barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.163
- Πόντοι
- 5.506
Δεν ειπα για σενα.
Άσε που έχω και το Λάκη δίπλα με έβαλε να ψάχνω την άδεια του σπιτιού, το συμβόλαιο με τη δεη και το συμβόλαιο της οικοπεδάρας μου.
Δεν ειπα για σενα.
Στην Συρια υπαρχει πολεμος?
Γιατι;Άσε που έχω και το Λάκη δίπλα με έβαλε να ψάχνω την άδεια του σπιτιού, το συμβόλαιο με τη δεη και το συμβόλαιο της οικοπεδάρας μου.
Τι να μου αρεσει δεν σε καταλαβαινω!Δεν σου αρεσε?
Ε και συ δεν του τα εδειξες;Λάκης είναι αυτός.
Και γιατί υποθέτεις ότι όλοι όσοι εισάγουμε είναι εγκληματίες;
Δεν μπορεί να υπάρχει κάποιος εργατικός που να προκόψει και να βοηθήσει την οικονομία;
Πάρε μερικές έρευνες που λένε πώς η μετανάστευση βοηθάει την οικονομία μιας χώρας.
Αλλά και την παγκόσμια οικονομία.
Ενώ η σχέση των μεταναστών με το έγκλημα;
Απλά ανύπαρκτη.
Απλά οι μετανάστες δεν αυξάνουν την εγκληματικότητα.
Το χω ψάξει το θέμα επιστημονικά και όχι από βιντεάκια στο youtube.
Έχω κι άλλες πηγές πολλές αν θες.
Θεωρητικά τελείωσε τέλη του 2017. Πρακτικά δεν ξέρω, Ελλάδα ζω. Επίσης αυτοί που έχουμε εδώ η μεγάλη μάζα τους έχουν έρθει κυρίως 14-15-16. Και έχουν στόχο να φτάσουν κάπως-κάποτε στη Δυτική Ευρώπη.
Δεν μπορεί να υπάρχει κάποιος εργατικός που να προκόψει και να βοηθήσει την οικονομία;
Πάρε μερικές έρευνες που λένε πώς η μετανάστευση βοηθάει την οικονομία μιας χώρας.
Απλά ανύπαρκτη.
Απλά ανύπαρκτη.
Μετά από αυτό νομίζω πως έχει τελειώσει κάθε συζήτηση και αντιπαράθεση σε επίπεδο επιχειρημάτων!Δεν τον πείθουμε και δεν μας πείθει!Κι εγώ λευκός είμαι και θα με βρεις μαζί τους και εναντίον σου αν χρειαστεί.
Φυσικά κανείς δε θα απαντήσει στις πηγές που ανέβασα.
Ούτε και θα βρει άλλες γιατί το έχω ψάξει ενδελεχώς το θέμα και η συντριπτική πλειοψηφία της επιστήμης λέει ότι οι μετανάστες βοηθούν την οικονομία και δεν αυξάνουν την εγκληματικότητα.
Αλλά εδώ είστε όλοι επιστήμονες του youtube, οπότε τι να σας πούνε τα πτυχία και οι έρευνες.
Μαλακίες.
Μετά από αυτό νομίζω πως έχει τελειώσει κάθε συζήτηση και αντιπαράθεση σε επίπεδο επιχειρημάτων!Δεν τον πείθουμε και δεν μας πείθει!
Ο καθένας απλά με όσα έχει ήδη ακούσει διαλέγει πλευρά! Με λάθρο και κοράκια ή με πατριώτες!
Δυστυχώς θα έρθει η ώρα που θα πρέπει να λυθούν αυτά τα θέματα και η υποκίνηση είναι φανερό από ποιούς γίνεται!
14-15-16..
πολεμος δεν υπαρχει..
γιατι δεν γινονται συλληψεις μεχρι να απελαθουν
τους χορηγει ακομα η ΝΔ επιδοματα και στεγη να σου θυμησω
Που τους είδες τους επιστήμονες του youtube; Άρθρα από εφημερίδες πόσταρα. Και για πες μας τη γνώμη σου. Οι εν λόγω τύπο, αφού συλαμβάνονται, πρέπει να συνεχίσουν να διαμένουν στην Ελλάδα, ναι ή όχι; Ελπίζω να απαντήσεις ευθέως . Αφιερωμένο με αγάπη στη συντριπτική πλειοψηφία της επιστήμης που λέει ότι οι μετανάστες βοηθούν την οικονομία και δεν αυξάνουν την εγκληματικότηταους ....Πάτρα: Πακιστανός καταδικάστηκε για ασέλγεια και βιασμό 8χρονου στην Ηλεία....
Ρε τύπε, πραγματικά είναι κουραστικό, έχουν ειπωθεί 100 χιλιάδες φορές όλα αυτά. Υπήρχε ένα άθλιο καθεστως ελέγχου στοιχείων, ταυτοποιήσεων, ενστάσεων και χρονοβόρων διαδικασιών, ήρθαν τα κοπρόσκυλα οι ανθέλληνες και βρήκαν παραθυράκια να τους διευκολύνουν με τις ενστάσεις (ψυχολογικούς λόγους και άλλες αηδίες), τους έβγαλαν από τα κλειστά κέντρα κράτησης, τους μετέφεραν ελεύθερους και ανενόχλητους στην ενδοχώρα, τους βοήθησαν να μπουκάρουν σε εγκαταλελειμμένα κτήρια και ξενοδοχεία να κάνουν καταλήψεις και φτάσαμε να έχουμε άγνωστο πόσους χιλιάδες άγνωστους να κυκλοφορούν ελεύθεροι. Και τώρα που ψηφίστηκε νέος νόμος με γρήγορες διαδικασίες ελέγχου και απελάσεων αλλά προσπαθούν να βρεθούν και οι υπόλοιποι και να ταυτοποιηθούν αλλά να δημιουργηθούν ξανά κλειστές δομές επίσης, εσείς κάνετε σα να μην ξέρετε τίποτα.
Ε, εντάξει, ο Κούλης φταίει για όλα, είναι λαθρολάγνος και δεν κάνει τίποτα, αυτός φταίει, αυτός μας τους κουβάλησε.
1 χρονος κυβερνηση
οι λαθρο αυξηθηκαν
Νόμος 4636/2019 - ΦΕΚ 169/Α/1-11-2019 (Κωδικοποιημένος)
Τρέχουσα ενοποιημένη έκδοση: 18.12.2020. Το Κωδικοποιημένο αρχείο, εκδόθηκε σε ενοποιημένο κείμενο με ενσωματωμένες τις μεταγενέστερες τροποποιήσεις.www.e-nomothesia.gr
ποσοι μπηκαν/ποσοι απελαθηκαν πες