Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.283
Πόντοι
2.456

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Στις επόμενες εκλογές θέλω να ψηφίσω Κούλι δαγκωτο αλλά δεν έχω ακόμα εκλογικό δικαίωμα. Ξέρετε κανέναν δικηγόρο να με ξεμπλέξει και να το ρίξω μονοκούκι?

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Τρολαρα μου, το "μονοκουκι" το λενε και οι αγραμματοι μαυριδεροι της Ομονοιας?

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Τρολαρα μου, το "μονοκουκι" το λενε και οι αγραμματοι μαυριδεροι της Ομονοιας?
Οι μαυριδεροί της Ομόνοιας είναι ο στρατός μας. Ξέρουν αυτά που χρειάζεται. Τα Χαντιθ και την ερμηνεία της Τζιχάντ σύμφωνα με τους ιμάμηδες καθοδηγητές.
Μετριοπάθειες δεν σηκώνουμε.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Οι μαυριδεροί της Ομόνοιας είναι ο στρατός μας. Ξέρουν αυτά που χρειάζεται. Τα Χαντιθ και την ερμηνεία της Τζιχάντ σύμφωνα με τους ιμάμηδες καθοδηγητές.
Μετριοπάθειες δεν σηκώνουμε.
Να πας σε παρτυ της ΔΑΠ ΝΔΦΚ
Ο Αρχηγος τους δηλωσε οτι νιωθει υπερηφανος για το μπολιασμα, θα γαμας δαπιτισες αβερτα

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Να πας σε παρτυ της ΔΑΠ ΝΔΦΚ
Ο Αρχηγος τους δηλωσε οτι νιωθει υπερηφανος για το μπολιασμα, θα γαμας δαπιτισες αβερτα
Οι πλυμένες συριζαίες είναι οι πιο κρυφοψωλαρπάχτρες . Τα αδέρφια κάνουν θραύση με αυτές τις "καθώς πρέπει". . Απλά δεν το δείχνουν προς τα έξω γιατί λένε πως κυκλοφορούν κορόιδα που τις παντρεύονται. Τα τηλέφωνα όμως των αδερφών μένουν και μετά το γάμο στα κινητά τους. :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Οι άπλυτες συριζαίες είναι πιο ειλικρινείς και κυκλοφορούν με τα αδέρφια φάτσα κάρτα χωρίς να μασάνε.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Στις επόμενες εκλογές θέλω να ψηφίσω Κούλι δαγκωτο αλλά δεν έχω ακόμα εκλογικό δικαίωμα. Ξέρετε κανέναν δικηγόρο να με ξεμπλέξει και να το ρίξω μονοκούκι?

Εγώ ξέρω έναν,μετά τις 22.00 τον πετυχαίνεις κι εδώ

Νομίζω το θέμα θα λυθεί με συνοπτικές διαδικασίες

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Μαλακιες οι δαπιτισες δεν πάνε με ξένους.οι αριστερές πανε

είχα κάποτε μια αριστερή φεμινίστρια που μιλούσε για ταξικά αδέρφια κλπ.

βέβαια όταν μου είπε ότι ο πρώην της ήταν ένας μπαισεξουαλ από το Μπανγκλαντές,σιχάθηκα

tayrus1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
783
Πόντοι
311
Έχω ένα Πακιστανό γείτονα σε ένα ισόγειο εδώ κοντά
Έπλενα το μηχανάκι κ ήλθε να πιάσει κουβέντα δουλεύει χρόνια εδώ σε φούρνο
Τέλος πάντων μερα με τη μετά μιας κ αυτός όταν δε κοιμάται και όταν δε δουλεύει κάθεται σε ένα σκαμπό στο πεζοδρόμιο κ πίνει κάνα κρασάκι ( υπάρχουν κ αυτοί)
Τον ρώτησα το αυτονόητο.
Γιατί τόσα παιδιά από το Πακιστάν έρχονται Ελλάδα.
Μου λέει εδώ έχει δουλειές
Στο Πακιστάν πεινάνε οι φτωχοί
Άλλα λέει είναι και πάρα πολλά παιδιά που φεύγουν για να γλιτώσουν
Από τι του λέω?
Ε λεει να γίνονται φασαρίες βγάζει ο άλλος μαχαιρι σκοτώνει κ μετά φεύγει εξωτερικό να μη τον πιάσουν
Ξέρω κ γω λέει αρκετά παιδιά που είναι Ελλάδα κ ήλθαν για να γλιτώσουν
Κ γιατί σκοτώνεστε έτσι για πλάκα?
Α λέει έτσι είναι εκεί
Αμα παραξεγηθουν η προσβάλλει κάποιος βγαίνουν τα μαχαίρια.
Αυτή τη νοοτροπία τη θεωρώ κοντά σε αυτή των Νεάντερταλ ας πούμε.
Κι όμως εκεί υπάρχει ακόμα σε τεράστιο βαθμό.ε
Δεν υπαρχει θέμα ρατσισμού υπάρχει θέμα λογικής
Σε κάθε σοβαρό κράτος που σέβεται τον εαυτό του και τους πολίτες του, θα πρεπει να υπήρχε σοβαρό φιλτράρισμα των εισερχομένων προσώπων σε αυτό.
Ολα τα άλλα είναι παραμύθια της Χαλιμάς.
Ανύπαρκτος έλεγχος των εισερχομένων , σωφρονιστικό σύστημα για γέλια και καταβολή επιδομάτων χωρίς σοβαρά κριτήρια είναι μια τέλεια συνταγή για τη δημιουργια ενός κράτους παραδεισου για κάθε καρυδιάς καρύδι.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Έχω ένα Πακιστανό γείτονα σε ένα ισόγειο εδώ κοντά
Έπλενα το μηχανάκι κ ήλθε να πιάσει κουβέντα δουλεύει χρόνια εδώ σε φούρνο
Τέλος πάντων μερα με τη μετά μιας κ αυτός όταν δε κοιμάται και όταν δε δουλεύει κάθεται σε ένα σκαμπό στο πεζοδρόμιο κ πίνει κάνα κρασάκι ( υπάρχουν κ αυτοί)
Τον ρώτησα το αυτονόητο.
Γιατί τόσα παιδιά από το Πακιστάν έρχονται Ελλάδα.
Μου λέει εδώ έχει δουλειές
Στο Πακιστάν πεινάνε οι φτωχοί
Άλλα λέει είναι και πάρα πολλά παιδιά που φεύγουν για να γλιτώσουν
Από τι του λέω?
Ε λεει να γίνονται φασαρίες βγάζει ο άλλος μαχαιρι σκοτώνει κ μετά φεύγει εξωτερικό να μη τον πιάσουν
Ξέρω κ γω λέει αρκετά παιδιά που είναι Ελλάδα κ ήλθαν για να γλιτώσουν
Κ γιατί σκοτώνεστε έτσι για πλάκα?
Α λέει έτσι είναι εκεί
Σε κάθε σοβαρό κράτος που σέβεται τον εαυτό του και τους πολίτες του, θα πρεπει να υπήρχε σοβαρό φιλτράρισμα των εισερχομένων προσώπων σε αυτό.
Ολα τα άλλα είναι παραμύθια της Χαλιμάς.
Ανύπαρκτος έλεγχος των εισερχομένων , σωφρονιστικό σύστημα για γέλια και καταβολή επιδομάτων χωρίς σοβαρά κριτήρια είναι μια τέλεια συνταγή για τη δημιουργια ενός κράτους παραδεισου για κάθε καρυδιάς καρύδι.
Μα υπάρχει σχέδιο να αδειάσει γ Ελλάδα από Έλληνες και να γίνει μπαφερ Στειτ μεταξύ Ευρώπης και Ισλάμ

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Μαλακιες οι δαπιτισες δεν πάνε με ξένους.οι αριστερές πανε

είχα κάποτε μια αριστερή φεμινίστρια που μιλούσε για ταξικά αδέρφια κλπ.

βέβαια όταν μου είπε ότι ο πρώην της ήταν ένας μπαισεξουαλ από το Μπανγκλαντές,σιχάθηκα
Με ξένους ΟΛΕΣ πάνε! Η διαφορά είναι στο αν το κάνουν κρυφά η φανερά. Στο λονδίνο μια χαρά ξεσκίζονται οι δαπίτισες απο τα αδέρφια που μένουν εκεί. Το ίδιο και Βερολίνο και Παρίσι.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Με ξένους ΟΛΕΣ πάνε! Η διαφορά είναι στο αν το κάνουν κρυφά η φανερά. Στο λονδίνο μια χαρά ξεσκίζονται οι δαπίτισες απο τα αδέρφια που μένουν εκεί. Το ίδιο και Βερολίνο και Παρίσι.
Εκεί ναι πάνε. Εδώ δεν πάνε.

όποτε τραβά και εσυ εκεί να δεις τις χαρές του Αλλαχ

tayrus1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
783
Πόντοι
311
Μα υπάρχει σχέδιο να αδειάσει γ Ελλάδα από Έλληνες και να γίνει μπαφερ Στειτ μεταξύ Ευρώπης και Ισλάμ
Και ποιοι είναι αυτοί με την τόση δύναμη που κρύβονται από πίσω?

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.249
Πόντοι
5.595
Σορρυ που θα στο χαλασω, αλλα αυτο που λες ειναι ρατσιστικο, κι ας σκιζεις τα ρουχα σου οτι δεν εισαι ρατσιστης.
Ρατσιστης μπορει να μην εισαι συνειδητα, ομως γραφεις κατι ρατσιστικο.

Και να στο εξηγησω : "Αμα παραξεγηθουν η προσβάλλει κάποιος βγαίνουν τα μαχαίρια." Ποσα τετοια περιστατικα δεν εχουν γινει στην Κρητη ας πουμε; ή σε χωρια στην Ελλαδα; Ποσα γινονταν παλιοτερα; Πολυ περισσοτερα.
Ποσα φονικα απο ζηλεια (τιμη του συζυγου), φονικα απο περηφανεια (τιμη της κορης), φονικα για κληρονομικα, κτηματα, και ο,τι θες εχουν γινει στην επαρχια;

Εφταιγε ο Χριστιανισμος οπως υποννοεις οτι φταιει ο Μουσουλμανισμος τους ή το ...dna τους;

Τωρα εδω στην Ελλαδα γιατι δεν γινονται τοσα πολλα ; (εξακολουθουν ομως). Γιατι ανεβηκε το βιωτικο επιπεδο, και οικονομικα και μορφωτικα.
Εκει γιατι δεν γινεται στο Πακισταν; γιατι το βιωτικο επιπεδο ειναι ακομα σε περασμενες δεκαετιες, λογω φτωχιας.
Κανενας Μουσουλμανισμος δεν φταιει, οπως δεν φταιει κανενας Χριστιανισμος που σε σφαζουν για 10 δολλαρια στο Μεξικο (Καθολικοι δεν ειναι εκει;).
Ουτε φταιει κανενας Χριστιανισμος αν σε σφαξει καποιος σε κανενα λιμανι της Ρουμανιας, που κι εκει Χριστιανοι ειναι.
Τι κοινο εχει το Μεξικο , και η Ρουμανια ; Φτωχια.

Στη Σαουδικη Αραβια γιατι δεν σε πειραζει κανεις που εκει ειναι απο τα πλεον φανατικα Μουσουλμανικα κρατη; γιατι υπαρχει χρημα και εχουν παιδεια και βιωτικο επιπεδο.
Στο Καταρ το ιδιο. Ε αν πας στο Πακισταν και στο Αφγανισταν, ναι τη γαμησες.

Αρα δεν φταιει το dna τους ουτε η θρησκεια τους. Οπως δεν φταιει ουτε το δικο μας dna ουτε η θρησκεια μας για τα εγκληματα που εκαναν οι προγονοι μας.

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Έτσι μπράβο γιουνάνια. Θα κάνω κάλεσμα σε όλα τα αδέρφια απο Πακιστάν, Αφγανιστάν, Υεμένη, Ιράκ,Μακρέμπ και όπου αλλού βρίσκονται να έρθουν μαζικά εδώ. Χώρος υπάρχει για όλους και όλο θα μεγαλώνει όσο τελειώνουν οι σάπιοι εδώ.
Ένας απο δαύτους τους ντόπιους καταναλώνει πόρους για 10 με 20 αδέρφια που δεν τους αξίζει. Ελάτε να απολαύσετε βιωτικό επίπεδο και αύθονο μουνάκι που σας το προσφέρουν απλόχερα.
ΝΤΟΥ απο παντού, βαρκες, φράχτες, να τους πάρουμε όλους παραμάζωμα :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

tayrus1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
783
Πόντοι
311
Σορρυ που θα στο χαλασω, αλλα αυτο που λες ειναι ρατσιστικο, κι ας σκιζεις τα ρουχα σου οτι δεν εισαι ρατσιστης.
Ρατσιστης μπορει να μην εισαι συνειδητα, ομως γραφεις κατι ρατσιστικο.

Και να στο εξηγησω : "Αμα παραξεγηθουν η προσβάλλει κάποιος βγαίνουν τα μαχαίρια." Ποσα τετοια περιστατικα δεν εχουν γινει στην Κρητη ας πουμε; ή σε χωρια στην Ελλαδα; Ποσα γινονταν παλιοτερα; Πολυ περισσοτερα.
Ποσα φονικα απο ζηλεια (τιμη του συζυγου), φονικα απο περηφανεια (τιμη της κορης), φονικα για κληρονομικα, κτηματα, και ο,τι θες εχουν γινει στην επαρχια;

Εφταιγε ο Χριστιανισμος οπως υποννοεις οτι φταιει ο Μουσουλμανισμος τους ή το ...dna τους;

Τωρα εδω στην Ελλαδα γιατι δεν γινονται τοσα πολλα ; (εξακολουθουν ομως). Γιατι ανεβηκε το βιωτικο επιπεδο, και οικονομικα και μορφωτικα.
Εκει γιατι δεν γινεται στο Πακισταν; γιατι το βιωτικο επιπεδο ειναι ακομα σε περασμενες δεκαετιες, λογω φτωχιας.
Κανενας Μουσουλμανισμος δεν φταιει, οπως δεν φταιει κανενας Χριστιανισμος που σε σφαζουν για 10 δολλαρια στο Μεξικο (Καθολικοι δεν ειναι εκει;).
Ουτε φταιει κανενας Χριστιανισμος αν σε σφαξει καποιος σε κανενα λιμανι της Ρουμανιας, που κι εκει Χριστιανοι ειναι.
Τι κοινο εχει το Μεξικο , και η Ρουμανια ; Φτωχια.

Στη Σαουδικη Αραβια γιατι δεν σε πειραζει κανεις που εκει ειναι απο τα πλεον φανατικα Μουσουλμανικα κρατη; γιατι υπαρχει χρημα και εχουν παιδεια και βιωτικο επιπεδο.
Στο Καταρ το ιδιο. Ε αν πας στο Πακισταν και στο Αφγανισταν, ναι τη γαμησες.

Αρα δεν φταιει το dna τους ουτε η θρησκεια τους. Οπως δεν φταιει ουτε το δικο μας dna ουτε η θρησκεια μας για τα εγκληματα που εκαναν οι προγονοι μας.
Δε μου χαλάς τίποτα.
Εγώ δεν έγραψα ούτε για μουσουλμανισμο ούτε για dna.
Εσύ κάνεις υποθεσεις για το τι θα μπορούσα να υπονοω.
Πάντως αφού το αναφέρεις στη σύγχρονη ιστορία σφαγές στο όνομα του Χριστού δεν έχουν γίνει. Στο ονομα του Αλλάχ την απαντηση την ξέρεις.
Φυσικά κ γίνονταν παλιά στην Ελλάδα αλλά σε συγκεκριμένες περιοχες κυρίως και όχι σε αυτόν τον βαθμό.
Και αιτία ήταν η φτώχεια και η έλλειψη παιδείας.
Όπως κ στον εμφύλιο.
Τα εγκλήματα που γίνανε μεταξύ Ελλήνων δε μπορεί να το φανταστεί ούτε το πιο άρρωστο μυαλό.
Όμως εγώ δεν έκανα το ποστ για να συγκρίνω ούτε θρησκείες ,ούτε έθνη ,ούτε dna.
Το έκανα για να πω ότι έρχεται στην χώρα μας κάθε καρυδιάς καρύδι χωρίς κανένα έλεγχο
Υπόδικοι κ πρωην πολεμιστές ζουν ανάμεσα μας.
Άνθρωποι που σκοτώνουν για πλάκα.
Έγιναν έτσι οκ. Άλλα κάθε σοβαρό κράτος πρέπει να σέβεται πρώτα τον πολίτη του.
Ας μη παμε σε παραδείγματα Αμερικής με τους Ομοσπονδιακούς της ICE, εκεί να δεις τι έχουν τραβήξει οι Μεξικανοί
Ας υπάρχει ένας έλεγχος όμως σε όποιον μπαίνει σε αυτήν την χώρα.
Όπως πάμε με την υπογεννητικότητα και την αθρόα εισβολή σε βάθος χρόνου όντως θα ειματε μειονότητα κ θα βλέπεις όχι απλά getto αλλά gated communities όπως στην Αμερική . Εσύ αυτό θέλεις? Συμφωνείς με την εξέλιξη αυτή?

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.249
Πόντοι
5.595
Δε μου χαλάς τίποτα.
Εγώ δεν έγραψα ούτε για μουσουλμανισμο ούτε για dna.
Εσύ κάνεις υποθεσεις για το τι θα μπορούσα να υπονοω.
Πάντως αφού το αναφέρεις στη σύγχρονη ιστορία σφαγές στο όνομα του Χριστού δεν έχουν γίνει. Στο ονομα του Αλλάχ την απαντηση την ξέρεις.
Φυσικά κ γίνονταν παλιά στην Ελλάδα αλλά σε συγκεκριμένες περιοχες κυρίως και όχι σε αυτόν τον βαθμό.
Και αιτία ήταν η φτώχεια και η έλλειψη παιδείας.
Όπως κ στον εμφύλιο.
Τα εγκλήματα που γίνανε μεταξύ Ελλήνων δε μπορεί να το φανταστεί ούτε το πιο άρρωστο μυαλό.
Όμως εγώ δεν έκανα το ποστ για να συγκρίνω ούτε θρησκείες ,ούτε έθνη ,ούτε dna.
Το έκανα για να πω ότι έρχεται στην χώρα μας κάθε καρυδιάς καρύδι χωρίς κανένα έλεγχο
Υπόδικοι κ πρωην πολεμιστές ζουν ανάμεσα μας.
Άνθρωποι που σκοτώνουν για πλάκα.
Έγιναν έτσι οκ. Άλλα κάθε σοβαρό κράτος πρέπει να σέβεται πρώτα τον πολίτη του.
Ας μη παμε σε παραδείγματα Αμερικής με τους Ομοσπονδιακούς της ICE, εκεί να δεις τι έχουν τραβήξει οι Μεξικανοί
Ας υπάρχει ένας έλεγχος όμως σε όποιον μπαίνει σε αυτήν την χώρα.
Όπως πάμε με την υπογεννητικότητα και την αθρόα εισβολή σε βάθος χρόνου όντως θα ειματε μειονότητα κ θα βλέπεις όχι απλά getto αλλά gated communities όπως στην Αμερική . Εσύ αυτό θέλεις? Συμφωνείς με την εξέλιξη αυτή?
Εχεις δικιο, δεν εγραψες για μουσουλμανισμο ή DNA.
Απο εκει και περα θα προσπαθησω να απαντησω : και μονο που χρησιμοποιεις τη λεξη εισβολη, φανταζομαι καταλαβαινεις οτι ειναι λεξη που χρησιμοποιουν απανταχου οι ακροδεξιοι.
Αθρωα προσελευση μεταναστων ναι. Εισβολη οχι.
Δεν εχουν κανενα σκοπο να εισβαλουν για να σε κατακτησουν. Αν ειναι κακοποια στοιχεια, και παλι δεν σημαινει οτι θελουν να ερθουν εδω να κατσικωθουν.
Το οτι ολους τους αντιμετωπιζεις ως πιθανους εγκληματιες, επειδη αναμεσα στους μεταναστες ερχονται και τετοιοι, ειναι αλλο ενα χαρακτηρηστικο ολοκληρωτικης σκεψης, που χρησιμοποιουν οι ακροδεξιοι ανα τον κοσμο, αυτο της συλλογικης ευθυνης (1 Εβραιος απατεωνας = ΟΛΟΙ οι Εβραιοι απατεωνες, 20 μεταναστες εγκληματιες = ΟΛΟΙ οι μεταναστες εγκληματιες).
Επισης στη συγχρονη ιστορια , περισυ δεν μπηκε ενας τυπος πανοπλος σε τζαμι και αρχισε να πυροβολει μουσουλμανους ; στο ονομα του Χριστου δεν το εκανε;
Θα μου πεις : ο Χριστος τον διεταξε; θα σου πω : τους αλλους ο Αλλαχ τους διεταξε;
Και οι μεν και οι δε ειναι πνευματικα διαταραγμενοι.
Δεν σου κανει εντυπωση που αλλη κουλτουρα εχει ο μουσουλμανος της Κωνσταντινουπολης και αλλη της Αγκυρας; Αλλη του Καταρ και αλλη του Αφγανισταν;

Εγω σου παρεθεσα συγκεκριμμενα αυτο που σου αποκαλυψε ο Πακιστανος, οτι στη χωρα του βγαινουν μαχαιρια για πλακα. Αν στη χωρα σου ηταν ολοι ουγκανοι και ολοι εσφαζαν τον αλλο για πλακα, εσυ θα εμενες; Θα σου αρεσε αν πηγαινες να φυγεις και να σε αντιμετωπιζουν οι αλλες χωρες σα μαχαιροβγαλτη;

Η λυση δεν ειναι να γυρισουν πισω στη χωρα τους, η λυση ειναι να ανοιξουν οι αλλες χωρες τα συνορα τους και να μην τους στοιβαζουν εδω.

ΥΓ: Οσο και να κατανοω την ανησυχια σου οτι ερχονται πολλοι παραβατικοι ή απελπισμενοι ανθρωποι που θα οδηγηθουν στην παραβατικοτητα, πιστευω οτι αφου στον δικο μας πολιτισμο υπαρχει το τεκμηριο της αθωοτητας, οπου ακομη και ως εγκληματιας, αντιμετωπιζεσαι ως κατ'αρχην αθωος, θα πρεπει να μην τους αντιμετωπιζουμε ολους ως εγκληματιες.
Οσο και να κατανοω το προβλημα που προσπαθεις να περιγραψεις, δεν μπορω να τσουβαλιασω μια μανα με παιδια, ή εναν πατερα που πηρε την οικογενεια του και εφυγε επειδη πισω του επεφταν σφαιρες ή βγαιναν μαχαιρια ή απλα δεν ειχε να φαει, με εναν τυπο που το εσκασε απο τη φυλακη. Απλα δεν μπορω.
Το ειδες και μονος σου οτι ο Πακιστανος που σου μιλησε ηταν μια χαρα ανθρωπος.

Τα γκετο δεν με ανησυχουν γιατι αν εξαιρεσω τους φασιστες, οι Ελληνες σαν λαος ειναι πολυ πιο ανεκτικος στη διαφορετικοτητα, απο αλλους λαους (Γαλλους πχ) που ειναι πιο σωβινιστες, και ο τροπος ζωης μας εδω (ειμαστε και λιγο ανατολιτες) επιτρεπει την πιο ευκολη προσαρμογη ενος μεταναστη (εφ'οσον αυτος θελει να μεινει).

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom