You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λέτε να κόλλησα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Stifler19
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 73
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Sexpeare in Luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
απλα εκανα μια ερωτηση σχετικα με το προβλημα μου....και απλα ζητησα μερικες απαντησεις...
οσο για την ηληκια που λετε ειμαι 19 οχι και πολυ μεγαλος και εμπειρος θα ελεγα
Dear Stifler,
ο κίνδυνος τον οποίο διατρέχεις είναι σοβαρότατος.
Κοίτα τι μπορεί να πάθεις εάν πας για κάποια εξέταση...
Είναι τυχαίο πως κι αυτόν τον λένε STIFLER???
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
δεν ειναι θεμα αν κανει πλακα η οχι.το θεμα ειναι οτι δεν ξερεις ποιος τα διαβαζει αυτα τα πραγματα.εχει και πιτσιρικια εδω.θελεις να μας στειλη κανενας καμια ερωτηση του στυλ.
<<ΑΚΟΥΜΠΗΣΑ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΜΙΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΕΓΚΥΟ?>>
Ε άμα είναι τόσο στόκοι τι να πω...
Η σιγουρη λυση για σενα ειναι δεν κολας τιποτα
Έτσι. Kαι ακίνδυνη και προπονείσαι για τον Masturbathon!!!
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ :
Οι πιθανοτητες να εχεις κολησει κατι ειναι απειροελαχιστες εως μηδενικες.
Κατ΄αρχην να ηρεμησεις.
Εαν παρ΄ολα αυτα (που το αποκλειω) μετα απο λιγο καιρο εχεις τσουξιμο στα γεννητικα οργανα, κοκκινιλες η βγαινει καποιο υγρο πηγαινε σε καποιον αφροδοσιολογο και ολα θα περασουνε.
Μην ανησυχεις.
Οι πιθανοτητες να εχεις κολησει κατι ειναι απειροελαχιστες εως μηδενικες.
Κατ΄αρχην να ηρεμησεις.
Εαν παρ΄ολα αυτα (που το αποκλειω) μετα απο λιγο καιρο εχεις τσουξιμο στα γεννητικα οργανα, κοκκινιλες η βγαινει καποιο υγρο πηγαινε σε καποιον αφροδοσιολογο και ολα θα περασουνε.
Μην ανησυχεις.
tsakonas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
για καθε σου εμπειρια στον αγοραιο ερωτα να ανοιγεις θερντ εχεις επιτυχια οσο για την ηλικια σου εχεις πολλα ακομα να μαθεις και να δειςαπλα εκανα μια ερωτηση σχετικα με το προβλημα μου....και απλα ζητησα μερικες απαντησεις...
απλα εκανα μια ερωτηση σχετικα με το προβλημα μου....και απλα ζητησα μερικες απαντησεις...
Παληκαρι μου εδω δεν ειναι ουτε ΠΙΚΠΑ,ουτε πρωτων βοηθειων,ουτε λοιμωδων.............
Πατα στο γκουγκλ ΠΗΓΑΣΕΣΤΡΙΠΚΑΙΕΓΛΥΨΑΚΩΛΟΚΟΛΛΗΣΑΤΙΠΟΤΑ? και οτι σου βγαλει........
Αντε γιατι σε λιγο θα την κανετε επαγγελμα την παλαμη.....
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Μακαρι. Θα γλυτωσει η ανθρωποτητα απο τα ηλιθια γονιδια του.
τι λες ρε συ τα ηλίθια γονίδια είναι δυνατά, ισχυρά και δεν πεθαίνουν. Εκεί βασιζόμαστε.
Επισκέπτης
Καλησπερα παιδες,λοιπον η ιστορια μου αρχιζει περιπου 8 μερες πριν οπου πηγα με κατι φιλαρακια σε 1 γνωστο στριπτιτζαδικο της αθηνας,για να μην πολυλογω διαλεξα μια κοπελα για τον γνωστο χορο,ελα ομως που εκανα την μεγαλυτερη μαλακια,δηλαδη αρχισα να την γλυφω απο πισω (κωλο και μουνι)το καλο ηταν οτι δεν εβγαλε το στριγκακι της οποτε η γλωσσα μου αγγιζε περισσοτερο αυτο παρα μουνι και κωλο...θα ηθελα να ρωτησω υπαρχει κινδυνος για ΣΜΝ και κυριως για aids και αν υπαρχει ποιες οι πιθανοτητες να εχω κολλησει?
Θα παρακαλουσα να εχω οσο πιο πολλες γνωμες γινετε γιατι το θεμα με εχει επιρεασει και ειμαι λιγο αγχωμενος τελευταια....
ευχαριστω.
Μην αγχώνεσαι!
http://[URL unfurl="true"]www.ayiospetros.com/images/feretro1.jpg[/img[/URL]]
Απλά μπορεί να μην προλάβεις να το ξανακάνεις! :jerking: :jerking:
tsakonas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Παληκαρι μου εδω δεν ειναι ουτε ΠΙΚΠΑ,ουτε πρωτων βοηθειων,ουτε λοιμωδων.............
Πατα στο γκουγκλ ΠΗΓΑΣΕΣΤΡΙΠΚΑΙΕΓΛΥΨΑΚΩΛΟΚΟΛΛΗΣΑΤΙΠΟΤΑ? και οτι σου βγαλει........
Αντε γιατι σε λιγο θα την κανετε επαγγελμα την παλαμη.....
Η αναζήτηση - πΗΓΑΣΕΣΤΡΙΠΚΑΙΕΓΛΥΨΑΚΩΛΟΚΟΛΛΗΣΑΤΙΠΟΤΑ? - δε βρήκε κάποιο έγγραφο.
Υποδείξεις:
* Βεβαιωθείτε ότι η ορθογραφία όλων των λέξεων είναι σωστή.
* Δοκιμάστε άλλες λέξεις-κλειδιά.
* Δοκιμάστε πιο γενικές λέξεις-κλειδιά.
μεγαλε θα τραβας 10 μαλακιες την ημερα,για 1 μενα και θα σκοτωθει το μικροβιο που κολλησες απο την πουτανα και θα εισαι ενταξι.και αλλη φορα να τις βγαζεις το βρακι,και να χωνεις την πουτσα στην πουτανα για να μην κυνδινευεις να κολλησεις κατι.απλα εκανα μια ερωτηση σχετικα με το προβλημα μου....και απλα ζητησα μερικες απαντησεις...
tsakonas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Μην αγχώνεσαι!
http://[URL unfurl="true"]www.ayiospetros.com/images/feretro1.jpg[/img[/URL]]
Απλά μπορεί να μην προλάβεις να το ξανακάνεις! :jerking: :jerking:
[/quote]γαμαει μπραβο
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Η αναζήτηση - πΗΓΑΣΕΣΤΡΙΠΚΑΙΕΓΛΥΨΑΚΩΛΟΚΟΛΛΗΣΑΤΙΠΟΤΑ? - δε βρήκε κάποιο έγγραφο.
Υποδείξεις:
Βάλε το π κεφαλαίο. Τα έκανες θάλασσα.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Καλησπερα παιδες,λοιπον η ιστορια μου αρχιζει περιπου 8 μερες πριν οπου πηγα με κατι φιλαρακια σε 1 γνωστο στριπτιτζαδικο της αθηνας,για να μην πολυλογω διαλεξα μια κοπελα για τον γνωστο χορο,ελα ομως που εκανα την μεγαλυτερη μαλακια,δηλαδη αρχισα να την γλυφω απο πισω (κωλο και μουνι)το καλο ηταν οτι δεν εβγαλε το στριγκακι της οποτε η γλωσσα μου αγγιζε περισσοτερο αυτο παρα μουνι και κωλο...θα ηθελα να ρωτησω υπαρχει κινδυνος για ΣΜΝ και κυριως για aids και αν υπαρχει ποιες οι πιθανοτητες να εχω κολλησει?
Θα παρακαλουσα να εχω οσο πιο πολλες γνωμες γινετε γιατι το θεμα με εχει επιρεασει και ειμαι λιγο αγχωμενος τελευταια....
ευχαριστω.
τι κριμα...
κ ηταν τοσο νεος...
tsakonas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
αναζήτηση - ΠΗΓΑΣΕΣΤΡΙΠΚΑΙΕΓΛΥΨΑΚΩΛΟΚΟΛΛΗΣΑΤΙΠΟΤΑ? - δε βρήκε κάποιο έγγραφο.Βάλε το π κεφαλαίο. Τα έκανες θάλασσα.
Υποδείξεις:
* Δοκιμάστε πιο γενικές λέξεις-κλειδιά.μπα πακετο και μαυτο
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Υπενθυμίζω έγλυψε στρινγκάκι και ξώφαλτσα μουνί και κώλο.
Για δοκίμασε το έτσι αδερφέ στο γκούγκλ και πες μας.
tsakonas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Η αναζήτηση - έγλειψε στρινγκάκι και ξώφαλτσα μουνί και κώλο. - δε βρήκε κάποιο έγγραφο.Υπενθυμίζω έγλυψε στρινγκάκι και ξώφαλτσα μουνί και κώλο.
Για δοκίμασε το έτσι αδερφέ στο γκούγκλ και πες μας.
Υποδείξεις:
* Δοκιμάστε λιγότερες λέξεις-κλειδιά. πακετο
tsakonas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Καλησπερα παιδια.
Το μεσημερι ημουν με την μηχανη στα φαναρια στην Μεσογειων.Διπλα μου περασε μια γκομενα με εξαιρετικο σωματοτυπο.Εκλεισα τα ματια και ονειρευτηκα οτι την γαμησα χωρις προφυλακτικο.Εχω τρομαξει πολυ..Τι πρεπει να κανω..??? Η μηχανη δεν δουλευει πια οπως παλια...Βοηθηστε με.....
Το μεσημερι ημουν με την μηχανη στα φαναρια στην Μεσογειων.Διπλα μου περασε μια γκομενα με εξαιρετικο σωματοτυπο.Εκλεισα τα ματια και ονειρευτηκα οτι την γαμησα χωρις προφυλακτικο.Εχω τρομαξει πολυ..Τι πρεπει να κανω..??? Η μηχανη δεν δουλευει πια οπως παλια...Βοηθηστε με.....
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Και επειδή ειμαι και καλός άνθρωπος μερικές φορές έχω να πω τα εξής.
Επειδή είσαι 19 χρονών και πιθανόν να μην ξέρεις τι σου γίνεται αλλά παρόλα αυτά να θεωρείς οτι είσαι έμπειρος..(άραγε που και σε ποιο θέμα;) καλό θα ήταν να μαζέψεις τις απόρίες σου και να πας σε ένα γιατρό να ρωτήσεις απο ένα ειδικό και όχι απο τον κάθε τυχάρπαστο σε ένα σαιτ ότι απορία έχεις. Πήγαινε λοιπόν σε ένα αφροδισιολόγο και ρώτα τα πάντα. Μην ντραπείς. Δεν είναι ντροπή να μην ξέρεις. Η υγεία σου ειναι πιο σημαντική απο την ντροπή.
τα ιατρικά θέματα τα γνωρίζουν οι γιατροί. Κατάλαβες;
Και αυτό είναι μια συμβουλή με κάθε καλή διάθεση.
Ολες οι άλλες συμβουλές που σου λένε οτι θα πάθεις η δεν θα πάθεις τίποτα εμπειρικά είναι μπουρδες.
Αυτά.
Επειδή είσαι 19 χρονών και πιθανόν να μην ξέρεις τι σου γίνεται αλλά παρόλα αυτά να θεωρείς οτι είσαι έμπειρος..(άραγε που και σε ποιο θέμα;) καλό θα ήταν να μαζέψεις τις απόρίες σου και να πας σε ένα γιατρό να ρωτήσεις απο ένα ειδικό και όχι απο τον κάθε τυχάρπαστο σε ένα σαιτ ότι απορία έχεις. Πήγαινε λοιπόν σε ένα αφροδισιολόγο και ρώτα τα πάντα. Μην ντραπείς. Δεν είναι ντροπή να μην ξέρεις. Η υγεία σου ειναι πιο σημαντική απο την ντροπή.
τα ιατρικά θέματα τα γνωρίζουν οι γιατροί. Κατάλαβες;
Και αυτό είναι μια συμβουλή με κάθε καλή διάθεση.
Ολες οι άλλες συμβουλές που σου λένε οτι θα πάθεις η δεν θα πάθεις τίποτα εμπειρικά είναι μπουρδες.
Αυτά.
tsakonas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ρε ξεκολλατε το φρικαραμε το παληκαρακιΚαλησπερα παιδια.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 11K