επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι γύρω στις 16.15 , στην υποδοχή κλασσικά η Λιούντα όπου αφού με χαιρέτησε μου είπε ότι έχω καιρό να περάσω , αφού τα είπαμε λίγο μου είπε ότι δυστυχώς σήμερα έχει μόνο δυο κοπέλες μίας και όλες οι υπόλοιπες την έπαιρναν τηλέφωνο και κάτι είχαν , ενώ γύρω στις 17.30 θα ερχόταν άλλη μία , ρόστερ λοιπόν
Αλίνα κοκκινομάλλα μίλφ με πιασιματάκια 3άρι βυζί ωραία μάτια αλλά τα δόντια τόσα χρόνια δεν λέει να τα φτιάξει
Ανια ξανθιά νταρντάνα Ουκρανή απο την Οδησσό με μεγάλα στήθη τουλάχιστον έτσι φαινόντουσαν μέσα στο υπερενισχυμένο σουτιέν και το φλοραλ φόρεμα που φορούσε .
Ήρθε η Λιούντα και με ρώτησε με ποία θα περάσω , της απάντησα ότι έχω έρθει για την Μυρτώ αλλά μου αρέσει και η Ανια , είπε ότι η Μυρτώ είναι η κοπέλα που περιμένει , της είπα οκ θα περάσω με την Ανια και όταν τελειώσω να δώ και την Μυρτώ μήπως περάσω με αυτή.
Πέρασα στο δωμάτιο
όπου η συνεύρεση μου με την Ανια δεν ήταν επιτυχημένη , ούτε μασάζ καλό και δέυτερο μέρος χάλια ,ενώ και το στήθος ήταν τελικά 3άρι και σιλικονατο κακοφτιαγμένο , θα ακολουθήσει κριτική
Αφού έκανα ξανά δίπλα μπάνιο ήρθε η Λιούντα στο δωμάτιο , την ρώτησα αν έχει έρθει η Μυρτώ και απάντησε μόλις ήρθε αλλά πέρασε στο δωμάτιο ... την ρώτησα αν την πειράζει να περιμένω και απάντησε όχι αλλά να με πάει στο σαλόνι
Με πήγε στο σαλόνι
όπου αφού περίμενα κάνα 40λέπτο ήρθε η Λιούντα και μου είπε ξέρεις η Μυρτώ έχει πέρασε με ένα πελάτη της γιατρό και αυτός δεν έχει ωράριο ...μπορεί να την κρατήσει και 2,5 ώρες , αν θές κάνε καμιά βόλτα και πέρεμε τηλέφωνο να με ρωτήσεις αν τελείωσε , της είπα ότι δεν πειράζει θα περάσω άλλη μέρα και έφυγα για αλλού.
Υ.Γ η Μυρτώ δουλεύει τις καθημερινές μετά τις 17.30-18.00 ενώ τα Σαββατοκυριακα όταν έρχεται την βρίσκεις για πιο πολλές ώρες.