Νέα

Λεωφ. Κηφισίας, Αμπελόκηποι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n.smirni76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 406K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

SARANTADIO

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2017
Like
4
Πόντοι
0
δεν ξερω αν ειχε περασει απο Ιερα οδο
αλλα η περιγραφη που δινεις ταιριαζει
ωραια ανοιχτα ματια, ωραια ποδια, ψηλη νταρτνανα. ηλικια 35 περιπου
μιλα καλα ελληνικα
ειχε περασει και μαλιστα καποια περιοδο δουλευε παραλληλα και εναλλαξ

OP
OP
n.smirni76

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι γύρω στις 16.15 , στην υποδοχή κλασσικά η Λιούντα όπου  αφού με χαιρέτησε μου είπε ότι έχω καιρό να περάσω , αφού τα είπαμε λίγο μου είπε ότι δυστυχώς σήμερα έχει μόνο δυο κοπέλες μίας και όλες οι υπόλοιπες την έπαιρναν τηλέφωνο και κάτι είχαν , ενώ γύρω στις 17.30 θα ερχόταν άλλη μία , ρόστερ λοιπόν
Αλίνα κοκκινομάλλα μίλφ με πιασιματάκια  3άρι βυζί ωραία μάτια αλλά τα δόντια τόσα χρόνια δεν λέει να τα φτιάξει
Ανια ξανθιά νταρντάνα Ουκρανή απο την Οδησσό με μεγάλα στήθη τουλάχιστον έτσι φαινόντουσαν μέσα στο υπερενισχυμένο σουτιέν και το φλοραλ φόρεμα που φορούσε .
Ήρθε η Λιούντα και με ρώτησε με ποία θα περάσω , της απάντησα ότι έχω έρθει για την Μυρτώ αλλά μου αρέσει και η Ανια , είπε ότι η Μυρτώ είναι η κοπέλα που περιμένει , της είπα οκ θα περάσω με την Ανια και όταν τελειώσω να δώ και την Μυρτώ μήπως περάσω με αυτή.
Πέρασα στο δωμάτιο

όπου η συνεύρεση μου με την Ανια δεν ήταν επιτυχημένη , ούτε μασάζ καλό και δέυτερο μέρος χάλια ,ενώ και το στήθος ήταν τελικά 3άρι και σιλικονατο κακοφτιαγμένο , θα ακολουθήσει κριτική  
Αφού έκανα ξανά δίπλα μπάνιο ήρθε η Λιούντα στο δωμάτιο , την ρώτησα αν έχει έρθει η Μυρτώ και απάντησε μόλις ήρθε αλλά πέρασε στο δωμάτιο ... την ρώτησα αν την πειράζει να περιμένω και απάντησε όχι αλλά να με πάει στο σαλόνι
Με πήγε στο σαλόνι

όπου αφού περίμενα κάνα 40λέπτο ήρθε η Λιούντα και μου είπε ξέρεις η Μυρτώ έχει πέρασε με ένα πελάτη της γιατρό και αυτός δεν έχει ωράριο ...μπορεί να την κρατήσει και 2,5 ώρες , αν θές κάνε καμιά βόλτα και πέρεμε τηλέφωνο να με ρωτήσεις αν τελείωσε , της είπα ότι δεν πειράζει θα περάσω άλλη μέρα και έφυγα για αλλού.

Υ.Γ η Μυρτώ δουλεύει τις καθημερινές μετά τις 17.30-18.00 ενώ τα Σαββατοκυριακα όταν έρχεται την βρίσκεις για πιο πολλές ώρες.

• Like
Αντιδράσεις: viator

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Πολυ καλη η Αλινα στο συγκεκριμενο μαγαζι με πολυ καλο στοματικο.Τιμια,χαμογελαστη και πολυ ωραιο ατομο,αν εχει καποιες ατελειες αυτο δε σημαινει οτι θα τη παντρευτουμε οπως δεν εγινε μεχρι τωρα και με πολλες αλλες καλυτερης η χειροτερης εμφανισης.Η κοπελα βγαζει τιμια το ψωμι της και εργαζεται σκληρα μερα νυχτα για να ζησει την οικογενεια της.Ανεβαινει κριτικη για τη καβλιαρα πολωνη.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η

Η Λιούντα τόκανε πάλι το θαύμα της ! πασσάρει μια μελαχροινή μικρή,δεν είναι κακή εμφανισιακά πάντως για μέσα δεν ξέρω, ως ''Μυρτώ'' είτε για να κάνει κάποια ραντεβού και αυτή, είτε η πραγματική Μυρτώ -σύμφωνα με την περιγραφή του ΖΕΡΟ - σταμάτησε και αφού είχε ζήτηση η παμπόνηρη Λιούντα  βρηκε μιά ''λύση''!!!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Προφανώς έχεις δεί ή περάσει με την Μυρτώ και τότε σίγουρα μας λές πως βαφτίστηκε και άλλη κοπέλα ως Μυρτώ; ή απλά μεταφέρεις κάτι που σου είπαν άλλοι;

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
Προφανώς έχεις δεί ή περάσει με την Μυρτώ και τότε σίγουρα μας λές πως βαφτίστηκε και άλλη κοπέλα ως Μυρτώ; ή απλά μεταφέρεις κάτι που σου είπαν άλλοι;
Το κατάλαβα όταν διάβασα την κριτική του ΖΕΡΟ όπου έχει την πραγματική Μυρτώ ,αυτή που παρουσίασε καμία σχέση , δεν πολυγουστάρω πιτσιρίκια αλβανάκια-μάλλον- έστω και όμορφα ,είμαι της ''διπλανής'' πόρτας φαν,αν με πιάνεις!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Άρα δεν είσαι σίγουρος...
Εικάζεις...

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
Άρα δεν είσαι σίγουρος...
Εικάζεις...
Διάβασε βρε φίλε τι περιγραφή δίνει ο ΖΕΡΟ και τι περιγραφή δίνω εγώ και θα καταλάβεις,εκτός και δεν θέλεις να καταλάβεις,ακου εικάζω!!!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ελληνίδα μιλφ μινιόν ο Ζέρο
Και εσύ μικρή μελαχρινή...
Πως να ξέρω αν αναφέρεσαι στον σωματότυπο ή στην ηλικία;
Να μυρίσω τα νύχια μου...;;;;; άλλωστε μινιόν σημαίνει μικρό...

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
μιλάει για ξανθιά ο ΖΕΡΟ αν δεις την κριτική που έχει ανεβάσει,το ''μικρη'' το χρησιμοποιεί συνήθως ο κόσμος για την ηλικία ,το ''μινιόν'' για τον σωματότυπο,αντε να δοκιμάσεις και να μας πεις,αλλά σε προειδοποίησα !!! μην μου κλαίγεσαι μετά...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ααααα ξανθό το μίλφ.... τώρα το έπιασα....
Οκ πάσσο....
Δηλαδή γιόκ το μιλφόνι ....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.030
Πόντοι
42.697

Η Μυρτώ ειναι οπως την περιέγραψα στην κριτικη
Ελληνιδα μιλφ κοντα στα 40
αλλα μινιον σε σωματοτυπο, αδυνατουλα με καλο κορμακι και ωραιες αναλογιες
Μαλλι ισιο ξανθο μακρυ και μπροστα αεχει αφελιες

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.030
Πόντοι
42.697
Σημερα το ροστερ ειχε ως εξης:

Ερικα , Ελληνιδα 45 χρονη με κοντο μαλλι , καλλιγραμη. (μονο καθημερινες)
Βερόνικα, Ελληνιδα 30αρα μετριου αναστηματος με πλουσιο μαλλι/ Αρκετα ameteur κατασταση
Λιζα, Η μελαχρινη 25 χρονη μολδαβη με το σφιχτο σωμα και το μαυρο μακρυ σπαστο μαλλι
Αλινα, η πληθωρικη Πολωνη με τις βυζαρες  :tits2:
Μαρινα, Ανατολικια εκφυλη μιλφ καστανη
Μυρτώ, Η ελληνιδα 40αρα της διπλανης πορτας. Ξανθια, αδυνατη με ισιο μαλλι ξανθο με αφελιες

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.030
Πόντοι
42.697
περασμα σημερα εν μεσω καυσωνα... :zombie:
Η Μυρτώ πληροφορηθηκα πως απουσιαζε μια εβδομαδα και αναμενεται να επιστρεψει τις προσεχεις ημερες.  :orchestra:
Μου προσφερθηκε παγωμενο νερο  :booty:

Ροστερ λογω ημερας (αργιας) μειομενο:
Η πολωνη Αλινα με το κοκκινο μαλλι της πιασμενο πισω τα ομορφα ματια της και τις πληθωρικες της βυζαρες σταθερη παρουσια.
η Μολδαβη νεαρη Λιζα με σφιχτο κορμακι και σγουρο μαυρο μαλλι (εχει δοκιμαστει με καλες εντυπωσεις , ξερει εξαιρετικο μασαζ)
και η Ελληνιδα Βερονικα με το ξανθοκαστανο μαλρυ πλουσιο μαλλι. Σημερα που την ειδα καλυτερα δεν ειναι 30 ειναι 40+ δηλ η αγαπημενη μου ηλικια  :) Επικοινωνιακη κοπελα, βγαζει κατι το ερασιτεχνικο οπως και η Μυρτω.
Αποφασισα να περασω μαζι της και με εξεπλυξε ευχαριστα.
Πολυ καλο και χαλαρωτικο μασαζ, ομολιτικη οσο πρεπει στο δωματιο, δεν βιαζεται καθολου (περασαμε την μια ωρα και δεν το καταλαβαμε)και στο δευτερο μερος σου δινει την εμπειρια της στερημενης γειτονισας.  :pipa3:

απο αυριο δευτερα το ροστερ θα ειναι πιο γεματο με 2-3 κοπελες ακομη,

XRHTOSPETRAS75

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
183
Πόντοι
1
Η αλίνα είναι Αλβανίδα δεν είναι Πολωνή όπως την πλασάρουν

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.030
Πόντοι
42.697
Η αλίνα είναι Αλβανίδα δεν είναι Πολωνή όπως την πλασάρουν

η δεν ξέρεις για ποια Αλινα μιλαμε και εχεις μπερδευτει
η δεν εισαι καθολου καλα πληροφορημενος

ασχετα απο το γεγονος βεβαια που αυτο που μας ενδιαφερει ειναι η κοπελα να ειναι ενταξη στη δουλεια της και οχι απο που καταγεται...

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom