You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λέτε να κόλλησα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Stifler19
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 73
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Η αναζήτηση - έγλειψε στρινγκάκι και ξώφαλτσα μουνί και κώλο. - δε βρήκε κάποιο έγγραφο.
Για πρόσθεσε κι άλλα στοιχεία: "περιπου 8 μερες πριν με κατι φιλαρακια σε 1 γνωστο στριπτιτζαδικο της αθηνας."
Όλα τα στοιχεία χρειάζονται για τη λύση του παζλ. CSI (Colomparo Scene Investigation) πρέπει να το κάνουμε.
tsakonas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Και επειδή ειμαι και καλός άνθρωπος μερικές φορές έχω να πω τα εξής.
Επειδή είσαι 19 χρονών και πιθανόν να μην ξέρεις τι σου γίνεται αλλά παρόλα αυτά να θεωρείς οτι είσαι έμπειρος..(άραγε που και σε ποιο θέμα;) καλό θα ήταν να μαζέψεις τις απόρίες σου και να πας σε ένα γιατρό να ρωτήσεις απο ένα ειδικό και όχι απο τον κάθε τυχάρπαστο σε ένα σαιτ ότι απορία έχεις. Πήγαινε λοιπόν σε ένα αφροδισιολόγο και ρώτα τα πάντα. Μην ντραπείς. Δεν είναι ντροπή να μην ξέρεις. Η υγεία σου ειναι πιο σημαντική απο την ντροπή.
τα ιατρικά θέματα τα γνωρίζουν οι γιατροί. Κατάλαβες;
Και αυτό είναι μια συμβουλή με κάθε καλή διάθεση.
Ολες οι άλλες συμβουλές που σου λένε οτι θα πάθεις η δεν θα πάθεις τίποτα εμπειρικά είναι μπουρδες.
Αυτά.
να μια μια σωστη κουβεντα
δεν υπαρχει πλεον το παληκαρακι το εφαγε η μαρμαγκα γιατι εβγαλε γλωσσα το μαιμουνι το ενα.ρε ξεκολλατε το φρικαραμε το παληκαρακι
Γεια σας! προβληματίστηκα και εγω
Εβαλα στο βιντεο γαμησακι καλοκαιρινο με γκομενακι ιταλακι στην Πατμο...
Το προβλημα ειναι το εξής:
Γαμησα με καποτα και μετα την εχυσα στη μαπα και στομα..... Οταν ομως το εβαλα στο βιντεο και με καμαρωνα το γυρισα πισω....
Ως εκ τουτου το σπερμα εφυγε απο τα μουτρα και το στομα της και επεστρεψε στα αρχιδια μου μεσα......
ΠΑΙΖΕΙ να κολλησα τιποτα? Τι να κανω εχω πανικοβληθει
Γαμησα με καποτα και μετα την εχυσα στη μαπα και στομα..... Οταν ομως το εβαλα στο βιντεο και με καμαρωνα το γυρισα πισω....
Ως εκ τουτου το σπερμα εφυγε απο τα μουτρα και το στομα της και επεστρεψε στα αρχιδια μου μεσα......
ΠΑΙΖΕΙ να κολλησα τιποτα? Τι να κανω εχω πανικοβληθει
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ρε παιδια να πω κατι και ας σας ξενερωσω λιγακι:
Γιατι αποκλειται την περιπτωση να ειναι ενα αβγαλτο παληκαρακι, χωρις πολλες γνωσεις γυρω απο αυτα τα θεματα, να εκανε οτι εκανε και να εχει πανικοβληθει και να ζητησε "βοηθεια" με αυτο το Thread ?
Ωραια βοηθεια του δωσαμε εμεις οι "εμπειροι"....
Γιατι ολα πρεπει να ειναι πλακα ?
Γιατι αποκλειται την περιπτωση να ειναι ενα αβγαλτο παληκαρακι, χωρις πολλες γνωσεις γυρω απο αυτα τα θεματα, να εκανε οτι εκανε και να εχει πανικοβληθει και να ζητησε "βοηθεια" με αυτο το Thread ?
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Κανονικά σε κάτι τέτοια αστεία θέματα,δεν πρέπει να απαντάει κανείς.Αυτό αναζητούν μάλλον.Τζερτζελέ στο θέμα τους...
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Κανονικά σε κάτι τέτοια αστεία θέματα,δεν πρέπει να απαντάει κανείς.Αυτό αναζητούν μάλλον.Τζερτζελέ στο θέμα τους...
ΑΝ ειναι αστεια....
tsakonas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Γεια σας! προβληματίστηκα και εγω
ΠΑΙΖΕΙ να κολλησα τιποτα? Τι να κανω εχω πανικοβληθειρε ξεκολλατε εχω λιωσει
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Ας τα πάρουμε απ'την αρχή: Αφήνουν οι στριπτιζούδες να τις γλύψεις;
να μην πηγαινει στα στριπτιτζαδικα αδιαβαστος τοτε.να πηγαινει για σουβλακια.Ρε παιδια να πω κατι και ας σας ξενερωσω λιγακι:
Μερικες φορες ειναι 50 - 50 να ειναι πλακα η' οχι !
Εγω παντως δεν καταλαβαινω ενα ομως,γιατι δεν απευθυνονται στον καταλληλο ανθρωπο για τετοιους ειδους ερωτησεις !?!
Ντρεπονται να πανε ?! Στο φιναλε μια σωστη ενημερωση ποτε δεν βλαπτει,ειδικα στα θεματα υγειας !
Τελικα ειτε ειναι γυναικειο φορουμ ,ειτε αντρικο οι αποριες αυτου του τυπου παραμενουν οι ιδιες!
Εγω παντως δεν καταλαβαινω ενα ομως,γιατι δεν απευθυνονται στον καταλληλο ανθρωπο για τετοιους ειδους ερωτησεις !?!
Ντρεπονται να πανε ?! Στο φιναλε μια σωστη ενημερωση ποτε δεν βλαπτει,ειδικα στα θεματα υγειας !
Τελικα ειτε ειναι γυναικειο φορουμ ,ειτε αντρικο οι αποριες αυτου του τυπου παραμενουν οι ιδιες!
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
να μην πηγαινει στα στριπτιτζαδικα αδιαβαστος τοτε.να πηγαινει για σουβλακια.
Αυτη ειναι μια καλη συμβουλη, πραγματικα.
Οχι φερετρα και αλλες τετοιες σαχλαμαρες.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
χωρις κρεας μεσα κατα προτιμησηνα μην πηγαινει στα στριπτιτζαδικα αδιαβαστος τοτε.να πηγαινει για σουβλακια.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Εδώ ο Καραμανλής είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός και δεν είμαστε εμείς κατάλληλοι για τέτοιες ερωτήσεις; Σε παρακαλώ πολύ!
Γύρισε πίσω? Ο Μαγκάιβερ είσαι ρε παίχτη?Γεια σας! προβληματίστηκα και εγω
Εδώ ο Καραμανλής είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός και δεν είμαστε εμείς κατάλληλοι για τέτοιες ερωτήσεις; Σε παρακαλώ πολύ!
Δεν θα το ξανακανω Μουν,παω να γραψω την τιμωρια μου !
Εγω θα σου πω το αλλο....
Σκεψου να ειχες βρεθει στην υποτιθεμενη θεση του.
Θα ασχολιοσουν με το νετ γενικοτερα?
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Βούτηξα το χέρι μου σε βενζινόκολλα. Λέτε να κόλλησα;