kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.057
- Πόντοι
- 6.256
Το μεγάλο γέλιο ειναι που οι κλώνοι της νδ θέλουν και διάλογο.
Ουστ ρε.
Ουστ ρε.
Καλα εσυ δεν μας ελεγες οτι στην Αμερικη δεν πηγανε Εβραιοι αλλα ολοι οι αποτυχημενοι ολου του κοσμου? Οταν εγω σου ελεγα για Εβραιους το επαιζες μαλακας ΚΑΠΠΑ ΦΙ Ν2!Ναι τους Εβραίους τους κηνύγησε ο Χίτλερ, πήγαν στην Αμερική και τώρα κάνουν κουμάντο σολη τη γη.
Και τώρα θες να κάνουμε το ίδιο με τους Σομαλούς;
Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού
Επειδη ανεφερες παιδια πουστρα αν εχεις αρχιδια και εισαι αντρας πμ να σου γαμησω τα αγαμητα. Πμ για ραντεβου πουτανα πακιστανι. Μην δεν στειλεις τηλ να βρεθουμε θα σε κανω ρομπα παλιοαδερφη, Φερε και πακιστανους μαζι να σας γαμησω παρτουζα.Και κάνε μου και αναφορά και μήνυση και έλα και να πλακωθούμε και στο ξύλο αν είσαι άντρας.
Δε μασάω ρε γατάκι.
Δεν γαμαω μαυρες πουστακη και οι Ρωσιδες ειναι Χριστιανες Ορθοδοξες απο ενα κρατος που ειναι υπερδυναμη. Οι Ελληνιδες που γαμιουνται με μαυρους οπως και εσυ εισαστε αισχος για την Ελληνικη κοινωνια και σημερα οι κριτικες μου ειναι 90 πουστρα!Σώπα ρε αξιοσέβαστε οικογενειάρχη με 87 κριτικές για πουτάνες.
Που είναι ΟΚ για σένα να γαμάς ότι αλλοδαπή πουτάνα κυκλοφορεί αλλά μόλις το κάνουν οι Ελληνίδες είναι εσχάτη προδοσία.
Είσαι ψυχοπαθής εντελώς και ζεις σε πλάνη.
Ναι τους Εβραίους τους κηνύγησε ο Χίτλερ, πήγαν στην Αμερική και τώρα κάνουν κουμάντο σολη τη γη.
Και τώρα θες να κάνουμε το ίδιο με τους Σομαλούς;
Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού
Αν ησουνα αντρας θα εβριζες εμενα οχι παιδακια αλλα εισαι μια γαμημενη πουστρα. Θα σε φτιαξω ομως πουτανα απο κοντα θα μαθεις να σεβεσαι οχι μονο τους μαυρους που σε γαμανε.Μαλάκα κλαίω. Σιγά μη σου δώσουμε και το μετάλλιο του τίμιου σταυρού για τους κρεμπιέδες σου.
Σύνελθε.
Ελα πουτανα δεν βλεπω πμ ο χωριατης σε περιμενει πουστρα Αθηναια!Και που σαι χωριάτη.
Αν δε γουστάρεις τα της πόλης. Πίσω στο χωριό σου.
Μια ειναι η διαφορα. Ο Αραβικος πολιτισμος ηταν στην αρχη πραγματικα σπουδαιος. Αστρονομια, Μαθηματικα, Ιατρικη κλπ. Τοτε το 1000 μχ οι τυποι ηταν πολυ πιο πολιτισμενοι απο τους χριστιανους ευρωπαιους. Μετα και λογω οθωματικης αυτοκρατοριας ξεπεσανε. Και πως καταντησαν? Προβληματικα/παραβατικα/φανατισμενα στοιχεια.
Πλάκα κάνεις ρε;
Καταρχήν Αφρική ήταν όλη υπόδουλη στους Ευρωπαίους μέχρι πριν κάποια χρόνια. Οι Πακιστανοί που τόσο μισείτε επίσης.
Αλλά όταν σκοτώνουν οι λευκοι τότε μεταφέρουν πολιτισμό.
Όταν έρχονται όμως οι φτωχοί μετανάστες που τους γαμήσατε τη χώρα, τότε είναι γενοκτονία της λευκής φυλής.
Στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα! Οταν ο αλλος ονειρευεται μονο μαυρες ψωλες εσυ του αναφερεις και εμπεριστατομενες αποψεις. Σιγα μην ακουσει ρε τυπε.Ρε τύπε, δε μας ενδιαφέρει να μπούμε στη διαδικασία να σου απαντήσουμε, γιατί
α) είναι παράνομοι μετανάστες και δεν τους κάλεσε κανείς εδώ
β) δεν έχουμε έλλειψη εργατικών χεριών ίσα ίσα που έχουμε μεγάλη ανεργία
γ) Ναι, δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι εγκληματίες αλλά δεν ξέρεις ΤΙ είναι ο ΚΑΘΕΝΑΣ από δαυτους που εμφανίζονται από το πουθενά, χωρίς παρελθόν, χωρίς χαρτιά, χωρίς τίποτα.
Στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα! Οταν ο αλλος ονειρευεται μονο μαυρες ψωλες εσυ του αναφερεις και εμπεριστατομενες αποψεις. Σιγα μην ακουσει ρε τυπε.
Ναι φιλε ο τυπος εχει ξεφυγει τελειως βριζει μεχρι και παιδακια για να υποστηριξει Πακιστανους. Εγω πιστευω ο ιδιος ειναι απλως δεν το παραδεχεται γιατι θα φαει δευτερο μπλοκ. Αν παρακολουθησεις τις σελιδες βριζει και προσβαλει ολο τον κοσμο εδω μεσα. Επειδη δεν ειμαστε ρουφιανοι σαν αυτον και τους ομοιους του να ασχολουμαστε με αναφορες κλπ και εχει πολλους πατριωτες το νημα που εχουνε αρχιδια , το εκμεταλλευεται και εχει ξεφυγει τελειως. Αυτα που λεει δεν τα λενε ουτε παιδακια 5 χρονων. Ειναι για ψυχασθενεις. Αναρχες αποψεις ασυνδετες και ανυποστατες που ανηκουνε στην σφαιρα της φαντασιας. Τετοιες μαλακιες μονο απο τον Καππα Φι ακουγαμε. Δεν μπορει να ειναι τυχαια τετοια ομοιοτητα.Ο,τι εκανε και ο kappa_fi (αν δεν ειναι ο ιδιος δηλαδη), οποτε του μιλας λογικα σε παει συναισθηματικα και τουμπαλιν.. Ενω ως επι το πλειστον λενε κ ουτοπικες μαλακιες..
Επειδη ανεφερες παιδια πουστρα αν εχεις αρχιδια και εισαι αντρας πμ να σου γαμησω τα αγαμητα. Πμ για ραντεβου πουτανα πακιστανι. Μην δεν στειλεις τηλ να βρεθουμε θα σε κανω ρομπα παλιοαδερφη, Φερε και πακιστανους μαζι να σας γαμησω παρτουζα.
Ναι φιλε ο τυπος εχει ξεφυγει τελειως βριζει μεχρι και παιδακια για να υποστηριξει Πακιστανους. Εγω πιστευω ο ιδιος ειναι απλως δεν το παραδεχεται γιατι θα φαει δευτερο μπλοκ. Αν παρακολουθησεις τις σελιδες βριζει και προσβαλει ολο τον κοσμο εδω μεσα. Επειδη δεν ειμαστε ρουφιανοι σαν αυτον και τους ομοιους του να ασχολουμαστε με αναφορες κλπ και εχει πολλους πατριωτες το νημα που εχουνε αρχιδια , το εκμεταλλευεται και εχει ξεφυγει τελειως. Αυτα που λεει δεν τα λενε ουτε παιδακια 5 χρονων. Ειναι για ψυχασθενεις. Αναρχες αποψεις ασυνδετες και ανυποστατες που ανηκουνε στην σφαιρα της φαντασιας. Τετοιες μαλακιες μονο απο τον Καππα Φι ακουγαμε. Δεν μπορει να ειναι τυχαια τετοια ομοιοτητα.
Ρε τύπε ανεβάζεις άρθα από εφημερίδες για μεμονωμένα εγκλήματα ενώ εγώ σου έχω ανεβάσει έρευνες στατιστικές που έχουν πάρει όλα αυτά τα άρθρα που ανεβάζεις κι έχουν βγάλει στατιστικά πορίσματα που αποδεικνύουν ότι η μετανάστευση δεν ανεβάζει την εγκληματικότητα.
Κι εγώ θα μπορούσα να ανεβάζω άρθρα με Έλληνες που διαπράτουν εγκλήματα και να λέω δείτε τι κάνουν οι Έλληνες, όπως και έγινε τις τελευταίες μέρες με τη βιτριόλη και τη Μαρκέλλα.
Αυτά που σου έκανα λινκ εγώ είναι προϊόντα έρευνας από επιστήμονες όχι δημοσιογραφία.
www.protothema.gr/greece/article/1018063/rodos-palaistinios-katigoreitai-gia-aselgeis-praxeis-se-varos-20hronis/]https://www.protothema.gr/greece/article/1018063/rodos-palaistinios-katigoreitai-gia-aselgeis-praxeis-se-varos-20hronis/[/url]
''Μέρα-μεσημέρι όρμησε σε μια 20χρονη Ελληνίδα που περπατούσε ανέμελη στην Παλιά Πόλη της Ρόδου ένας νεαρός από την Παλαιστίνη και άρχισε να την... «χουφτώνει» όπου έβρισκε! Πανικόβλητη η κοπέλα, πάλεψε μαζί του ενώ ταυτόχρονα καλούσε σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο... ερωτύλος αλλοδαπός να τραπεί σε φυγή!''