Νέα

Λεωφ. Κηφισίας, Αμπελόκηποι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n.smirni76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 406K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Giannis03

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2016
Κριτικές
5
Like
30
Πόντοι
1
Νομίζω ότι το τεστ είναι κόλπο για να φάνε λεφτά χωρίς να δώσουν μπριζόλα.Ο κανόνας σε αυτά τα μαγαζιά είναι να έχουν προστασία και πληροφόρηση αν θα γίνει κάποια έφοδος από την αστυνομία.Συνεπώς το πρόβλημα έιναι η εν λόγω τσατσά που δεν σέβεται τους συναγωνιστές .Μαύρο μέχρι το πραγματικό αφεντικό να την αλλάξει.Άκου να το παίζει δύσκολη! Χα χα! :s&m_2:

Σωστός ο φίλος μαύρο αφού δεν θελουν λεφτά θα τους παρακαλάμε μια κοπανια

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.189
Πόντοι
506
..Λοιπόν...για να τελειώνουμε μ αυτό το ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΟ...Το καινούριο ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟ κόλπο έχει ως εξής: Αν είσαι άγνωστος, σου στέλνουν μόνο μια κοπέλα. Όταν ζητάς να δεις και τις άλλες (όπως σου έχει πει η Λιούντα), τότε σου λέει: "δεν υπάρχουν άλλες..τι τις θες? αφού είναι μόνο μασάζ". Δηλαδή αν ζητήσεις να δεις τις άλλες, υποψιάζονται ότι έχεις πάει εκεί για κάτι άλλο. Αν κάτσουν ποτε να υπολογίσουν τα 60άρια που έχουν χάσει, θα τους γυρίσουν τα μάτια ανάποδα...φυσικά δουλεύουν με γνωστούς με πρώτο κ καλύτερο τον γνωστό ΠΡΟΜΟΤΟΡΑ. ΜΑΥΡΟ μέχρι τελικής πείνας και λουκέτου...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.064
Πόντοι
42.697
..Λοιπόν...για να τελειώνουμε μ αυτό το ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΟ...Το καινούριο ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟ κόλπο έχει ως εξής: Αν είσαι άγνωστος, σου στέλνουν μόνο μια κοπέλα. Όταν ζητάς να δεις και τις άλλες (όπως σου έχει πει η Λιούντα), τότε σου λέει: "δεν υπάρχουν άλλες..τι τις θες? αφού είναι μόνο μασάζ". Δηλαδή αν ζητήσεις να δεις τις άλλες, υποψιάζονται ότι έχεις πάει εκεί για κάτι άλλο. Αν κάτσουν ποτε να υπολογίσουν τα 60άρια που έχουν χάσει, θα τους γυρίσουν τα μάτια ανάποδα...φυσικά δουλεύουν με γνωστούς με πρώτο κ καλύτερο τον γνωστό ΠΡΟΜΟΤΟΡΑ. ΜΑΥΡΟ μέχρι τελικής πείνας και λουκέτου...

το εχουμε γραψει πολλακις οτι το μαγαζι λειτουργει κατ αυτον τον τροπο
και παντα λειτουργουσε ετσι η Λιουντα απο εποχης που ειχε το μαγαζι στου Γκυζη
δεν την δικαιολογω, δεν μου αρεσει ουτε εμενα, αλλα αυτη ειναι στα 15+ χρονια που την γνωριζω
και εγω εχω φαει ακυρα παλαιοτερα εκει μεχρι να με μαθουν σε εποχες που δεν υπηρχε ιντερνετ και το παρων σαιτ
δεν αλλαξε τωρα
οι έχοντες εμπειρια γνωριζουν
οι υπολοιποι αφου διαβασουν εδω πανε με δικη τους ευθυνη
ολα ειναι ξεκαθαρα και χιλιοειπωμενα

εσυ για ακομα μια φορα αποδεικνυεις ποσο κοπανος και μυρωδιας εισαι
γιατι δεν ειναι η πρωτη φορα που πας σε μαγαζι μασαζ και παιρνεις τα αρχιδια μου
σου εχεις συμβει αρκετες φορες και σε αλλα μαγαζια και μετα μπαινεις εδω και μυξοκλαις
τραβα γαμησου τωρα ηλιθιε στην πλατεια Λαυριου με τις ορκες που κυνηγας και φερε μας και την εισπραξη

ΥΓ. το σκυλακι το εβγαλες βολτα?

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.168
Πόντοι
456
Το πιό εύκολο να φας καλοψημένη μπριζόλα είναι στην Λιούντα ,αρκεί να σου κόβει λίγο .

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.189
Πόντοι
506
το εχουμε γραψει πολλακις οτι το μαγαζι λειτουργει κατ αυτον τον τροπο
και παντα λειτουργουσε ετσι η Λιουντα απο εποχης που ειχε το μαγαζι στου Γκυζη
δεν την δικαιολογω, δεν μου αρεσει ουτε εμενα, αλλα αυτη ειναι στα 15+ χρονια που την γνωριζω
και εγω εχω φαει ακυρα παλαιοτερα εκει μεχρι να με μαθουν σε εποχες που δεν υπηρχε ιντερνετ και το παρων σαιτ
δεν αλλαξε τωρα
οι έχοντες εμπειρια γνωριζουν
οι υπολοιποι αφου διαβασουν εδω πανε με δικη τους ευθυνη
ολα ειναι ξεκαθαρα και χιλιοειπωμενα

εσυ για ακομα μια φορα αποδεικνυεις ποσο κοπανος και μυρωδιας εισαι
γιατι δεν ειναι η πρωτη φορα που πας σε μαγαζι μασαζ και παιρνεις τα αρχιδια μου
σου εχεις συμβει αρκετες φορες και σε αλλα μαγαζια και μετα μπαινεις εδω και μυξοκλαις
τραβα γαμησου τωρα ηλιθιε στην πλατεια Λαυριου με τις ορκες που κυνηγας και φερε μας και την εισπραξη

ΥΓ. το σκυλακι το εβγαλες βολτα?

Σίγουρα έχω φάει πολύ λιγότερα άκυρα από σένα σε μασατζίδικα, ΑΥΝΑΝΑ...Τσίμπησες αμέσως προμοτοράκο, ε? Εσύ πρέπει να μας φέρεις την είσπραξη απ τα ποσοστά της διαφήμισης του ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΟΥ...ΔΕ μυξοκλαίω, ΠΑΛΙΟΒΛΑΚΑ. Προσπαθώ να προστατεύσω κόσμο από σένα και κάτι άλλους μαλάκες εδώ μέσα...Το σκυλάκι δεν το βγάζω γιατί επιτίθεται σε κάτι αρχίδια σαν εσένα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.064
Πόντοι
42.697
Σίγουρα έχω φάει πολύ λιγότερα άκυρα από σένα σε μασατζίδικα, ΑΥΝΑΝΑ...Τσίμπησες αμέσως προμοτοράκο, ε? Εσύ πρέπει να μας φέρεις την είσπραξη απ τα ποσοστά της διαφήμισης του ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΟΥ...ΔΕ μυξοκλαίω, ΠΑΛΙΟΒΛΑΚΑ. Προσπαθώ να προστατεύσω κόσμο από σένα και κάτι άλλους μαλάκες εδώ μέσα...Το σκυλάκι δεν το βγάζω γιατί επιτίθεται σε κάτι αρχίδια σαν εσένα.

καθυστερημενε κοιτα την απαντηση του παικτη aggel2004 που εχει φαει τα μαγαζια με το κουταλι εδω και τουλαχιστον 20 χρονια , μπορει και παραπανω
αστο αθλημα του μασαζ δεν το εχεις εισαι γατακι - μυρωδιας του χειριστου ειδους
ασχολησου με κανα τραμπολινο, τσιμπουκοδρομιες  πιο μεγαλη επιτυχια θα εχεις εκει  :pipa2:
Βλακομετρο

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.189
Πόντοι
506
καθυστερημενε κοιτα την απαντηση του παικτη aggel2004 που εχει φαει τα μαγαζια με το κουταλι εδω και τουλαχιστον 20 χρονια , μπορει και παραπανω
αστο αθλημα του μασαζ δεν το εχεις εισαι γατακι - μυρωδιας του χειριστου ειδους
ασχολησου με κανα τραμπολινο, τσιμπουκοδρομιες  πιο μεγαλη επιτυχια θα εχεις εκει  :pipa2:
Βλακομετρο

Ποιο άθλημα του μασάζ, ρε ΜΑΠΑ? άλλο το μασάζ κι άλλο η απατεωνιά που προμοτάρεις εσύ και κάτι άλλα βλήματα εδώ μέσα...εκτός αν δεν πήρατε χαμπάρι ότι η κατάσταση έχει αλλάξει και δεν έχει σχέση με τα προ 20ετίας...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.064
Πόντοι
42.697
Ποιο άθλημα του μασάζ, ρε ΜΑΠΑ? άλλο το μασάζ κι άλλο η απατεωνιά που προμοτάρεις εσύ και κάτι άλλα βλήματα εδώ μέσα...εκτός αν δεν πήρατε χαμπάρι ότι η κατάσταση έχει αλλάξει και δεν έχει σχέση με τα προ 20ετίας...

[size=16pt]
διαβασε ΒΛΑΚΑ-ΗΛΙΘΙΕ μια σελιδα πριν ξεστραβωσου ΓΙΔΙ
ΟΛΑ τα εχουμε αναφερει[/size]

να ξεκαθαρισω πως ειμαι πελατης στην Λιουντα 10+ χρονια
την ιδια ηττα ειχα φαει και εγω τοτε στις πρωτες μου επισκεψεις στο μαγαζι (προ δεκαετιας στην οδο Κομανουδη)
μαλιστα τοτε μπουκαρε η Λιουντα μεσα στο δωματιο και μου εκανε και αυτη μασαζ στο τελος και μου κοβανε και αποδειξη!
μετα εμαθα τα κολπα και εφαγα καλα...
ειχα την εντυπωση οτι εχει βαλει μυαλο και εχει αλλαξει πολιτικη πλεον με τους νεους πελατες αλλα οπως αποδειχθηκε με την περιπτωση heelover αυτο δεν ισχυει...
προτιμα για να ειναι ασφαλης να κανει παιχνιδι μονο με παλιους και γνωστους πελατες και στους νεους ακομα κανει τεστ..
αλλα περασανε οι εποχες που ειχαμε την πολυτελεια να χασουμε λεφτα σε 1-2 επισκεψεις για να μαθουμε..

φιλε και εγω ημουν πελατης της εδω και χρονια (Γ Σεπτεμβριου 151 και  Κουμανουδη) δυστυχως δεν μπορεις τωρα να γραψεις καλα λογια αν και ηθελα .Οσους γνωριζει θα τους ικανοποιησει αν φυσικα γουσταρουν καποια απο τις κοπελες της

και η προσφατη κριτικη του heelover που στην 2 επισκεψη πηρε αυτο που ηθελε

vroutos99

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
1
o zero ουδεποτε προμοταρει τι σε επιασε τωρα και λες αυτα!!  αφου η Λουντα ειναι γνωστη στους περισσοτερους πως λειτουργει

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.782
Πόντοι
7.195

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.064
Πόντοι
42.697
Zero φιλαράκο όταν έγραφες τις κριτικές
αυτήν
κι αυτήν
δεν τά λεγες τότε ότι το σέρβις είναι μόνο για τους γνωστούς πελάτες.

Οι εποχές έχουν αλλάξει και με τακτικές κολόμπαρων δε βγαίνει το μεροκάματο.
Μαύρο.

πηγαινωντας  στο μαγαζι γραφω για τις δικες μου εμπειριες
δεν μπορω να γνωριζω τι ακριβως γινεται με τους υπολοιπους πελατες
μετα το περιστατικο με τον heelover ομως που στην πρωτη επισκεψη του μετα την κριτικη μου εμεινε με το πουλι στο χερι το επισημανα, για να μην πηγαινουν αλλοι και αντιμετωπισουν τα ιδια
ο καθενας διαβαζει , καταλαβαινει οτι καταλαβαινει και πηγαινει με δικη του ευθυνη απλα πραγματα

εσυ εχεις ιδια αποψη? το εχεις επισκεφθει ποτε το μαγαζι?
γενικα εχεις παει σε τετοιου ειδους μαγαζια, γιατι οι ενημερωσεις σου αφορουν μονο μπουρδελα αν δεν κανω λαθος

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.189
Πόντοι
506
Zero φιλαράκο όταν έγραφες τις κριτικές
αυτήν
κι αυτήν
δεν τά λεγες τότε ότι το σέρβις είναι μόνο για τους γνωστούς πελάτες.

Οι εποχές έχουν αλλάξει και με τακτικές κολόμπαρων δε βγαίνει το μεροκάματο.
Μαύρο.

Πες τα ρε φίλε...μας "προειδοποίησε" πριν αλλά μετά έγραφε διθυραμβικές κριτικές...είναι,άλλωστε, ο ΜΟΝΟΣ που έχει γράψει κριτικές για το μπουρδέλο...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.064
Πόντοι
42.697
Πες τα ρε φίλε...μας "προειδοποίησε" πριν αλλά μετά έγραφε διθυραμβικές κριτικές...είναι,άλλωστε, ο ΜΟΝΟΣ που έχει γράψει κριτικές για το μπουρδέλο...

για ακομα μια φορα εισαι αναρχιδο πουστρακι - ψευτης και ξεβρακωνεσαι μονος σου
οπως και εσυ στο παρων thread αναφερεις πιο πισω οτι ειναι πολυ πιθανο σε αυτο το μαγαζι να μην εχεις happy end απο την πρωτη επισκεψη
στο λινκ που παρεθεσες εχει κριτικες και ο heelover
μαλλον ειναι και αυτος στο κολπο και του δινω ποσοστα  :headbang:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.189
Πόντοι
506
οπως και εσυ στο παρων thread αναφερεις πιο πισω οτι ειναι πολυ πιθανο σε αυτο το μαγαζι να μην εχεις happy end απο την πρωτη επισκεψη

Αυτή είναι και η διαφορά μας ρε ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ...ότι εγώ προειδοποίησα μόνο αλλά δεν προμοτάρισα. Όσο για τον άλλο, καλά να πάθει. 120 ευρώ για ένα γαμήσι με την κιτρινιάρα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.064
Πόντοι
42.697
Αυτή είναι και η διαφορά μας ρε ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ...ότι εγώ προειδοποίησα μόνο αλλά δεν προμοτάρισα. Όσο για τον άλλο, καλά να πάθει. 120 ευρώ για ένα γαμήσι με την κιτρινιάρα.

γουστο του ποσα θα χαλασει ο καθενας για την καβλα του
δεν σε αφορα ουτε σου πεφτει λογος
ο ιδιος δηλωσε οτι το ευχαριστηθηκε , για αυτο αλλωστε πηγε παλι μετα το πρωτο στραπατσο
και στο ξαναλεω  εχεις φαει ακυρα (κατα τα δικα σου γραφομενα) και σε αλλα μαγαζια τα οποια ειναι πολυ πιο ελαστικα απο αυτο εδω, παρολα αυτα το μαγαζι της Βλαχοπουλου απο οτι φαινεται το εχεις επισκεφθει μερικες φορες για ποιον λογο δεν ξερω

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.168
Πόντοι
456

Να δείς εγώ που άμα δεν ήμουνα τεμπέλης τι ιστορίες θα είχα να σου γράψω απο Κουμανούδη κυρίως αλλά και τα μετέπειτα μαγαζιά της και όμως ξεκίνησα με δύο άκυρα το ένα δε απο αυτά με την Αντζελα μετέπειτα Μαρίνα απο Κ12 για να φανταστείς και  να καταλάβεις για τι μιλαμε,αλλά το μαγαζί φώναζε τι είδους ήτανε απλώς η Λιούντα έχει ταλαιπωρηθεί με αστυνομίες και θέλει τον χρόνο της,άμα σε μάθει δεν κάνει πουστιές.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505

Γιατί δεν μου το είχες πει νωρίτερα; Τι ώρα να περάσω;  :grin:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505

Και πολύ καλό μασάζ Χ2 φορές. Ήτοι 60 ευρώ για ένα πολύ καλό μασάζ και μία μεγάλη απογοήτευση και 60 ευρώ για ένα πολύ καλό μασάζ και σεξ περιοπής. Το βασικότερο είναι ότι με το δεύτερο εξηντάρι κατοχυρώθηκα ως πελάτης μη υψηλού ρίσκου και έτσι οι μπρος (και πίσω) πόρτες είναι ανοιχτές για την Αρχοντιά μου. Πού το πάτε αυτό; Επίσης να πω ότι η σχετική δυσκολία και η αβεβαιότητα ακόμα και τη δεύτερη φορά, ανέβασε τη λίμπιντο κατακόρυφα.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Καριόληδες με έχετε καυλώσει να επισκευτώ το μαγαζί και να σκίσω κωλιά με την πρώτη...
Δεν κρατιέμαι σου λέω...

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.979
Πόντοι
36.618
[move]Πέρασμα χθες από το εν λόγω κατάστημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/move]

Η κυρία της υποδοχής με καλωσόρισε και με τοποθέτησε στο σαλόνι.Με ρώτησε αν έχω έρθει ξανά και με μετέφερε κατευθείαν στο δωμάτιο...
Η κυρία της υποδοχής επίσης μου είπε πως "Ξέρεις τα προγράμματα να μην στα αναφέρω..."Απάντησα καταφατικά και κατευθύνθηκα προς το δωμάτιο...Ήρθε μόνο μία και μοναδική κοπέλα η Έυα η οποία μου είπε πως είναι η πρώτη φορά που επίσκέπτομαι το μαγαζί και πως δε με θυμάται...

Αποχώρησα καθώς πίστεψα πως δε θα πάρω φουλ πρόγραμμα....Σε ερώτηση στη κυρία της υποδοχής για το πρόγραμμα μου είπε πως περιλαμβάνει μασάζ relax χαλαρωτικό...Και τότε μου είπε "Αφού έχεις έρθει και ξέρεις το πρόγραμμα..." :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom