spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
heel..μονος τα λες,μονος απαντας...
heel..μονος τα λες,μονος απαντας...
το ξέρω, τι να κάνω ο έρμος... αφού έχει πέσει σιγή ιχθύοςheel..μονος τα λες,μονος απαντας...
στο μαγαζι εργαζεται μια αξιολογη Ταυλανδεζα η Λια.
Καλο μασαζ και καλο προγραμμα γενικοτερα
δοκιμασθηκε με πολυ καλες εντυπωσεις
ασιατισα!!!!
δωσε ινφο γιγαντα lemmy
θα ανεβει κριτικη σε λιγο
Πέρασα από την Κυρία Λουντα για να δω την ταϋλανδέζα. Με ενημέρωσε ότι θα ερχόταν λίγο αργότερα. Όπως ετοιμαζα το παπάκι για να φύγω να σου η Λία. Κοντόσωμη ασιάτισα με μακρύ μαλλάκι καστανό. Όπως την είδα με τα πολιτικά δεν ενθουσιάστηκα. Μου φάνηκε αδιάφορη. Έτσι δεν επιδίωξα να ανέβω. Η Έρρικα από Μπακνανά αν και άφαντη τελευταίως παραμένει το Νο1 σε ασιατικό μουνάκι (αν και στην περίπτωση είναι μόνο στοματάκι).
"Όπως την είδα με τα πολιτικά δεν ενθουσιάστηκα και δεν ανέβηκα". Με προκλητικά ρούχα ή ημίγυμνη βλέπεις με διαφορετικό μάτι μια γυναίκα που ποτέ δε θα πήγαινες αν ήταν κανονικά ντυμένη. Έχει συμβεί και σε μένα και σε σώμα αποδείχθηκαν μουνάρες. Και μετά χτυπάς το κεφάλι σου... γι αυτό μάλλον πρέπει να το πάρεις αλλιώς.
για να λες εσυ ετσι παει να πει οτι περασες καλα. περιμενουμε κριτικη τιμες και ολα τα παρελκομενα.στο μαγαζι εργαζεται μια αξιολογη Ταυλανδεζα η Λια.
Καλο μασαζ και καλο προγραμμα γενικοτερα
δοκιμασθηκε με πολυ καλες εντυπωσεις
για να λες εσυ ετσι παει να πει οτι περασες καλα. περιμενουμε κριτικη τιμες και ολα τα παρελκομενα.
δικιο εχεις sorryεχει ανεβει απο χθες κριτικη
αμα δεν εχει γαμησι δεν παμε, κριμα φιλε στην φερανε ασχημα..Το ταϋλανδεζάκι από κοντά είναι πολύ γλυκό, κοντό, ωραίο προσωπάκι. Ντυμένο πολύ σέξυ. Μασάζ πολύ καλό σχεδόν μια ώρα. Δυστυχώς λόγω της κουτοπονηριάς της Λούντας μείναμε εκεί. Δεν είχε δεύτερο μέρος, μου πήραν 60 ευρώ και έφυγα άπραγος. Φυσικά δεν θα με ξαναδούνε, και η μικρή θα μου μείνει απωθημένο. Περισσότερα στην κριτική.
Απαραααδεκτο , και απατεωνια στο μαξιμουν !!! Εγω θα ειχα γινει εξαλλος εκει μεσα αν μου καναν τετοια κουτοπονηρια , γι αυτο ξεκαθαριζω πριν μπω για το τι υπηρεσιες παρεχει αυτη που επιλεγω , Μαυρο ολικο και απαραδεκτες !!! Ακου μασσαζ χωρις happy ending , που τα ειδαν αυτα και τα κανουνε ??? Και θελουν και πελατια μετα , και γκρινιαζουν που δεν εχουν κιολας , ακυρο απο εμενα στη κυραΛουντα και στο εν λογω μαγγαζι > > > !!!!Το ταϋλανδεζάκι από κοντά είναι πολύ γλυκό, κοντό, ωραίο προσωπάκι. Ντυμένο πολύ σέξυ. Μασάζ πολύ καλό σχεδόν μια ώρα. Δυστυχώς λόγω της κουτοπονηριάς της Λούντας μείναμε εκεί. Δεν είχε δεύτερο μέρος, μου πήραν 60 ευρώ και έφυγα άπραγος. Φυσικά δεν θα με ξαναδούνε, και η μικρή θα μου μείνει απωθημένο. Περισσότερα στην κριτική.
Τι ειδους κουτοπονηρια επαιξε?
Πολυ αοριστο,
Αφου ο Zero εχει κριτικη
Μάλιστα να αναφέρω ότι η ταϋλανδέζα ισχυρίστηκε ότι δουλεύει και άλλη ταϋλανδέζα όταν της είπα ότι φίλος πέρασε μαζί της και πέρασε μια χαρά.