Νέα

Λέτε να κόλλησα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Stifler19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Stifler19

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδες,λοιπον η ιστορια μου αρχιζει περιπου 8 μερες πριν οπου πηγα με κατι φιλαρακια σε 1 γνωστο στριπτιτζαδικο της αθηνας,για να μην πολυλογω διαλεξα μια κοπελα για τον γνωστο χορο,ελα ομως που εκανα την μεγαλυτερη μαλακια,δηλαδη αρχισα να την γλυφω απο πισω (κωλο και μουνι)το καλο ηταν οτι δεν εβγαλε το στριγκακι της οποτε η γλωσσα μου αγγιζε περισσοτερο αυτο παρα μουνι και κωλο...θα ηθελα να ρωτησω υπαρχει κινδυνος για ΣΜΝ και κυριως για aids και αν υπαρχει ποιες οι πιθανοτητες να εχω κολλησει?
Θα παρακαλουσα να εχω οσο πιο πολλες γνωμες γινετε γιατι το θεμα με εχει επιρεασει και ειμαι λιγο αγχωμενος τελευταια....
ευχαριστω.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Δεν παίζει έτσι να χεις κολλήσει τίποτα.Ειλικρινά.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αντε και αλλος σημερα.ρε παιδια γραφει πουθενα στο σαιτ οτι ειναι λοιμοδων και νοσηματων και διανυκτερευει?

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
πιο πιθανο να πιασεις ταυτοχρονα λοττο και τζοκερ την ιδια εβδομαδα παρα αυτο!

Cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool man!

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Με τέτοιο nick σίγουρα έχεις κολλήσει

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
μονο σαν πλακα μπορω να εκλαβω τελικα καθε μερα και ενας φιλος βγαινει και μας λεει για το "δηθεν" προβλημα του...
ετσι παιδια συνεχιστε την πλακιτσα σας, αφου οπως βλεπω κατι αλλο δεν εχετε να κανετε, και απο αυριο θα ειστε σιγουρα χαμενοι απο το σαιτ...
ολοι οι "περαστικοι" δωστε απο μια φορα το στιγμα σας!! :jerking:
επισης καλο θα ηταν να μην τσιμπαμε πλεον, και βαζω και τον ευατο μου μεσα
και ασχολουμαστε με τις φαντασιες και οχι μονο καποιοων φιλων...

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
παρε ενα παπα, να σε διαβασει...γιατι δεν προλαβαινεις για τιποτε αλλο!!! :sunglasses:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μονο σαν πλακα μπορω να εκλαβω τελικα καθε μερα και ενας φιλος βγαινει και μας λεει για το "δηθεν" προβλημα του...
ετσι παιδια συνεχιστε την πλακιτσα σας, αφου οπως βλεπω κατι αλλο δεν εχετε να κανετε, και απο αυριο θα ειστε σιγουρα χαμενοι απο το σαιτ...

μα γιατι... εγώ περνάω υπέροχα. Ασε τα παιδιά να εκφραστούν :grin:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
δεν ειχα καμια απολυτως αμφιβολια... ;) :bottom:

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Εγω λεω να ξαναπας και να κανεις το ιδιο.....και την ωρα που θα σου γυρισει....
παρτης λιγο αιματακι για εξεταση....η εστω μια κωλοτριχα... :dancing: :2funny: :2funny:

Πεστα ανθρωπε μου!!!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
το καλο ηταν οτι δεν εβγαλε το στριγκακι της οποτε η γλωσσα μου αγγιζε περισσοτερο αυτο παρα μουνι και κωλο

Αν έγλυφες μουνί-κώλο μπορεί και να τη γλίτωνες. Το στρινγκάκι είναι φορέας του AIDS και ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να το γλύφεις!!! Λυπάμαι.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αν έγλυφες μουνί-κώλο μπορεί και να τη γλίτωνες. Το στρινγκάκι είναι φορέας του AIDS και ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να το γλύφεις!!! Λυπάμαι.
ρε μη του λετε μαλακιες.μπορει να ειναι κανενας πιτσιρικας και να το πιστεψει και να πηδηξη απο κανενα μπαλκονι.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
ρε μη του λετε μαλακιες.μπορει να ειναι κανενας πιτσιρικας και να το πιστεψει και να πηδηξη απο κανενα μπαλκονι.

Πιστεύεις δηλαδή ότι δεν κάνει πλάκα;

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Δηλαδη την καθε μαλακια που κουβαλαει ο εκαστωτε "πιτσιρικας" θα την παιρνουμε ολοι οι υπολοιποι επ'ωμου????!!!!!!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ψιλο γαζι που ελεγε και η γιαγια μου..... :s&m_1: :s&m_1:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16

Μακαρι. Θα γλυτωσει η ανθρωποτητα απο τα ηλιθια γονιδια του.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πιστεύεις δηλαδή ότι δεν κάνει πλάκα;
δεν ειναι θεμα αν κανει πλακα η οχι.το θεμα ειναι οτι δεν ξερεις ποιος τα διαβαζει αυτα τα πραγματα.εχει και πιτσιρικια εδω.θελεις να μας στειλη κανενας καμια ερωτηση του στυλ.
<<ΑΚΟΥΜΠΗΣΑ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΜΙΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΕΓΚΥΟ?>>

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
Εγω λεω να ξαναπας και να κανεις το ιδιο.....και την ωρα που θα σου γυρισει....
παρτης λιγο αιματακι για εξεταση....η εστω μια κωλοτριχα... :dancing: :2funny: :2funny:

Πεστα ανθρωπε μου!!!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: σωστοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Η σιγουρη λυση για σενα ειναι  :bigdick: :bigdick: :bigdick:δεν κολας τιποτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom