Επιτελους ειπε και ενας ανθρωπος κατι σωστο σε αυτο το γαμημενο νημα μας εχουνε γαμησει το μυαλο με αυτα που ακουμε. POTISTIS 11 Ακου τι ακουμε ρε πουστη μου οτι οι Πιθηκανθρωποι Πακιστανοι ειναι καλυτεροι απο τους Ελληνες. Με τετοιες μαλακιες που λετε τι θελετε μετα να μην μας γαμησουνε ολοι? Τυπε οι πειναλες Πακιστανοι παιρνουνε στο Πακισταν 50 ευρο τον μηνα και βεβαια θα παρουνε 30 ευρο την ημερα και θα σου γλειψουνε και τον κωλο. Δεν ειναι ο Ελληνας στο ιδιο βιοτικο πολιτιστικο μορφωτικο ιστορικο επιπεδο με το πρωτοζωο τυπε. Τι συγκρινεις? Θα μας κουφανετε εδω μεσα. Δηλαδη επειδη ο Ελληνας διαλεγει τις δουλειες που παει η στοχευει ψηλα ειναι τεμπελης και κακος? Να πας συμβουλος της Μερκελ τυπε τετοιες μαλακιες λεει για τους Ελληνες.Κάτι τέτοια επιχειρήματα της πούτσας περί εργατικών αλλοδαπών και τεμπέληδων Ελλήνων που δεν τους βρίσκεις όταν τους χρειάζεσαι , πήγε να μου πει και ο πατέρας μου για να δικαιολογήσει το χαρτζιλίκωμα αλλοδαπών!
Εγώ του είπα ευθαρσώς ...ΑΣΤΑ ΑΜΑΖΕΥΤΑ προκειμένου να δώσεις χρήμα και αιτία διαμονής σε αλλοδαπούς!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Που στο διαολο ησουνα κρυμμενος ρε τυπε τοσο καιρο εδω μεσα πως δεν εχουμε μιλησει ποτε εμεις οι δυο. Εσυ μιλας οταν γραφεις post η εγω?Επίσης χρειάζεται αυστηρό μποϊκοτάζ σε επιχειρήσεις που έχουν αλβανοπακια εργαζόμενους! Ακόμα και χωμένοι στη κουζίνα να είναι ή σε αποθήκες πάντα κοιτάμε από μισοάνοιχτες πόρτες ποιοι δουλεύουν μέσα!
Μονοπώλιο δεν έχει κανένας κι αν δεν θέλει να πληρώσει και να ασφαλίσει Έλληνες ας κλείσει! Ατομική συνείδηση χρειάζεται !
Αντε ρε Νασο αργησες ειχα φρικαρει εδω μεσα.λαθρολαγνα στρακιαπου που ειστε
μπουκωνετε καναν Αλγερινο στην ΒΔ πλευρα της Ακροπολεως που εχει αλωθει απο ορδες λαθρο
:S :S :S
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Επιτελους ειπε και ενας ανθρωπος κατι σωστο σε αυτο το γαμημενο νημα μας εχουνε γαμησει το μυαλο με αυτα που ακουμε. POTISTIS 11 Ακου τι ακουμε ρε πουστη μου οτι οι Πιθηκανθρωποι Πακιστανοι ειναι καλυτεροι απο τους Ελληνες. Με τετοιες μαλακιες που λετε τι θελετε μετα να μην μας γαμησουνε ολοι? Τυπε οι πειναλες Πακιστανοι παιρνουνε στο Πακισταν 50 ευρο τον μηνα και βεβαια θα παρουνε 30 ευρο την ημερα και θα σου γλειψουνε και τον κωλο. Δεν ειναι ο Ελληνας στο ιδιο βιοτικο πολιτιστικο μορφωτικο ιστορικο επιπεδο με το πρωτοζωο τυπε. Τι συγκρινεις? Θα μας κουφανετε εδω μεσα. Δηλαδη επειδη ο Ελληνας διαλεγει τις δουλειες που παει η στοχευει ψηλα ειναι τεμπελης και κακος? Να πας συμβουλος της Μερκελ τυπε τετοιες μαλακιες λεει για τους Ελληνες.
Τυπε και σενα πηθικι σε περναει ο Νορβηγος,Σουηδος,Φινλανδος,Αγγλος.Σκεφτεται δουλευω εγω γαμιεμαι για να τα παρει ο χιμπατζης ελληνας που ναι αραχτος στον ηλιο,γυρναει το μπεγλερι κ νοικιαζει ρουμς του λετ.Γι αυτο κ απαξια να ρθει διακοπες εδω κ εχουμε γεμισει Μακεδονες.Επισης σε ολο τον κοσμο τους λεν Μακεδονες και εμεις ξερουν οτι τους λεμε Σκοπιανους,ποιο γραφικος πεθαινεις
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Η μετακινηση πολιτβν εντος ευρωπσικης ενωσης γινεται με ταυτοτητα,δρν χρειαζεται διαβατηριο.Ε τραβα σ αυτες τις χωρες π σ πα καθως κ Ιρλανδια Ισλανδια και μολις δουν την ταυτοτητα της χωρας σου που τοσο εκτιμας,θα καταλαβεις για τι σ μιλαω
sly.
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2020
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
Ρε τύπε τι μας λες τώρα; Συγκρίνεις τα λαθροπάκια και την υποκουλτούρα τους, με τους έλληνες που είναι στο κατω κατω και ευρωπαίοι; Ότι να ναι.. Τώρα οι σκοπιανοί τον εχουν πιει κλαρίνο γιατί στην βικιπαίδεια τους διαχωρίζει.. και λέει Καθαρά ότι ουδεμία σχεση έχουν με το αρχαιοελληνικό μακεδονικό φύλο αφού στην καταγωγή τους είναι Σλάβοι που κατέβηκαν στην περιοχή τον 6ο με 7ο αιωνα μ.ΧΤυπε και σενα πηθικι σε περναει ο Νορβηγος,Σουηδος,Φινλανδος,Αγγλος.Σκεφτεται δουλευω εγω γαμιεμαι
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 2.356
Αυτο λεει η Συμφωνια των Πρεσπων!Ρε τύπε τι μας λες τώρα; Συγκρίνεις τα λαθροπάκια και την υποκουλτούρα τους, με τους έλληνες που είναι στο κατω κατω και ευρωπαίοι; Ότι να ναι.. Τώρα οι σκοπιανοί τον εχουν πιει κλαρίνο γιατί στην βικιπαίδεια τους διαχωρίζει.. και λέει Καθαρά ότι ουδεμία σχεση έχουν με το αρχαιοελληνικό μακεδονικό φύλο αφού στην καταγωγή τους είναι Σλάβοι που κατέβηκαν στην περιοχή τον 6ο με 7ο αιωνα μ.Χ
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Κανένας Νορβηγός ,Σουηδός,Άγγλος ή Φινλανδός μας περνάει σε κάτι ούτε εμείς σε κάτι άλλο με την έννοια που το θέτεις! Μια χαρά έρχεται και τα χαζοστερεότυπα ταυ αραχτού Έλληνα με το μπεγλέρι τα έχεις μόνο εσύ και οι όμοιοί σου ! Δεν λέω πως όλα είναι άψογα διότι έχει μια μερίδα του πληθυσμού που όντως δεν της αξίζει καμιά οικονομική ευημερία αλλά αυτούς τους συναντάς στην εκπαίδευση , δήμους , υπηρεσίες φαντάσματα κτλ!
Όσο για όλο το κόσμο που τους λέει τους Σλαβοσκοπιανούς ... Μακεδόνες επειδή είναι ανιστόρητος και επειδή κάτι εθνικόμηδενιστικά μπαζουκομοιάσματα σαν κι εσάς για 4 χρόνια σφετερίστηκαν την εξουσία και πήγαν και πούλησαν τη Μακεδονία μας , δεν σημαίνει πως θα ακολουθήσει και ο κόσμος την ανθελληνική μόχλευση τους! Σε οποιαδήποτε διαφωνία έχει κάποιος δεν απαντώ παρά μόνο τον παραπέμπω να διαβάσει ιστορία να μορφωθεί από όποια χώρα και αν είναι και θα τον διορθώνω όταν τον ακούω μέχρι να το εμπεδώσει!
Και τέλος η υπογραφή μου ταιριάζει κουτί σε όσους έχουν την επιχειρηματολογία σου και όσους κομπλεξικούς συμφωνούν με αυτή!
Όσο για όλο το κόσμο που τους λέει τους Σλαβοσκοπιανούς ... Μακεδόνες επειδή είναι ανιστόρητος και επειδή κάτι εθνικόμηδενιστικά μπαζουκομοιάσματα σαν κι εσάς για 4 χρόνια σφετερίστηκαν την εξουσία και πήγαν και πούλησαν τη Μακεδονία μας , δεν σημαίνει πως θα ακολουθήσει και ο κόσμος την ανθελληνική μόχλευση τους! Σε οποιαδήποτε διαφωνία έχει κάποιος δεν απαντώ παρά μόνο τον παραπέμπω να διαβάσει ιστορία να μορφωθεί από όποια χώρα και αν είναι και θα τον διορθώνω όταν τον ακούω μέχρι να το εμπεδώσει!
Και τέλος η υπογραφή μου ταιριάζει κουτί σε όσους έχουν την επιχειρηματολογία σου και όσους κομπλεξικούς συμφωνούν με αυτή!
sly.
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2020
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
Αν έχεις χρόνο μπες στο βικιπαίδεια ακόμη και στα αγγλικά να δεις τι γράφει.. βγάζει πίπα τους σκοπιανούς με το γάντιΑυτο λεει η Συμφωνια των Πρεσπων!
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Τι ενδείξεις έχεις ότι μπορεί να συμβαίνει η δεύτερη περίπτωση που περιγράφεις τόσο επιμελώς?δουλευεις χυστη μου η περνεις τα γκαφρα του πατερα σου οταν σου λεει τα επιχειρηματα της πουτσας?
Έχω δώσει δικαίωμα να υποθέσει κάποιος κάτι τέτοιο?
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Ενω οι δεξιοι οι υπερπατριωτες
Το 20%
Η δεξια που δεν υπαρχει συμφορα στην ελλαδα που να μην ειναι υπευθυνη
Με τετοιες μλκς σας ποτιζουν
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 2.356
Εχουν πολυ πλακα εδω μεσα κατι οργια που το παιζουν ελληναρες και δεν ξερουν ουτε την ιστορια του νησιου τους και ποσοι λαοι γαμησαν τις γυναικες τους τα τελευταια 2000 χρονια και ανηκουν στην Ελλαδα μονο 75 χρονια!
sly.
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2020
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
Και οι αρχαιοι έλληνες γάμαγαν ξένους λαούς για 1000 χρόνια, και οι βυζαντινοί για άλλα 1000 χρόνια, τι να λέμε τώρα. Χώρια που οι τούρκοι έπαιρναν χιλιάδες γενίτσαρους απο την ευρώπη, το ίδιο και γυναίκες που ήταν ευρωπαίες ή σλάβες, και αυτα για να ξεπλύνουν το μογγόλικο αίμα τους. Άρα πιο πιθανό να είναι ο τουρκος κάτι άλλο γενετικά, απο ότι ο έλληνας. Πχ. η γιαγιά του σουλειμάν ήταν ελληνίδα, ενώ μάνα του ηταν ρωσίδαΕχουν πολυ πλακα εδω μεσα
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 2.356
Ακριβως λοιπον δεν υπαρχει καθαρη φυλη πουθενα τυπε.Και οι αρχαιοι έλληνες γάμαγαν ξένους λαούς για 1000 χρόνια, και οι βυζαντινοί για άλλα 1000 χρόνια, τι να λέμε τώρα. Χώρια που οι τούρκοι έπαιρναν χιλιάδες γενίτσαρους απο την ευρώπη, το ίδιο και γυναίκες που ήταν ευρωπαίες ή σλάβες, και αυτα για να ξεπλύνουν το μογγόλικο αίμα τους. Άρα πιο πιθανό είναι ο τουρκος κάτι άλλο γενετικά, απο ότι ο έλληνας. Πχ. η γιαγιά του σουλειμάν ήταν ελληνίδα, ενώ μάνα του ηταν ρωσίδα
Τυπε και σενα πηθικι σε περναει ο Νορβηγος,Σουηδος,Φινλανδος,Αγγλος.Σκεφτεται δουλευω εγω γαμιεμαι για να τα παρει ο χιμπατζης ελληνας που ναι αραχτος στον ηλιο,γυρναει το μπεγλερι κ νοικιαζει ρουμς του λετ.Γι αυτο κ απαξια να ρθει διακοπες εδω κ εχουμε γεμισει Μακεδονες.Επισης σε ολο τον κοσμο τους λεν Μακεδονες και εμεις ξερουν οτι τους λεμε Σκοπιανους,ποιο γραφικος πεθαινεις
Ποσο ασχετος εισαι ρε φιλε
Οι Ελληνες που δουλευουν εξω ειναι παραδειγμα εργατικοτητας και αποδοσης
Δεν κοιτανε ωραρια, φερνουν αποτελεσματα και πλεον ο Ελληνας εξειδικευμενος εργαζομενος εχει φτιαξει καλο ονομα
Υπαρχουν βεβαια και καποιοι Ελληνες εξω που εχουν μουσι κλαρινογαμπρου και κανουν παρεα με Τουρκους αλλα ειναι μειοψηφια
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Αγαπητοί συναγωνιστές, η Ελλάδα είναι πλέον, και δυστυχώς, μια χώρα χαβούζα, πλήρως αποτυχημένη, προορισμένη να αποτελέσει τον σκουπιδότοπο και προμαχώνα της Ευρώπης. Δυστυχώς δεν υπάρχει ελπίδα ανάκαμψης, κάθε χρόνο, κάθε δεκαετία, όλο και θα παρακμάζει. Όσο το νωρίτερο την εγκαταλείψετε τόσο το καλύτερο για σας και την οικογένειά σας
ειμαστε η λιβυη της ευρωπηςΑγαπητοί συναγωνιστές, η Ελλάδα είναι πλέον, και δυστυχώς, μια χώρα χαβούζα, πλήρως αποτυχημένη, προορισμένη να αποτελέσει τον σκουπιδότοπο και προμαχώνα της Ευρώπης. Δυστυχώς δεν υπάρχει ελπίδα ανάκαμψης, κάθε χρόνο, κάθε δεκαετία, όλο και θα παρακμάζει. Όσο το νωρίτερο την εγκαταλείψετε τόσο το καλύτερο για σας και την οικογένειά σας
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Ποσο ασχετος εισαι ρε φιλε
Οι Ελληνες που δουλευουν εξω ειναι παραδειγμα εργατικοτητας και αποδοσης
Δεν κοιτανε ωραρια, φερνουν αποτελεσματα και πλεον ο Ελληνας εξειδικευμενος εργαζομενος εχει φτιαξει καλο ονομα
Υπαρχουν βεβαια και καποιοι Ελληνες εξω που εχουν μουσι κλαρινογαμπρου και κανουν παρεα με Τουρκους αλλα ειναι μειοψηφια
Τα λες απο μονος σου,η εργατικοτητα κ αποδοτικοτητα δεν χρειαζονται υποδειγματα γιατι ειναι τοσο σπλα τα πραγματα σε μια "κσλοσυντηρημενη μηχανη" ομως εκει οι ελληναρες,να πουν οτι χωρις αυτους η μηχανη θα ξερυθμιζονταν.Αυτα να ξες μονο τα πηθηκια τα λεν,ολος ο κοσμος κοιταει να περασει το 8ωρο να παν σπιτακια τους,ο ελλην πιθηκος ομως θελει να παρει μπεμβε για να την κοζαρει στα αλλα πηθικια που θα συναντησει το καλοκαιρι στο χωριο του.
Δεν κοιταν ωραρια γιατι ετσι ειναι τα πηθικια,ο ανθρωπος που ειναι κοινωνικο ον εχει αναγκη για κοινωνικοποιηση,ο ελλην ομως οχι,δουλευει για αυτον τον μηνα που θα κατεβει στο χωριο να πει οτι ριναι αφεντικο κ οτι προκοψε στην ξενιτια.Να ξερεις τοση σναγκη για αναγνωριση δεν εχει κανεις αλλος
Potistiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.138
- Πόντοι
- 496
Λοιπον συγκριση ελληνων και πακιστανοαραβο κτλπ κτλπ δεν υφισταται....Ο τυπος που ειπε οτι μας βλεπουν οπως βλεπουμε εμεις τους πακιδες απλα ειναι μαλακας...
Στο εξωτερικο φιλο ξερουν ιστορια καλυτερα απο εμας,γνωριζουν πολλυ καλαα τι εχει προσφερει η Ελλαδα σε πολιτιστικο επιπεδο και δεν απαξια κανεις να ερθει διακοπες στην ΕΛΛΑΔΑ απλα εισαι ασχετος με το τι παιζει στο τουρισμο...
Επισης ναι δεν ειναι στο ιδιο βιοτικο επιπεδο ο Ελληνας αλλα αλλο εννοω το οποιο δυστυχως Κωστα δεν το πιανεις..Παλια ο ελληνας δεν θα δουλευε αγροτικη δουλεια??δεν θα δουλευε λαντζα???απλα ο ελληνας υποτιμα αυτες τις δουλειες πλεον,και το ζεστο χρημα που θα επρεπε να μεινει και να ανακυκλωθει εδω μεσα παει στο πακισταν στο μπαγκλαντες και στο ιρακ....Απλα και κοφτα αυτο εννοω γι'αυτο ειπα οσα ειπα τα οποια οσο και αν πονανε ειναι πραγματικοτητα
Επισης εχω παει και στις 3 χωρες που ανεφερες και μου τυχε σε pub 3 φορες να πω οτι ειμαι ελληνας και με κερναγανε μπυρες και μου λεγανε οπααα γκρις βερι ναις φιλο φιλο ,τωρα τι μας λες δεν καταλαβαινω,,,εχω δουλεψει γερμανια,αγγλια που ειναι βοριες χωρες μια χαρα ολα...
Στο εξωτερικο φιλο ξερουν ιστορια καλυτερα απο εμας,γνωριζουν πολλυ καλαα τι εχει προσφερει η Ελλαδα σε πολιτιστικο επιπεδο και δεν απαξια κανεις να ερθει διακοπες στην ΕΛΛΑΔΑ απλα εισαι ασχετος με το τι παιζει στο τουρισμο...
Επισης ναι δεν ειναι στο ιδιο βιοτικο επιπεδο ο Ελληνας αλλα αλλο εννοω το οποιο δυστυχως Κωστα δεν το πιανεις..Παλια ο ελληνας δεν θα δουλευε αγροτικη δουλεια??δεν θα δουλευε λαντζα???απλα ο ελληνας υποτιμα αυτες τις δουλειες πλεον,και το ζεστο χρημα που θα επρεπε να μεινει και να ανακυκλωθει εδω μεσα παει στο πακισταν στο μπαγκλαντες και στο ιρακ....Απλα και κοφτα αυτο εννοω γι'αυτο ειπα οσα ειπα τα οποια οσο και αν πονανε ειναι πραγματικοτητα
Επισης εχω παει και στις 3 χωρες που ανεφερες και μου τυχε σε pub 3 φορες να πω οτι ειμαι ελληνας και με κερναγανε μπυρες και μου λεγανε οπααα γκρις βερι ναις φιλο φιλο ,τωρα τι μας λες δεν καταλαβαινω,,,εχω δουλεψει γερμανια,αγγλια που ειναι βοριες χωρες μια χαρα ολα...
Le Blanc
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 4.318
- Πόντοι
- 1.446
Μπεεεεεεεεεεεεεεεε
Κακομοίρη μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια,πήγαινε να πάρεις γραμμούλα τώρα