..Λοιπόν...για να τελειώνουμε μ αυτό το ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΟ...Το καινούριο ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟ κόλπο έχει ως εξής: Αν είσαι άγνωστος, σου στέλνουν μόνο μια κοπέλα. Όταν ζητάς να δεις και τις άλλες (όπως σου έχει πει η Λιούντα), τότε σου λέει: "δεν υπάρχουν άλλες..τι τις θες? αφού είναι μόνο μασάζ". Δηλαδή αν ζητήσεις να δεις τις άλλες, υποψιάζονται ότι έχεις πάει εκεί για κάτι άλλο. Αν κάτσουν ποτε να υπολογίσουν τα 60άρια που έχουν χάσει, θα τους γυρίσουν τα μάτια ανάποδα...φυσικά δουλεύουν με γνωστούς με πρώτο κ καλύτερο τον γνωστό ΠΡΟΜΟΤΟΡΑ. ΜΑΥΡΟ μέχρι τελικής πείνας και λουκέτου...
το εχουμε γραψει πολλακις οτι το μαγαζι λειτουργει κατ αυτον τον τροπο
και παντα λειτουργουσε ετσι η Λιουντα απο εποχης που ειχε το μαγαζι στου Γκυζη
δεν την δικαιολογω, δεν μου αρεσει ουτε εμενα, αλλα αυτη ειναι στα 15+ χρονια που την γνωριζω
και εγω εχω φαει ακυρα παλαιοτερα εκει μεχρι να με μαθουν σε εποχες που δεν υπηρχε ιντερνετ και το παρων σαιτ
δεν αλλαξε τωρα
οι έχοντες εμπειρια γνωριζουν
οι υπολοιποι αφου διαβασουν εδω πανε με δικη τους ευθυνη
ολα ειναι ξεκαθαρα και χιλιοειπωμενα
εσυ για ακομα μια φορα αποδεικνυεις ποσο κοπανος και μυρωδιας εισαι
γιατι δεν ειναι η πρωτη φορα που πας σε μαγαζι μασαζ και παιρνεις τα αρχιδια μου
σου εχεις συμβει αρκετες φορες και σε αλλα μαγαζια και μετα μπαινεις εδω και μυξοκλαις
τραβα γαμησου τωρα ηλιθιε στην πλατεια Λαυριου με τις ορκες που κυνηγας και φερε μας και την εισπραξη
ΥΓ. το σκυλακι το εβγαλες βολτα?