μας ειναι οτι καποιοι υπερασπιζονται ενα κομμα τοσο φανατικα, χωρις να ξερουνε βασικα ουτε την ιστορια του...

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Και να ηταν μονο αυτα... Θα μπορουσαμε να μιλαμε για μερες για την υποθεση Μπελλογιαννη, Πλουμπιδη, τι ελεγε το ΚΚΕ για την εξεγερση του πολυτεχνειου....

Το θεμα μας ειναι οτι καποιοι υπερασπιζονται ενα κομμα τοσο φανατικα, χωρις να ξερουνε βασικα ουτε την ιστορια του...
το μονο καλο που εχει η λιανα (που ειναι ακροδεξιων αντιληψεων κατα την αποψη μου) ειναι οτι ειναι παναθηναικος..αλλα ρε παιδια γιατι δεν τα χωνει στον Κοκκαλη που περνει τα πετσινα πρωταθληματα στην ελλαδα? μημπως περνει και αυτη μπαξιση απο τον σωκρατη ?

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Η λιανα ειναι σαν τον παγκαλο, τον χιπη, εγγονο του  φασιστα δικτακτορα  παππου του, που τωρα το παιζει σοσια-ληστης.
και αυτη δεξια ητανε και τωρα το παιζει Κουμουνιστρια...

Το Κομμα που πραγματικα ειναι αυτοι οι 2 ειναι το ΟΦΑ (ΟΠΟΥ ΦΥΣΑ Ο ΑΝΕΜΟΣ)

Greek

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

το ΚΚΕ από όποια πλευρά και αν το ψάξει κανείς θα βρε πράγματα που δεν συνάδουν με την λογική
το πιο παράδοξο είναι ότι είναι ένα κόμμα που λειτουργεί στα πλαίσια ενός δημοκρατικού πολιτεύματος (με ότι ενστάσεις μπορεί να βρει ο καθένας μας σε αυτό) ενώ το ίδιο επαγγέλλεται την ανατροπή αυτού του ίδιου πολιτικού συστήματος το οποίο όμως του δίνει την δυνατότητα να εκφραστεί και να μεταφέρει τις απόψεις του
αυτό το πολιτικό σύστημα επιπλέον θα τιμωρήσει παραδειγματικά (και σωστά) με διάφορους τρόπους όποιον προσπαθήσει να "φιμώσει" την φωνή του
είμαι πολύ καχύποπτος για το πως θα συμπεριφερόταν η ηγεσία του ΚΚΕ εάν της ανετίθετο ποτέ η εντολή διακυβέρνησης του τόπου, σε αυτούς που θα ήταν κόντρα στην πολιτική της

Επισκέπτης
Τα αυθεντικά κείμενα τώρα.

Wk2.jpg

Wh5.jpg

Wlh.jpg

Η απόφαση του 3ου Εκτάκτου Συνεδρίου του ΚΚΕ (26 Νοεμβρίου - 3 Δεκεμβρίου 1924)

WgL.jpg

Wla.jpg

η οποία εκτός από
1)Το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ της 14ης Δεκεμβρίου 1924

αναφέρεται και
2)Στην έκδοση του ΚΚΕ
"Το ΚΚΕ από το 1918 εώς το 1926"
Αθήνα 1936
σελίδες 343-345
αυτό για να μάθεις την ιστορική αλήθεια.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η λιανα ειναι σαν τον παγκαλο, τον χιπη, εγγονο του  φασιστα δικτακτορα  παππου του, που τωρα το παιζει σοσια-ληστης.
και αυτη δεξια ητανε και τωρα το παιζει Κουμουνιστρια...

Το Κομμα που πραγματικα ειναι αυτοι οι 2 ειναι το ΟΦΑ (ΟΠΟΥ ΦΥΣΑ Ο ΑΝΕΜΟΣ)
Σε αυτό  το  "κόμμα"  ανήκουν  πάρα  πολλοί!!!Πρόχειρα  μου  έρχονται  οι  Φασούλας , Δαμανάκη , Παπαθεμελής  , Μάνος , Ανδριανόπουλος...αυτοί  δεν  σας  ενοχλούν???????

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
είμαι πολύ καχύποπτος για το πως θα συμπεριφερόταν η ηγεσία του ΚΚΕ εάν της ανετίθετο ποτέ η εντολή διακυβέρνησης του τόπου, σε αυτούς που θα ήταν κόντρα στην πολιτική της

Θα τους στέλναμε στο καπάκι μακρόνησο ή ελαφόνησο  :grin:

μα ρωτας και συ κάτι πράματα ρε συντροφε...

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
εμενα η απορια μου ειναι η εξης ?
το Πασοκ λεει οτι ειναι κεντρο-αριστερο κομμα
Ο συν λεει οτι ειναι αριστερο κομμα
το ΚΚΕ λεει οτι αυτο ειναι το μονο αριστερο κομμα

τελικα ρε παιδια, τι ειναι αριστερα???????
τουλαχιστον η δεξια ξερουμε τι ειναι (καραβαναδες-παππαδες-φραγκατοι)

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ειναι ολοι οι υπολοιποι?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom