Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Άμεση απέλαση στην 20χρονη που προκάλεσε τον αδερφό παλαιστίνιο  :2funny:

Νεοναζι ρατσιστρια Ελεινυδα νοικοκυραια! Επρεπε να του ζητησει να την γαμησει απο κωλο να ξεχαρμανιασει το καημενο (σιγουρα ανηλικο) κατατρεγμενο που εχει σωθει απο τους κακους λευκους ιμπεριαλιστες!!!

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Δε φταινε οι ξενοι, ετσι εχουν μαθει στις χωρες τους, εμεις πρεπει να προσαρμοστουμε στην πολυπολιτισμικη πραγματικοτητα.

Ουστ ρε!

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.318
Πόντοι
1.446
Ρε τύπε ανεβάζεις άρθα από εφημερίδες για μεμονωμένα εγκλήματα ενώ εγώ σου έχω ανεβάσει έρευνες στατιστικές που έχουν πάρει όλα αυτά τα άρθρα που ανεβάζεις κι έχουν βγάλει στατιστικά πορίσματα που αποδεικνύουν ότι η μετανάστευση δεν ανεβάζει την εγκληματικότητα.

Κι εγώ θα μπορούσα να ανεβάζω άρθρα με Έλληνες που διαπράτουν εγκλήματα και να λέω δείτε τι κάνουν οι Έλληνες, όπως και έγινε τις τελευταίες μέρες με τη βιτριόλη και τη Μαρκέλλα.

Αυτά που σου έκανα λινκ εγώ είναι προϊόντα έρευνας από επιστήμονες όχι δημοσιογραφία.

Σου απάντησα σε προηγούμενη σελίδα περι τω επιστημονικών ερευνών που μας έβαλες και γιατί δεν αποδεικνύουν τίποτα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.163
Πόντοι
5.506
Στείλε πμ που και ποτε. Περιμένω.
Αν και ξέρω τι αδερφές είστε εσείς οι χρυσαυγίτες γιατί μου χει ξανατύχει περιστατικό στο παρελθόν.
Παίζεις μπουκέτα με έναν και σκάνε άλλες 3 αδερφές με καδρόνια από τα στενά.

Αυτή τη φορά θα ρθω έτοιμος. Ελπίζω οι χωριάτες να στε πιο ντόμπροι και να μη γίνουμε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες.
Ο νοών νοείτω.

Α, άρα έχεις φάει τις καδρονιές σου, έτσι εξηγείται το χτύπημα που έχεις στον εγκέφαλο.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Επαναλαμβάνω την ερώτηση. Οι Αλλοδαποί που διαπράττουν παρανομίες στην Ελλάδα, πρέπει να συνεχίσουν να είναι στη χώρα ή πρέπει να απελαθούν, αμέσω μόλις εκτίσουν την ποινή τους; οι Επιστημονικές έρευνες που ποστάρεις δεν απαντούν σε αυτή την απλή ερώτηση. Απάντησε λοιπόν ευθέως και μην συνεχίζεις τις χορογραφίες
Πρεπει να απελαυνονται πριν εκτισουν την ποινη τους στις χωρες τους,
με το φακελο της υποθεσης παραμασχαλα..
Να τιθεται ανεπιθυμητος στην Ελλαδα,κρατουνται τα στοιχεια του,
δακτυλικα,dna κλπ,του ανακοινωνεται οτι αν ξαναβρεθει στην Ελλαδα,
δεν θα δει ξανα το φως του ηλιου και επιστροφη στη χωρα του.
Σιγα μην τους βαζουμε στο μπουντρουμι να τους ταιζουμε κιολας..

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Ενας χρονος με λαθροκούλη.
Εχουμε στοιχεία ποσοι μπηκαν ποσοι απελάθηκαν;
Ή ανοιξαμε και σας περιμενουμε οπως επι συριζα.

Μηνυματα αποτροπης με ασυλο επιδομα σπιτι a/c και γρηγορο ιντερνετ δεν υπάρχει.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.163
Πόντοι
5.506

Ενώ οι μαλάκες κάνουν μονόλογο.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Τελικα το πασγουορντ του ξυδη δε βρεθηκε;
Προσεξτε ρε μη χανονται ετσι αδικα οι κλωνοι .

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
"Ερωτυλος" ηταν ο ανθρωπος, οχι κανας ανωμαλος μουσουλμανος προς θεου...

Οι αλλοι προχθες εκαναν "ασεμνες πραξεις" απροσδιοριστες...

Οταν ομως ο φοιτητης εχυσε τη φοιτητρια στο πανεπιστημιο το μαθε ολη η ελλαδα με γαργαλιστικες λεπτομερειες μεχρι και στα πρωιναδικα.

Τι να του κανουμε τωρα και του παλαιστινιου προσφυγα? Σιγα... ποινη 0, εξω παλι να κυνηγαει και να χουφτωνει ελληνιδες που θα φωναζουν βοηθεια. Αμα παει κανας ελληνας να του σπασει τα μουτρα θα τον πουν ...ρατσιστη και θα βαλουν αυτον στη φυλακη. Γαμω τους νομους εχουν φτιαξει.

Τον έλληνα τον ξέσκισαν . ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΝ.
Με τον παλαιστίνιο είναι αλλιώς .... δεν ρισκάρει η ελληνικη πολιτεία ....

Μπορεί να παίζουν τίποτε συγγενείς στη Χεσμπολάχ ....

και να παίζουν με μπαρ , αρ πι τζι .... ρουκέτες ..... μ16 ....

ΟΧΙ ΜΕ ΚΙΝΗΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΑΝ !!!!!!!!!!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Όταν είμουν Ρουμανία είχα μια συζήτηση με έναν φίλο που έχει και  πολιτική θέση  εκεί για το θέμα των γύφτων! Όταν του είπα πως οι γύφτοι μπορεί να αποθρασυνθούν και να γίνουν επικίνδυνοι μου λέει πολύ ήρεμα με σιγουριά πως αν κάνουν οποιοδήποτε λάθος : " θα εξαφανιστούν σε ένα βράδι"
Όταν ρώτησα και που θα πανε μου λέει τι σε νοιάζει εσένα αν το άλλο πρωί έχουν εξαφανιστεί?
Όταν του είπα πως η Ε.Ε. προστατεύει τις μειονότητες και θα υπάρξουν αντιδράσεις αν γίνουν περίεργες εξαφανίσεις μου είπε χαρακτηριστικά "πως θα το μάθουν?"

Αν ένα κράτος θέλει να δώσει λύσεις μπορεί! Αν θέλουμε να μην έχουμε λαθρομετανάστες μπορούμε!
Όταν έρχονται μπορούμε χωρίς καταγραφή να τους βάζουμε σε καινούργια ασφαλή βάρκα και με συνοδεία λιμενικού και πολεμικών να τους γυρίζουμε πίσω στα διεθνή ύδατα και αν θέλει η Τουρκία ας τους μαζέψει! Ασφαλής χώρα είναι! Δεν μαθαίνει κανένας τίποτα! Μια βάρκα κάνει όσο τα επιδόματά τους ένα μήνα!
Πολιτική βούληση χρειάζεται και όλα λύνονται!

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Ξέρεις ποιά είναι η διαφορά μας;
Εγώ δεν βλέπω πλευρές. Η δικιά μας και η δικια τους.
Γιατί είστε δηλαδή οι Έλληνες στη δικιά μου πλευρά; Πότε κάνατε κάτι για μένα;
Γιατί να αγαπήσω εσάς και να μισήσω τους "άλλους".
Με κατηγορείτε ότι είμαι αριστερός και αφελής. Εσείς είστε όμως οι αφελείς που πιστεύετε σε έννοιες όπως το έθνος και δε βλέπετε ότι σε κάποια χρόνια θα έχει εξαλειφθεί.

Εγώ είμαι λιγότερο αφελής από εσάς, γιατί δεν βλέπω πλευρές.
Με λέτε λαθρολάγνο.
Αλλά εγώ δεν αγαπάω τους μετανάστες. Απλά δεν αγαπάω ούτε κι εσάς.
Για μένα όλοι οι άνθρωποι είστε το ίδιο.
Σταρχίδια μου σας γράφω όλους.

Απλά ψάχνω μία λύση ώστε να μπορούμε να συνυπάρξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.
Όχι επειδή σας αγαπάω. Αλλά επειδή αγαπάω εμένα και θέλω η δικιά μου ζωή να είναι καλύτερη.

Είμαι ακραίος εγωιστής. Απλά αναγνωρίζω ότι η δικιά μου οπτική για συνεργασία με τους μετανάστες, είναι η λύση που θα έχει τα λιγότερα προβλήματα.
Η δικιά σας λύση, περιλαμβάνει το μίσος, τη βία και το αίμα, πράγματα που δε γουστάρω γιατί δε θέλω να χαλάω τη ζαχαρένια μου.

Εσείς είστε οι αφελείς. Εγώ είμαι ο πονηρός συμφεροντολόγος.
Απλά βάση της εμπειρίας της ζωής μου, έχω κατανοήσει ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο εγωιστικό από τον αλτρουισμό.

Κ εμεις τυπε στην καραψωλαρα μας σε γραφουμε...

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
www.protothema.gr/greece/article/1018063/rodos-palaistinios-katigoreitai-gia-aselgeis-praxeis-se-varos-20hronis/]https://www.protothema.gr/greece/article/1018063/rodos-palaistinios-katigoreitai-gia-aselgeis-praxeis-se-varos-20hronis/[/url]

''Μέρα-μεσημέρι όρμησε σε μια 20χρονη Ελληνίδα που περπατούσε ανέμελη στην Παλιά Πόλη της Ρόδου ένας νεαρός από την Παλαιστίνη και άρχισε να την... «χουφτώνει» όπου έβρισκε! Πανικόβλητη η κοπέλα, πάλεψε μαζί του ενώ ταυτόχρονα καλούσε σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο... ερωτύλος αλλοδαπός να τραπεί σε φυγή!''

Μερικοί ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι έχει να γίνει στο μέλλον με αυτά τα περιστατικά. Σε λίγο καιρό ούτε ένα άρθρο δεν θα βγαίνει σε site με υψηλή επισκεψιμότητα. Όποια καταγγέλλει κάτι τέτοιο θα χαρακτηρίζεται ρατσίστρια.

Οι κατηγορούμενοι όπως είδαμε χτες έχουν υποστήριξη εκτός από τους ομοεθνείς τους και αλληλέγγυους στο δικαστήριο.

Αυτη φταιει ρε αδερφε..Λογικο ειναι.Πως κυρα μου περπατας στο δρομο με κοντη φουστα κ βυζακια εξω.Αυτα στα πακια δεν περνανε,πρεπει να υπαρχει σεβας :dancing:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
λαθρολαγνοι που ειστε,πηγατε τον μεγαλο περιπατο με τους Νιγηριανους να σας δειξουν που θα επεκτεινουν τις πιατσες :think:
:S :S :S

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Εσύ είσαι ο πούστης που χρησιμοποιείς τα παιδιά σου για να πάρεις αξία ως άνθρωπος, επειδή δεν έχεις.
Εσυ ο κομπλεξικος χρησιμοποιεις παιδακια για να δειξεις οτι εισαι κατι. Εγω τουλαχιστον εχω παιδια εσυ που τον παιρνεις απο τον κωλο πως να καλεις παλιοπουστρα. Τα δικα μου ειναι καθαροι Ελληνες οχι μαυρακια σαν τα δικα σου αν κανεις ποτε με καμμια Πακιστανη πουτανα που θα παντρευτεις.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Στείλε πμ που και ποτε. Περιμένω.
Αν και ξέρω τι αδερφές είστε εσείς οι χρυσαυγίτες γιατί μου χει ξανατύχει περιστατικό στο παρελθόν.
Παίζεις μπουκέτα με έναν και σκάνε άλλες 3 αδερφές με καδρόνια από τα στενά.

Αυτή τη φορά θα ρθω έτοιμος. Ελπίζω οι χωριάτες να στε πιο ντόμπροι και να μη γίνουμε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες.
Ο νοών νοείτω.
Χουντικος ειμαι πουστρα δεν εχω σχεσεις με Χρυσαυγιτες αλλα σε γαμαω μονος μου με γυμνα χερια οποτε θελεις και οπου θελεις. Μην μιλας πολυ ραντεβου τωρα πουστρα περιμενω. Εσεις οι φιλολαθρο και φιλομογγολοι πουστηδες μονο μιλατε. Ελα θα τα πουμε απο κοντα. Απο κοντα θα μου πεις για εμενα και την οικογενεια μου οχι κρυμμενος πισω απο το σαιτ δειλη πουστρα. Προσωπο με προσωπο εισαι αντρας η οχι?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578

Επειδη παρακολουθω τα post σου και εχεις παντα λογικες αποψεις θα σου πω το εξης" Φιλε μου δεν θελουνε , ειναι πολλα τα λεφτα και ολα προσυμφωνημενα. Εγκαθετοι ειναι ολοι , εγκεκριμενοι απο το παγκοσμιο αρχων συστημα για συγκεκριμενη υπηρεσια. Ηδη ο επομενος που θα χρησιμοποιησουνε μολις φθαρει και ο κουλης ειναι ηδη ετοιμος. Θα γεμισουμε ΟΡΚ παντου τυπε , το χρεος εχει φτασει 500 δις ποιος τολμαει να μιλησει? Χρωστανε μεχρι και τα τρισεγγονα μας στο αρχων συστημα. Ειμαστε ενα υποταγμενο κρατιδιο και οι πουλημενοι πολιτικοι μας , που τους εχουνε πιασμενους απο παντου , εκτελουνε μονο εντολες , δεν εχουνε καμμια ελευθερια. Αν μας επιτεθουνε οι Μογγολοι θα ρωτησουμε πρωτα Αμερικανικη και Γερμανικη πρεσβεια για να αμυνθουμε η οχι. Αν νομιζεις οτι λεω τρελλες λογω ιδεολογιας ψαξε αυτα που σου λεω στα μνημονια που υπογραψανε ολοι ανεξαιρετως και τα 300 αποβρασματα της βουλης.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Επειδη παρακολουθω τα post σου και εχεις παντα λογικες αποψεις θα σου πω το εξης" Φιλε μου δεν θελουνε , ειναι πολλα τα λεφτα και ολα προσυμφωνημενα. Εγκαθετοι ειναι ολοι , εγκεκριμενοι απο το παγκοσμιο αρχων συστημα για συγκεκριμενη υπηρεσια. Ηδη ο επομενος που θα χρησιμοποιησουνε μολις φθαρει και ο κουλης ειναι ηδη ετοιμος. Θα γεμισουμε ΟΡΚ παντου τυπε , το χρεος εχει φτασει 500 δις ποιος τολμαει να μιλησει? Χρωστανε μεχρι και τα τρισεγγονα μας στο αρχων συστημα. Ειμαστε ενα υποταγμενο κρατιδιο και οι πουλημενοι πολιτικοι μας , που τους εχουνε πιασμενους απο παντου , εκτελουνε μονο εντολες , δεν εχουνε καμμια ελευθερια. Αν μας επιτεθουνε οι Μογγολοι θα ρωτησουμε πρωτα Αμερικανικη και Γερμανικη πρεσβεια για να αμυνθουμε η οχι. Αν νομιζεις οτι λεω τρελλες λογω ιδεολογιας ψαξε αυτα που σου λεω στα μνημονια που υπογραψανε ολοι ανεξαιρετως και τα 300 αποβρασματα της βουλης.

Το παγκόσμιο άρχων σύστημα τους ψηφίζει όμως;Ή ο αθάνατος ο μαλάκας ο Έλληνας;

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Το παγκόσμιο άρχων σύστημα τους ψηφίζει όμως;Ή ο αθάνατος ο μαλάκας ο Έλληνας;
Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου. Ο μαλακας κοιμισμενος Ελληνας που τρωει το παραμυθι και την προπαγανδα 46 ολοκληρα χρονια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom