apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Αν ανοιγαμε κανενα μαγαζι με κινεζικα ισως θαταν μια καλη αρχη γαι να μπουμε στο κυκλωμα!
Μακαρι να βγω ψευτης βρε παιδια, αλλα με ολο αυτο το νταβαντουρι, και με τη νοοτροπια που κουβαλαν για τα αβατα τους οι κινεζοι, αυτον τον Βαν Τσιν-Τσιν, δεν τον βλεπω και πολυ καλα!!!!!!!!!
οντως αυτες οι μαλακιες μονο στην Ελλαδα συμβαινουν
στο Μιλανο που ειχα παει προσφατα, γινεται χαμος απο μικρα μασαζιδικα γεματα κινεζουλες που σου εκαναν επαγγελματικο μασαζ απο 15 ευρω για μια ωρα και με ενα 20αρικακι μεσα στο δωματιο ειχες και μια εκτονωση δωρο ;) εδω ζητανε κατοσταρουμπες και πρεπει να εχεις και μπαρμπα κινεζο μαφιοζο για να πηδηξεις κιτρινο μουνετο λες και δεν εχει βρωμισει μουνι η πιατσα, την εχουνε δει και χαϊ οι κιτρινιαριδες βρε ουστ
γυρω στο σταθμο του τραινου τυπε εχει παρα πολλα , ισογεια με κουρτινες απεξωΜεγάλε θα το εκτιμούσα αν μοιραζόσουνα σε ποιά πήγες γιατί εγώ σε όποιο έχω πάει Μιλάνο έχω δώσει πολύ περισσότερα από τα ποσά που αναφέρεις οπότε μου κίνησες την περιέργεια όπως καταλαβαίνεις!
ναί έχω πάει σε ένα κοντά στο σταθμό και έχω δεί εκεί οτι έχει πολλα. Το θέμα είναι οτι έδωσα αρκετά λεφτά και έφυγα απίποτος. Τουλάχιστον το μασάζ ήταν καλο και το κινεζάκι καλό αλλά έφυγα ατσαλωμένος όποτε...γυρω στο σταθμο του τραινου τυπε εχει παρα πολλα , ισογεια με κουρτινες απεξω
γαμας η μονο με μασαζ τη βγαζειςΛοιπόν πήγα στη διεύθυνση. Βέβαια το 1-5 δεν λέει τίποτα γιατί το Νο 1 είναι στην μία μεριά του πεζοδρόμου και το 5 στην άλλη. Ό,τι και να είναι εκεί είναι πολύ καλά κρυμμένο και μάλλον θα χρειαστεί άλλη μέθοδος για να ανοίξει και σε μας τους κινεζόφιλους η δύσκολη πόρτα που οδηγεί στον κήπο των απολαύσεων και της απωλείας.
Παιζει και τετοιο σεναριο???Πήγε κανείς για CHINA MASAZ? Βγήκε σώος και αβλαβής? Ζει ακόμα?
μλκ εγω δε παω μονος μουΠαιζει και τετοιο σεναριο???
μλκ εγω δε παω μονος μου
θα ερθεις για παρεα
ελπιζω να ξερεις καμια πολεμικη τεχνη
μη πεταχτουν τιποτα νιντζα