Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 158 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 696 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.529

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
Ενώ οι Εβραίοι και όλοι οι άλλοι που ακρωτηριάζουν το πέος είναι καλύτεροι.
Κάποιο το κάνουν και με το στόμα.

Βαρβαρικά έθιμα από διάφορους λαούς που πρέπει να εξαλειφθούν.

άλλο η περιτομή. Είναι θέμα καθαριότητας πέρα από θρησκευτικό. Και δεν γίνεται με το στόμα, έλεος.. Τςτςτς δεν περίμενα να σε δώ αδιάβαστο σε εβραικό θέμα. Όσο για την κλειτοριδεκτομή, την κάνουν οι φίλοι σου οι μουσουλμάνοι για να καταστείλουν την γυναικεία επιθυμία για σεξ. Και γράφεις και σε σεξουαλικό σαητ ξεφτιλισμένε.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216
άλλο η περιτομή. Είναι θέμα καθαριότητας πέρα από θρησκευτικό. Και δεν γίνεται με το στόμα, έλεος.. Τςτςτς δεν περίμενα να σε δώ αδιάβαστο σε εβραικό θέμα. Όσο για την κλειτοριδεκτομή, την κάνουν οι φίλοι σου οι μουσουλμάνοι για να καταστείλουν την γυναικεία επιθυμία για σεξ. Και γράφεις και σε σεξουαλικό σαητ ξεφτιλισμένε.

Δες τη φοτο ηλίθιε και μετά μιλα

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.497
Πόντοι
1.446
Συμφωνώ μαζί σου. Αλλά σου υποδεικνύω ότι πολλοί λαοί έχουν τέτοια, όχι μόνο οι Σομαλοί αλλά και οι Εβραίοι που κάνουν κουμάντο στο Δυτικό πολιτισμό αυτή τη στιγμή.

Δεν συμφωνώ σου λέω και τους κράζω και αυτούς. Αλλά την συγκεκριμένη στιγμή δεν έρχονται βάρκες με Εβραίους αλλά με Σομαλούς

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Οσο για περιτομη, οτιδηποτε γινεται σε ανθρωπο χωρις να το θελει ειναι απαραδεκτο

Αλλα οι μουσουλμανοι πρωτοι σε τετοια, οχι μονο οι Εβραιοι

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216
Δεν συμφωνώ σου λέω και τους κράζω και αυτούς. Αλλά την συγκεκριμένη στιγμή δεν έρχονται βάρκες με Εβραίους αλλά με Σομαλούς

Ναι τους Εβραίους τους κηνύγησε ο Χίτλερ, πήγαν στην Αμερική και τώρα κάνουν κουμάντο σολη τη γη.

Και τώρα θες να κάνουμε το ίδιο με τους Σομαλούς;  :2funny: :2funny: :2funny:

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216
Δε μου λες ρε κορακα πως πανε οι δουλειες ρε?Εκοψαν η δεν καταλαβαινουν τα πακια κ οι αλλοι...

Δε σε καταλαβαίνω μάγκα μου, για κάντο μου λίγο πιο λιανά γιατί είμαι και αργός

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
Δες τη φοτο ηλίθιε και μετά μιλα
Και άσχετος Και βλαξ.Ποιός κάνει περιτομή με το στόμα τύπε, αν όχι κάποια καθυαστερημένη φυλή ομοιδεατών σου; Στείλε φωτό αν έχεις ή πηγη

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
:think:Οι Ινδοι γιατι κανουν παιδια ενω δε μπορουν να τα ταισουν? Καποιος αριστερος θα απαντησει?

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.497
Πόντοι
1.446
Ναι τους Εβραίους τους κηνύγησε ο Χίτλερ, πήγαν στην Αμερική και τώρα κάνουν κουμάντο σολη τη γη.

Και τώρα θες να κάνουμε το ίδιο με τους Σομαλούς;  :2funny: :2funny: :2funny:

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού

Τελέιως άκυρος ο συνειρμός σου,εμείες δεν κυνηγάμε κανέναν δεν τους αφήνουμε να μπαίνουν στην χώρα μας απλώς

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216
Και άσχετος Και βλαξ.Ποιός κάνει περιτομή με το στόμα τύπε, αν όχι κάποια καθυαστερημένη φυλή ομοιδεατών σου; Στείλε φωτό αν έχεις ή πηγη

Είσαι ηλίθιος πραγματικά. Στην προηγούμενη σελίδα έχω ανεβάσει φωτο.

Τρολ είσαι και κάθομαι σα βλάκας και σου απαντάω;

Πάρε και πηγή σε περίπτωση που είσαι ανίκανος να πας μια σελίδα πισω και να δεις τη φωτογραφία.

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
Και ιδού τι διάβασε η μαυροφτερού κυρία κόρακα :

Στη ζωή κάθε Αμερικανού πουτσορουφήχτρα (και χρησιμοποιώ τον όρο ως τιμητικό), φτάνει κάποτε η στιγμή που αυτός/ αυτή κατεβάζει ένα παντελόνι και δεν συναντά έναν κοντοκουρεμένο ναύτη, αλλά έναν κουκουλοφόρο μοναχό. Ναι, μιλάω για τη σπάνια περίπτωση (στην Αμερική και το Ισραήλ τουλάχιστον), που μπορεί να καταλήξετε με το πετσάκι στα χέρια σας. Και τελικά, στο στόμα σας.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν έρχονται όλα τα πέη ίσα σε αυτό τον κόσμο, και η ενασχόληση με ένα που ανήκει στην ποικιλία των απερίτμητων, προσφέρει τη δίκη της μοναδική χαρά και πρόκληση. Πήρα συνέντευξη από μερικούς απερίτμητους γκέι άντρες (τη μόνη δημογραφική ομάδα που έχει βρεθεί και στα δύο άκρα αυτής της δοσοληψίας), οι οποίοι δίνουν μερικές απλές συμβουλές για να προσφέρετε σε έναν άντρα χωρίς περιτομή, την πίπα της ζωής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι το μέγεθος έχει σημασία. Όχι μόνο το μήκος του πέους, αλλά και το μέγεθος της ακροποσθίας επίσης. Μερικές ακροποσθίες θα είναι σφιχτές σαν τύμπανο όταν το πέος είναι σκληρό, ενώ σε άλλες θα περισσεύει ένα κομμάτι σαν το λαιμό της γαλοπούλας που κρέμεται, ακόμη και σε πλήρη στύση. Το μέγεθός του είναι καθοριστικό όσον αφορά στο τι θα το κάνετε. Βεβαιωθείτε ότι δεν θα τεντώσετε κάποιο που είναι σφιχτό, ενώ σίγουρα πρέπει να παίξετε λίγο με αυτά που έχουν περιθώριο για κούνημα.

Η τυπική αντίδραση ενός πουτσορουφήχτρα που δεν είναι εξοικοιωμενος με αυτό το έξτρα κομμάτι δέρματος στο πέος, είναι απλά να το τραβήξει πίσω και να προσποιηθεί ότι αυτό δεν υπάρχει. Μεγάλο λάθος. «Το κεφάλι μου είναι πολύ ευαίσθητο,» λέει ο Richard από το Σαν Φρανσίσκο, ο οποίος -όπως και τα περισσότερα απερίτμητα (άκοπα) αγόρια- είναι πιο ευαίσθητος από τα περιτμημένα(ψιλοκομμένα) αδέλφια του (αυτό συμβαίνει όταν η βάλανός σας δεν έχει μουδιάσει από την τριβή στο εσωτερικό του τζιν σας, κάθε μέρα για αμέτρητα χρόνια). «Αν το δέρμα είναι τραβηγμένο πίσω, η αίσθηση είναι πραγματικά έντονη και ωραία, αλλά μερικές φορές, υπερβολικά έντονη. Το παίρνουν στο στόμα σαν να είναι ένα περιτμημένο πουλί, και είναι αρκετά οδυνηρό. Θα πρέπει να κάνουν ένα διάλειμμα και να επανέρχονται». Εάν το πέος ενοχλείται, το καλύτερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να το αφήσουμε να κάνει ένα διάλειμμα, ξανακαλύπτοντας την κορυφή του με την ακροποσθία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά όχι πάρα πολύ! Ο Αdam από τη Φιλαδέλφια προειδοποιεί: «Θα πρέπει να τραβήξετε την ακροποσθία λίγο προς τα πίσω. Δεν αισθάνομαι τίποτα αν απλώς μου πιπιλάνε το δέρμα πάνω από το κεφάλι». Άρα, θα πρέπει να επανέλθει στην κορυφή, αλλά χωρίς να μετατραπεί σε άδεια κινεζική δαχτυλοπαγίδα. Καταλάβατε;

Δεν είναι άξιο απορίας λοιπόν το γεγονός ότι όλοι φρικάρουν όταν βλέπουν το πετσάκι - αυτά τα πράγματα είναι περίπλοκα. Τραβήξτε το πίσω, αλλά όχι πολύ. Σπρώξτε προς τα εμπρός, αλλά όχι πάρα πολύ. Δεν είναι πορτοφόλι για κέρματα... και η λίστα συνεχίζεται. Το σημαντικότερο πράγμα που πρέπει να θυμάστε ωστόσο, είναι ότι σε αντίθεση με ένα περιτμημένο πέος, όταν ασχολείστε με ένα απερίτμητο, μπορείτε να το κρατήσετε σφιχτά και να δουλέψετε πραγματικά με το δέρμα.

«Μου αρέσει όταν κάποιος χρησιμοποιεί τα χέρια του καθώς παίρνει τσιμπούκι, και τραβάει το πετσάκι πάνω από το κεφάλι κατ' επανάληψη. Θα πρέπει να το τραβάει πάνω και στη συνέχεια ξανά προς τα πίσω. Μου δίνει την αίσθηση του αυνανισμού και αυτό με κάνει να θέλω να τελειώσω», λέει ο Adam. «Δεν χρειάζεται να δουλεύουν το κεφάλι οι αμυγδαλές σας, όταν το δέρμα του άντρα θα παρέχει όλη την απαραίτητη τριβή. Απλά θυμηθείτε, στο κομμάτι της τριβής, μπορεί να υπάρξει πόνος». «Νομίζω πως το κλειδί είναι να διατηρείται το κεφάλι υγρό. Υπάρχει ένα σημείο που όταν ξεπεραστεί, ο δέκτης απλώς πληγώνεται από το πολύ τρίψιμο», λέει ο Manny από τη Νέα Υόρκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα που κατέχουμε πια την βασική τεχνική, ορίστε μερικές συμβουλές για το επόμενο επίπεδο, τις οποίες μπορείτε να του πείτε ότι σας έχει διδάξει ο γκέι κολλητός σας.

Αυτή είναι μια κίνηση που αναφέρθηκε στο συμβούλιο: «Ξεκινήστε τοποθετώντας τη γλώσσα σας μέσα και τυλίξτε την γύρω γύρω. Αυτό τους ξετρελαίνει», δήλωσε ο Adam και όλοι οι υπόλοιποι γδαρμένοι κύριοι συμφώνησαν. Προφανώς αυτό είναι must για κάθε λάτρη της ακροποσθίας που σέβεται τον εαυτό του.

Αφού σπρώξετε τη γλώσσα σας εκεί μέσα, δώστε και στο δέρμα του άντρα σας λίγη προσοχή. Αν έχει μεγάλη κουκούλα, πιπιλίστε την και δαγκώστε την λίγο, απλά να είστε προσεκτικοί. «Μου αρέσει να είμαι τραχύς και να ελέγχω την κατάσταση, γι 'αυτό ίσως θα δάγκωνα περισσότερο από κάποιον άλλο», λέει ο Richard. «Ξεκινήστε απαλά και ανάλογα με την αντίδραση ίσως μπορέσετε να το κάνετε λίγο περισσότερο. Είναι σαν τις θηλές -μερικές είναι ευαίσθητες και κάποιες άλλες δεν είναι». Ο Adam λέει ότι το δάγκωμα στην ακροποσθία δεν είναι κάτι που κάνεις κατά την πρώτη συνάντηση -και ότι ίσως να πρέπει να ρωτήσετε έναν άντρα προτού μασουλήσετε το στέλεχός του.

Τώρα, αν πραγματικά θέλετε να κερδίσετε το μετάλλιο χρωμίου (ξέρετε, σα να το έχετε ρουφήξει από έναν προφυλακτήρα), ο Manny έχει έχει μια σύσταση που είναι πραγματικά περίπλοκη, αλλά απολύτως εκπληκτική. «Κάτι που μου αρέσει, είναι να κάνω την αντίθετη κίνηση στην ακροποσθία από αυτή που κάνω στο πέος. Δηλαδή, όταν κινείστε προς το κάτω μέρος του πέους, τραβήξτε την ακροποσθία προς τα επάνω και όταν ανεβαίνετε στο πέος, σπρώξτε την ακροποσθία προς τα κάτω. Αν γίνει σωστά μπορεί να είναι τέλειο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτές οι συμβουλές είναι ένα καλό εφαλτήριο, αλλά όπως όλα στο σεξ, η επικοινωνία είναι το κλειδί. Αν δεν έχεις ιδέα τι να κάνεις, ζήτα από το άτομο στην άλλη πλευρά του πέους να σου πει τι θέλει. Και να θυμάσαι: Η εξάσκηση οδηγεί στην τελειότητα, τσουλάκι.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    165,3 KB · Εμφανίσεις: 39

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Καππα Φι τα καταφερες παλι να μπαχαλεψεις το νημα ε?

Εισαι δυνατος παικτης παντως

• Like
Αντιδράσεις: Iso13

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ρε Κορακι, γιατι δεν απαντας σε επιχειρηματα?

Αν ηταν 300 εκατ οι Ινδοι δεν θα τους ηταν πιο ευκολο να επιβιωσουν στη χωρα τους? Γιατι επρεπε να γινουν 1.3 δισ? οι ευρωπαιοι το επεβαλλαν αυτο?

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Μην φοβαστε ρε τους μεταναστες οτι θα αλλοιωσουν τον πολιτισμο μας,η ταινια του Σεφερλη εκανε ρεκορ εισητηριων! :happy:

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.497
Πόντοι
1.446
Είσαι ηλίθιος πραγματικά. Στην προηγούμενη σελίδα έχω ανεβάσει φωτο.

Τρολ είσαι και κάθομαι σα βλάκας και σου απαντάω;

Πάρε και πηγή σε περίπτωση που είσαι ανίκανος να πας μια σελίδα πισω και να δεις τη φωτογραφία.

Μαλάκα έλεος καλά ζώα και αυτοί ανταγονίζονται τους Σομαλούς ποιος θα είναι ο μεγαλύτερος πίθηκας,ευτυχώς δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο στην Θεσσαλονίκη που έχει Εβραίους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom