Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
116 μέλη και επισκέπτες διαβάζουν
οχι, το λευκο ειναι το παρον.είναι σπονδυλωτή ιστόρια, τριλογία του κισλόφσκι...
είδαμε το μπλε, μάθαμε για το λευκό σήμερα και αναμένουμε το κόκκινο
εγώ το είπα...οχι, το λευκο ειναι το παρον.
το κοκκινο θα ειναι σε 20 χρονια που θα υπαρχει στορυ με την εγγονη. ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΠΡΙΝ;
εσυ κισλοφσκι, εγω ντειβιντ λιντς.εγώ το είπα...
και είπα αναμένουμε το κόκκινο (εγγονή). δε διαφωνούμε
16 χρόνια είναι αυτά. Έχουν ξεκινήσει από την αρχή για να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα.116 μέλη και επισκέπτες διαβάζουν
επειδη τωρα ειδα το νημα κ βαριεμαι να διαβαζω ολες τις σελιδες ηθελα να ρωτησω τα 300 στα επεστρεψε ή τα αποσβεσες απο τις συνευρεσεις σας?Τότε η κόρη σπούδαζε εξωτερικό, δεν ήταν εδώ Ελλάδα
Δεν τα ζήτησα πίσω, ντράπηκα. Έγιναν απόσβεση με δείπνα κ μανίκια, καλά να είμαστε δεν βαριέσαι.επειδη τωρα ειδα το νημα κ βαριεμαι να διαβαζω ολες τις σελιδες ηθελα να ρωτησω τα 300 στα επεστρεψε ή τα αποσβεσες απο τις συνευρεσεις σας?
Νταξει μια χαρα τοτε φιλε,τοχα κανει κ εγω με μια ανεξαρτητη παλιοτερα,μου ειχε ζητησει δανεικα ενα κατοσταρικο και στις επομενες συνεδριες καπως τα αφαιρουσαμε λιγα λιγα κ τα ισοψηφισαμε μεχρι που βαρεθηκα να την πηδαωΔεν τα ζήτησα πίσω, ντράπηκα. Έγιναν απόσβεση με δείπνα κ μανίκια, καλά να είμαστε δεν βαριέσαι.
Αμα εγινε αποσβεση ολα καλα!Δεν τα ζήτησα πίσω, ντράπηκα. Έγιναν απόσβεση με δείπνα κ μανίκια, καλά να είμαστε δεν βαριέσαι.
απο κατασταρικο πως τα αφαιρουσατε και βαρεθηκες να τη πηδας? Διευρο τη φορα?Νταξει μια χαρα τοτε φιλε,τοχα κανει κ εγω με μια ανεξαρτητη παλιοτερα,μου ειχε ζητησει δανεικα ενα κατοσταρικο και στις επομενες συνεδριες καπως τα αφαιρουσαμε λιγα λιγα κ τα ισοψηφισαμε μεχρι που βαρεθηκα να την πηδαω
μακαρι να σου κατσει κ η κορη.
Τυπε είναι πάγια τακτική ζητάνε 1200-1500 για να πάρουν 3-5κατοσταρικα...Θα ήσουν μαλακας αν έδινες και τα 1200. Απλά βοήθησες λίγο. Δε φέρθηκε μουνοδουλιστικα
εχουν περασει χρονια μωρε,νομιζω στο διωρο μου εκανε καλυτερη τιμη κ καπως στο τελος ισοφαρισαμε τα δανεικααπο κατασταρικο πως τα αφαιρουσατε και βαρεθηκες να τη πηδας? Διευρο τη φορα?