Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Λεοννάτου 1-5 & κολοκύνθους, CHINA MASAZ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tarzan22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 158
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
οντως αυτες οι μαλακιες μονο στην Ελλαδα συμβαινουν  :jerking:

στο Μιλανο που ειχα παει προσφατα, γινεται χαμος απο μικρα μασαζιδικα γεματα κινεζουλες που σου εκαναν επαγγελματικο μασαζ απο 15 ευρω για μια ωρα και με ενα 20αρικακι μεσα στο δωματιο ειχες και μια εκτονωση δωρο  ;) εδω ζητανε κατοσταρουμπες και πρεπει να εχεις και μπαρμπα κινεζο μαφιοζο για να πηδηξεις κιτρινο μουνετο  :jerking: :jerking: λες και δεν εχει βρωμισει μουνι η πιατσα, την εχουνε δει και χαϊ οι κιτρινιαριδες  :jerking: βρε ουστ

Κινεζακια   να  γαμησεις  σε  μασαζερι  υπαρχουν  και  εδω.

Τα  μαγαζια  σαν  αυτο  ειναι  φτιαγμενα  απο  κινεζους  για  κινεζους.....

Δυστυχως  για  εμας  οι  κινεζοι  ειναι  κλειστη  κοινωνια  δεν  νταραβεριζονται

με  αλλες  φυλες  .........αυτο  συμβαινει  σε  ολες  τις  χωρες  οχι  μονο  εδω...

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.168
Πόντοι
456
Αν ανοιγαμε κανενα  μαγαζι με κινεζικα ισως θαταν μια καλη αρχη γαι να μπουμε στο κυκλωμα!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε ηταν διπλωματικο ταξιδι εργασιας με τους εκπροσωπους του Νωντισμου της Ιταλιας  ;) αφου το ξερεις, ο νωντισμος ειναι παγκοσμια θρησκεια  :rockon:
τυπε εχω μαθει οτι πολεμα το νωντισμο η καθολικη εκκλησια :S

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Κινεζακια   να  γαμησεις  σε  μασαζερι  υπαρχουν  και  εδω.

Τα  μαγαζια  σαν  αυτο  ειναι  φτιαγμενα  απο  κινεζους  για  κινεζους.....

Δυστυχως  για  εμας  οι  κινεζοι  ειναι  κλειστη  κοινωνια  δεν  νταραβεριζονται

με  αλλες  φυλες  .........αυτο  συμβαινει  σε  ολες  τις  χωρες  οχι  μονο  εδω...
τυπε, δε μιλω για μασαζιδικα της 80αρουμπας...μιλω για μασαζερι on the go, δεκαδες μικρα μαγαζακια, ισογεια, με 7-8 κινεζακια μεσα το καθενα και γραμμη παραγωγης εκτονωσεων με ελαχιστο κοστος  ;)

τωρα το αν οι μαφιες εχουν δικα τους μαγαζια με δικιες τους πουτανες για να καβλαντιζουν ειναι αλλη ιστορια, και δεν ειναι μονο οι κινεζοι που εχουν κατι τετοιο  ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τι να μας κλασει ο παπας τυπε  ;) ειμαστε πολλοι, ειμαστε δισεκατομμυρια  :rockon:
τυπε ο παπας εχει διορισει ειδικους εξορκιστες για να αντιμετωπισει το νωντισμο :-

Συνημμένα

• exorc_h_633_451.jpg
    exorc_h_633_451.jpg
    55,4 KB · Εμφανίσεις: 100

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΡΧΕΤΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΝΕ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΛΟΠΙΑΝΟΥΝ ΚΙΑΛΛΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΙΑ...ΑΥΤΟΙ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ...

Θα  παω  απο  σημερα  να  τη  στησω  απεξω  και  θα σας περιμενω  να  μπω και  γω.........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα  φοραω  μια  μπλουζα  με  τη  φωτογραφια  του  Μαο  για  να  με  γνωρισετε......

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
tarzan22

tarzan22

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Θα  παω  απο  σημερα  να  τη  στησω  απεξω  και  θα σας περιμενω  να  μπω και  γω.........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα  φοραω  μια  μπλουζα  με  τη  φωτογραφια  του  Μαο  για  να  με  γνωρισετε......

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΩΡΑΙΑ, ΕΓΩ ΜΑΓΚΑ ΘΑ ΦΟΡΑΩ ΜΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΤΣΟΥ-ΛΗ,ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΑΠΩΘΑΝΟΝΤΑ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ  ΜΠΡΟΥΣ ΛΗ...

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
ΩΡΑΙΑ, ΕΓΩ ΜΑΓΚΑ ΘΑ ΦΟΡΑΩ ΜΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΤΣΟΥ-ΛΗ,ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΑΠΩΘΑΝΟΝΤΑ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ  ΜΠΡΟΥΣ ΛΗ...
Eγω θα παω οπως ειμαι. Μολις με δουν θα τρομαξουν και θα μου ανοιξουν αμεσως!!!  :sunglasses:

soldier_charges.gif

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
ετσι θα σκασεις μυτη τυπε? :grin:
Μακαρι να βγω ψευτης βρε παιδια, αλλα με ολο αυτο το νταβαντουρι, και με τη νοοτροπια που κουβαλαν για τα αβατα τους οι κινεζοι, αυτον τον Βαν Τσιν-Τσιν, δεν τον βλεπω και πολυ καλα!!!!!!!!!

Συνημμένα

• kinezika-vasanistiria.jpg
    kinezika-vasanistiria.jpg
    10,4 KB · Εμφανίσεις: 32

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Μακαρι να βγω ψευτης βρε παιδια, αλλα με ολο αυτο το νταβαντουρι, και με τη νοοτροπια που κουβαλαν για τα αβατα τους οι κινεζοι, αυτον τον Βαν Τσιν-Τσιν, δεν τον βλεπω και πολυ καλα!!!!!!!!!
Toν καημένο τον Βαν Τσιν-Τσιν........
Brethike-kremasmenos-mesa-sto-spiti-tou-220.jpg

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.011
Πόντοι
6.515
το θεμα μου μοιαζει μουφα  :think:

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
το θεμα μου μοιαζει μουφα  :think:
Τυπε εισαι σιγουρος οτι εκει εχει CHINA MASAZ με πιπινοκινεζάκια ή θα παει να ψαχνει ο κοσμος και θα πεσει πανω στο "Μπλέ στρείδι" και θα χορευει τανγκό!!!  :rolleyes:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Τυπε εισαι σιγουρος οτι εκει εχει CHINA MASAZ με πιπινοκινεζάκια ή θα παει να ψαχνει ο κοσμος και θα πεσει πανω στο "Μπλέ στρείδι" και θα χορευει τανγκό!!!  

Η περιοχη  παντως  ειναι  τιγκα  στα  κινεζακια..........τριγυρω μενουν  παρα  πολλοι  

κιτρινιαρηδες........ολοι  αυτοι  καπου  γαμανε  και  λογο  των  φυσικων  τους  προσοντων

θα  προτιμουν  τα  δικα  τους  κιτρινα  μουνακια  να  τη  χωνουν....γιατι  αν  πανε

στα  μπουρδελα  θα  γελασει  και  ο  καθε  πικραμενος  με  τα  προσοντα  τους.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΦΥΣΙΚΑ :think: ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΟ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΑΦΟΥ ΑΠΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΡΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΘΑΜΩΝΕΣ .ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣΟΜΩΣ ΚΙΝΕΖΟΣ ΟΝΟΜΑΤΙ ΒΑΝ  Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ,ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΚΑΠΟΥ...

κάτσε ρε ταρζάν πρώτα μας ερεθίζεις και μετά μας αφήνεις με τον φαλό στο χέρι...

δεν μπορώ να καταλάβω τι σόι μαγαζί είναι αυτό που δέχεται μόνο κινέζους πελάτες ?
και για ποιό λόγο τέτοια κρυψίνοια και μυστικότητα?

ελπίζω μόνο να μην είναι μούφα το θρεντάκι  :s&m_1:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
τυπε, δε μιλω για μασαζιδικα της 80αρουμπας...μιλω για μασαζερι on the go, δεκαδες μικρα μαγαζακια, ισογεια, με 7-8 κινεζακια μεσα το καθενα και γραμμη παραγωγης εκτονωσεων με ελαχιστο κοστος  ;)

για ρίξε καμμιά διεύθυνση

OP
OP
tarzan22

tarzan22

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
κάτσε ρε ταρζάν πρώτα μας ερεθίζεις και μετά μας αφήνεις με τον φαλό στο χέρι...

δεν μπορώ να καταλάβω τι σόι μαγαζί είναι αυτό που δέχεται μόνο κινέζους πελάτες ?
και για ποιό λόγο τέτοια κρυψίνοια και μυστικότητα?

ελπίζω μόνο να μην είναι μούφα το θρεντάκι   :s&m_1:
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΟΥΦΑ.
ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ:

ΚΑΙ ΕΙΔΟΥ ΤΟ ΘΑΥΜΑ...
ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ
LAS VEGAS
ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...
ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ,ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ... ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΝ ΑΕΡΙΝΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΚ ΤΗΣ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ,ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΜΥΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΙΟΥ ΕΡΩΤΑ  :fuck1: :fuck1: :fuck1: ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΘΑΜΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗ ΟΙ ΚΑΛΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΙΣΩ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΟΣΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 10 ΚΙΝΕΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΜΕΤΡΗΣΑ.

ΛΟΙΠΟΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΚΟΛΩΣ ΣΥΜΦΡΑΖΟΜΕΝΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ...
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΕΡΙΦΙΣΩΝ, ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΕΟΤΡΙΒΕΙΩΝ
(ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ- ΘΑΜΩΝΑ),
ΟΤΙ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΚΡΥΨΙΝΟΙΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥΣ.
ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥΣ!!!
ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΑΓΕ ΛΕΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ????

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ποιος θα κανει το κομαντο να παει?