Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Τι στο διαλο εχετε ρε πουστη μου στο σκατοκεφαλο σας μεσα;Εχτε αναρωτηθει ποτε;Τυπε εξαιρετικη ιδεα,ναι,προτεινε την στην κυβερνηση γιατι σιγουρα κανενας απ αυτους τους μαλακες δεν εχει σκεφτει αυτο που λες,τι διαννοια εισαι εσυ ρε τυπε και χαραμιζεσαι γραφωντας στο μπου.κομ
Βρε ζωο ντυμένο φυσικά το έχουν σκεφτεί, αλλά κάνουν την κοτα, Γιατί ειναι πολιτικα ορθες κυριες,συν του ότι η οικογένεια Μητσοτάκη και άλλοι γαλαζιοι κανουν χρυσες δουλειές με το μεταναστευτικό,οπως οι ζαιοι

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Αυτος που πληρωνει ολα τα χρονια τυπε,η ευρωπη!Η εχεις την εντυπωση ο κουλης με τον βοριδη και τον αδωνη στυβουν το κεφαλι τους αυτη την ωρα για να πληρωθουν οι συνταξεις του λαου;Εαν σ που η ευρωπη δεν μας εδωσε τα λεφτα που υποσχεθηκε λογω κορωνοιου,τι πιστευεις θα γινει;

Και γιατί να πληρώσει η Ευρώπη τις συντάξεις των Ελλήνων; χαμένο το έχεις; Τα Εθνικά Συστήματα Υγείας, και τα Συνταξιοδοτικά, Επιδόματα Ανεργίας κλπ δημιουργήθηκαν από τα Εθνκικά Κράτη της Ευρώπης. Αν αυτά καταργηθούν, τελείωσαν και τα παραπάνω

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Και γιατί να πληρώσει η Ευρώπη τις συντάξεις των Ελλήνων; χαμένο το έχεις; Τα Εθνικά Συστήματα Υγείας, και τα Συνταξιοδοτικά, Επιδόματα Ανεργίας κλπ δημιουργήθηκαν από τα Εθνκικά Κράτη της Ευρώπης. Αν αυτά καταργηθούν, τελείωσαν και τα παραπάνω

Ρε παιδια!Ολοι οι κυβερνωντες μας το λενε εμεσα,δεν υπαρχει ελληνικο κρατος,οποια αποφαση θηγει τον ελληνα πολιτη,παιρνεται επειδη ετσι επιτασσουν οι εταιροι μας,οποια αποφαση ωφελει τον ελληνα πολιτη,ειναι επιτυχημενη πολιτικη της εκαστοτε κυβερνησης.

Η ευρωπη μας δινει κονδυλια απ τα οποια πληρωνονται συνταξεις κ οτιδηποτε αλλο,ερχομενη αργοτερα να σ πει μου χρωστας και αφου δεν εχεις να μ αποπληρωσεις σ παιρνω οτι θελω

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Επίσης χρειάζεται αυστηρό μποϊκοτάζ σε επιχειρήσεις που έχουν αλβανοπακια εργαζόμενους! Ακόμα και χωμένοι στη κουζίνα να είναι ή σε αποθήκες πάντα κοιτάμε από μισοάνοιχτες πόρτες ποιοι δουλεύουν μέσα!
Μονοπώλιο δεν έχει κανένας κι αν δεν θέλει να πληρώσει και να ασφαλίσει Έλληνες ας κλείσει! Ατομική συνείδηση χρειάζεται !
δουλευεις χυστη μου η περνεις τα γκαφρα του πατερα σου οταν σου λεει τα επιχειρηματα της πουτσας?

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Η ευρωπη μας δινει κονδυλια απ τα οποια πληρωνονται συνταξεις κ οτιδηποτε αλλο,ερχομενη αργοτερα να σ πει μου χρωστας και αφου δεν εχεις να μ αποπληρωσεις σ παιρνω οτι θελω

Τι ναι αυτά που λες ρε παίχτη; Θα πέσουν να σε φάνε.
Η Ευρώπη είναι μία μάνα που μας χαρίζει λεφτά επειδή μας αγαπάει.
Αν φύγουμε από την αγκαλιά της μαμάς Γερμανίας που θα βρούμε λεφτά;
Πάλι καλά που έχουμε τους Γερμανούς και μας χαρίζουν λεφτά.
Τσάμπα χρήμα μοιράζει αυτή η Ευρώπη.
Ούτε του παπά τέτοια τύχη.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Να κανετε το σταυρό σας ή να προσκυνάτε τις φωτογραφίες του Στάλιν που είμαστε μεσα στην ευρωπαϊκή ένωση και μας έχουν σωσει τοσες φορες.
Οι γύφτοι της ηπείρου ήμασταν μεχρι τη δεκαετία του 80.
Και δωσε μεσογειακα προγράμματα και δωσε το μεγαλύτερο πακετο διασωσης στην Ιστορία.
Θα ειχαμε τωρα καλπικη λιρα δραχμουλα και αντι να γραφουμε στο μπουρδέλα,θα στελναμε μηνυματα καπνού για να επικοινωνούμε
γινε πιο συγκεκριμενος,αυτον εδω ευχαριστειστε γιατι αν ηταν αλλοι θα τα χε παρει μονο ενα συναφι με αυτον φαγατε ολοι....κραχτε σημερα αλλα χαρη σε αυτον δεν εχουμε συνορα στο Βολο και δεν μας εχει μεινει μονο η ευβοια στο αιγαιο :tn04: :tn04: :tn04:

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Κι έρχονται μετά οι έσχατοι προδότες και μιλάνε για πατρίδα και αξίες και ότι χαλάσανε οι λάθρομετανάστες την Ελλάδα και αυτοί φταίνει για όλα τα προβλήματα.
Μαλάκες είστε για κλάματα.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Τι ναι αυτά που λες ρε παίχτη; Θα πέσουν να σε φάνε.
Η Ευρώπη είναι μία μάνα που μας χαρίζει λεφτά επειδή μας αγαπάει.
Αν φύγουμε από την αγκαλιά της μαμάς Γερμανίας που θα βρούμε λεφτά;
Πάλι καλά που έχουμε τους Γερμανούς και μας χαρίζουν λεφτά.
Τσάμπα χρήμα μοιράζει αυτή η Ευρώπη.
Ούτε του παπά τέτοια τύχη.
αμα ησασταν μες στη πιατσα θα ξερατε οτι οποιος δεν ειναι λαμογιο και εχει σωστο buisness plan να παρουσιασει περνει ΕΣΠΑ τωρα αμα εχεις και φραγκα εκτοξευσε με τα προγραμματα σπου σου δινει η ευρωπη ....Οχι να ειμασταν πρωην σοβιετια
Ουκρανια,Βουλγαρια,Ρουμανια,Τσεχια,Πολωνια,Αλβανια
που οταν πρωοσκασανε κοιταγανε τις λαικες αγορες και λιποθυμουσαν γιατι δεν ειχαν ξαναδει αφθονια

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
αμα ησασταν μες στη πιατσα θα ξερατε οτι οποιος δεν ειναι λαμογιο και εχει σωστο buisness plan να παρουσιασει περνει ΕΣΠΑ τωρα αμα εχεις και φραγκα εκτοξευσε με τα προγραμματα σπου σου δινει η ευρωπη ....Οχι να ειμασταν πρωην σοβιετια
Ουκρανια,Βουλγαρια,Ρουμανια,Τσεχια,Πολωνια,Αλβανια
που οταν πρωοσκασανε κοιταγανε τις λαικες αγορες και λιποθυμουσαν γιατι δεν ειχαν ξαναδει αφθονια

Ρε φίλε απάντα μου μόνο αυτό.
Πιστεύεις ότι η Ευρώπη χαρίζει λεφτά;
Ναί ή όχι;

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Επισης για να μη τα ισωποεδονουμε ολα
Αν και το τονιζω ΑΝ δεν υπηρχε τοσο φοροδαφυγη ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στην Ελλαδα ανετα ειματαν G20 και οποιος ειναι ανρθωπος της αγορας καταλαβαινει πολλυ καλα τι λεω

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Ρε φίλε απάντα μου μόνο αυτό.
Πιστεύεις ότι η Ευρώπη χαρίζει λεφτά;
Ναί ή όχι;
Εγω εχω να σου πω να σταματησεις να διαβαζεις χιο και κατοχικα,και να ρθειτε λιγο στην πραγματικοτητα...Δεν ειπε κανεις πως χαριζει λεφτα η Ευρωπη τι ειμαστε ζητιανοι??τσεκαρε λιγο διαβασε και σε τις συνωμοσιολογιες για τους κακους Ευρωπαιους γιατι αν δεν ειμασταν στην Ευρωπη τωρα χες μεινει Βαλκανιος

Γιντε πραγματιστες αλλο η πιατσοσυζητηση αλλο οταν παει στο πολιτικο δεν θα μιλησω με καφανειακους ορους αλλα με απτα γεγονοτα

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Εγω εχω να σου πω να σταματησεις να διαβαζεις χιο και κατοχικα,και να ρθειτε λιγο στην πραγματικοτητα...Δεν ειπε κανεις πως χαριζει λεφτα η Ευρωπη τι ειμαστε ζητιανοι??τσεκαρε λιγο διαβασε και σε τις συνωμοσιολογιες για τους κακους Ευρωπαιους γιατι αν δεν ειμασταν στην Ευρωπη τωρα χες μεινει Βαλκανιος

Δε διαβάζω τίποτα. Απλά βλέπω γεγονότα.
Πουλήσαμε τη χώρα για μια ιδεολογία και πήραμε ένα αρχίδι.
Σαν τους Σοβιετικούς και τις χώρες που αναφέρεις.

Αυτό που φοβάσαι, τη φτώχεια του πρώην Σοβιετικού μπλοκ, αυτό πάνε να μας κάνουν.
Απλά αντί για κομμουνισμό, το λένε καπιταλισμό.
Αντί για Ρωσσία, Γερμανία.
Τι Γιάννης, τι Γιαννάκης.
Παραμύθια της Χαλιμάς.
Το ένα και το αυτό.

Η Ελλάδα σε λίγες δεκαετίες θα γίνει αυτό που φοβάσαι.
Κι άσε τον πνευματικό αυνανισμό άμα αυτό και άμα εκείνο και δες τα γεγονότα.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Δε διαβάζω τίποτα. Απλά βλέπω γεγονότα.
Πουλήσαμε τη χώρα για μια ιδεολογία και πήραμε ένα αρχίδι.
Σαν τους Σοβιετικούς και τις χώρες που αναφέρεις.

Αυτό που φοβάσαι, τη φτώχεια του πρώην Σοβιετικού μπλοκ, αυτό πάνε να μας κάνουν.
Απλά αντί για κομμουνισμό, το λένε καπιταλισμό.
Αντί για Ρωσσία, Γερμανία.
Τι Γιάννης, τι Γιαννάκης.
Παραμύθια της Χαλιμάς.
Το ένα και το αυτό.

Η Ελλάδα σε λίγες δεκαετίες θα γίνει αυτό που φοβάσαι.
Κι άσε τον πνευματικό αυνανισμό άμα αυτό και άμα εκείνο και δες τα γεγονότα.
Να σε ρωτησω κατι χωρις κανενα ιχνος ειρωνιας η οποιοδηποτε υπαινιγμου απλα θελω να στο εκμαιευσω σιγα σιγα,η απλα να διαφωνισουμε...Με τι ασχολεισε?what do you do for a living που λενε και στο χωριο μου...

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Να σε ρωτησω κατι χωρις κανενα ιχνος ειρωνιας η οποιοδηποτε υπαινιγμου απλα θελω να στο εκμαιευσω σιγα σιγα,η απλα να διαφωνισουμε...Με τι ασχολεισε?what do you do for a living που λενε και στο χωριο μου...

Και μόνο που έκανες αυτή την ερώτηση έχασες το παιχνίδι μάγκα μου.
Δεν έχεις επιχειρήματα να ανταπατήσεις στα δικά μου και προσπαθείς να επιτεθείς στο άτομό μου.

You lose που λένε και στο χωριό μου.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Δε γουστάρω να δίνω προσωπικές πληροφορίες σε αυτό το site.
Πάντως βγάζω καλά λεφτά.

Και μόνο που έκανες αυτή την ερώτηση όμως έχασες το παιχνίδι μάγκα μου.
Δεν έχεις επιχειρήματα να ανταπατήσεις στα δικά μου και προσπαθείς να επιτεθείς στο άτομό μου.

You lose που λένε και στο χωριό μου.
καμια σχεση,,,Η απαντηση σου μου αρκει για να σου αναπτυξω το συλλογισμο μου,μη θιγεσαι δεν θελω να γινω γραφικος και να σου πω την ατακα με τη μυγα οποτε θα προχωρησω..
Η πωληση του χρονου σε εναν εργοδοτη λοιπον,σε ενα συναιτερο,σε ενα πελατη αναλογα με την ιδιοτητα σου σε καθιστα ικανο να πληρωνεις το νοικι/ρευμα/ιντερνετ/τηλφωνο/φαγητο ως βασικες αναγκες και για να γραφεις και να εισαι εδω και τα παθη σου ειτε γουσταρεις να φιστικωνεις μουνακια ,ειτε να σε στραπονιαζουν αν εισαι str8,bi,gay οτιδηποτε που δεν με αφορα προσωπικα,εκτος αν εισαι στουντιακιας η κολγκιρλακιας οποτε αν εχεςις κατι καλο να προτεινεις θα τα πουμε σε αλλο νημα...
Ολο αυτο λοιπον το εχεις πετυχει γιατι εισια σε ενα ανεπτυγμενο κρατος του δυτικου κοσμου,με τους κανονες του δυτικου κοσμου και του καπιταλισμου...Σαφως υπαρχουν ανομοιογεννιες και ειναι λογικο...Στο λεω εχοντας λογου γνωση οτι ο μεσος ορος ειναι στην ευρωπη πανω κατω ο ιδιος εννοω
κοστος ζωης/μισθος και μιλαω για το μεσο ορο γιατι οι καλα αμοιβομενοι 20.000+ το μηνα ειναι σε αλλη κατηγορια στην οποια δεν ανηκω εβελπιστω στα πλαισια της ελευθερης αγορας να φτασω ομως...
Το να κανεις κατι ΔΙΚΟ σου που θα γραφει απο κατω ΚΟΡΑΚΙ δηλαδη οτι θα ανηκει σε σενα ειναι δυνατοτηα που σου παρεχει αυτο που κατακρινεις...
Suite yourself λοιπον που λενε στο αλλο μου χωριο

*εσβησες το σημειο που λες οτι βγαζεις καλα λεφτα και οτι δε θες να δινεις πληροφοριες οποτε τα παραπανω τα θεωρω ατοπα γιατι εισαι απλα ενα τρολ,δεν τα σβηνω τα αφηνω γιατι δεν ειμαι σοτακιας οπως εσυ που γραψες το σοτο σου και το πηρες πισω

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
καμια σχεση,,,Η απαντηση σου μου αρκει για να σου αναπτυξω το συλλογισμο μου,μη θιγεσαι δεν θελω να γινω γραφικος και να σου πω την ατακα με τη μυγα οποτε θα προχωρησω..
Η πωληση του χρονου σε εναν εργοδοτη λοιπον,σε ενα συναιτερο,σε ενα πελατη αναλογα με την ιδιοτητα σου σε καθιστα ικανο να πληρωνεις το νοικι/ρευμα/ιντερνετ/τηλφωνο/φαγητο ως βασικες αναγκες και για να γραφεις και να εισαι εδω και τα παθη σου ειτε γουσταρεις να φιστικωνεις μουνακια ,ειτε να σε στραπονιαζουν αν εισαι str8,bi,gay οτιδηποτε που δεν με αφορα προσωπικα,εκτος αν εισαι στουντιακιας η κολγκιρλακιας οποτε αν εχεςις κατι καλο να προτεινεις θα τα πουμε σε αλλο νημα...
Ολο αυτο λοιπον το εχεις πετυχει γιατι εισια σε ενα ανεπτυγμενο κρατος του δυτικου κοσμου,με τους κανονες του δυτικου κοσμου και του καπιταλισμου...Σαφως υπαρχουν ανομοιογεννιες και ειναι λογικο...Στο λεω εχοντας λογου γνωση οτι ο μεσος ορος ειναι στην ευρωπη πανω κατω ο ιδιος εννοω
κοστος ζωης/μισθος και μιλαω για το μεσο ορο γιατι οι καλα αμοιβομενοι 20.000+ το μηνα ειναι σε αλλη κατηγορια στην οποια δεν ανηκω εβελπιστω στα πλαισια της ελευθερης αγορας να φτασω ομως...
Το να κανεις κατι ΔΙΚΟ σου που θα γραφει απο κατω ΚΟΡΑΚΙ δηλαδη οτι θα ανηκει σε σενα ειναι δυνατοτηα που σου παρεχει αυτο που κατακρινεις...
Suite yourself λοιπον που λενε στο αλλο μου χωριο

Δεν είμαι κατά του δυτικού κόσμου.
Ούτε κατά της Ευρώπης.
Ούτε κατά της παγκοσμιοποίησης.
Απλά το δίλημμα σκλάβοι των Γερμανών ή Ζιμπάμπουε είναι ένα ψέμα.
Ξεπουλήσαμε τη χώρα μας τσάμπα γιατί θεωρήσαμε ότι μας κάνανε χάρη που μας βάλανε στην Ευρώπη.
Δε μας κάνανε καμμιά χάρη.
Μας γαμήσανε.
Δεν είπα να μείνουμε εκτός.
Έπρεπε να είμαστε πιο μάγκες και να είχαμε διαπραγματευτεί.
Να χαμε μείνει στην Ευρώπη αλλά χωρίς ευρώ.
Πολύ απλά γιατί η οικονομία μας δε βασίζεται στις εξαγωγές, όπως των Γερμανών που τους συμφέρει το ενιαίο νόμισμα για να εξάγουν τα προϊόντα τους ακριβότερα.
Αλλά βασίζεται στον τουρισμό και το συνάλλαγμα.
Δε χρειάζεται πολύ μυαλό για να δεις.
Όποιος είναι πάνω από 30 - 35 μπορεί να δει πολύ απλά ότι κατάσταση πριν το ευρώ στη χώρα ήταν 1000 φορές καλύτερη από ότι είναι τώρα.
Οι μισθοί μείνανε ίδιοι και χειρότεροι και όλα τα πράγματα έχουν ακριβύνει x10.
Δε χρειάζεται ούτε μυαλό, ούτε πτυχία, ούτε δουλειά, ούτε λεφτά για να δει κανείς αυτό το πράγμα.
Αυτή τη στιγμή το κόστος ζωής στην Ελλάδα είναι τεράστιο και οι μισθοί δεν ανταποκρίνονται.
Πριν το ευρώ τα πράγματα ήταν μια χαρά.
Ο μισθός ήταν 170.000 (500 ευρώ) και με ένα 500ρικο (1,5 ευρώ) έπαιρνες δύο σουβλάκια και κοκα κόλα.
Σήμερα ο μισθός είναι ίδιος και για να πάρεις δύο σουβλάκια και μια κοκα κόλα θες πάνω από 5 ευρώ.
Σε άλλα προϊόντα οι διαφορές είναι ακόμα πιο ακραίες.
Μόνο απο αυτό καταλαβαίνεις τι ψέμα έχουμε φάει.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
*εσβησες το σημειο που λες οτι βγαζεις καλα λεφτα και οτι δε θες να δινεις πληροφοριες οποτε τα παραπανω τα θεωρω ατοπα γιατι εισαι απλα ενα τρολ,δεν τα σβηνω τα αφηνω γιατι δεν ειμαι σοτακιας οπως εσυ που γραψες το σοτο σου και το πηρες πισω

Το σβησα γιατί απλά δεν είχε σχέση με την κουβέντα.

Δηλαδή αν βγάζω καλά λεφτά έχει αξία ο λόγος μου ενώ αλλιώς όχι.
Απλά δεν έχεις να απαντήσεις σε αυτά που λέω και επιτίθεσαι στο άτομό μου.
Ισχύει αυτό που είπα παραπάνω δηλαδή.

Κρίμα και νόμισα ότι μπορούσαμε να συζητήσουμε.
Σου εύχομαι καλή σταδιοδρομία και να πας στην κατηγορία εκείνη των αμοιβόμενων που ονειρεύεσαι.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Το σβησα γιατί απλά δεν είχε σχέση με την κουβέντα.

Δηλαδή αν βγάζω καλά λεφτά έχει αξία ο λόγος μου ενώ αλλιώς όχι.
Απλά δεν έχεις να απαντήσεις σε αυτά που λέω και επιτίθεσαι στο άτομό μου.
Ισχύει αυτό που είπα παραπάνω δηλαδή.

Κρίμα και νόμισα ότι μπορούσαμε να συζητήσουμε.
Σου εύχομαι καλή σταδιοδρομία και να πας στην κατηγορία εκείνη των αμοιβόμενων που ονειρεύεσαι.
Kαταρχην εισαι στρεψοδικης οχι δεν εχει διαφορετικη βαρυτητα ο λογος σου,και σου απαντησα με επιχειρηματα απλα δεν μπορεις να αντληφθεις να τα αναλυσεις ωστε το ατομο σου να δωσει μια απαντηση η γνωμη σχετικα με αυτα που σου λεω...Αν δεν το χε γραψει θα ειχα αλλη προσεγγιση,επελεξες να το γραψεις και οπως βλεπεις στην παραθεση scripta mannent

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Κατάθεση προσωπικής εμπειρίας:

Σε γενικές γραμμές λάθρο δεν μου έχει φερθεί χειρότερα από τον υποτιθέμενα αγνό Έλληνα συμπολίτη

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Δεν είμαι κατά του δυτικού κόσμου.
Ούτε κατά της Ευρώπης.
Ούτε κατά της παγκοσμιοποίησης.
Απλά το δίλημμα σκλάβοι των Γερμανών ή Ζιμπάμπουε είναι ένα ψέμα.
Ξεπουλήσαμε τη χώρα μας τσάμπα γιατί θεωρήσαμε ότι μας κάνανε χάρη που μας βάλανε στην Ευρώπη.
Δε μας κάνανε καμμιά χάρη.
Μας γαμήσανε.
Δεν είπα να μείνουμε εκτός.
Έπρεπε να είμαστε πιο μάγκες και να είχαμε διαπραγματευτεί.
Να χαμε μείνει στην Ευρώπη αλλά χωρίς ευρώ.
Πολύ απλά γιατί η οικονομία μας δε βασίζεται στις εξαγωγές, όπως των Γερμανών που τους συμφέρει το ενιαίο νόμισμα για να εξάγουν τα προϊόντα τους ακριβότερα.
Αλλά βασίζεται στον τουρισμό και το συνάλλαγμα.
Δε χρειάζεται πολύ μυαλό για να δεις.
Όποιος είναι πάνω από 30 - 35 μπορεί να δει πολύ απλά ότι κατάσταση πριν το ευρώ στη χώρα ήταν 1000 φορές καλύτερη από ότι είναι τώρα.
Οι μισθοί μείνανε ίδιοι και χειρότεροι και όλα τα πράγματα έχουν ακριβύνει x10.
Δε χρειάζεται ούτε μυαλό, ούτε πτυχία, ούτε δουλειά, ούτε λεφτά για να δει κανείς αυτό το πράγμα.
Αυτή τη στιγμή το κόστος ζωής στην Ελλάδα είναι τεράστιο και οι μισθοί δεν ανταποκρίνονται.
Πριν το ευρώ τα πράγματα ήταν μια χαρά.
Ο μισθός ήταν 170.000 (500 ευρώ) και με ένα 500ρικο (1,5 ευρώ) έπαιρνες δύο σουβλάκια και κοκα κόλα.
Σήμερα ο μισθός είναι ίδιος και για να πάρεις δύο σουβλάκια και μια κοκα κόλα θες πάνω από 5 ευρώ.
Σε άλλα προϊόντα οι διαφορές είναι ακόμα πιο ακραίες.
Μόνο απο αυτό καταλαβαίνεις τι ψέμα έχουμε φάει.
ρε φιλε......στην οικονομια αυτο ειναι πολλυ απλο να εξηγηθει αν ειχες μεινει εκτος ευρω θα τα πληρωνες 100απλασα τα προιοντα καθως εχεις μια οικονομια που δεν παραγει τπτ
ενδεικτικα θα σου πω φερειπειν οτι τα σιδερακια που δενουν τα αλλαντικα(σαλαμια παριζακια ζαμπον) πρεπει να γινουν εισαγωγη απο Πολωνια το χαρτι κραφτ που μπαινουν διαφορα τυποποιημενα προιοντα το φερνουμε απο Καναδα,το ιδιο και ακουσων ακουσων το ρολο που τη΄λιγονται τα χαρτια υγειας και τα ρολο,το αλουμινοχαρτο εισαγωμενο,μπεκ για ποτιστικα εισγωμενα ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΠΤ
ενας κυριως λογος ειναι οτι για να τυχουν ευνοικοτερης φορολογιας πολλες Ελληνικες γραμμες παραγωγης αναλωσιμων προιοντων εμποριου φυγανε η κρινανε ασυμφορη την ενασχολση τους....Σου ειπα ενδεικτικα καποια πραγματα....Αν ησουν η ΑΓΓΛΙΑ ας εμενς εκτος ευρω αφου παραγεις τα παντα αν ησουν η Σουηδια το ιδιο η Δανια το ιδιο.........εισια η ελλαδα που δεν παραγεις τιποτα δεν μπορουσες και δεν μπορεις εκτος ευρω να επιβιωσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom