Νέα

λεσβία η Κανέλλη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
την δεκαετιά του 80 ειχε έρθει στο εξοχικό μας , με ένα κολλητό του πατέρα μου για σ/κ  ,τότε ήταν νορμάλ πάντως!
Αν στράβωσε μετά δεν ξέρω  ;)

μεχρη και ο ''καπετανιος'' ( παναθηναικος) τιν  :knockinb:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Η Κανέλλη δε θυμάμαι να έχει παραδεχτεί ποτέ δημοσίως ότι είναι λεσβία, αν και εντάξει είναι φουλ γνωστό εδώ και χρόνια. Αυτό που έκανε ο Βαλιανατος λέγεται outing και είναι απαράδεκτο να γίνεται χωρίς τη συναίνεση του προσώπου που αφορά. Αλλά τι καλύτερο μπορείς να περιμένεις από ένα άτομο χαμηλοτάτης κοινωνικής και ηθικής υποσταθμης που έχει κάνει το πουστριλίκι επάγγελμα και κατά το παρελθόν έχει εργαστεί ως αρσενική πόρνη κατά δήλωση του για 3 χρόνια. Και όχι γιατί είχε ανάγκη οικονομική αλλά έτσι από περιέργεια. Ως πότε η ανωμαλία, η ανηθικότητα και τα κατακάθια της κοινωνίας θα συμμετέχουν και θα δρουν στη δημόσια ζωή;

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
στο στιλ τις κανελης μαγκες ειναι χιλιαδες λεσβιες απλα η κανελη εμινε μαλον φανατικια εγω μερικες λεσβιες που ξερω μετα απο καποιο κερο ψαχνουν την πουτσα γιατι τους κανει η κινονια ετσι στο να πηγαινουν προς την πουτσα καβαλα...Μπραβο την λεσβια την κανελη δεν αλαξε στιλ και τις αρεσει το πλακατο ακομα.. Σε αυτο την παραδεχομαι δεν κανει το μουνη της σουροτιρι απο τις πουτσες και τον κολο τις πιγαδι αλλα αρκιτε στο γλιφομουνι και στο κολορουφι το 2012...

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
440
Πόντοι
166
Και λεσβία να ειναι λίγο με ενδιαφέρει και αν ειναι μαγκιά της. Μάχιμη βουλευτινα, απ τις λιγες που μιλάνε μπεσα.  

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ειναι λεσβια

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Και λεσβία να ειναι λίγο με ενδιαφέρει και αν ειναι μαγκιά της. Μάχιμη βουλευτινα, απ τις λιγες που μιλάνε μπεσα.  
ναι αδερφε αυτο τισ το αναγνωριζω απλα ειπα οτι μαγκια τις που δεν αλλαξε απο λεσβια να το γυρησει στην πουτσα οπως κανουν πολλες λεσβιες που ξερω ξαφνικα αφινουν τα γλυφομουνια και τις παιρνει η πουτσα σβαρνα..Τουλαχιστον αυτη ειναι λεσβια τοσο κερο παραδοσιακια αυτο εχει να κανει και με το πιον του χαρακτηρα της..Οτι δεν ειναι ενα με το ρευμα αλλα σολομος πηγαινει αντιτηθετα με την πλιοψιφια και οτι εχει δικια της ιδεολογια και την ιποστιριζει ανεξαρτητα τις μικροπρεπικες καθοσπρεπικες κοινονικες εικονικες τασεις τις κοινονιας μας...

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
η γκομενα της ειναι απο τα μερη μου...οι γονεις της κοντευουν να σκασουν...δεν μπορουν να το χωνεψουν...(εδω που τα λεμε δεν εχουν κ αδικο)... :P :P

Επειδή τα έμπλεξε με κομμουνίστρια, ε; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.039
Πόντοι
5.975
την δεκαετιά του 80 ειχε έρθει στο εξοχικό μας , με ένα κολλητό του πατέρα μου για σ/κ  ,τότε ήταν νορμάλ πάντως!
Αν στράβωσε μετά δεν ξέρω 

====

Οχι ακριβώς  --  Απο την  δεκαετία  του 1970- τα είχε  με μια γειτονισα μου  στα Ιλίσια  /  μετά με  την Αντζυ Κ...  κλπ
Ο Βαλλιανάτος  παντως  είναι  γνωστο  καθήκι

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.936
Πόντοι
1.686
Ρε μαγκες ,μην μπερδευετε τις γκόμενες που είναι μπαϊσέξουαλ

με τις λεσβίες !

Οι λεσβίες ΜΙΣΟΥΝ τους άντρες και επειδή είναι αντράκια ,φυλακισμένα

σε γυναικείο σώμα ,είναι πολυ επιθετικές και βέβαια δεν πάνε με τίποτα με αντρες .

Ενώ οι μπαϊσέξουαλ γυναίκες γαμιούνται και με αντρες και με γυναίκες

και χύνουν και με τους δύο .

Και μην μου πειτε την γνωστη μαλακία ,ότι δεν παίζει ρόλο η σεξουαλικότητα

στην προσωπικότητα του ανθρώπου .

Εδώ ο Φρόϋντ έλεγε οτι ΤΑ ΠΑΝΤΑ αποδίδονται στη σεξουαλικότητα και

πάνε να μας πείσουν ότι "δεν παίζει Ρόλο " ?

Αυτά ,γενικά .

Όσο για την Λιάνα Κανέλλη ,επειδή έχει χαβαλέ

όταν τους βρίζει όλους ,δεν θέλω να την σχολιάσω

απλά διασκεδάζω !  :2funny: :2funny:

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
λεσβια η Κανελλη? μπα.....και αν ειναι θα ειναι οσο και η Γαλανη  :dancing:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
τι περιμένεις από ένα πούστη; και τι έγινε αν είναι λεσβία μια πολιτικός; η συγκεκριμένη δεν προβάλλει τις σεξουαλικές της προτιμήσεις και είναι αξιοπρεπής όταν εμφανίζεται... εκτός όταν αρχίζει τα μπινελίκια  :rockon: :rockon: :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Επειδή τα έμπλεξε με κομμουνίστρια, ε; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μπα...επειδη η κορη τους τα εμπλεξε με γυναικα...δεν συναγει κατι τετοιο με τα χριστιανικα ηθη...ξερετε τωρα τους γονεις...θελουν τα παιδια τους να κανουν οικογενεια,να δουν κ αυτοι εγγονια,κτλ,κτλ...εμεις καλα κανουμε χιουμορ,αλλα εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεμε... ;) ;)

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Δεν έχω καμία όρεξη να υπερασπιστώ τον Βαλλανιάτο, την ίδια άποψη έχουμε για το άτομο του. Αλλά αυτό που έκανε είναι συνηθισμένο, ειδικά στην Αμερική, δηλαδή να ξεσκεπάζουν πολιτικούς που από τη μία είναι ομοφυλόφιλοι και από την άλλη υποστηρίζουν κόμματα και πολιτικές που θεωρούνται ομοφοβικά. Το πιο διάσημο "θύμα" μάλιστα της πολιτικής αυτής είναι ο Αμερικανο-Κύπριος πρώην κυβερνήτης της Φλόριντα, ο Τσάρλι Κριστ.

Συμπάσχεις και συ καημένε.. απο τοτε που αποκαλύφθηκε και το δικο σου μυστικο  :zfuck:  :2funny:

Επισκέπτης
Η Κανέλλη δε θυμάμαι να έχει παραδεχτεί ποτέ δημοσίως ότι είναι λεσβία, αν και εντάξει είναι φουλ γνωστό εδώ και χρόνια. Αυτό που έκανε ο Βαλιανατος λέγεται outing και είναι απαράδεκτο να γίνεται χωρίς τη συναίνεση του προσώπου που αφορά. Αλλά τι καλύτερο μπορείς να περιμένεις από ένα άτομο χαμηλοτάτης κοινωνικής και ηθικής υποσταθμης που έχει κάνει το πουστριλίκι επάγγελμα και κατά το παρελθόν έχει εργαστεί ως αρσενική πόρνη κατά δήλωση του για 3 χρόνια. Και όχι γιατί είχε ανάγκη οικονομική αλλά έτσι από περιέργεια. Ως πότε η ανωμαλία, η ανηθικότητα και τα κατακάθια της κοινωνίας θα συμμετέχουν και θα δρουν στη δημόσια ζωή;
το έχει παραδεχτεί παλιότερα τηλεοπτική συνέντευξη ;)ο βαλιανατος όσο να μην αρέσει σε κάποιους είναι πολύ έξυπνος να πέσει σε τέτοια λούμπα..το ήξερε γιαυτό και της τα έχωσε..και από οτι είδες η κυρία λιαννα μουγκά στη στρούγκα ;)

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
απο τοτε που την αφησε ο καραμανλης εκδικηθηκε την δεξια και εγινε κουμουνι
και τους αντρες και εγινε μυδοπιλαφου

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Μάχιμη βουλευτινα, απ τις λιγες που μιλάνε μπεσα.  
καταντια να θεωρουμε μαχιμη την Κανελη
το να κηρυσσεις την αναγκη για ταξικη παλη απο την βιλα σου στην Εκαλη, μονο στο Γιουνανισταν αυτη η καταντια

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Συνημμένα

• pxkatsika.jpg
    pxkatsika.jpg
    118,4 KB · Εμφανίσεις: 58