Νέα

Λεσβίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 288K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσουν οι λεσβίες ?

• Ναι

Ψήφοι: 492 87,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 13 2,3%
  • Αδιάφορο

Ψήφοι: 36 6,4%
  • Οι μετανοώντες

Ψήφοι: 23 4,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    564

Επισκέπτης
αυτο ακριβώς λέω δεν είσαι μόνος σου και αναγκαζόμαστε και βλέπουμε τις παλιοπάτσολες - σου
βρε κακομοιρε ποιος σε αναγκαζει???ΠΡΟΧΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ αμα δεν γουσταρεις..τι πινεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???ανικητη η βλακεια σου..παραιτουμαι..

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
καυλα οι photo...
& σας το λεει μια δηλωμενη λεσβια :grin:

amante

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Να πας παρακάτω στο cosmo, εκεί θα εκτιμήσουν την αίσθηση του forum που εχεις, πατσουροκαύλη

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
και εγώ συμφωνώ με την φίλη μας την λεσβία καύλα είναι οι φωτογραφίες  ειδικά η μαυρούλα.

PS. Και συγνώμη δηλαδή αλλά εδώ ο συνάδελφος έχει ποστάρει τα μουνιά επειδή εσένα σε χάλασε ένα πόστ του πρέπει να του την πεις. Καλά σου λεει πήγαινε πιο κάτω και προχώρα

amante

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Έχει πέραση η πατσουρόκαυλα

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Παλληκάρια , συγγνώμη ΔΕΝ κατάλαβα...

Το thread λέει ξεκάθαρα πως είναι για ΛΕΣΒΙΕΣ. Δεν αρέσει σε κάποιον, προσπερνάει. Του αρέσουν κάποια από αυτό, βλέπει αυτά.

Μάλλον ΔΕΝ έχετε καταλάβει ΟΠΟΙΟΣ ανεβάζει κάτι προσφέρει στο  site,  έστω σε μια μερίδα του. Είναι χοντρή μαλακία να του τη λέτε.  :tickedoff:

Δεν γίνεται να έχουμε όλοι το ίδιο γούστο (πχ προσωπικά γουστάρω αθλητικές ξανθιές μπροστόβαρες με τακούνια, ζαρτιέρες και κοσμήματα) αλλά ο καθένας βάζει Ο,ΤΙ θέλει!

Έλεος!!!  :priest: :priest: :priest:

amante

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παρατράβηξε, αλλά το μόνο που θα πω είναι ότι, επειδή είναι κοινός ο χωρός δε θα έπρεπε ο καθένας να ανεβάζει ότι του γουστάρει. Δεν είναι προσφορά αυτό.

Επισκέπτης
Παρατράβηξε, αλλά το μόνο που θα πω είναι ότι, επειδή είναι κοινός ο χωρός δε θα έπρεπε ο καθένας να ανεβάζει ότι του γουστάρει. Δεν είναι προσφορά αυτό.
ξεκουβαλα ρε..ποσο θα συνεχισεις να μας αποδεικνυεις οτι εισαι χαζος???

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6

ουστ μωρη μεταλλαγμενη

amante

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
μεχρι να μας αποδείξεις ότι ποστάρεις σε κοινό χώρο

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
movieboxa1ho6.jpg

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Κοίτα λίγο να βλέπονται, αυτό λέμε. Για τα εκατοντάδες μέλη

Δε μου αρέσουν οι τελευταίες και από ότι φαίνεται και σε άλλους. Επειδή είναι thread βάζε κάτι που μπορεί να το βλέπει ο κόσμος

αυτο ακριβώς λέω δεν είσαι μόνος σου και αναγκαζόμαστε και βλέπουμε τις παλιοπάτσολες - σου

Να πας παρακάτω στο cosmo, εκεί θα εκτιμήσουν την αίσθηση του forum που εχεις, πατσουροκαύλη

Ρε πάει καλά ??? Ανέβασα πίεση βραδιάτικα...Μπορείς να απενεργοποιήσεις από το μυαλό σου ότι το να βλέπεις κάτι δεν είναι υποχρεωτικό ???? Έλεος πια.Αν δεν σ'αρέσει και έχεις να προτίνεις τίποτα καλύτερο πόσταρε να σε δούμε.Επίσης μπορείς να μην μπαίνεις στο συγκεκριμένο θρεντ.Ααα και μην ξεχάσω να στο εξηγήσω και αλλιώς γιατί μπορεί να μην κατάλαβες τα παραπάνω...αν δεν σου αρέσουν κλίσε τα μάτια σου.Απλό δεν είναι ...

Ήμαρτον... :headbang: :headbang: :headbang:

amante

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τόση προσπάθεια?
Θα προσπθήσω και εγώ. Το site είναι δημόσιος χώρος. Θα μπορούσε ο καθένας να βάζει ότι μ..α του 'ρθει άμα δεν ήταν. Όταν έχει link Νέο και το πατάω και εγώ και άλλοι δεν θα ήθελα να βλέπω τη πατσούρα του καθενός. Simply. Very simply. Άμα θέλετε να συνεχιστεί δλδ

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Τόση προσπάθεια?
Θα προσπθήσω και εγώ. Το site είναι δημόσιος χώρος. Θα μπορούσε ο καθένας να βάζει ότι μ..α του 'ρθει άμα δεν ήταν. Όταν έχει link Νέο και το πατάω και εγώ και άλλοι δεν θα ήθελα να βλέπω τη πατσούρα του καθενός. Simply. Very simply. Άμα θέλετε να συνεχιστεί δλδ
Καλά ήρθες χθες και θα αλλάξεις το σιτε..Τέσπα σου είναι δύσκολο να μην σχολιάζεις τότε ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom