- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.621
- Πόντοι
- 42.697
εξαφανιστηκε η βικυ-βικτωρια απο τον οικο της μασαζοθεραπειας?
μονο για λιγες ημερες λογω καποιου προσωπικου της θεματος
για τσεκαρε ομως την Νικη ;)
εξαφανιστηκε η βικυ-βικτωρια απο τον οικο της μασαζοθεραπειας?
Ηλικία περίπου?για τσεκαρε ομως την Νικη ;)
Ηλικία περίπου?
Θα προσπαθήσω να κάνω μια μασοζοθεραπεια μήπως και Νικη-σω!!!
Εγώ δεν έχω νιώσει να ανακρινομαι σε κανένα κατάστημα.Έτσι και αλλιώς ένα πρόγραμμα προσφέρει το κατάστημα. Το πως προσφέρει το πρόγραμμα η κάθε μασαζοκορη μόνο αυτή το ξέρει.Χαλάρωσε καθόλου η Κα Λούντα στις ανακρίσεις ή τζάμπα θα γίνει η επίσκεψη; Γιατί αν είναι να αρχίσει τα μα και μου και εδώ μασάζ μόνο μην τρέχουμε χωρίς λόγο.
Καλημέρα Κ Καλή χρονιά. Λέω για καταδρομικη στην Αλεξάνδρας για Λωρα υπάρχει τηλ ή Συγγρού 40.Ευχαριστώ
Ξέρω όχι εκ προσωπικής πείρας ότι το μασαζ της Κυρίας ΛΟύντας είναι αξεπέραστο. Κατά τα άλλα περι ορέξεως κολοκυθόπιταΓνωστός μασαζολάτρης μου εκμυστηρεύτηκε ότι έχει περάσει στο δωμάτιο 2 φορές με κυρία Λούντα εσείς γνωρίζεται κάτι τι άλλο θα ακούσουμε
Ευχαριστώ θα πάω αύριοΣήμερα δεν ήταν πάντως
Μου είπε οπτι προσφέρει ολοκληρωμένο πακέτο στ 50€Ξέρω όχι εκ προσωπικής πείρας ότι το μασαζ της Κυρίας ΛΟύντας είναι αξεπέραστο. Κατά τα άλλα περι ορέξεως κολοκυθόπιτα
Γνωστός μασαζολάτρης μου εκμυστηρεύτηκε ότι έχει περάσει στο δωμάτιο 2 φορές με κυρία Λούντα εσείς γνωρίζεται κάτι τι άλλο θα ακούσουμε
.Πασίγνωστος ΝΕΚΡΟΛΑΓΝΟΣ...Ειναι και Mod ...Τοχει ομολογήσει κι εδώ εμμεσως.
Γνωστός μασαζολάτρης μου εκμυστηρεύτηκε ότι έχει περάσει στο δωμάτιο 2 φορές με κυρία Λούντα εσείς γνωρίζεται κάτι τι άλλο θα ακούσουμε
ισχυει
κανει φοβερο μασαζ δυνατο με λαδι και θερμαντικη αλοιφη
ΜΟΝΟ μασαζ ομως
: