Σήμερα ήταν η τελευταια φορα που επισκεφτηκα το μαγαζι της Λούντας. Ειχα καιρο να παω μιας και συνηθως εχει μπαζακια. Επειδη ομως βαριομουνα να κατεβω Πατησιων ειπα να παω εκει. Ειχε την Ελενη και την Μαρινα. Ειπα να παρω την Ελενη για αλλαγη. Αφου τελειωσε ττο μασαζ μου λεει "τι θες?" της ειπα
μου λεει θελω τοκο... Ηταν η χειροτερη που μου εχουν παρει, ουτε ρουφηγμα ουτε τιποτα, το πολύ 1 λεπτό διαρκεια. Ξενερωμενος της ριχνω ενα και μετα τελειωμα στα
. Παω για μπανιο, επιστρεφω στο δωματιο και αφηνω 70 (οπως καθε φορα, εδω και χρονια, που και πολλα ειναι για τα μπαζα που εχει). Βγαινοντας εγω ερχοτανε η Ελενη, και της ειπα οτι τα χρηματα τα εχω αφησει μεσα. Μου λεει περιμενε, παει μεσα και ενω εγω μιλαγα με τη Λουντα μου λεει "που ειναι ο τοκος????" της ειπα θα τον παρεις μαζεμενο την επομενη φορά. Μου λεει η Λουντα δειχνοντας οτι με καταλαβαινει οτι θελουν 70 οι κοπελες για μασαζ μονο τα αλλα θελουν εξτρα. Της ειπα "Λουντα μηπως ξερεις οτι υπαρχουν πολυ καλύτερα απο το μαγαζι σου με τα ιδια???" Εγνεψε καταφατητικα και της ειπα "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ00000"