Nασο κάνει χρήση την εργατική τροπολογία Χατζηδάκη..alex καθυστερηση 4 λεπτα ηδη στην 22.00-06.00
Κανει 10ωρα κ παίρνει ρεπό το νιμου..
Nασο κάνει χρήση την εργατική τροπολογία Χατζηδάκη..alex καθυστερηση 4 λεπτα ηδη στην 22.00-06.00
Οι μαυριδεροί της Ομόνοιας είναι ο στρατός μας. Ξέρουν αυτά που χρειάζεται. Τα Χαντιθ και την ερμηνεία της Τζιχάντ σύμφωνα με τους ιμάμηδες καθοδηγητές.Τρολαρα μου, το "μονοκουκι" το λενε και οι αγραμματοι μαυριδεροι της Ομονοιας?
Να πας σε παρτυ της ΔΑΠ ΝΔΦΚΟι μαυριδεροί της Ομόνοιας είναι ο στρατός μας. Ξέρουν αυτά που χρειάζεται. Τα Χαντιθ και την ερμηνεία της Τζιχάντ σύμφωνα με τους ιμάμηδες καθοδηγητές.
Μετριοπάθειες δεν σηκώνουμε.
Οι πλυμένες συριζαίες είναι οι πιο κρυφοψωλαρπάχτρες . Τα αδέρφια κάνουν θραύση με αυτές τις "καθώς πρέπει". . Απλά δεν το δείχνουν προς τα έξω γιατί λένε πως κυκλοφορούν κορόιδα που τις παντρεύονται. Τα τηλέφωνα όμως των αδερφών μένουν και μετά το γάμο στα κινητά τους.Να πας σε παρτυ της ΔΑΠ ΝΔΦΚ
Ο Αρχηγος τους δηλωσε οτι νιωθει υπερηφανος για το μπολιασμα, θα γαμας δαπιτισες αβερτα
Στις επόμενες εκλογές θέλω να ψηφίσω Κούλι δαγκωτο αλλά δεν έχω ακόμα εκλογικό δικαίωμα. Ξέρετε κανέναν δικηγόρο να με ξεμπλέξει και να το ρίξω μονοκούκι?
Μα υπάρχει σχέδιο να αδειάσει γ Ελλάδα από Έλληνες και να γίνει μπαφερ Στειτ μεταξύ Ευρώπης και ΙσλάμΈχω ένα Πακιστανό γείτονα σε ένα ισόγειο εδώ κοντά
Έπλενα το μηχανάκι κ ήλθε να πιάσει κουβέντα δουλεύει χρόνια εδώ σε φούρνο
Τέλος πάντων μερα με τη μετά μιας κ αυτός όταν δε κοιμάται και όταν δε δουλεύει κάθεται σε ένα σκαμπό στο πεζοδρόμιο κ πίνει κάνα κρασάκι ( υπάρχουν κ αυτοί)
Τον ρώτησα το αυτονόητο.
Γιατί τόσα παιδιά από το Πακιστάν έρχονται Ελλάδα.
Μου λέει εδώ έχει δουλειές
Στο Πακιστάν πεινάνε οι φτωχοί
Άλλα λέει είναι και πάρα πολλά παιδιά που φεύγουν για να γλιτώσουν
Από τι του λέω?
Ε λεει να γίνονται φασαρίες βγάζει ο άλλος μαχαιρι σκοτώνει κ μετά φεύγει εξωτερικό να μη τον πιάσουν
Ξέρω κ γω λέει αρκετά παιδιά που είναι Ελλάδα κ ήλθαν για να γλιτώσουν
Κ γιατί σκοτώνεστε έτσι για πλάκα?
Α λέει έτσι είναι εκεί
Αμα παραξεγηθουν η προσβάλλει κάποιος βγαίνουν τα μαχαίρια.
Αυτή τη νοοτροπία τη θεωρώ κοντά σε αυτή των Νεάντερταλ ας πούμε.
Κι όμως εκεί υπάρχει ακόμα σε τεράστιο βαθμό.ε
Δεν υπαρχει θέμα ρατσισμού υπάρχει θέμα λογικής
Σε κάθε σοβαρό κράτος που σέβεται τον εαυτό του και τους πολίτες του, θα πρεπει να υπήρχε σοβαρό φιλτράρισμα των εισερχομένων προσώπων σε αυτό.
Ολα τα άλλα είναι παραμύθια της Χαλιμάς.
Ανύπαρκτος έλεγχος των εισερχομένων , σωφρονιστικό σύστημα για γέλια και καταβολή επιδομάτων χωρίς σοβαρά κριτήρια είναι μια τέλεια συνταγή για τη δημιουργια ενός κράτους παραδεισου για κάθε καρυδιάς καρύδι.
Με ξένους ΟΛΕΣ πάνε! Η διαφορά είναι στο αν το κάνουν κρυφά η φανερά. Στο λονδίνο μια χαρά ξεσκίζονται οι δαπίτισες απο τα αδέρφια που μένουν εκεί. Το ίδιο και Βερολίνο και Παρίσι.Μαλακιες οι δαπιτισες δεν πάνε με ξένους.οι αριστερές πανε
είχα κάποτε μια αριστερή φεμινίστρια που μιλούσε για ταξικά αδέρφια κλπ.
βέβαια όταν μου είπε ότι ο πρώην της ήταν ένας μπαισεξουαλ από το Μπανγκλαντές,σιχάθηκα
Εκεί ναι πάνε. Εδώ δεν πάνε.Με ξένους ΟΛΕΣ πάνε! Η διαφορά είναι στο αν το κάνουν κρυφά η φανερά. Στο λονδίνο μια χαρά ξεσκίζονται οι δαπίτισες απο τα αδέρφια που μένουν εκεί. Το ίδιο και Βερολίνο και Παρίσι.
Και ποιοι είναι αυτοί με την τόση δύναμη που κρύβονται από πίσω?Μα υπάρχει σχέδιο να αδειάσει γ Ελλάδα από Έλληνες και να γίνει μπαφερ Στειτ μεταξύ Ευρώπης και Ισλάμ
Η ΕΕΚαι ποιοι είναι αυτοί με την τόση δύναμη που κρύβονται από πίσω?
Σορρυ που θα στο χαλασω, αλλα αυτο που λες ειναι ρατσιστικο, κι ας σκιζεις τα ρουχα σου οτι δεν εισαι ρατσιστης.Αμα παραξεγηθουν η προσβάλλει κάποιος βγαίνουν τα μαχαίρια.
Αυτή τη νοοτροπία τη θεωρώ κοντά σε αυτή των Νεάντερταλ ας πούμε.
Κι όμως εκεί υπάρχει ακόμα σε τεράστιο βαθμό.ε
Δεν υπαρχει θέμα ρατσισμού υπάρχει θέμα λογικής
sala malekumMerhaba γιουνάνια. Τι κάνετε σήμερα? Λιάζεστε?
Alekum salamSalam alekum
Δε μου χαλάς τίποτα.Σορρυ που θα στο χαλασω, αλλα αυτο που λες ειναι ρατσιστικο, κι ας σκιζεις τα ρουχα σου οτι δεν εισαι ρατσιστης.
Ρατσιστης μπορει να μην εισαι συνειδητα, ομως γραφεις κατι ρατσιστικο.
Και να στο εξηγησω : "Αμα παραξεγηθουν η προσβάλλει κάποιος βγαίνουν τα μαχαίρια." Ποσα τετοια περιστατικα δεν εχουν γινει στην Κρητη ας πουμε; ή σε χωρια στην Ελλαδα; Ποσα γινονταν παλιοτερα; Πολυ περισσοτερα.
Ποσα φονικα απο ζηλεια (τιμη του συζυγου), φονικα απο περηφανεια (τιμη της κορης), φονικα για κληρονομικα, κτηματα, και ο,τι θες εχουν γινει στην επαρχια;
Εφταιγε ο Χριστιανισμος οπως υποννοεις οτι φταιει ο Μουσουλμανισμος τους ή το ...dna τους;
Τωρα εδω στην Ελλαδα γιατι δεν γινονται τοσα πολλα ; (εξακολουθουν ομως). Γιατι ανεβηκε το βιωτικο επιπεδο, και οικονομικα και μορφωτικα.
Εκει γιατι δεν γινεται στο Πακισταν; γιατι το βιωτικο επιπεδο ειναι ακομα σε περασμενες δεκαετιες, λογω φτωχιας.
Κανενας Μουσουλμανισμος δεν φταιει, οπως δεν φταιει κανενας Χριστιανισμος που σε σφαζουν για 10 δολλαρια στο Μεξικο (Καθολικοι δεν ειναι εκει;).
Ουτε φταιει κανενας Χριστιανισμος αν σε σφαξει καποιος σε κανενα λιμανι της Ρουμανιας, που κι εκει Χριστιανοι ειναι.
Τι κοινο εχει το Μεξικο , και η Ρουμανια ; Φτωχια.
Στη Σαουδικη Αραβια γιατι δεν σε πειραζει κανεις που εκει ειναι απο τα πλεον φανατικα Μουσουλμανικα κρατη; γιατι υπαρχει χρημα και εχουν παιδεια και βιωτικο επιπεδο.
Στο Καταρ το ιδιο. Ε αν πας στο Πακισταν και στο Αφγανισταν, ναι τη γαμησες.
Αρα δεν φταιει το dna τους ουτε η θρησκεια τους. Οπως δεν φταιει ουτε το δικο μας dna ουτε η θρησκεια μας για τα εγκληματα που εκαναν οι προγονοι μας.
Εχεις δικιο, δεν εγραψες για μουσουλμανισμο ή DNA.Δε μου χαλάς τίποτα.
Εγώ δεν έγραψα ούτε για μουσουλμανισμο ούτε για dna.
Εσύ κάνεις υποθεσεις για το τι θα μπορούσα να υπονοω.
Πάντως αφού το αναφέρεις στη σύγχρονη ιστορία σφαγές στο όνομα του Χριστού δεν έχουν γίνει. Στο ονομα του Αλλάχ την απαντηση την ξέρεις.
Φυσικά κ γίνονταν παλιά στην Ελλάδα αλλά σε συγκεκριμένες περιοχες κυρίως και όχι σε αυτόν τον βαθμό.
Και αιτία ήταν η φτώχεια και η έλλειψη παιδείας.
Όπως κ στον εμφύλιο.
Τα εγκλήματα που γίνανε μεταξύ Ελλήνων δε μπορεί να το φανταστεί ούτε το πιο άρρωστο μυαλό.
Όμως εγώ δεν έκανα το ποστ για να συγκρίνω ούτε θρησκείες ,ούτε έθνη ,ούτε dna.
Το έκανα για να πω ότι έρχεται στην χώρα μας κάθε καρυδιάς καρύδι χωρίς κανένα έλεγχο
Υπόδικοι κ πρωην πολεμιστές ζουν ανάμεσα μας.
Άνθρωποι που σκοτώνουν για πλάκα.
Έγιναν έτσι οκ. Άλλα κάθε σοβαρό κράτος πρέπει να σέβεται πρώτα τον πολίτη του.
Ας μη παμε σε παραδείγματα Αμερικής με τους Ομοσπονδιακούς της ICE, εκεί να δεις τι έχουν τραβήξει οι Μεξικανοί
Ας υπάρχει ένας έλεγχος όμως σε όποιον μπαίνει σε αυτήν την χώρα.
Όπως πάμε με την υπογεννητικότητα και την αθρόα εισβολή σε βάθος χρόνου όντως θα ειματε μειονότητα κ θα βλέπεις όχι απλά getto αλλά gated communities όπως στην Αμερική . Εσύ αυτό θέλεις? Συμφωνείς με την εξέλιξη αυτή?