Νέα

Λεωφ. Κηφισίας, Αμπελόκηποι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n.smirni76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 406K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.030
Πόντοι
42.697
update ενημερωση απο το καταστημα (σημερινη). :smiley6600:

Μυρτω μας τελειωσε πλεον οβερ. Μην την αναζητατε πλεον στο καταστημα. Αγνοειται

Παρουσες 4 γνωστες κοπελες του καταστηματος και μια ενδιαφερουσα "νεα"

Ξεκινώντας απο τις παλιες:
Αλινα, Η Πολωνεζα κοκκινομαλλα πληθωρικη / Γνωστη εχω γραψει για αυτην κατ επαναληψη και την εχω στανταρακι
Μαρινα. Ηταν και παλαιοτερα εκει αλλα επεστρεψε μετα απο απουσια περιπου 2 μηνων. Ουκρανεζα μιλφ καστανη με καλο σωμα. Ξερει καλο μασαζ
Λωρα. Ουκρανεζα επισης ηλικιας 30+ ξανθια , ψιλη , πληθωρικη με μεγαλα στηθη
Βερόνικα. Η Ελληνιδα κοντουλα μιλφ.

Και η νεα παρουσια:
Σοφια, Ελληνιδα νεαρα (το πολυ 25 ετων) με κανονικο σωμα, αρκετα συμπαθητικη και ολιγον ντροπαλη.
Κανει προγραμμα μονο μασαζ το οποιο και εχει σπουδασει

fabian

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Κριτικές
5
Like
356
Πόντοι
301
περασα πριν λιγες μερες απο το μαγαζι,μου παρουσιαστηκαν η αλινα κοκκινομαλα με το μαλλι πιασμενο κοτσιδα και καλουτσικο σωμα,περιπου στο 1.60 υψος με αρκετα μεγαλο στηθος.Επομενη κοπελα ηταν η Λωρη η Λωρα μια ξανθια με μεγαλο στηθος και αυτη.Επισης μου ειπαν πως υπαρχει και αλλη μια κοπελα κορεατισσα η οποια ειχε φυγει πιο νωρις.Περασα με την Αλινα στο δωματιο αρκετα καλο μασαζ και στο δευτερο προγραμμα πολυ δυνατη,αλλα με χαλασαν λιγο τα δοντια της(αρκετα χαλασμενα) και το σωσιβιακι που εχει στην κοιλια.επισης το βυζι αρκετα μεγαλο αλλα ακολουθει τους νομους τησ βαρυτητασ

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
περασα πριν λιγες μερες απο το μαγαζι,μου παρουσιαστηκαν η αλινα κοκκινομαλα με το μαλλι πιασμενο κοτσιδα και καλουτσικο σωμα,περιπου στο 1.60 υψος με αρκετα μεγαλο στηθος.Επομενη κοπελα ηταν η Λωρη η Λωρα μια ξανθια με μεγαλο στηθος και αυτη.Επισης μου ειπαν πως υπαρχει και αλλη μια κοπελα κορεατισσα η οποια ειχε φυγει πιο νωρις.Περασα με την Αλινα στο δωματιο αρκετα καλο μασαζ και στο δευτερο προγραμμα πολυ δυνατη,αλλα με χαλασαν λιγο τα δοντια της(αρκετα χαλασμενα) και το σωσιβιακι που εχει στην κοιλια.επισης το βυζι αρκετα μεγαλο αλλα ακολουθει τους νομους τησ βαρυτητασ
Συμφωνώ απόλυτα, την ίδια εμπειρία είχα

fabian

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Κριτικές
5
Like
356
Πόντοι
301
αμα με ξαναβγαλει ο δρομος θα περασω να δοκιμασω και την Λωρη.Εχει κανενασ εμπειρια με την κυρια?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.030
Πόντοι
42.697
αμα με ξαναβγαλει ο δρομος θα περασω να δοκιμασω και την Λωρη.Εχει κανενασ εμπειρια με την κυρια?

τσεκαρε εδω φαμπιαν

σημερινη επισκεψη στο καταστημα της αγαπημενης κας Λιουντας!

3 καινουργιες αφιξεις στο καταστημα αρκετα ενδιαφεροντες!!!  :sunglasses:

Αφροδιτη. Ελληνιδα μιλφ 40+, μετριου αναστηματος με πιασιματακια, διεκρινα κωλαρα, βυζαρες... Ξανθια με σγουρα μακρια σπαστα μαλλια

Αλεξανδρα. Η γλυκια ομορφη Ρωσιδα που ειχε δουλεψει παλαιοτερα εδω. Μιλφ μετριου αναστηματος με ομορφο προσωπο που εχει εντονα Ασιατικα χαρακτηριστικα. Καρε μαλλι. Αδυνατσιμενη, ευδιαθετη , και με μεγαλυτερο στηθος! Λογικα το αυξησε  :tits2:
Στο δωματιο  επιδη εχει δοκιμαστει παλαιοτερα δυο φορες ειναι Πυραυλος.

Βικτώρια. Επίσης Ρωσιδα μελαχρινη, με ωραιο σωμα, ηλικια περιπου 30. ΠΟλυ ενδιαφερουσα περιπτωση. Θα την επελεγα αλλα εμπαινε με πελατη.... >:( στα υποψην για την επομενη φορα

Βερόνικα. Η Ελληνιδα σταθερη μιλφ του καταστηματος με το μετριο αναστημα και το μακρυ ξανθο μαλλι.

Λωρα . Η ουκρανη νταρτνανογυναικα με τις βυζαρες. Εχοντας φτιαχθει απο την Βικτωρια (που δεν μπορουσα να παρω) επελεξα Λωρα που την ξερω και ειναι σταθερη αξια. Για ακομα μια φορα τιμια και πολυ καλη σε αυτο που κανει..

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
τσεκαρε εδω φαμπιαν

σημερινη επισκεψη στο καταστημα της αγαπημενης κας Λιουντας!

3 καινουργιες αφιξεις στο καταστημα αρκετα ενδιαφεροντες!!!  :sunglasses:

Αφροδιτη. Ελληνιδα μιλφ 40+, μετριου αναστηματος με πιασιματακια, διεκρινα κωλαρα, βυζαρες... Ξανθια με σγουρα μακρια σπαστα μαλλια

Αλεξανδρα. Η γλυκια ομορφη Ρωσιδα που ειχε δουλεψει παλαιοτερα εδω. Μιλφ μετριου αναστηματος με ομορφο προσωπο που εχει εντονα Ασιατικα χαρακτηριστικα. Καρε μαλλι. Αδυνατσιμενη, ευδιαθετη , και με μεγαλυτερο στηθος! Λογικα το αυξησε  :tits2:
Στο δωματιο  επιδη εχει δοκιμαστει παλαιοτερα δυο φορες ειναι Πυραυλος.

Βικτώρια. Επίσης Ρωσιδα μελαχρινη, με ωραιο σωμα, ηλικια περιπου 30. ΠΟλυ ενδιαφερουσα περιπτωση. Θα την επελεγα αλλα εμπαινε με πελατη.... >:( στα υποψην για την επομενη φορα

Βερόνικα. Η Ελληνιδα σταθερη μιλφ του καταστηματος με το μετριο αναστημα και το μακρυ ξανθο μαλλι.

Λωρα . Η ουκρανη νταρτνανογυναικα με τις βυζαρες. Εχοντας φτιαχθει απο την Βικτωρια (που δεν μπορουσα να παρω) επελεξα Λωρα που την ξερω και ειναι σταθερη αξια. Για ακομα μια φορα τιμια και πολυ καλη σε αυτο που κανει..
:heavymetalbig:

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Περασμα για πρωτη φορά πριν λίγες μέρες. Μου ανοιξαν με την πρώτη και με υποδεχτηκε η Αλινα. Μου είπε οτι κατι έγινε και λείπαν όλες οι κοπέλες και η κα Λιουντα και οτι δουλευε. Οντως στο σαλονι κοιτώντας στα γρηγορα μεσα απο το τζαμι της συρόμενης πόρτας είδα μια σκια να περνά.

Πληθωρική κοπέλα αλλά με χάλασαν τα γκρίζα δόντια της. Θα περναγα μαζί της μονο για τις κριτικές του Zero. Respect!

Ισως ξαναπεράσω αν και από χώρος παλιακός μου φάνηκε.

fabian

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Κριτικές
5
Like
356
Πόντοι
301
περασμα απο το λαδοκαταστημα πριν λιγες ημερες...χαιρετουρες με την σεριφισα που την εχω δει 2-3 φορες αλλα ειναι πολυ ευγενικη μαζι μου!με ενημερωσε οτι η Αλινα εχει αποχωρησει απο το καταστημα(δεν ξερει αν εχει σταματησει η αν εχει αλλαξει στεγη).Με πηγε στο δωματιο να δω τις κοπελες.Η μια κοπελα ηταν η Βερονικα(ελληνιδα της διπλανης πορτας κοντα στα 40 κοντουλα με μακρυ μαλλι,φορουσε ενα μαυρο φορεμα και κατι γοβες που ηταν μεγαλυτερεσ απο αυτην).Δευτερη κοπελα η Μαρινα(35αρα σοβιετικη την εκοψα,νταρντανα με καστανοξανθο μαλλι αλλα για καποιο λογω μακρια απο το γουστο μου τελειως).Τριτη κοπελα η Λωρα(40αρα σοβιετικη και αυτη ξανθια με αρκετα μεγαλο στηθος).Τεταρτη κοπελα η Βικη,Βικτωρια(μελαχρινη Ρωσιδα κοντα στα 40 με κοντο μαυρο φορεμα ωραιες γοβες).Περασα μαζι τησ στο δωματιο..το κοριτσι ειναι τουμπανο,σωματαρα στιβαρη πολυ γυμασμενη με απιστευτο βυζι(σιλικονη ομως τελεια δουλεια),κωλαρα για προσκυνημα,και 2 τρυπες ποιημα!!απο μασαζ δεν ειναι εξπερ αλλα ειναι φιλοτιμη το προσπαθει στο δευτερο προγραμμα παρα πολυ καλη και θερμη.
-Κατι τελευταια που διαβασα στο φορουμ,εγω μαγκες ουτε συμθηματα ξερω ουτε νοηματα για την μπριζολα...εφαγα κανονικα απο την πρωτη φορα αλλα προσοχη δεν εκανα περιεργες ερωτησεις του στυλ τι προγραμμα κανετε ποσες εκτωνοσεις,αν τα παιρνει στο στομα η στα φρυδια,αν δινει κωλο κλπ.
-Καλα να περνατε!!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.030
Πόντοι
42.697
περασμα απο το λαδοκαταστημα πριν λιγες ημερες...χαιρετουρες με την σεριφισα που την εχω δει 2-3 φορες αλλα ειναι πολυ ευγενικη μαζι μου!με ενημερωσε οτι η Αλινα εχει αποχωρησει απο το καταστημα(δεν ξερει αν εχει σταματησει η αν εχει αλλαξει στεγη).Με πηγε στο δωματιο να δω τις κοπελες.Η μια κοπελα ηταν η Βερονικα(ελληνιδα της διπλανης πορτας κοντα στα 40 κοντουλα με μακρυ μαλλι,φορουσε ενα μαυρο φορεμα και κατι γοβες που ηταν μεγαλυτερεσ απο αυτην).Δευτερη κοπελα η Μαρινα(35αρα σοβιετικη την εκοψα,νταρντανα με καστανοξανθο μαλλι αλλα για καποιο λογω μακρια απο το γουστο μου τελειως).Τριτη κοπελα η Λωρα(40αρα σοβιετικη και αυτη ξανθια με αρκετα μεγαλο στηθος).Τεταρτη κοπελα η Βικη,Βικτωρια(μελαχρινη Ρωσιδα κοντα στα 40 με κοντο μαυρο φορεμα ωραιες γοβες).Περασα μαζι τησ στο δωματιο..το κοριτσι ειναι τουμπανο,σωματαρα στιβαρη πολυ γυμασμενη με απιστευτο βυζι(σιλικονη ομως τελεια δουλεια),κωλαρα για προσκυνημα,και 2 τρυπες ποιημα!!απο μασαζ δεν ειναι εξπερ αλλα ειναι φιλοτιμη το προσπαθει στο δευτερο προγραμμα παρα πολυ καλη και θερμη.
-Κατι τελευταια που διαβασα στο φορουμ,εγω μαγκες ουτε συμθηματα ξερω ουτε νοηματα για την μπριζολα...εφαγα κανονικα απο την πρωτη φορα αλλα προσοχη δεν εκανα περιεργες ερωτησεις του στυλ τι προγραμμα κανετε ποσες εκτωνοσεις,αν τα παιρνει στο στομα η στα φρυδια,αν δινει κωλο κλπ.
-Καλα να περνατε!!!!

:headbaning1: :rockon: :rockon: :rockon:

ωραια ενημερωση!
αψογος!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Αρα απο δω η Βικτώρια εχει δύο θετικές ψήφους συναγωνιστών!

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Ισχύει αυτό που γινόταν πάντα εδώ; Το ότι άμα δε σε ξέρει σε διώχνει (σου λέει μόνο μασάζ και μαλακίες...); Ή έχουν αλλάξει τα πράγματα;

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Δεν διάβασες πιό πάνω μάλλον...
Αν είχες διαβάσει θα είχες καταλάβει πως αν πας ΕΣΥ....
και αρχίσεις και ρωτάς τύπου προχωράει η κοπέλα κι έτσι...
τόχεις σίγουρο το γαμήσι...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.030
Πόντοι
42.697

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Δεν διάβασες πιό πάνω μάλλον...
Αν είχες διαβάσει θα είχες καταλάβει πως αν πας ΕΣΥ....
και αρχίσεις και ρωτάς τύπου προχωράει η κοπέλα κι έτσι...
τόχεις σίγουρο το γαμήσι...

Thanks!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.030
Πόντοι
42.697
μεταγραφη στο καταστημα απο Ελενας σπα...
Η Αλεξανδρα η Ασιατισα. Φερνει λιγο σε ταυλανδεζα- σιγκαπουρη... :happy:

Mr. White

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
264
Πόντοι
21
Ξέρεις ποιες μέρες και ωρες δουλεύει το ασιατάκι;

black panther

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Κριτικές
19
Like
996
Πόντοι
311
καθημερινες και Σκ 11-8
[/quote Παίζει και η ΜΑΙ ? δηλ. 2 Ασιάτισσες ή είναι μόνο η καινούργια ? ... κρίμα για τη Μυρτώ είχαμε 2 πολύ καλές συνεδρίες στα πολύ ξεκινήματά της όταν ήταν μέσα στην αμηχανία !!!

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom