Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.163
Πόντοι
5.506
Στην Συρια υπαρχει πολεμος?

Θεωρητικά τελείωσε τέλη του 2017. Πρακτικά δεν ξέρω, Ελλάδα ζω. Επίσης αυτοί που έχουμε εδώ η μεγάλη μάζα τους έχουν έρθει κυρίως 14-15-16. Και έχουν στόχο να φτάσουν κάπως-κάποτε στη Δυτική Ευρώπη.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Και γιατί υποθέτεις ότι όλοι όσοι εισάγουμε είναι εγκληματίες;
Δεν μπορεί να υπάρχει κάποιος εργατικός που να προκόψει και να βοηθήσει την οικονομία;

Πάρε μερικές έρευνες που λένε πώς η μετανάστευση βοηθάει την οικονομία μιας χώρας.
Αλλά και την παγκόσμια οικονομία.
Ενώ η σχέση των μεταναστών με το έγκλημα;
Απλά ανύπαρκτη.
Απλά οι μετανάστες δεν αυξάνουν την εγκληματικότητα.
Το χω ψάξει το θέμα επιστημονικά και όχι από βιντεάκια στο youtube.
Έχω κι άλλες πηγές πολλές αν θες.

Αυτό σου κάνει;
....Κατά τη διάρκεια της έρευνας, αποκαλύφθηκε πλήρως η δράση οργάνωσης αλλοδαπών, αποτελούμενης από 130 μέλη, στην πλειοψηφία τους Αλγερινοί και Μαροκινοί, οι οποίοι διέπρατταν ληστείες και κλοπές από διερχόμενους πολίτες και τουρίστες, κλοπές από διαμερίσματα και σταθμευμένα οχήματα, κλοπές οχημάτων, καθώς και συστηματική διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.....

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
Θεωρητικά τελείωσε τέλη του 2017. Πρακτικά δεν ξέρω, Ελλάδα ζω. Επίσης αυτοί που έχουμε εδώ η μεγάλη μάζα τους έχουν έρθει κυρίως 14-15-16. Και έχουν στόχο να φτάσουν κάπως-κάποτε στη Δυτική Ευρώπη.

14-15-16..
πολεμος δεν υπαρχει..
γιατι δεν γινονται συλληψεις μεχρι να απελαθουν
τους χορηγει ακομα η ΝΔ επιδοματα και στεγη να σου θυμησω

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Δεν μπορεί να υπάρχει κάποιος εργατικός που να προκόψει και να βοηθήσει την οικονομία;
Πάρε μερικές έρευνες που λένε πώς η μετανάστευση βοηθάει την οικονομία μιας χώρας.
Απλά ανύπαρκτη.

Αυτό;  ....Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 18 αλλοδαποί αποτελούσαν τη σπείρα που είχε γίνει το τελευταίο εξάμηνο “πονοκέφαλος” για κατοίκους και καταστηματάρχες στα Εξάρχεια. Το Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής κατάφερε να ταυτοποιήσει τα μέλη της σπείρας και να συλλάβει, στις περιοχές των Εξαρχείων, της Κυψέλης, του Αγίου Παντελεήμονα και του Μενιδίου, πέντε άτομα για διακεκριμένες κλοπές και ληστείες....  

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656

Απλά ανύπαρκτη.

να συνεχίσω; Εξάρθρωσαν σπείρα αλλοδαπών που έκλεβε πορτοφόλια από πελάτες καταστημάτων στη βορειανατολική Αττική 

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Κι εγώ λευκός είμαι και θα με βρεις μαζί τους και εναντίον σου αν χρειαστεί.
Μετά από αυτό νομίζω πως έχει τελειώσει κάθε συζήτηση και αντιπαράθεση σε επίπεδο επιχειρημάτων!Δεν τον πείθουμε και δεν μας πείθει!
Ο καθένας απλά με όσα έχει ήδη ακούσει διαλέγει πλευρά! Με λάθρο και κοράκια ή με πατριώτες!
Δυστυχώς θα έρθει η ώρα που θα πρέπει να λυθούν αυτά τα θέματα και η υποκίνηση είναι φανερό από ποιούς γίνεται!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Φυσικά κανείς δε θα απαντήσει στις πηγές που ανέβασα.
Ούτε και θα βρει άλλες γιατί το έχω ψάξει ενδελεχώς το θέμα και η συντριπτική πλειοψηφία της επιστήμης λέει ότι οι μετανάστες βοηθούν την οικονομία και δεν αυξάνουν την εγκληματικότητα.

Αλλά εδώ είστε όλοι επιστήμονες του youtube, οπότε τι να σας πούνε τα πτυχία και οι έρευνες.
Μαλακίες.

Που τους είδες τους επιστήμονες του youtube; Άρθρα από εφημερίδες πόσταρα. Και για πες μας τη γνώμη σου. Οι εν λόγω τύπο, αφού συλαμβάνονται, πρέπει να συνεχίσουν να διαμένουν στην Ελλάδα, ναι ή όχι; Ελπίζω να απαντήσεις ευθέως . Αφιερωμένο με αγάπη στη συντριπτική πλειοψηφία της επιστήμης που λέει ότι οι μετανάστες βοηθούν την οικονομία και δεν αυξάνουν την εγκληματικότηταους ....Πάτρα: Πακιστανός καταδικάστηκε για ασέλγεια και βιασμό 8χρονου στην Ηλεία....

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
Μετά από αυτό νομίζω πως έχει τελειώσει κάθε συζήτηση και αντιπαράθεση σε επίπεδο επιχειρημάτων!Δεν τον πείθουμε και δεν μας πείθει!
Ο καθένας απλά με όσα έχει ήδη ακούσει διαλέγει πλευρά! Με λάθρο και κοράκια ή με πατριώτες!
Δυστυχώς θα έρθει η ώρα που θα πρέπει να λυθούν αυτά τα θέματα και η υποκίνηση είναι φανερό από ποιούς γίνεται!

ποιος τους γαμαει
οι κυβερνησεις φερνουν τα λαθρο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.163
Πόντοι
5.506
14-15-16..
πολεμος δεν υπαρχει..
γιατι δεν γινονται συλληψεις μεχρι να απελαθουν
τους χορηγει ακομα η ΝΔ επιδοματα και στεγη να σου θυμησω

Ρε τύπε, πραγματικά είναι κουραστικό, έχουν ειπωθεί 100 χιλιάδες φορές όλα αυτά. Υπήρχε ένα άθλιο καθεστως ελέγχου στοιχείων, ταυτοποιήσεων, ενστάσεων και χρονοβόρων διαδικασιών, ήρθαν τα κοπρόσκυλα οι ανθέλληνες και βρήκαν παραθυράκια να τους διευκολύνουν με τις ενστάσεις (ψυχολογικούς λόγους και άλλες αηδίες), τους έβγαλαν από τα κλειστά κέντρα κράτησης, τους μετέφεραν ελεύθερους και ανενόχλητους στην ενδοχώρα, τους βοήθησαν να μπουκάρουν σε εγκαταλελειμμένα κτήρια και ξενοδοχεία να κάνουν καταλήψεις και φτάσαμε να έχουμε άγνωστο πόσους χιλιάδες άγνωστους να κυκλοφορούν ελεύθεροι. Και τώρα που ψηφίστηκε νέος νόμος με γρήγορες διαδικασίες ελέγχου και απελάσεων αλλά προσπαθούν να βρεθούν και οι υπόλοιποι και να ταυτοποιηθούν αλλά να δημιουργηθούν ξανά κλειστές δομές επίσης, εσείς κάνετε σα να μην ξέρετε τίποτα.

Ε, εντάξει, ο Κούλης φταίει για όλα, είναι λαθρολάγνος και δεν κάνει τίποτα, αυτός φταίει, αυτός μας τους κουβάλησε.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Που τους είδες τους επιστήμονες του youtube; Άρθρα από εφημερίδες πόσταρα. Και για πες μας τη γνώμη σου. Οι εν λόγω τύπο, αφού συλαμβάνονται, πρέπει να συνεχίσουν να διαμένουν στην Ελλάδα, ναι ή όχι; Ελπίζω να απαντήσεις ευθέως . Αφιερωμένο με αγάπη στη συντριπτική πλειοψηφία της επιστήμης που λέει ότι οι μετανάστες βοηθούν την οικονομία και δεν αυξάνουν την εγκληματικότηταους ....Πάτρα: Πακιστανός καταδικάστηκε για ασέλγεια και βιασμό 8χρονου στην Ηλεία....

Ρε τύπε ανεβάζεις άρθα από εφημερίδες για μεμονωμένα εγκλήματα ενώ εγώ σου έχω ανεβάσει έρευνες στατιστικές που έχουν πάρει όλα αυτά τα άρθρα που ανεβάζεις κι έχουν βγάλει στατιστικά πορίσματα που αποδεικνύουν ότι η μετανάστευση δεν ανεβάζει την εγκληματικότητα.

Κι εγώ θα μπορούσα να ανεβάζω άρθρα με Έλληνες που διαπράτουν εγκλήματα και να λέω δείτε τι κάνουν οι Έλληνες, όπως και έγινε τις τελευταίες μέρες με τη βιτριόλη και τη Μαρκέλλα.

Αυτά που σου έκανα λινκ εγώ είναι προϊόντα έρευνας από επιστήμονες όχι δημοσιογραφία.

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
Ρε τύπε, πραγματικά είναι κουραστικό, έχουν ειπωθεί 100 χιλιάδες φορές όλα αυτά. Υπήρχε ένα άθλιο καθεστως ελέγχου στοιχείων, ταυτοποιήσεων, ενστάσεων και χρονοβόρων διαδικασιών, ήρθαν τα κοπρόσκυλα οι ανθέλληνες και βρήκαν παραθυράκια να τους διευκολύνουν με τις ενστάσεις (ψυχολογικούς λόγους και άλλες αηδίες), τους έβγαλαν από τα κλειστά κέντρα κράτησης, τους μετέφεραν ελεύθερους και ανενόχλητους στην ενδοχώρα, τους βοήθησαν να μπουκάρουν σε εγκαταλελειμμένα κτήρια και ξενοδοχεία να κάνουν καταλήψεις και φτάσαμε να έχουμε άγνωστο πόσους χιλιάδες άγνωστους να κυκλοφορούν ελεύθεροι. Και τώρα που ψηφίστηκε νέος νόμος με γρήγορες διαδικασίες ελέγχου και απελάσεων αλλά προσπαθούν να βρεθούν και οι υπόλοιποι και να ταυτοποιηθούν αλλά να δημιουργηθούν ξανά κλειστές δομές επίσης, εσείς κάνετε σα να μην ξέρετε τίποτα.

Ε, εντάξει, ο Κούλης φταίει για όλα, είναι λαθρολάγνος και δεν κάνει τίποτα, αυτός φταίει, αυτός μας τους κουβάλησε.

1 χρονος κυβερνηση
οι λαθρο αυξηθηκαν

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.163
Πόντοι
5.506
1 χρονος κυβερνηση
οι λαθρο αυξηθηκαν