Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.057
Πόντοι
6.256
Το μεγάλο γέλιο ειναι που οι κλώνοι της νδ θέλουν και διάλογο.
Ουστ ρε.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Ναι τους Εβραίους τους κηνύγησε ο Χίτλερ, πήγαν στην Αμερική και τώρα κάνουν κουμάντο σολη τη γη.

Και τώρα θες να κάνουμε το ίδιο με τους Σομαλούς;  :2funny: :2funny: :2funny:

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού
Καλα εσυ δεν μας ελεγες οτι στην Αμερικη δεν πηγανε Εβραιοι αλλα ολοι οι αποτυχημενοι ολου του κοσμου? Οταν εγω σου ελεγα για Εβραιους το επαιζες μαλακας ΚΑΠΠΑ ΦΙ Ν2!

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Και κάνε μου και αναφορά και μήνυση και έλα και να πλακωθούμε και στο ξύλο αν είσαι άντρας.
Δε μασάω ρε γατάκι.
Επειδη ανεφερες παιδια πουστρα αν εχεις αρχιδια και εισαι αντρας πμ να σου γαμησω τα αγαμητα. Πμ για ραντεβου πουτανα πακιστανι. Μην δεν στειλεις τηλ να βρεθουμε θα σε κανω ρομπα παλιοαδερφη, Φερε και πακιστανους μαζι να σας γαμησω παρτουζα.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Σώπα ρε αξιοσέβαστε οικογενειάρχη με 87 κριτικές για πουτάνες.
Που είναι ΟΚ για σένα να γαμάς ότι αλλοδαπή πουτάνα κυκλοφορεί αλλά μόλις το κάνουν οι Ελληνίδες είναι εσχάτη προδοσία.
Είσαι ψυχοπαθής εντελώς και ζεις σε πλάνη.
Δεν γαμαω μαυρες πουστακη και οι Ρωσιδες ειναι Χριστιανες Ορθοδοξες απο ενα κρατος που ειναι υπερδυναμη. Οι Ελληνιδες που γαμιουνται με μαυρους οπως και εσυ εισαστε αισχος για την Ελληνικη κοινωνια και σημερα οι κριτικες μου ειναι 90 πουστρα!

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Ναι τους Εβραίους τους κηνύγησε ο Χίτλερ, πήγαν στην Αμερική και τώρα κάνουν κουμάντο σολη τη γη.

Και τώρα θες να κάνουμε το ίδιο με τους Σομαλούς;  :2funny: :2funny: :2funny:

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού

Οι Εβραιοι απο παλια εκαναν κουμαντο.. Επισης ειχαν παρει πολυ κεφαλι με την εξαπλωση του Χριστιανισμου αφου απαγορευοταν η τοκογλυφια (μονο να χαριζεις/δανειζεις χωρις τοκο επετρεπαν) και ακριβως επειδη δεν ηταν Χριστιανοι εφτιαξαν τραπεζες / εγιναν τοκογλυφοι.. Μιλαμε για εποχες Μεσαιωνα ακομα..

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Μαλάκα κλαίω. Σιγά μη σου δώσουμε και το μετάλλιο του τίμιου σταυρού για τους κρεμπιέδες σου.
Σύνελθε.
Αν ησουνα αντρας θα εβριζες εμενα οχι παιδακια αλλα εισαι μια γαμημενη πουστρα. Θα σε φτιαξω ομως πουτανα απο κοντα θα μαθεις να σεβεσαι οχι μονο τους μαυρους που σε γαμανε.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Μια ειναι η διαφορα. Ο Αραβικος πολιτισμος ηταν στην αρχη πραγματικα σπουδαιος. Αστρονομια, Μαθηματικα, Ιατρικη κλπ. Τοτε το 1000 μχ οι τυποι ηταν πολυ πιο πολιτισμενοι απο τους χριστιανους ευρωπαιους. Μετα και λογω οθωματικης αυτοκρατοριας ξεπεσανε.  Και πως καταντησαν? Προβληματικα/παραβατικα/φανατισμενα στοιχεια.

Σωστος στα υπολοιπα απλα ο Αραβικος ειναι θεμα αμφισβητουμενο κατα ποσο σπουδαιος πολιτισμος ηταν.. Αν εκαναν κατι ηταν να διασωσουν καποια Ελληνικα επιστημονικα κειμενα.. Δεν εξελιξαν και κατι ιδιαιτερα και αυτη ειναι η γενικα αποδεκτη επιστημονικη αποψη πλεον.. Αλλιως τα νομιζα κ εγω μεχρι που το εψαξα.

Πλάκα κάνεις ρε;
Καταρχήν Αφρική ήταν όλη υπόδουλη στους Ευρωπαίους μέχρι πριν κάποια χρόνια. Οι Πακιστανοί που τόσο μισείτε επίσης.
Αλλά όταν σκοτώνουν οι λευκοι τότε μεταφέρουν πολιτισμό.
Όταν έρχονται όμως οι φτωχοί μετανάστες που τους γαμήσατε τη χώρα, τότε είναι γενοκτονία της λευκής φυλής.

Μην λες κουταμαρες.. Πρωτα απο ολα στην φυση ισχυει ο νομος του ισχυρου.. Οταν εγιναν οσα λες, Διεθνες Δικαιο δεν υπηρχε, ετσι παιζοταν το παιχνιδι και οι ιδιες οι "μεινοτητες" που αναφερεις το ιδιο συμπεριφερονταν σε πιο αδυναμους.
Τωρα το οτι καποιες Ευρωπαικες χωρες αναγνωρισαν ως πολιτες ή τους εδωσαν παραπανω δικαιωματα, πρωην δουλους τους, το εκαναν γιατι αναγνωρισαν οτι αυτο το οποιο ειναι τωρα το οφειλουν κ σε αυτους - κατι το οποιο δεν χρειαζοταν να το κανουν, απο την καλη τους την καρδια κ μονο.
Για αυτο η Αγγλια εχει διαφορετικη αντιμετωπιση οσων ανηκουν σε πρωην αποικιες της στην Ασια, το ιδιο η Γαλλια με ορισμενες Αφρικανικες χωρες κτλπ.

Εμεις που δεν ειχαμε δουλους αλλα αντιθετως ειμασταν υποδουλο κρατος, επι το πλειστον, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!!!!

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Εχουμε γεμισει γ*μημενα snowflakes που δεν ξερουν τι σημαινει ζωη.. "Καταδικαζουμε την βια απο οπου κ αν προερχεται" ενω ζουμε σε εναν βιαιο κοσμο.. Ξυπνατε ρε ρομαντικουληδες, αυτα να τα λετε μονο αν ειναι να γαμησετε καμμια βορειοευρωπαια ακτιβιστρια.

Μηδεν εφαρμοσιμοτητα των "πιστευω" σας και μηδεν εμπειρια απο την ζωη.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Ρε τύπε, δε μας ενδιαφέρει να μπούμε στη διαδικασία να σου απαντήσουμε, γιατί

α) είναι παράνομοι μετανάστες και δεν τους κάλεσε κανείς εδώ
β) δεν έχουμε έλλειψη εργατικών χεριών ίσα ίσα που έχουμε μεγάλη ανεργία
γ) Ναι, δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι εγκληματίες αλλά δεν ξέρεις ΤΙ είναι ο ΚΑΘΕΝΑΣ από δαυτους που εμφανίζονται από το πουθενά, χωρίς παρελθόν, χωρίς χαρτιά, χωρίς τίποτα.
Στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα! Οταν ο αλλος ονειρευεται μονο μαυρες ψωλες εσυ του αναφερεις και εμπεριστατομενες αποψεις. Σιγα μην ακουσει ρε τυπε.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα! Οταν ο αλλος ονειρευεται μονο μαυρες ψωλες εσυ του αναφερεις και εμπεριστατομενες αποψεις. Σιγα μην ακουσει ρε τυπε.

Ο,τι εκανε και ο kappa_fi (αν δεν ειναι ο ιδιος δηλαδη), οποτε του μιλας λογικα σε παει συναισθηματικα και τουμπαλιν.. Ενω ως επι το πλειστον λενε κ ουτοπικες μαλακιες..

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Ο,τι εκανε και ο kappa_fi (αν δεν ειναι ο ιδιος δηλαδη), οποτε του μιλας λογικα σε παει συναισθηματικα και τουμπαλιν.. Ενω ως επι το πλειστον λενε κ ουτοπικες μαλακιες..
Ναι φιλε ο τυπος εχει ξεφυγει τελειως βριζει μεχρι και παιδακια για να υποστηριξει Πακιστανους. Εγω πιστευω ο ιδιος ειναι απλως δεν το παραδεχεται γιατι θα φαει δευτερο μπλοκ. Αν παρακολουθησεις τις σελιδες βριζει και προσβαλει ολο τον κοσμο εδω μεσα. Επειδη δεν ειμαστε ρουφιανοι σαν αυτον και τους ομοιους του να ασχολουμαστε με αναφορες κλπ και εχει πολλους πατριωτες το νημα που εχουνε αρχιδια , το εκμεταλλευεται και εχει ξεφυγει τελειως. Αυτα που λεει δεν τα λενε ουτε παιδακια 5 χρονων. Ειναι για ψυχασθενεις. Αναρχες αποψεις ασυνδετες και ανυποστατες που ανηκουνε στην σφαιρα της φαντασιας. Τετοιες μαλακιες μονο απο τον Καππα Φι ακουγαμε. Δεν μπορει να ειναι τυχαια τετοια ομοιοτητα.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Επειδη ανεφερες παιδια πουστρα αν εχεις αρχιδια και εισαι αντρας πμ να σου γαμησω τα αγαμητα. Πμ για ραντεβου πουτανα πακιστανι. Μην δεν στειλεις τηλ να βρεθουμε θα σε κανω ρομπα παλιοαδερφη, Φερε και πακιστανους μαζι να σας γαμησω παρτουζα.

Σιγά μη σου στείλω το τηλέφωνό μου.
Δεν έχω δεύτερο πακιστανικό κινητό από τους γκόμενούς μου σαν κι εσένα.
Και σε ένα πουστράκι σαν κι εσένα δε του δίνω το νούμερό μου να με παίρνεις τηλέφωνο για πούτσα κάθε τρεις και λίγο.

Κανονίζουμε ραντεβού από εδώ άμα θες στείλε πμ.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Ναι φιλε ο τυπος εχει ξεφυγει τελειως βριζει μεχρι και παιδακια για να υποστηριξει Πακιστανους. Εγω πιστευω ο ιδιος ειναι απλως δεν το παραδεχεται γιατι θα φαει δευτερο μπλοκ. Αν παρακολουθησεις τις σελιδες βριζει και προσβαλει ολο τον κοσμο εδω μεσα. Επειδη δεν ειμαστε ρουφιανοι σαν αυτον και τους ομοιους του να ασχολουμαστε με αναφορες κλπ και εχει πολλους πατριωτες το νημα που εχουνε αρχιδια , το εκμεταλλευεται και εχει ξεφυγει τελειως. Αυτα που λεει δεν τα λενε ουτε παιδακια 5 χρονων. Ειναι για ψυχασθενεις. Αναρχες αποψεις ασυνδετες και ανυποστατες που ανηκουνε στην σφαιρα της φαντασιας. Τετοιες μαλακιες μονο απο τον Καππα Φι ακουγαμε. Δεν μπορει να ειναι τυχαια τετοια ομοιοτητα.

Και δεν έβρισα παιδιά ποτέ. Δε φταίνε τα καημένα που έχουν μαλάκα πατέρα.
Εσένα έβρισα που θες και μετάλλιο τιμής που έριξες κρεμπιέδες.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Στείλε πμ που και ποτε. Περιμένω.
Αν και ξέρω τι αδερφές είστε εσείς οι χρυσαυγίτες γιατί μου χει ξανατύχει περιστατικό στο παρελθόν.
Παίζεις μπουκέτα με έναν και σκάνε άλλες 3 αδερφές με καδρόνια από τα στενά.

Αυτή τη φορά θα ρθω έτοιμος. Ελπίζω οι χωριάτες να στε πιο ντόμπροι και να μη γίνουμε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες.
Ο νοών νοείτω.

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.047
Πόντοι
206
www.protothema.gr/greece/article/1018063/rodos-palaistinios-katigoreitai-gia-aselgeis-praxeis-se-varos-20hronis/]https://www.protothema.gr/greece/article/1018063/rodos-palaistinios-katigoreitai-gia-aselgeis-praxeis-se-varos-20hronis/[/url]

''Μέρα-μεσημέρι όρμησε σε μια 20χρονη Ελληνίδα που περπατούσε ανέμελη στην Παλιά Πόλη της Ρόδου ένας νεαρός από την Παλαιστίνη και άρχισε να την... «χουφτώνει» όπου έβρισκε! Πανικόβλητη η κοπέλα, πάλεψε μαζί του ενώ ταυτόχρονα καλούσε σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο... ερωτύλος αλλοδαπός να τραπεί σε φυγή!''

Μερικοί ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι έχει να γίνει στο μέλλον με αυτά τα περιστατικά. Σε λίγο καιρό ούτε ένα άρθρο δεν θα βγαίνει σε site με υψηλή επισκεψιμότητα. Όποια καταγγέλλει κάτι τέτοιο θα χαρακτηρίζεται ρατσίστρια.

Οι κατηγορούμενοι όπως είδαμε χτες έχουν υποστήριξη εκτός από τους ομοεθνείς τους και αλληλέγγυους στο δικαστήριο.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Ρε τύπε ανεβάζεις άρθα από εφημερίδες για μεμονωμένα εγκλήματα ενώ εγώ σου έχω ανεβάσει έρευνες στατιστικές που έχουν πάρει όλα αυτά τα άρθρα που ανεβάζεις κι έχουν βγάλει στατιστικά πορίσματα που αποδεικνύουν ότι η μετανάστευση δεν ανεβάζει την εγκληματικότητα.
Κι εγώ θα μπορούσα να ανεβάζω άρθρα με Έλληνες που διαπράτουν εγκλήματα και να λέω δείτε τι κάνουν οι Έλληνες, όπως και έγινε τις τελευταίες μέρες με τη βιτριόλη και τη Μαρκέλλα.
Αυτά που σου έκανα λινκ εγώ είναι προϊόντα έρευνας από επιστήμονες όχι δημοσιογραφία.

Επαναλαμβάνω την ερώτηση. Οι Αλλοδαποί που διαπράττουν παρανομίες στην Ελλάδα, πρέπει να συνεχίσουν να είναι στη χώρα ή πρέπει να απελαθούν, αμέσω μόλις εκτίσουν την ποινή τους; οι Επιστημονικές έρευνες που ποστάρεις δεν απαντούν σε αυτή την απλή ερώτηση. Απάντησε λοιπόν ευθέως και μην συνεχίζεις τις χορογραφίες

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
www.protothema.gr/greece/article/1018063/rodos-palaistinios-katigoreitai-gia-aselgeis-praxeis-se-varos-20hronis/]https://www.protothema.gr/greece/article/1018063/rodos-palaistinios-katigoreitai-gia-aselgeis-praxeis-se-varos-20hronis/[/url]

''Μέρα-μεσημέρι όρμησε σε μια 20χρονη Ελληνίδα που περπατούσε ανέμελη στην Παλιά Πόλη της Ρόδου ένας νεαρός από την Παλαιστίνη και άρχισε να την... «χουφτώνει» όπου έβρισκε! Πανικόβλητη η κοπέλα, πάλεψε μαζί του ενώ ταυτόχρονα καλούσε σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο... ερωτύλος αλλοδαπός να τραπεί σε φυγή!''

Άμεση απέλαση στην 20χρονη που προκάλεσε τον αδερφό παλαιστίνιο  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom