papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 127
- Like
- 51.750
- Πόντοι
- 27.261
πολυ καλο
Μετρια;Α, ναι...θυμηθηκα μια παλιοτερη αναρτηση μου..."το μεσο μελος του bou θελει απο Σκλεναρικοβα και πανω"
Αν σπασει κανας διαβολος το ποδαρι του και σας κατσει να μου την στειλετε πακετο μην πληγωθει απο την απορριψη που θα εισπραξει...
Έχει ένα πολλά υποσχόμενο χαμόγελο αν το προσέξετε. Εγώ την χαζεύω και μόνο γι' αυτό!ειπε οτι ειναι 1,80 καποια στιγμη η αλανιαρα η Λενα μας, αν προλαβα να συγκρατησω σωστα. εγω παιδια την χαζευω καθε ΣΚ, κατι μου κανει ΚΛΙΚ μαζι της.
Από την άλλη έχει από δίπλα τον Καμπουράκη που είναι μεγάλη αλεπού και πολύπειρος δημοσιογράφος. Προσωπικά αν και δεν συμφωνώ πάντα με όσα λέει τον Καμπουράκη τον έχω σε εκτίμηση γιατί είναι καλλιεργημένος και γενικά ψαγμένος και κατασταλαγμένος άνθρωπος.
Νάτος ο σωστος. Στηριζω.Εμένα μου αρέσει πιο πολύ το ξεκωλάκι το μελαχροινό που λέει τον καιρό
Το μωρακι πρεπει να ξεκινησει να δειχνει βυζους και να βγαλει την ελεηνιδικη ξινιλα απο πανω της. Τοτε θ ανεβασει τηλεθεαση στο φουλ.
Περα απ την πλακα παρολο που εχει την εληνιδικη ξινιλα,δειχνει σοβαρη κοπελα με επιπεδο που δεν κανει τσιμπουκια για να παρει τη θεση στην εκπομπη.